Γιγάντια μεταλλαγμένη χελώνα έκανε ανω κάτω την πόλη Noto της Ιαπωνίας

Γιγάντια μεταλλαγμένη χελώνα
Στην πόλη Noto της Ιαπωνίας έπρεπε να καλέσουν ομάδα από την ναυτική βάση των ΗΠΑ για να σφραγίσουν το θηρίο με το σιδερένιο κέλυφος . Ζυγίζοντας πάνω από
7 τόνους αυτή η μεταλλαγμένη χελώνα μεταφράζεται από τους ντόπιους κυριολεκτικά σε δαίμονα
Ορισμένοι κάτοικοι ισχυρίστηκαν οτι την νύχτα την είδαν να βγαίνει από το νερό και τα μάτια της είχαν μια περιέργη κοκκινη λάμψη δεν γνωρίζαμε όμως την πραγματική διατροφή της.
Άλλοι κάτοικοι λένε ότι άκουγαν τον θρήνο της στο βάθος της θάλλασας που μούγκριζε προς τους ουρανούς και μιλούσε μια αρχαία ιαπωνική γλώσσα λένε οτι καλούσε πνέυματα αρχαίων σκοτεινών θεών.
Πραγματικά αυτό μπορεί να ήταν ένα θηρίο της Αποκάλυψης όσον αφορά τους ντόπιους στην αποδεκατισμένη πόλη Noto στην Ιαπωνία είναι ανήσυχοι.
Όταν οι αμερικανικές ειδικές δυνάμεις τελικά κάλεσαν έναν στρατιώτη τους υπενθύμισε ότι «Βλέπαμε τον στόχο να καλπάζει κάτω από μια εθνική οδό. Ενας γενναίος και ηρωικός οδηγός με τράκτορα αποφάσισε να χτυπήσει το καταραμένο τέρας με τακτικές καμικάζι .
Οι Ιάπωνες αξιωματούχοι τον καλούσαν μανιωδώς στο CB λέγοντάς του να γυρίσει. Θα έλεγα ότι η χελώνα έτρεχε με 20 μίλια ανά ώρα , ήταν τρελός! Ήταν τρελό . "
" Τελικά ο τράκτορας χτύπησε την γιγαντιαία χελώνα και έγινε μια τεράστια έκρηξη . Το φορτηγό δυαλυθηκε . Η χελώνα ανοιγόκλεισε λίγο τα μάτια της και στη συνέχεια έτρεξε πάνω από το πρόσωπό του νεκρού οδηγού απολαμβάνοντας την απανθρακωμένη ανθρώπινη σάρκα του μαζί με κομμάτια καμένων μετάλλων από την έκρηξη .
Δυστυχώς το γιγαντιαίο μεταλλαγμένο επιτέθηκε στην πόλη της Noto της Ιαπωνίας και κυριολεκτικά έσχισε δεκάδες σπίτια ,έφαγε τίγρεις και αρκετές κατσίκες στον τοπικό ζωολογικό κήπο αφήνοντας έναν τραυματία ελέφαντα πίσω του,προσπάθησε να φάει ενα van του κρεοπωλείου που το χρησιμοποιούσε για να μεταφέρει το κρέας
Το πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ και οι ομάδες Seals δώσανε μεγάλες ποσότητες κρέατος και πακέτα C4 και κοβαλτίου αρσενικού .
Το θηρίο έφαγε όλο το φαγητό όπως είχε προγραμματιστεί .
Μετά από δύο ώρες αρκετες για να κοιμοιθει οι βόμβες είχαν πυροδοτηθεί και η χελώνα δεν κινούνταν ούτε φαίνονταν τραυματισμένη.
Ο ναυτική ομάδα τότε γρήγορα πλησίασε και έδεσε την χελώνα μαζί με τους Ιαπωνες αξιωματούχους σε ενισχυμένο χάλυβα και την φορτωσαν για την πλησιέστερη ασφαλης ερευνητική εγκατάσταση της κυβέρνησης .

πηγη
molwlave

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις