Η ασθενεια morgelons(video)....προερχεται απο τους αεροψεκασμους......που επισημως δεν υπαρχουν!!!

Εδώ και μια δεκαετία δερματολόγοι, βιολόγοι και ψυχίατροι έχουν βάλει κάτω από το μικροσκόπιο μια νέα, παράξενη ασθένεια. Το όνομά της είναι Morgellons ή ασθένεια των ινών (fiber desease). Οι ασθενείς αντιμετωπίζουν αλλόκοτα συμπτώματα:
Βασανίζονται από την αίσθηση ότι χιλιάδες μικρά έντομα περπατούν επάνω στο δέρμα τους (ή κάτω από αυτό) και τους τσιμπούν ή τους δαγκώνουν δημιουργώντας αβάσταχτη φαγούρα και τσούξιμο. Στη συνέχεια παρουσιάζουν κόκκινα δερματικά εξανθήματα, τα οποία καταλήγουν σε άσχημες πληγές που δεν κλείνουν, αλλά καλύπτονται από ένα μεμβρανώδες υλικό.
Γενικά υποφέρουν από επίμονες δερματικές βλάβες σε διάφορα σημεία του σώματος (και το τριχωτό της κεφαλής). Και το πιο τρελό; Πολύ λεπτές μπλε, κόκκινες, πράσινες, μαύρες, λευκές ή διαφανείς ίνες (σαν κλωστίτσες, τρίχες, οπτικές ίνες ή λεπτά νηματώδη σκουλήκια) αναπτύσσονται επάνω ή κάτω από το δέρμα τους φτιάχνοντας διάφορα σχήματα ή μπερδεμένα κουβάρια.
Οι ίνες φαίνεται σαν να φυτρώνουν μέσα στις πληγές και να έχουν ένα είδος… συλλογικής νοημοσύνης. Η σύνθεσή τους παραμένει ένα μυστήριο. Κάποιοι ασθενείς βλέπουν επίσης μαύρα στίγματα και κουκκίδες, μικρές μαλλιαρές σφαίρες ή ιριδίζοντα εξαγωνικά κρύσταλλα (πλάτους περίπου 3 χιλιοστών) να πέφτουν από το δέρμα τους.
 Οι ασθενείς νιώθουν μόνιμη κούραση, πόνο στις αρθρώσεις, έχουν απώλεια μνήμης, δυσκολία στη συγκέντρωση (την περιγράφουν ως ομίχλη του μυαλού), ευερέθιστο έντερο και διαταραχές της διάθεσης, ύπουλα συμπτώματα που θυμίζουν το σύνδρομο χρόνιας κόπωσης. Η όλη εικόνα μοιάζει αλλοπρόσαλλη και οι γιατροί θεωρούν τους ασθενείς σχεδόν παράφρονες και ψυχωτικούς, που μαστίζονται από παραισθήσεις.
Η ιστορία
Η όλη ιστορία ξεκίνησε το 2001 από τον δίχρονο γιο της Αμερικανίδας βιολόγου Mary Leitao. Το παιδί παρουσίασε πληγές κοντά στα χείλη του έχοντας ταυτόχρονα την αίσθηση ότι περπατούν έντομα κάτω από το δέρμα του. Η μητέρα εξέτασε τις πληγές με μικροσκόπιο και ανακάλυψε να… φυτρώνουν μέσα από αυτές μαύρες, γαλάζιες και κόκκινες ίνες που φωσφόριζαν στο υπεριώδες φως.
Ως μητέρα πανικοβλήθηκε θεωρώντας ότι αυτά τα πράγματα δεν είναι δυνατόν να βγαίνουν από το σώμα του γιου της.Ως επιστήμονας όμως ενθουσιάστηκε από την ανακάλυψη. Ψάχνοντας στο διαδίκτυο εντόπισε και άλλους που υπέφεραν από παρόμοιο σύμπτωμα. Οι πολυάριθμοι παιδίατροι στους οποίους απευθύνθηκε δεν εντόπισαν καμία ασθένεια, αντίθετα της είπαν ότι η ίδια και το παιδί της πάσχουν από ψύχωση και ότι θέλουν να τραβήξουν την προσοχή του ιατρικού κόσμου.
Η βιολόγος αποφάσισε τελικά να δράσει μόνη της, δεδομένου μάλιστα ότι ο γιος της συνέχισε να παρουσιάζει παρόμοια δερματικά έλκη. Πρώτα έδωσε όνομα στη νέα ασθένεια. Τη βάφτισε Morgellons, ενθυμούμενη την ομώνυμη λοιμώδη νόσο που λέγεται ότι εμφανίστηκε γύρω στο 1690 σε παιδιά της περιοχής Longuedoc της νότιας Γαλλίας, όταν μυστηριώδεις σκληρές τρίχες άρχισαν να φυτρώνουν στις πλάτες τους. Στη συνέχεια (2004) ίδρυσε έναν φορέα έρευνας (Morgellons Research Foundation) και το 2006 ξεκίνησε εκστρατεία ενημέρωσης του κόσμου.

Η επίσημη αμερικανική άποψη.......(για να γελασουμε και λιγο)
Το μεγαλύτερο μέρος της επιστημονικής κοινότητας θεωρεί τα συμπτώματα των πασχόντων ως παραισθήσεις. Σύμφωνα με την επίσημη αμερικανική επιστημονική άποψη του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC), οι δερματολόγοι ισχυρίζονται πως δε διαπίστωσαν μόλυνση από κάποιο μικροοργανισμό, ενώ εκτιμούν ότι οι ίνες προέρχονται από βαμβακερά ή άλλα υφάσματα (σ.σ από πότε οι φυσικές υφασμάτινες ίνες φυτρώνουν από το δέρμα ή κυκλοφορούν υποδόρια;)
Οι ψυχολόγοι, από την άλλη πλευρά, θεωρούν ότι οι ασθενείς υποφέρουν από ένα είδος ψύχωσης (παραλήρημα), που τους κάνει να πιστεύουν ότι έχουν μολυνθεί από κάποιο δερματικό παράσιτο.

Δειτε και το βιντεο για να δειτε κατι που επισημως δεν υπαρχει και κατα του αμερικανους ειναι παραισθησεις....!!!


sinomosiologos

Σχόλια

  1. ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΝΟΝΙΚΟΙ (ΟΣΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟ!) ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΟΜΟΡΦΑ ΤΕΡΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΥΠΟΒΑΛΛΟΥΝ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ? ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ...Η ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ??? ΜΑΛΛΟΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις