ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ...ΑΥΤΟΥΣ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ???

Στο βίντεο που διχάζει ακόμη περισσότερο τις ΗΠΑ, σχετικά με την επέμβαση στη Συρία και στο πλευρό ποιων θα βρεθούν «χτυπώντας» τον Ασαντ, εκτελούνται εν ψυχρώ επτά στρατιώτες των κυβερνητικών δυνάμεων του συριακού καθεστώτος. Οι άνδρες είναι δεμένοι πισθάγκωνα, με το πρόσωπο στο χώμα περιμένοντας τρομοκρατημένοι το τέλος τους, το οποίο έρχεται με μία σφαίρα στο κεφάλι.
Πριν τους εκτελέσουν, οι αντάρτες απαγγέλλουν στίχους με συμβολικό νόημα. «Για 50 χρόνια, είναι σύντροφοι στη διαφθορά. Ορκιζόμαστε στο Αρχοντα του Θρόνου, αυτός είναι ο όρκος μας: Θα πάρουμε εκδίκηση», λένε, ενώ έπειτα από την εν ψυχρώ δολοφονία των στρατιωτών, πετάνε τα πτώματα σε έναν ομαδικό τάφο.
Αυτα τα κατακαθια με την απανθρωπη συμπεριφορα θελουν να βοηθησουν ολοι αυτοι?Γιατι ακομα και στο πολεμο υπαρχουν ορια και συμπεριφορες.Αυτοι οι διαφοροι μισθοφοροι,γιατι μισθοφοροι ειναι απο τα γυρω κρατη,πιστευετε οτι πολεμουν για καμια πατριδα η για καμια οικογενεια?Αιμα να χυνεται τους νοιαζει για πετροδολαρα ....για οποιον καταλαβε....
Δειτε το βιντεο....

sinomosiologos

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις