ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΜΟΡΣΙ! (ΚΑΙ) ΓΙΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΔΙΚΑΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ…



money-list-brotherhood 8,5 ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΑ ΣΤΑ ΜΑΥΡΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΟΦΑΓΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ “ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΗ” ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΗΣ ΚΛΙΝΤΟΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΤΑΡ!

Το έγγραφο – ντοκουμέντο που αποκάλυψαν οι αρχές στην έφοδο που εκαναν στον στρατηγείο της μουσουλμανικής αδελφότητας, αποδεικνύει τον βρώμικο σύνδεσμο της συμμορίας Κλίντον με τους σφαγείς του Αιγυπτιακού (και όχι μόνο) λαού. Οι σχέσεις βέβαια ήταν δεδομένες από την ευθεία στήριξη της Κλίντον στον ισλαμοπαράφρονα αλλά και τις ευθείες απειλές της πρέσβειρας των ΗΠΑ στην Αίγυπτο προς τον στρατηγό Σισι, προκειμένου να αποτρεψει την σύλληψη του Μόρσι.

Να σημειωθεί ότι κατά την λαϊκή εξέγερση του Tamarod αλλά και την βραχύβια επιβολή του ισλαμοφασιστικού καθεστώτος στην Αίγυπτο, τόσο η Κλίντον όσο και η Anne Patterson (πρέσβειρα) είχαν συγκεντρώσει τα πυρά των εξεγερμένων δημοκρατών καθώς ήταν ξεκάθαρο ότι λειτουργούσαν φασιστικά για να επιβάλλουν τα μαντρόσκυλα τους και να “καταλάβουν” με αυτόν τον τρόπο την Αίγυπτο. Ρίχνοντας τον λαό στον κυκεώνα του μίσους, της εθνοκάθαρσης, του κοινωνικού εφιάλτη.

Η “μαύρη” χρηματοδότηση έφτασε τα 8,5 δις δολάρια ενώ στους λογαριασμούς υψηλόβαθμων στελεχών των ισλαμοναζί έμπαιναν περί τα 90,000 δολάρια τον μήνα “για τα μικροέξοδα”. Μεγάλα ποσά βρέθηκαν με προέλευση και από το Κατάρ.
Η λίστα που ταυτοποιήθηκε για την απ’ ευθείας δωροληψία είναι:
Mohamed Badie

Khairat Al-Shater,

Mohamed Beltagy

Abu Ela Mady

Essam Sultan

Τώρα, στο κατηγορητήριο για τα κτήνη μπήκε και η κατηγορία της έσχατης προδοσίας και του “πράκτορα ξένων κρατών”, μαζί με τις βαρύτατες κατηγορίες για δολοφονία, κατάχρηση εξουσίας κλπ. Η θανατική ποινή για τον Μόρσι και την συμμορία του είναι αναπόφευκτη, γεγονός που θα αποτελέσει το πρώτο συντριπτικό χτύπημα στην “αυτοκρατορία του κακού”.
Η Αίγυπτος φέρνει νωρίς την “Νυρεμβέργη” της, σε αντίθεση με την Ελλάδα που την περιμένει 70 χρονια…



πηγη
olympia

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις