Φοβερή πλάκα έχει η ελληνική νομοθεσία.Τους έπιασαν με κλεμμένο αμάξι και τους άφησαν ελεύθερους λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου!


Δυο άνδρες συνελήφθησαν μετά από καταδίωξη γιατί δεν πλήρωσαν διόδια, αλλά αφέθησαν ελεύθεροι παρά το γεγονός ότι κυκλοφορούσαν με κλεμμένο αυτοκίνητο ..
Για την κλοπή τη γλίτωσαν, όχι όμως και επειδή πέρασαν τα διόδια χωρίς να... πληρώσουν, οι επιβάτες ενός κλεμμένου αυτοκινήτου που ακινητοποιήθηκε μετά από καταδίωξη την οποία ξεκίνησαν οι αστυνομικοί στην εθνική οδό Αντιρρίου– Ιωαννίνων κοντά στο Μεσολόγγι!

Στην Αστυνομία σήμανε συναγερμός όταν ειδοποιήθηκε από την εταιρία της Γέφυρας Ρίου –Αντιρρίου ότι ένα αυτοκίνητο πέρασε με μεγάλη ταχύτητα από τα διόδια της γέφυρας χωρίς ο οδηγός του να καταβάλλει το αντίτιμο. Αμέσως στήθηκαν μπλόκα στην εθνική οδό και περιπολικά άρχισαν να αναζητούν το ύποπτο όχημα με τους δυο επιβάτες, το οποίο εντοπίστηκε λίγο αργότερα.

Οι αστυνομικοί ακινητοποίησαν το αυτοκίνητο και προσήγαν τους δυο άνδρες στην Αστυνομική Διεύθυνση Αιτωλίας, όπου διαπιστώθηκε ότι το όχημα είχε κλαπεί στις 31 Αυγούστου την Κηφισιά και κατασχέθηκε για να επιστραφεί στον ιδιοκτήτη του. Ωστόσο, οι δράστες αφέθηκαν ελεύθεροι λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου και η προανάκριση συνεχίζεται από την Ασφάλεια Μεσολογγίου.



πηγη
eglimatikotita

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις