ΤΙ ΕΙΧΕ ΠΕΙ Ο JIM CAREY

 

Θυμηθείτε όταν ο Jim Carey είπε, «Οι ελίτ του Χόλιγουντ τρώνε ολόκληρα μωρά για τα Χριστούγεννα», 
 
«Όσο περισσότερο υποφέρουν, τόσο καλύτερη γεύση» Εχω μία ερώτηση. Τι έπαθε η κοπέλα του;   Εδώ είναι περισσότερα αποσπάσματα. Η αλήθεια σε κοινή θέα.
 
 «Αυτά τα παιδιά παχαίνουν για το χριστουγεννιάτικο τραπέζι όπως οι χήνες και οι γαλοπούλες, με τη διαφορά ότι τα ζώα δεν περνούν από την τελετουργική κακοποίηση, το ψυχολογικό μαρτύριο που αυτά τα παιδιά αναγκάζονται να υποστούν». «Αυτοί οι άνθρωποι πιστεύουν ότι όσο περισσότερο έχει υποφέρει το παιδί, τόσο καλύτερη γεύση έχει. Πιστεύουν ότι τα αρνητικά συναισθήματα που διαρρέουν το σώμα του παιδιού, η αδρεναλίνη και το μίσος, θα τους δώσουν ιδιαίτερες δυνάμεις. Είναι ένα πράγμα του Χόλιγουντ επηρεασμένο από τον παλιό σατανισμό». 
 
 «Οι Εωσφόροι στο Χόλιγουντ μετατρέπουν τα Χριστούγεννα στο πιο σκοτεινό φεστιβάλ της χρονιάς», είπε ο Κάρεϊ, προτού εξηγήσει «υπάρχει λόγος για τον οποίο οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο αισθάνονται ένα βάρος αυτή την εποχή του χρόνου». «Η θεσμική καταπίεση και ο σατανισμός κρέμονται στον αέρα ενώ όλοι είμαστε αναγκασμένοι να φοράμε χαμόγελα και να αγνοούμε την εντερική αίσθηση ότι όλα δεν πάνε καλά».
 
 «Προσέξατε ποτέ πώς όλα τα άστεγα παιδιά που βλέπετε όλο το χρόνο αρχίζουν να εξαφανίζονται τα Χριστούγεννα; Νομίζεις ότι είναι επειδή βρήκαν σπίτι, βρήκαν καταφύγιο, βρήκαν αγάπη και ζεστασιά;» «Τα Χριστούγεννα είναι ώρα σατανικής σφαγής. Είναι αποφασισμένοι να διαστρεβλώσουν την πιο όμορφη εποχή του χρόνου σε ένα φεστιβάλ βασάνων και αίματος». 
 
 «Η βιομηχανία του θεάματος είναι ο κλάδος των δημοσίων σχέσεων και της πλύσης εγκεφάλου της Νέας Παγκόσμιας Τάξης, της παγκοσμιοποιητικής αυτοκρατορίας του Εωσφορισμού», είπε ο Κάρεϊ, προειδοποιώντας.
 
 «Θα υπάρξει μια ισχυρή ώθηση για την εξομάλυνση του σατανισμού το 2018. Καλή παλιομοδίτικη λατρεία του διαβόλου».
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Σχόλια

  1. Ποιοι ανήκουν στην ελίτ του χόλυγουντ?
    Μήπως η περιούσια φυλή που μόνον ψέματα ξέρει να λέει;
    Μήπως υποφέρει όλη η ανθρωπότητα γιατί έχουν υλοποιηθεί όλα τα σατανο – πρωτόκολλα;
    Μήπως δεν διδάσκουν στα σχολεία τον Παπαδιαμάντη γιατί σε ένα από τα διηγήματα του λέει ότι δεν πρέπει να κυκλοφορούν μόνα τους τα παιδιά για να μην τα πάρει ο ομβριός;
    Αντιγόνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις