ΕΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΙΣΟΝ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ....!!!


 Ιράν: Όταν ο  ανώτατος ηγέτης υποσχέθηκε εκδίκηση 

εναντίον του Ισραήλ σήμερα, 

η κάμερα της κρατικής τηλεόρασης στράφηκε 

στον διοικητή της Αεροδιαστημικής Δύναμης του IRGC Hajizadeh, 

ο οποίος χαμογελούσε...!!!

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΖΑΓΛΑΝΙΚΗΣ11 Απριλίου, 2024 11:09

    Πάντως 23 - 24 Απριλίου παραδίδεται στην κυκλοφορία ο αυτοκινητόδρομος Λαμίας - Δομοκού. Ο Γέροντας Παναγιώτης Τσιώλης των Αγράφων έχει πει ότι όταν τελειώσει αυτός ο αυτοκινητόδρομος θα ξεκινήσει ο Γ'ΠΠ.
    https://aegeanews.gr/news/ekklisia/498574/gerontas-ton-agrafon-natoika-stratevmata-tha-pernoun-apo-tin-patra-kai-tha-rimazoun-oti-vriskoun-sto-dromo-tous/
    Μάλιστα 25 Απριλίου θα τον εγκαινιάσει επίσημα και ο Γκαντέμης. https://www.agrinionews.gr/oi-exodoychoi-pascha-tha.../ Λέτε όταν τον εγκαινιάζει να ξεκινήσει ο Γ'ΠΠ; πχ την επόμενη μέρα που είναι Παρασκευή να χτυπήσει το Ισραήλ τα πυρηνικά του Ιράν; Πάντως θυμάμαι μια φορά που είχε επισκεφθεί το Ισραήλ, μόλις τους έφυγε, άρχισε ο πόλεμος με την Χεσμπολάχ. Εγώ πάντως μια φορά τον έχω συναντήσει και του έχω σφίξει το χέρι στην παραλία της Γλυφάδας πρίν γίνει πρωθυπουργός, όταν είχαν γεμίσει πίσσες οι παραλίες τότε με το Σάμινα, και μετά όταν γύριζα σπίτι μου με το ποδήλατο, έπεσα από το ποδήλατο και έφαγα τα μούτρα μου !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  2. Τελικά το Βατικανό θα την βλάλει καθαρή με τα $100 δισεκατομμύρια που πλήρωσε στον Ισραηλινό Υπουργό Εγκλήματος Μπενιαμίν Νετανιάχου για να επιτεθεί στην ιρανική πρεσβεία στη Συρία, σύμφωνα με το συμπέρασμα της συνάντησης λευκών καπέλων του Πενταγώνου, Ρώσικου στρατού και βασιλικών της Ασίας, για να προκληθεί το Ιράν σε αντίποινα, καθώς μας πληροφόρησε ο Βενιαμίν Fulford στην τελευταία του ενημέρωση.
    Μάλλον για υποστήριξη τα έστειλε αφού η Μοσάντ τους πληροφόρησε για το τι επρόκειτο να συμβεί από τους γνωστούς τρομοκράτες.

    Κοσμάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ας απευχόμαστε να συμβεί αυτό που αναζητούσαν πάντα οι σχεδιαστές σατανιστές! για τρείς τουλάχιστον χίλιάδες χρόνια από την "εξοδό" τους και δώθε....που δεν είναι μία, αλλά χίλιες μία!
    Και άλλα τόσα τα εγκλήματά τους απ' όπου πέρασαν, από τότες που ξεμύτησαν στην μέση Ανατολή ως πρώτη μογγολική ορδή με την ονομασία Υξως πρίν περίπου 4,000 χρόνια. Και κάθε έξοδος, θάνατο και πληγές άφηνε πίσω της, που όλα τα ονόμασαν ως έργα θεικά.
    Σύρθηκαν και εισχώρησαν ακόμη και κεί που ένας ανθρώπινος φυσιολογικός νούς δεν μπορεί να το διανοειθεί.
    Δεν έχουν αφήσει τίποτα αμόλυντο πάνω στον πλανήτη και με το λυσσαλέο πείσμα τους κατάφερναν τ' απίστευτα με το αίμα και ιδρώτα αναρίθμητων.
    Και τα απίστευτα πιστευτά,... και με Γιαχβικές φοβέρες για τους λάτρες των παραμυθιών, και ιστορίες τρόμου, αντικείμενα μελέτης για εγκληματολόγους και ψυχιάτρους.
    Όλοι μιλούν για Δαυίδες και Γολιάθ, για Πύργους της Βαβέλ και τέλευταία μάλιστα για τον Ιωνά και τους Νινευίτες μια και η έκλειψις του Ηλίου πέρασε από επτά πόλεις στην Αμερική με το όνομα Νινευή.
    Αυτό κι αν δεν είναι βιβλικό θαύμα που λυγίζει τους απίστους, όπως αυτούς που έσωσε ο Ιωνάς τελευταία στιγμή, μετά από τριήμερη προσευχή στην κοιλιά του κήτους που τον είχε καταπιεί, για να τον ξεράσει μετά στην ακτή και να τρέξει στούς Νινευίτες να τους πείσει να γονατίσουν για να γλιτώσουν απο την καταστροφή που ο θεός τελικά ακύρωσε λόγω μετανοίας.
    Παντού λοιπόν βιβλικά αποτυπώματα, Νινευή και Σαλέμ (κατοικία του Θεού) όπως λέει ο Βενιαμίν Fulford στην τελευταία γεωπολιτική ενημέρωση.
    Τυχαίως σκόνταψα και στο όνομα Βαβέλ, όνομα όρους στον Καναδά, κάτι που εκτός των άλλων που τα βρίσκει κάποιος πολύ ενδιαφέροντα, αξίζει να το δούμε για να μαθαίνουμε πως όλα τελικά, τόσο "όμορφα" κι οργανωμένα δουλεύουν για τους ιερούς τόπους, εκεί που η σφαγή των Παλαιστινίων σήμερα, σχεδιάζεται να είναι και η αυριανή τύχη των "γκόιμ".

    https://odysee.com/@thisworldworks:1/World-Zionism.mp4:d

    Ιερουσαλήμ λοιπόν και τοίχος των δακρύων, ειδάλως αλίμονό μας.
    Κι αυτή είναι η κάτω Ιερουσαλήμ, η επάνω μην ξεχνάμε είναι η ιερή-Σελήνη που λατρεύουν όλοι αυτοί που "αγαπούν" τους προσέληνους Αρκάδες/Ελληνες, σύμφωνα με πολλούς αρχαίους συγγραφείς...Το μεγάλο αίνιγμα που παραμένει αναπάντητο και προκαλεί πονοκεφάλους σε πολλούς.
    Αλλά μήπως μίλησαν και για τον Θαλή καθόλου, τον πρώτον που πρόβλεψε την εκλειψιν του Ηλίου στις 28 Μαίου του 585 πΧ!

    Κοσμάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις