Ο JAG βρίσκει τη Victoria Nuland ένοχη και την καταδικάζει σε "γραβατα"

Το 

Σώμα του Γενικού Εισαγγελέα

Δικαστών του Ναυτικού των ΗΠΑ την Παρασκευή έκρινε ένοχη τη Victoria Nuland επειδή είχε αρνηθεί πεισματικά να δηλώσει ένοχη ή αθώα σε δίκη μετά τη σύλληψή της στις 4 Μαρτίου, είπε μια πηγή της JAG .

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, οι πεζοναύτες εισέβαλαν στο κτήμα των 5.500 τετραγωνικών ποδιών του ζευγαριού και έριξαν ένα ηρεμιστικό βέλος στο λαιμό του συζύγου της καθώς αυτός εγκατέλειψε τη γυναίκα του και προσπάθησε να φύγει από την κατοικία, ενώ η Νούλαντ σήκωσε τα χέρια της σε απόγνωση και είπε ότι ο Ομπάμα θα εκδικηθεί. μια απειλή που δεν υλοποιήθηκε ποτέ. Το άτιμο δίδυμο μεταφέρθηκε στο κέντρο επεξεργασίας Pensacola της JAG και χωρίστηκε έτσι ώστε να μην μπορούν να συνεργαστούν.

Μέχρι τη στιγμή που γράφεται αυτό το άρθρο, η ιστοσελιδα δεν έχει άλλες πληροφορίες για τον Robert Kagen, σύζυγο της Nuland.

Η Nuland αρνήθηκε να συνεργαστεί. Όταν η JAG τη ρώτησε αν σκόπευε να προσλάβει εξωτερικό συνήγορο, κούνησε το κεφάλι της από τη μια πλευρά στην άλλη και είπε ότι δεν χρειαζόταν γιατί δεν είχε διαπράξει κανένα έγκλημα. Όταν η JAG ρώτησε αν ήθελε ένας από τους δικηγόρους της να την υπερασπιστεί, εκείνη γέλασε και ζήτησε να απαγγελθούν τα «ψευδή» στοιχεία του JAG. Της είπαν μόνο ότι κατηγορείται για «προδοσία» και ότι ο ναύαρχος Κράνταλ θα εξηγουσε με λεπτομεριες στο επικείμενο στρατοδικείο της.

«GITMO; Δεν πάω εκεί», είπε η Νούλαντ στον κατηγορο και απήγγειλε κατά λέξη την 6η Τροποποίηση, η οποία παρέχει σε κάθε άτομο το δικαίωμα να ακούσει τις κατηγορίες εναντίον του.

«Σε κρατούν ως προδοτρια και έτσι έχετε παραιτηθεί από αυτά τα δικαιώματα. Δεν έχετε συνταγματικά δικαιώματα και η Σύμβαση της Γενεύης δεν ισχύει για εσάς. Δηλώνετε ένοχη ή αθώα;» ρώτησε ο δικαστής.

«Ούτε εγώ θ απαντησω σε τιποτα», είπε η Νούλαντ. «Και θέλω να δω τον άντρα μου. Πού είναι αυτό το σκουλήκι;»

"Πολύ καλά. Είναι ούτως ή άλλως το GITMO ειναι για εσάς. Ο ναύαρχος Κράνταλ θα αποφασίσει τη μοίρα σας. Δεν γνωρίζω τον άντρα σου. είναι κάπου αλλού», είπε ο δικαστής.

Μόλις έφτασε στο GITMO, δόθηκε ξανά η ευκαιρία στη Νούλαντ να συνεργαστει αλλα κράτησε ξανά το στομα της κλειστο.

"Κυρία. Nuland, μια «βουβή» σταση λειτουργεί διαφορετικά εδώ από ό,τι στον έξω κόσμο», της είπε ένας συνήγορος της JAG.

Εκτός του GITMO και άλλων εγκαταστάσεων που ελέγχονται από την JAG, βουβή σταση είναι όταν ο κατηγορούμενος δεν παραδέχεται οτι δεν ειναι ούτε ένοχος ούτε αθώος. Ο δικηγόρος του κατηγορουμένου ενημερώνει το δικαστήριο για τη βουβή ένσταση και στη συνέχεια ο δικαστής υπαρχει πιθανοτητα να δηλώσει αθωοτητα.

«Κυρία, ξέρω ότι αρνηθήκατε τη συμβουλή, αλλά σας παρακαλώ ακούστε. Εάν δεν δηλώσετε, θα καταχωρηθεί μια δήλωση ενοχής εκ μέρους σας και από προεπιλογή, θα κριθείτε ένοχη για όλες τις κατηγορίες και θα καταδικαστείτε στη μέγιστη ποινή. Καταλαβαίνεις τι σου λέω;» ρώτησε ο συνήγορος.

Ακολούθησε σιωπή.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής της Nuland στο Camp Delta, έχασε άλλες έξι ευκαιρίες για να υποβάλει έκκληση και αντίθετα επέπληξε τον JAG ότι «είδωσε» τον Ντόναλντ Τραμπ και τον Βλαντιμίρ Πούτιν, αποκαλώντας τους ηγέτες με τη μεγαλύτερη επιρροή στον κόσμο τη «μεγαλύτερη απειλή για τη δημοκρατία που γνώρισε ποτέ ο κόσμος». Επιπλέον, είπε ότι οι «συμμαχοι» της θα «εξαερώσουν» όλους τους αμφισβητίες της κυβέρνησης Μπάιντεν/Χάρις.

Την Παρασκευή, 5 Απριλίου, ο ναύαρχος Crandall εξέδωσε μια ερήμην απόφαση υπέρ του ενάγοντα, JAG, και καταδίκασε τη Nuland να κρεμαστεί μέχρι να πεθάνει κατά την κριση του δικαστηρίου, προσωρινά στις 16 Απριλίου.

Η πηγή μας είπε ότι θα παράσχει αποδεικτικό απόσπασμα το συντομότερο δυνατό.

 

 

 

 

 

  ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ10 Απριλίου, 2024 23:06

    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ! ΒΑΡΒΑΤΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ .
    ΒΙΚΤΩΡΙΑ ΝΟΥΛΑΝΤ .
    ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΟΝΟΜΑ ;
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις