Ο ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΟΣ ΠΑΛΜΟΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ


 Το βίντεο είναι

του συνδρομήτικου καναλιού της gaias και ο πρώτος ομιλητής στα αριστερά είναι ο Κόρεϊ Γκουντ ο οποίος έχει εργαστεί στα μυστικά διαστημικά προγράμματα και έχει επιλεγεί από το Γαλαξιακό Συμβούλιο για τις τις επικοινωνίες του Γαλαξιακού Συμβουλίου με την αντιπροσωπεία των μυστικών διαστημικών προγραμμάτων. 

Ό δεύτερος ομιλητής στα δεξιά είναι ο Ντεϊβιντ Γουίλκοκ ο οποιος συντελεί στην αποκάλυψη της αλήθειας και αναμεταδίδει όλες τις πληροφορίες που έχει συγκεντρώσει από την έρευνα του και από τους πληροφοριοδότες των μυστικών γήινων και διαστημικών προγραμμάτων. 

Το βίντεο είναι πρόσφατο καθώς όλες αυτές οι πληροφορίες  άρχισαν να αναμεταδίδονται από το 2017 και μετά όταν αρχισε να μιλάει για πρώτη φορά ο Κόρεϊ Γκουντ δημόσια. 

Το βίντεο αυτό είναι επίσημο και αποτελεί μέρος της σταδιακής αποκάλυψης της αλήθειας προς στην ανθρωπότητα καθώς ο Κόρεϊ Γκουντ μιλάει δημόσια μετά από την άδεια που πήρε από  τον στρατό τον γήινο και τον διαστημικό (το βιομηχανικό στρατιωτικό συγκρότημα και τα μυστικά διαστημικά προγράμματα) ο οποίος κυβερνάει την πλανήτη καθώς γνωρίζει όλη την αλήθεια και εντός και εκτός της Γης και κατέχει όλη την ανώτερη τεχνολογία (ελεύθερη ενέργεια, συστήματα αντιβαρυτικής και ηλεκτρομαγνητικής προώθησης, ίαση και αντιγήρανση με χρήση συχνοτήτων).

Υπάρχει απάντηση σε όλες αυτές τις σκέψεις και τους προβληματισμούς που δημιουργουνται η οποία συνοψίζεται στην εξής πρόταση : "O κάθε άνθρωπος λέει την αλήθεια για αυτά που βίωσε ο ίδιος και μόνο γι αυτά΄". Άρα όλα αυτά τα οποία περιγράφονται στα βίντεο και τα οποία αναφέρονται από τους ομιλητές είναι αλήθεια καθώς αποτελούν εμπειρίες που βίωσαν οι ίδιοι. Οι προσωπικές μαρτυρίες δεν αμφισβητούνται όταν μία ψυχή είναι ανωτέρων διαστάσεων και καλοπροαίρετη. Ο Κόρεϊ Γκουντ ανήκει στην ψυχική ομάδα των Μπλε Πτηνών γι αυτό και βάση ψυχικής καταγωγής επικοινώνησαν μαζί του. Το ίδιο έκαναν και οι Άνρομέδιοι με τον Άλεξ Κόλλιερ και οι Πλειάδιοι με τον Κρις Τόλεκ για να μεταδώσουν την αλήθεια στην ανθρωπότητα και να την προετοιμάσουν για την διαστατική της Ανέλιξη. .

 Ο Corey Goode ως γήινος αντιπρόσωπος του Γαλαξιακού Συμβουλίου και της “Συμμαχίας των Όντων των Σφαιρών” (Sphere Being Alliance) (η οποία αποτελείται από πέντε διαφορετικές μη-γήινες και εξαιρετικά προηγμένες ομάδες ψυχών, συμπεριλαμβανομένων των Μπλε Πτηνών, των Χρυσών Τριγωνοκέφαλων Όντων και των Μπλε Σφαιρών - 6ης πυκνότητας ζωντανών όντων που μοιάζουν με στροβιλισμένες σφαίρες μπλε φωτός και μπορούν να διαστέλλονται και να συστέλλονται σε μέγεθος. Ο Corey Goode είναι μέλος της ψυχικής ομάδας των Μπλε Πτηνών ο οποίος ενσαρκώθηκε στη Γη για να βοηθήσει με την πλανητική ανάληψη της ανθρωπότητας στην ανώτερη διάσταση και γι αυτό το λόγο επιλέχθηκε απο τα Μπλε Πτηνά για τις τηλεπαθητικές ικανότητες του και για τις επικοινωνίες τους με την Διαστημική Συμμαχία) μας περιγράφει αναλυτικά όλη την διαδικασία του επερχόμενου ηλεκτρομαγνητικού παλμού από τον ήλιο όπως ακριβώς του την περιέγραψε το Μπλε Πτηνό του Γαλαξιακού Συμβουλίου ονόματι Τίαρ Έιρ (για την αντιμετώπιση του επικείμενου ηλεκτρομαγνητικού παλμού από τον ήλιο έχει ήδη υπογραφεί εκτελεστικό διάταγμα από την κυβέρνηση Τραμπ μετά από την εντολή που έλαβε από την Διαστημική Συμμαχιά εδω : https://www.whitehouse.gov/presidenti...

 

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ 

 Αποφασισα να σας βαλω "δυσκολοχωνευτα" πραγματα αλλα επειδη πλησιαζουμε σε σοβαρα γεγονοτα πρεπει να παμε ενα βημα παρακατω...

Για οσους ασχολουνται με το αντικειμενο ξερουν οτι οι πρωταγωνιστες του βιντεο δεν ειναι τυχαιοι και ειναι παγκοσμιως αναγνωρισμενοι...


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

 

 

Σχόλια

  1. ΤΟ ΠΑΡΑΚΆΤΩ
    ΔΕΝ ΤΟ
    ΓΛΙΤΏΝΕΤΕ
    ΕΊΝΑΙ ΣΊΓΟΥΡΟ!
    ΜΙΛΆΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΎ
    ΠΑΡΑΚΆΤΩ...







    Ι'Μ ΠΩΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ08 Απριλίου, 2024 22:18

    ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ! ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΓΡΑΨΕΣ ,ΟΠΟΙΟΣ ΤΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΚΑΙ
    ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ....ΞΕΡΕΙ ,ΝΟΙΩΘΕΙ ,ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ .....
    ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ....
    ΚΑΙ Η ΣΚΕΨΗ ΠΑΡΑΓΕΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ,ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΗΝ ΠΙΑΝΟΥΝ ,ΤΗΝ ΑΚΟΥΟΥΝ ,
    ΕΤΣΙ ,ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ,ΠΟΙΟΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΟΙΟΝ .....
    ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΒΑΡΕΣΑΝ ΟΙ ΚΑΜΠΑΝΕΣ ....
    ΕΙΠΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΓΡΑΨΩ ....ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑ .
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Υπάρχει κάποιο λάθος στο link:
    https://www.whitehouse.gov/presidenti...
    Μάλλον, μόνο τα μέλη των μπλέ πτηνών και τριγωνοκέφαλων μπορούν να έχουν πρόσβαση στου Τράμπ τα διατάγματα.

    Κι αυτός στο βίντεο που ακολουθεί, μάλλον βαλτός πρέπει να είναι.

    https://ugetube.com/watch/israel-039-s-quot-messiah-quot-is-already-here_anwmCTHv6CGs8J8.html

    Kοσμάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. το έχεις ξανα ανεβάσει το βίντεο αυτό.
    οι Ρώσοι τι λένε για όλα αυτά ?
    και γιατί όλα αυτά πάντα απο Αμέρικα μεριά?
    μπήκα και στην πηγή που δίνεις και πάει στο youtube είδα και εκείνο το βίντεο : το μπλε πτηνό μίλησε!
    ...τώρα δεν θέλω Συν/λόγε να κάθεσαι να μου εξηγείς αλλά και οι δυο συνεντεύξεις μου θυμίζουν Χατζηνικολάου ...(στημένες).
    Τώρα αν υποθέσουμε ότι πήγαν και στο φεγγάρι (Αμερικανοί )
    ε μάλλον κάτι θα ξέρουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις