ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ "ΚΟΚΚΙΝΑ ΚΑΠΕΛΑ"

 

Ένας αποκεντρωμένος συνασπισμός

ενεργών καθηκόντων και εφέδρων που αυτοαποκαλούνται «Κόκκινα Καπελα» ανέλαβαν την ευθύνη για τον ανώμαλο σεισμό 4,8 Ρίχτερ που συγκλόνισε την περιοχή Tristate νωρίς το πρωί της Παρασκευής, δήλωσε πηγή από το γραφείο του στρατηγού Eric M. Smith.

Το απόγευμα του Σαββάτου ο στρατηγός Σμιθ έλαβε στη διεύθυνση του σπιτιού του μια επικυρωμένη επιστολή που υποτίθεται ότι συντάχθηκε από έναν πρώην προστατευόμενο του στρατηγού Ντέιβιντ Χ. Μπέργκερ, του προκατόχου του στρατηγού Σμιθ. Τα Λευκα Καπελα αποκρύπτουν το όνομα του συγγραφέα μέχρι να επαληθεύσουν την ταυτότητα και τους ισχυρισμούς του συγγραφέα.

Το πλαίσιο ήταν ξεκάθαρο:

«Οι άνθρωποι του Ομπάμα και του Μπάιντεν, το Deep State, δεν ευθύνονται για τον σεισμό της Παρασκευής. Εμεις Είμαστε. Ποιοι είμαστε? Έχετε αγκαλιάσει ένα ψευδώνυμο που επινοήθηκε από πολίτες. Λευκά Καπέλα, ένα χρώμα που συμβολίζει την αρχοντιά και την αγνότητα. Μπορείτε να μας σκεφτείτε ως Κόκκινα Καπέλα, ένα χρώμα που συμβολίζει τη δύναμη και… αίμα…και τον πόλεμο. Αίμα για αίμα. Δεν έχουμε καμία διαμάχη μαζί σας και, στην πραγματικότητα, παλεύουμε για το ίδιο αποτέλεσμα, την εξόντωση διεφθαρμένων, διεστραμμένων εκλεγμένων και διορισμένων αξιωματούχων που άρχισαν να γαμούν αυτή τη χώρα την ημέρα που ορκίστηκε η Κλίντον. 

Εσύ κι εγώ, Στρατηγέ Σμιθ, είμαστε μονομάχοι, αλλά έχουμε εκ διαμέτρου αντίθετες ιδεολογίες. Ο πρόδρομός σας καθόταν αδρανής καθώς του έκλεψαν εκλογές. Και εσείς, εσείς που πήρατε τον μανδύα, και ο φίλος σας στο Γκουαντάναμο, δεν έχετε τα μέσα για να κάνετε αυτό που πρέπει να γίνει γρήγορα και αποτελεσματικά. Εάν δεν μπορείτε να κάνετε τη δουλειά, θα το κάνουμε εμεις. Είστε αδερφια μας και δεν θα εμποδίσουμε την πρόοδό σας αν δεν ανακατευτείτε στη δική μας. Εάν επιλύσουμε τις εργασίες πριν από εσάς, αφήστε το να είναι. Και στις δύο περιπτώσεις θα αποδοθεί δικαιοσύνη, συνταγματική δικαιοσύνη. Να το ξέρεις φίλε μου: Είμαστε λιγότεροι σε αριθμό, αλλά αυτό που μας λείπει σε αριθμούς το έχουμε σε αποφασιστικότητα. Και είμαστε όλοι γύρω σου. Θα σας ζητούσα να ενωθείτε μαζί μας, αλλά σας γνωρίζω αρκετά ώστε να ξέρω ότι σφίγγετε τα δόντια σας ενώ διαβάζετε αυτό. Τώρα, επιτρέψτε μου να εξηγήσω γιατί ενεργήσαμε και ίσως καταλάβετε», ανέφερε μέρος της επιστολής.

Ο συγγραφέας, χωρίς να παράσχει αποδεικτικά στοιχεία, ισχυρίστηκε ότι το Deep State είχε κατασκευάσει πρόσφατα έναν επιταχυντή αδρονίων, όπως ο επιταχυντής σωματιδίων δακτυλίου μήκους 27 χιλιομέτρων του CERN, στο Νιου Τζέρσεϊ, και σχεδίαζε να τον χρησιμοποιήσει για να ανοίξει μια «πύλη» σε μια διάσταση που θα "ξερναγε" από κακόβουλες εμφανίσεις. την εξουσία του οποίου αναζητούσε το Βαθύ Κράτος.

«Δεν έχει σημασία αν ο επιταχυντής κάνει ό,τι πιστεύει ότι θα μπορούσε - ήταν επικίνδυνος και έπρεπε να καταστραφεί. Το ότι το τελείωσαν κρυφά μόλις χιλιόμετρα μακριά από το σημείο όπου ο Πρόεδρος Τραμπ και η οικογένειά του περνούν τόσο πολύ χρόνο δεν ήταν τυχαίο. Ήταν ένα μήνυμα. Κατόπιν εντολής μου, οι άνθρωποί μου διείσδυσαν στο υπόγειο συγκρότημα, εντόπισαν τη συσκευή, ανέπτυξαν τα απαραίτητα πυρομαχικά και την κατέστρεψαν προτού το Deep State προλάβει να το φέρει στο διαδίκτυο», κατέληξε η επιστολή.

Ο συγγραφέας υπέγραψε την επιστολή, συμβολικά, «Συνταγματάρχης Walter Kurtz», ο κύριος ανταγωνιστής της ταινίας του 1979 Apocalypse Now του Francis Ford Coppola, η οποία βασίζεται στη νουβέλα του Joseph Conrad Heart of Darkness.

Κάτω από το όνομά του, ο συγγραφέας έβαλε ένα αιματοβαμμένο αντίχειρα και υστερόγραφο λέγοντας: «Κανένας πόλεμος δεν κερδίζεται χωρίς παράπλευρες ζημιές».

Εκτός από την επιστολή, ο φάκελος είχε φωτογραφίες των Ρέιντζερ του Στρατού των ΗΠΑ που είχαν σταλεί για να ερευνήσουν τον σεισμό καθώς παρακολουθούσαν τους πράκτορες της FEMA και της ATF.

«Ενώ τους παρακολουθούσαμε, κάποιος μας παρακολουθούσε», είπε η πηγή μας. Προφανώς, το άτομο που έστειλε το γράμμα δεν ονομάζεται Kurtz, αλλά αν το γράμμα περάσει το τεστ ανιχνευσης, ο τύπος για τον οποίο μιλάμε είναι εξίσου επικίνδυνος…και αφοσιωμένος. Ο στρατηγός Σμιθ δεν επιδοκιμάζει αυτες τις μεθόδους».

Ο στρατηγός Σμιθ, πρόσθεσε, ακύρωσε όλες τις άδειες και ανακάλεσε τους παντες.

Ρωτήσαμε την πηγή μας εάν ο συντάκτης της επιστολής ήταν ποτέ μέλος του συμβουλίου των Λευκων Καπέλων.

«Δεν μπορώ πραγματικά να πω άλλα αυτή τη στιγμή», είπε.

 

 

 

 

 

  ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις