Η μάχη της έκλειψης θα κρίνει το μέλλον της ανθρωπότητας


 Ο μυστικός πόλεμος για τον πλανήτη που μαίνεται μεταξύ των Σατανιστών και των δυνάμεων του φωτός κατευθύνεται σε μια αποφασιστική μάχη με επίκεντρο την έκλειψη που πρόκειται να ξεκινήσει λίγο μετά τη δημοσιοποίηση αυτής της αναφοράς.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι αυτή η έκλειψη δεν είναι ένα συνηθισμένο γεγονός. Περνάει πάνω από επτά πόλεις που ονομάζονται Νινευή, μια βαβυλωνιακή πόλη που αναφέρεται στη Βίβλο ως το κέντρο της αμαρτίας και της εξαχρείωσης. Περνά επίσης από επτά πόλεις που ονομάζονται Σάλεμ, γνωστές στη Βίβλο ως η κατοικία του θεού.

 

 

 


 Σημειώνουμε επίσης ότι σημειώθηκε σεισμός 4,8 βαθμών στη Νέα Υόρκη λίγες μέρες πριν από τις 4/8 και ότι το Άγαλμα της Ελευθερίας χτυπήθηκε από κεραυνό. Είναι επίσης η περίπτωση που έχουν κηρυχθεί καταστάσεις έκτακτης ανάγκης σε όλη τη διαδρομή της έκλειψης.

Υπάρχουν πολλά περισσότερα που καλύπτονται εκτενώς αλλού, αλλά είναι σαφές ότι συμβαίνει κάτι πολύ ασυνήθιστο. Αυτό το βίντεο διάρκειας 7:17 λεπτών καλύπτει πολλά από αυτό.

 https://banned.video/watch?id=660c2c56b0f994f1e4e392cb

 Ενδιαφέρον παρουσιάζει επίσης η άποψη των Simpsons για την έκλειψη

 https://twitter.com/JackStr42679640/status/1775642742712123703

 Όλο και περισσότεροι άνθρωποι γνωρίζουν πλέον τον πόλεμο μεταξύ σατανιστών που θέλουν να μας υποδουλώσουν και λευκών καπέλων που θέλουν να μας ελευθερώσουν. Εάν οι σατανιστές νικήσουν, η ανθρωπότητα θα υποδουλωθεί για πάντα σε φρικτές συνθήκες. Εάν οι δυνάμεις του φωτός νικήσουν, η ανθρωπότητα θα κυριαρχήσει στο εξελικτικό ισοδύναμο μιας μεγάλης έκρηξης που θα κάνει την έκρηξη της Κάμβριας να μοιάζει με φούσκα σαμπάνιας συγκριτικά.

Ας ξεκινήσουμε εξετάζοντας τι κάνει η σκοτεινή πλευρά. Σύμφωνα με μια αναφορά που μας έστειλε η γερμανική υπηρεσία πληροφοριών, το σχέδιο των σατανιστών για την έκλειψη έχει ως εξής:

Σχεδιάζουν βιολογική επίθεση στις 8 Απριλίου, λίγο πριν την ολική έκλειψη. Έτσι θα πέσει. Τα αεροπλάνα θα παραδίδουν το ωφέλιμο φορτίο τους σε τρία διαστήματα. Το πρώτο θα είναι 2 ώρες πριν από το σύνολο, 1 ώρα πριν από το σύνολο και το τελευταίο 30 λεπτά πριν από το σύνολο. Τα αεροπλάνα θα αναπτύξουν μια ξηρή σκόνη (βακτηριακό βιοόπλο). Δεν θα είναι ορατό… Τα συμπτώματα θα αρχίσουν να εμφανίζονται 7 – 10 ημέρες μετά τη μόλυνση. 30 ημέρες μετά τη μόλυνση τα μέσα θα παρατηρήσουν. 60 ημέρες μετά τη μόλυνση, ο πανικός θα είναι στα ύψη όλων των εποχών. 90 ημέρες μετά τη μόλυνση θα τεθούν σε ισχύ οι προσφάτως συμφωνηθείσες εξουσίες του ΟΗΕ/ΠΟΥ για την πανδημία.

Αυτός είναι ο λόγος που ο ιστότοπος «Q» προειδοποιεί: «Μην κοιτάτε την έκλειψη».

 https://qofficial.net/

 Η κόρη του σατανιστή «Climate Czar» John Kerry, Vanessa, λέει ότι «δισεκατομμύρια άνθρωποι πρέπει να πεθάνουν για τη «Νέα Παγκόσμια Τάξη»» και ότι «είναι ώριμη η ώρα για ένα παγκοσμιοποιητικό πραξικόπημα που χρησιμοποιεί τους μηχανισμούς ελέγχου της συνθήκης για την πανδημία του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας για να δημιουργήσει μια παγκοσμια κυβέρνηση που δεν λογοδοτεί σε κανέναν». «Εξάλειψαν» το βίντεο με το να το λέει αυτό στο WEF από το Διαδίκτυο, αλλά τόσο οι γερμανικές όσο και οι πολωνικές υπηρεσίες επιβεβαιώνουν ότι το είπε.

 https://www.pravda-tv.com/2024/04/john-kerrys-tochter-sagt-dass-milliarden-menschen-fuer-die-neue-weltordnung-sterben-muessen/

 Ο ΠΟΥ δεν είναι κυβερνητικός φορέας, αλλά ανήκει σε ιδιώτες μαζικούς δολοφόνους όπως ο Μπιλ Γκέιτς. Η συνθήκη που προσπαθούν να επιβάλουν θα επιτρέπει τέτοια πράγματα όπως:

  «Αναγκαστικοί εμβολιασμοί»

  «Αναγκαστικές ιατρικές διαδικασίες»

  «Αναγκαστικά λουκέτα»

 


 Η ρωσική υπηρεσία πληροφοριών FSB έχει ήδη προειδοποιήσει ότι τα εμβόλια που θα επιβληθούν στη συντριπτική πλειοψηφία των ανθρώπων θα τους κάνουν ανόητους, παθητικούς και ανίκανους να αντισταθούν στην εξουσία της Χαζαρικής μαφίας.

Αυτή η διαδικασία μετατροπής μας σε ζώα φάρμας που κακοποιούνται έχει ήδη ξεκινήσει στην Ουκρανία. Ο βουλευτής της ΕΕ Marcel de Graaf επιβεβαιώνει ότι η σατανική Ουκρανία είναι ο μεγαλύτερος προμηθευτής παιδιών σε δίκτυα παιδεραστών και διακινητών ανθρώπων και οργάνων. Για το σκοπό αυτό έχει δημιουργήσει βρεφονηπιακούς σταθμούς με ανάδοχες μητέρες. Αυτές οι εγκαταστάσεις αναγκαστικής γονιμοποίησης κάνουν τις γυναίκες να γεννούν τόσο «σούπερ στρατιώτες» και παιδιά που θα χρησιμοποιηθούν για τη «συγκομιδή» αδρενχρωμιου.

 https://bostontimes.org/2024/03/30/new-evidence-emerges-of-ukraines-horrific-forced-fertilization-program-inspired-by-nazi-lebensborn/

 Παρεμπιπτόντως, θέλετε να μάθετε πού πήγαν πολλοι από τους φόρους σας στην Ουκρανία εκτός από την κατασκευή εγκαταστάσεων βασανιστηρίων παιδιών: Ωραίες νέες επαύλεις για διεφθαρμένους φίλους του Zelensky.

 


 Φυσικά, είναι και έμποροι ναρκωτικών και όχι μόνο βασανιστές παιδιών. Η Ιντερπόλ φέρεται να εχει υποκλοπή συνομιλίας μεταξύ δύο Αργεντινών διακινητών ναρκωτικών σχετικά με την παράδοση μεγάλης παρτίδας ναρκωτικών, τουλάχιστον 300 κιλών κοκαΐνης, η οποία επρόκειτο να πραγματοποιηθεί στο αεροδρόμιο του Μπουένος Άιρες την ημέρα που ο Ζελένσκι και η αντιπροσωπεία του έφτασαν στην Αργεντινή για να παρευρεθούν στην προεδρικά εγκαίνια Μιλέι.

 https://babylonianempire.wordpress.com/2024/03/30/rozmowa-przechwycona-prze-interpol-zelenski-przemycil-300-kg-kokainy-z-argentyny/

 Το χειρότερο μέρος είναι ότι οι σατανιστές παραδέχονται ότι λαμβάνουν εντολές να κάνουν τέτοια πράγματα από μη ανθρώπινες οντότητες.

Εάν αυτή η υποδούλωση επιτραπεί να προχωρήσει, οι άνθρωποι θα υποστούν τη μοίρα του T Rex. Από ένα μακρόβιο αρπακτικό αιχμής έγινε κοτόπουλο εκτροφής με μπαταρία, του οποίου η διάρκεια ζωής μετριέται συχνά σε μήνες.

Τα λευκά καπέλα ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΑΥΤΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ. Μια μεγάλη επίθεση βρίσκεται σε εξέλιξη που θα απομακρύνει οριστικά αυτή τη σατανική απειλή από αυτόν τον πλανήτη. Υποθέτουμε για παράδειγμα ότι τα αεροπλάνα ψεκασμού ασθενειών θα καταρριφθούν.

Μόλις οι Σατανιστές ηττηθούν, η συμμαχία της πλανητικής απελευθέρωσης σχεδιάζει να βοηθήσει τον δημιουργό αυξάνοντας την ποσότητα και την ποικιλία της ζωής με εκθετικό τρόπο. Αυτό θα βασίζεται στην ακολουθία 3,6,9 με την οποία είχε εμμονή ο ιδιοφυής Νίκολα Τέσλα. Θα συνδυαστεί με τις ακολουθίες Fibonacci της προηγούμενης εξέλιξης για τη δημιουργία εντελώς νέων παραδειγμάτων ζωής.
 

Με τα εδώ και τώρα λευκά καπέλα του Πενταγώνου, ο Ρώσικος στρατός και οι βασιλικοί της Ασίας μόλις ολοκλήρωσαν μια συνάντηση όπου κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι το Βατικανό πλήρωσε στον Ισραηλινό Υπουργό Εγκλήματος Μπενιαμίν Νετανιάχου 100 δισεκατομμύρια δολάρια για να επιτεθεί στην ιρανική πρεσβεία στη Συρία. Το σχέδιο ήταν να προκληθεί το Ιράν σε αντίποινα.

 

 

 

 

 

 

 ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ  SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις