Οι πεζοναύτες βρήκαν τη FEMA λουσμένη στο αίμα

 

Στις 2:00 μ.μ. Τρίτη

Πεζοναύτες των Ηνωμένων Πολιτειών περικύκλωσαν μια αποθήκη στη βορειοδυτική Σαλίνα του Κάνσας, με εντολή να συλληφθούν όλοι οι επιβαίνοντες και να κατασχεθούν υλικές αποδείξεις που θα μπορούσαν να τους συνδέουν με τα έντεκα παιδιά που βρέθηκαν σε ένα εγκαταλειμμένο βαγονι το Σάββατο το απόγευμα. Δύο πεζοναύτες κρύφτηκαν πίσω από μια εκσκαφέα στο χωματόδρομο. Δύο ακόμη ζευγάρια πλαισιώθηκαν από την μπροστινή πόρτα, η μία από τις δύο εισόδους, η άλλη μια εμπορική πτυσσόμενη γκαραζόπορτα αρκετά μεγάλη για να χωρέσει μηχανήματα ή μια ομάδα πεζοναυτών. Οι σκοπευτές στόχευσαν με τουφέκια στα παράθυρα, βρώμικα τζάμια από τα οποία δεν διαφεύγει το εσωτερικό φως. Όταν ο διοικητής της ομάδας εδωσε το σημα εφοδου οι Πεζοναύτες κλώτσησαν την πόρτα και μπήκαν μέσα, δίνοντας εντολή σε όλους να ρίξουν τα όπλα και να πέσουν στα γόνατά τους ή θα τους πυροβολήσουν.

Όμως τα τέσσερα σωματα στην αποθήκη ήταν ήδη νεκρά, κορεσμένα στο αίμα, στο τσιμεντένιο πάτωμα. Ο βολβός του ματιού ενός άνδρα είχε αφαιρεθεί με λιγότερο χειρουργικό τρόπο. Μια λαβή κατσαβιδιού προεξείχε από την άλλη κόγχη του ματιού του. Ένας βραχυσωμος άντρας με καρό πουκάμισο και τζιν είχε πολλαπλές πληγές από μαχαίρι στο πρόσωπο, τον κορμό και τα πόδια του και τρία κομμένα δάχτυλα δίπλα σε ένα σκουριασμένο, αιματοβαμμένο σιδηροπρίονο. Ένα τρίτο σώμα, αυτό που φορούσε κοστούμι, είχε εγκαύματα στο μέτωπό του και μια σφαίρα στον εγκέφαλο. Το τέταρτο, η αιτία θανάτου δεν είναι ξεκάθαρη, είχε μια φωτογραφία οκτώ επί δέκα ιντσών κολλημένη στο στήθος του. Η φωτογραφία ήταν ενός από τα παιδιά από το βαγονι.

Όπως ανέφερε χθες η ιστοσελιδα, τα Λευκα Καπελα συνέλαβαν τον αξιωματούχο της FEMA που φέρεται να είναι υπεύθυνος για την ενορχήστρωση των απαγωγών και τη διευθέτηση της πώλησης των παιδιών σε έναν ξένο δισεκατομμυριούχο που περνά τη ζωή του ταξιδεύοντας στους ωκεανούς σε ένα σούπερ γιοτ.

Σύμφωνα με μια πηγή στο γραφείο του Στρατηγού Σμιθ, τα Λευκα Καπελα «άσκησαν την απαραίτητη πίεση» για να εξαναγκάσουν την ομολογία από τον επόπτη της FEMA, το όνομα του οποίου δεν έχει ακόμη κοινοποιήσει.

«Δεν ήθελε να μας μιλήσει, οπότε του δώσαμε λίγη ενθάρρυνση», είπε η πηγή μας. «Κανονικά αυτά τα ατομα εκπαιδευονται να μην σπασουν αλλα ηταν αδύναμος. Παραδέχτηκε ότι το έκανε για χρήματα και μας έδειξε τους συνεργούς του, τέσσερις πράκτορες υπό τον έλεγχο του. Πήγαμε να τους συλλάβουμε, αλλά κάποιος μας προλαβε. Ο τρόπος με τον οποίο πέθαναν — φαινόταν… προσωπικός».

Ο στρατηγός Σμιθ, πρόσθεσε, πιστεύει ότι τα «Κοκκινα Καπελα», ένας μιλιταριστικός συνασπισμός που αντιτίθεται στο καθεστώς Μπάιντεν και ευνοεί την αιματοχυσία έναντι των συλλήψεων και των δικαστικών αγωγών, ανακάλυψαν το σχέδιο και πήραν παράλογα την κατάσταση στα χέρια τους. Η περιθωριακή ομάδα πιθανώς ηγείται από έναν υψηλόβαθμο αξιωματικό που είναι ακόμα γνωστός σε εμάς ως συνταγματάρχης Kurtz, που περιγράφεται ως ένας αινιγματικός, χαρισματικός κοινωνιοπαθής με ιστορία να ξαναγράφει τους κανόνες του σύγχρονου πολέμου.

«Είναι πειστικός. Κερδίζει τις καρδιές και τα μυαλά των ανθρώπων με τους οποίους συνομιλεί. Ο στρατηγός Σμιθ αποδοκιμάζει τις μεθόδους του», είπε η πηγή μας.

Η ιστοσελιδα επεσήμανε στην πηγή την υποκρισία στην καταδίκη του στρατηγού Smith, υπενθυμίζοντάς του ότι οι πεζοναύτες που συμμετείχαν στην επίθεση του Δεκεμβρίου σε ένα NIH Biolab στη Μοντάνα σκότωσαν 34 επιστήμονες προτού τους δώσουν την ευκαιρία να παραδοθούν και να δικαστούν.

«Αυτή η κατάσταση ήταν διαφορετική», είπε.

«Ο στρατηγός πιστεύει ότι είναι πιθανό να έχουμε ανθρώπους που παίζουν και στις δύο πλευρές – ότι κάποιοι από εμάς είμαστε και κάποιοι από αυτούς».

Ερωτηθείς εάν οι πεζοναύτες βρήκαν στοιχεία ή μια τηλεφωνική κάρτα η αποτυπωματα, στην αποθήκη, είπε, «Όχι, δεν έχουν αναλάβει την ευθύνη όπως έκαναν στο Νιου Τζέρσεϊ. Αλλά αυτό το ακατάστατο σενάριο έχει το όνομα του Κουρτς γραμμένο παντού».

 

 

 

 

  ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. Δεν θυμάμαι να έχουμε δει Αμερικανική ταινια με τέτοιο σεμινάριο ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις