Η JAG τραβάει την πρίζα στον Klaus Schwab

  

Το έπος του βασιλιά της παγκοσμιοποίησης Klaus Schwab

κορυφώθηκε με το θάνατό του το απόγευμα της Τετάρτης, αφού ο Πρόεδρος Donald J. Trump φέρεται να διέταξε τον αντιναύαρχο Darse E. Crandall να «τραβήξει την πρίζα», είπε μια πηγή του GITMO .

Ο Schwab, που έπασχε από ανεπάρκεια οργάνων και οξεία στερηση από το Adrenochrome, βρισκόταν σε υποστήριξη ζωής από τότε που έφτασε στο Ναυτικό Νοσοκομείο Guantanamo Bay στις 19 Απριλίου και το προσωπικό είχε αναρωτηθεί εάν θα αναρρώσει για να κριθεί κατάλληλος για να δικαστεί, μια προοπτική που μειώνεται κάθε ώρα.

Ο πολύ φιλεύσπλαχνος θάνατος του Schwab ήρθε δύο ημέρες αφότου ένας υποτιθέμενος "Red Hat" προσπάθησε να τον δολοφονήσει στο δωμάτιο του νοσοκομείου. Εν συντομία, η JAG ήταν επικριτική για τον «συνταρακτικό τίτλο» της ιστοσελιδας, υποστηρίζοντας ότι οι Red Hats είχαν «διεισδύσει» στο GITMO, επειδή ο ισχυρισμός στερείται ουσιαστικής απόδειξης. Προς το παρόν, μόνο η αμφίβολη παραδοχή του επίδοξου δολοφόνου τον συνδέει με τους Red Hats, τους οποίους θα μπορούσε να προσπαθεί να εμπλέξει για άγνωστους λόγους. «Αν είναι πραγματικά Red Hat, θα το μάθουμε, αλλά θα μπορούσε να είναι ένας μοναχικός λύκος ή ένα έξυπνο παρασιτο του Deep State. Ο τίτλος του άρθρου σας υποδηλώνει ότι το GITMO εισέβαλε μια στρατιά από Red Hats, αλλά αυτό δεν ισχύει. Παρακαλώ κάντε μια διευκρινιση καλύτερα», μας είπε ο JAG. Θα τα πάμε καλύτερα στο μέλλον.

Το απόγευμα της Τετάρτης, ο Πρόεδρος Τραμπ τηλεφώνησε στον ναύαρχο Κράνταλ για να ρωτήσει για την κατάσταση του Σβάμπ και εάν ο 86χρονος θα ήταν ποτέ αρκετά υγιής ώστε να αντιμετωπίσει ένα στρατιωτικό δικαστήριο για τα μυριάδες εγκλήματά του κατά της ανθρωπότητας. Ο ναύαρχος, είπε η πηγή μας, ενημέρωσε τον Τραμπ ότι η πρόγνωση του Schwab ήταν δυσοίωνη και ότι οι καλύτεροι γιατροί του GITMO έθεσαν τις πιθανότητες ανάρρωσής του σε λιγότερες από 1:150.000.

"Κύριε Πρόεδρε, αν ανακτήσει τις αισθήσεις του, είναι απίθανο να ξέρει ποιος ή πού είναι ή τι συμβαίνει. Είναι φυτο, κύριε Πρόεδρε. Ένας ειδικός εδώ όντως πρότεινε μια ριζική θεραπεία που θα μπορούσε να τον διεγείρει σε εγρήγορση, αλλά είναι ανήθικο, ανήθικο και δεν θα επιχειρούσαμε – τουλάχιστον όχι χωρίς την έγκρισή σας», είπε ο ναύαρχος.

"Τι είναι αυτό?" ρώτησε ο πρόεδρος Τραμπ.

«Λοιπόν, κύριε Πρόεδρε, αυτό θα σήμαινε την χορηγηση Adrenochrome», είπε ο ναύαρχος.

«Αυτό δε θα γινει ποτε», είπε ο Πρόεδρος Τραμπ με αυταρχικό τρόπο. «Ο Schwab είναι ηττημένος και του αξίζει μια τεράστια τιμωρια, αλλά δεν έχει νόημα να το τραβήξουμε αλλο. Βγάλε την πρίζα. Είναι η αποφαση μου."

Μια ώρα αργότερα, είπε η πηγή μας, οι γιατροί αφαίρεσαν τον αναπνευστικό σωλήνα του Schwab. η καρδιά του σταμάτησε να χτυπά, και λίγο αργότερα έκανε ίσια γραμμή στον καρδιογραφο.

«Θα μείνει στον πάγο όπως οι υπόλοιποι», είπε η πηγή μας.

Ερωτηθείς εάν ο Πρόεδρος Τραμπ και ο Ναύαρχος Κράνταλ συζήτησαν για τον νοσοκομο που ήθελε να υγροποιήσει τα σπλάχνα του Σουάμπ με οξύ, η πηγή μας είπε: «Δεν το έκαναν. Θα μάθουμε τις πραγματικες προθεσεις του και μετά θα αποφασίσουμε τι θα γινει».

 

 

 

 

 ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ27 Απριλίου, 2024 04:38

    ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ
    ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΒΑΘΕΙΑ....
    ΜΟΝΟ ΚΑΤΙ "ΤΡΕΛΛΟΙ "
    ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΝΕΚΔΟΤΑ.
    ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΛΗΘΑΡΓΟ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΩΡΑΙΟΤΑΤΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ, ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΓΛΥΤΩΣΕ ΟΜΩΣ ΤΗ ΓΡΑΒΑΤΑ. ΣΤΟ ΙΚΡΙΩΜΑ ΤΟΝ ΗΘΕΛΑ. ΔΗΜΗΤΡΗΣ

      Διαγραφή
  2. ΑΠΟ ΠΡΟΧΘΕΣ ΤΟ ΕΧΩ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΜΟΥ ΣΤΟ FACEBOOK. KAI OYTE ENA LIKE ΑΠΟ ΚΑΤΩ. ΜΙΑ ΠΙΑΣΙΑΡΙΚΗ ΜΑΚΑΚΙΑ ΕΙΧΑ ΠΡΟ ΚΑΙΡΟΥ, ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΕΒΑΤΟ. ΟΧΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΤΟ ΛΑΙΚ, ΑΔΙΑΦΟΡΟ, ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΕΙΧΑΝ ΦΑΓΩΘΕΙ ΤΟ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Ο ΑΡΧΙΧΑΖΑΡΟΣ. ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑΝ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΑΛΛΟ. ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΕ F/B , EIΔΑ ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΟΥΤΕ ΤΟ AMG EIXE THN EIΔΗΣΗ, ΟΥΤΕ ΤΟ BESTNEWSHERE. COM................ ΔΩΣΕ ΡΕ ΑΡΤΟΝ ΚΑΙ ΘΕΑΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΟΠΑΔΙ, ΔΩΣΤΟΥ ΞΕΒΡΑΚΩΤΕΣ, ΔΩΣΤΟΥ ΞΟΑΝΑ ΝΑ ΒΑΖΟΥΝ ΧΑΧΑ... ΝΑ ΒΑΖΟΥΝ ΛΑΙΚ, ΝΑ ΧΑΖΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΖΕΥΟΝΤΑΙ..... ΤΙ ΜΕ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΤΩΡΑ.... ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΕΙΝΑΙ, ΑΠΗΥΔΗΣΜΑ ΕΙΝΑΙ, ΑΠΟΣΤΡΟΦΗ ΕΙΝΑΙ; ΘΑ ΣΑΣ ΓΕΛΑΣΩ... ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΚΡΙΒΩΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΑΡΕΛΕΙΨΑ ΝΑ ΝΑ ΒΑΛΩ ΟΝΟΜΑ ΣΤΟ ΠΡΟ ΟΛΙΓΟΥ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ. ΔΗΜΗΤΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις