Μαλαισιανός γιατρός ζητά συγγνώμη για την ώθηση των τρυπημάτων Covid

  

Ένας Μαλαισιανός γιατρός

απηύθυνε δημόσια συγγνώμη για τον ρόλο του στη σύσταση και τη χορήγηση των επικίνδυνων βολών για τον Covid 19 .

Ο Δρ Syafiq Nordin, ο οποίος λέει ότι είχε ο ίδιος τρία τρυπήματα, απηύθυνε την εγκάρδια συγγνώμη στους 10.000 οπαδούς του στα social media και ζήτησε τη συγχώρεση τους.

Ακολουθεί τα πρόσφατα νέα σχετικά με τη «συμπεριφορά των μέσων κοινωνικής δικτύωσης» της Pfizer το 2020.

Το VNN αναφέρει: Σε μια  viral ανάρτηση στο Facebook , έγραψε (μεταφρασμένο στα αγγλικά):

ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΥΓΧΩΡΕΣΕ ΜΕ

1. Υπό το φως των πρόσφατων ειδήσεων για την Pfizer, αποκαλύφθηκε μια αδυναμία στον κλάδο, στον οποίο ανήκω.

2. Αισθάνομαι λυπημένος γιατί, πριν συναντήσω τον Δρ Razin Jaafar, υπήρχαν πολλά λάθη στις ιατρικές συμβουλές που παρείχα , ειδικά σχετικά με τον COVID.

3. Ωστόσο, του είμαι πολύ ευγνώμων γιατί τώρα είμαι πιο ανοιχτόχρωμος και πιο διαφωτισμένος σχετικά με τις επιστήμες υγείας, οι οποίες ειλικρινά είναι πιο φυσικές και ταιριάζουν στην ψυχή μου ως ιατρός και ως μουσουλμάνος.

4. Κατά τη διάρκεια των περασμένων εποχών COVID, δεν μπορεί να αμφισβητηθεί ότι ήταν δύσκολο για τους εργαζόμενους στον τομέα της υγείας που προσπάθησαν να παρέχουν τις καλύτερες υπηρεσίες υγείας και ακόμη πιο δύσκολο για τους υπόλοιπους πολίτες που αντιμετώπιζαν το lockdown.

5. Η χορήγηση του εμβολίου εκείνη την εποχή θεωρήθηκε ως ο καλύτερος τρόπος και το πρόγραμμα μαζικού εμβολιασμού ξεκίνησε πολύ γρήγορα.

6. Συμμετείχα επίσης, υπό την ιδιότητά μου, στην παροχή ιατρικών συμβουλών και τη λήψη «συγκατάθεσης» για τη χορήγηση του εμβολίου.

7. Εγώ, ως ιατρός, έλαβα επίσης 3 εμβόλια Pfizer .

8. Όλα έγιναν με τρόπο ‘touch & Go’, ήταν αδύνατο για μένα να αναγνωρίσω σε ποιον είχα δώσει ιατρική συμβουλή σχετικά με αυτό το θέμα.

9. Με αυτό, θα ήθελα να ζητήσω χίλιες φορές συγγνώμη για τα λάθη που είχα κάνει τα προηγούμενα χρόνια , ειδικά σε όσους ήρθαν κοντά μου κατά τη διάρκεια της περιόδου μαζικών εμβολιασμών κατά του COVID.

10. Ειλικρινά, δεν είμαι σε θέση να βοηθήσω οικονομικά σε περίπτωση που προκύψουν επιπλοκές.

11. Ωστόσο, θα προσπαθήσω να προσφέρω πιο ολιστικές ιατρικές συμβουλές, σύμφωνα με τις Αποκαταστατικές επιστήμες που έφερε ο Δρ. Razin.

Ζητώ συγγνώμη, Μαλαισιανοί πολίτες!

Δρ. Syafiq Nordin Restorative Medicine

Ο Δρ Νόρντιν ενώνεται με τον Δρ Ντρου, τον Δρ Aseem Malhotra, τον Dr. John Campbell, τον καθηγητή Angus Dalgleish και άλλους που άλλαξαν γνώμη σχετικά με τους πυροβολισμούς και δεν μπορούσαν πλέον να αρνηθούν την αλήθεια.

Η ανάρτηση του Dr. Nordin στο Facebook έχει λάβει 1,9 χιλιάδες likes, 1,1K σχόλια και 2,9K κοινοποιήσεις αυτή τη στιγμή.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις