Οι Ειδικές Δυνάμεις διασώζουν στρατιωτικούς και πολιτες J6 από τη φυλακή του Deep State

 

Οι Ειδικές Δυνάμεις των Ηνωμένων Πολιτειών

εισέβαλαν στις 7 Απριλίου σε φυλακή του Deep State στα Αλεούτια νησιά και απελευθέρωσαν 27 πατριώτες πολιτικούς κρατούμενους των οποίων το μόνο έγκλημα ήταν η ειρηνική επίσκεψη στο Καπιτώλιο στις 6 Ιανουαρίου 2021, ανέφεραν πηγές από το γραφείο του στρατηγού Eric M. Smith.

Όπως αναφέρθηκε την περασμένη εβδομάδα, ο κρατούμενος του GITMO, Μάθιου Γκρέιβς, εισαγγελέας της D.C., είχε την τάση να μιλάει στον ύπνο του, συκοφαντώντας υποτιμητικά τον Πρόεδρο Τραμπ και υποστηρίζοντας τη βια εναντίον του συνασπισμού MAGA. Οι νυχτερινές ομιλιες του περιλάμβαναν τις λέξεις «Rura Penthe», ένας αστεροειδής του Klingon, και «Adak», ένα νησί των Αλεούτιων και πρώην στρατιωτική βάση 1.200 μίλια από το Anchorage. Ο Γκρέιβς είχε πει επίσης το όνομα «Μάθιου Μπράντφορντ», ένας καπετάνιος του Σώματος Πεζοναυτών που εξαφανίστηκε λίγο μετά την επίσκεψη στο Καπιτώλιο στο J6.

Ο ναύαρχος Κράνταλ βρήκε νόημα στο μίσος του Γκρέιβς. Υποψιαζόταν ότι ο Γκρέιβς είχε αποκαλύψει εν αγνοία του το όνομα και την τοποθεσία μιας κρυφής φυλακής του Deep State που στεγαζόταν οι J6 που οι ομοσπονδιακοί είχαν συλλάβει και φυλακίσει χωρίς δίκαιη διαδικασία, στερώντας τους παράνομα την ελευθερία, την ιδιοκτησία και, ίσως, τη ζωή. Μοιράστηκε τις υποψίες του για το νησί Adak με το συμβούλιο Λευκα Καπελα.

Το πρώην Adak Navy Air Facility (NAF) βρίσκεται στο κέντρο της αλυσίδας των Αλεούτιων. Χτίστηκε το 1942 ως μπροστινή βάση για να επιτεθεί σε νησιά που κατείχαν τότε οι Ιάπωνες στον Ειρηνικό και επαναπροσδιορίστηκε τη δεκαετία του 1950 καθώς η κλιμάκωση των εντάσεων μεταξύ των ΗΠΑ και της Σοβιετικής Ένωσης βύθισε μεγάλο μέρος του κόσμου σε Ψυχρό Πόλεμο. Η κορυφαία δραστηριότητα της NAF σημειώθηκε στις αρχές της δεκαετίας του '80, όταν 6.000 στρατιωτικοί και πολιτικοί εργολάβοι ζούσαν στην απομονωμένη βάση 79.200 στρεμμάτων, η οποία καταλάμβανε τα τρία πέμπτα του νησιού Adak. Στις αρχές του 1991, καθώς οι παγκόσμιες εντάσεις αποκλιμακώθηκαν και ο Ψυχρός Πόλεμος ολοκληρώθηκε, η πρωτοβουλία του Υπουργείου Άμυνας για τη μείωση των δυνάμεων οδήγησε στη συστηματική επανατοποθέτηση των επιβαινόντων της βάσης. Το DOD έκλεισε επίσημα το NAF στις 31 Μαρτίου 1997 και η κάποτε αραιοκατοικημένη περιοχη ερημώθηκε ξανά, οι μόνοι κάτοικοί της 45 ερμητικοί ιθαγενείς και περιφερομενες ομάδες έρευνας του Τμήματος Διατήρησης του Περιβάλλοντος.

Αν και στερείται σημαντικού πληθυσμού, το ομιχλώδες νησί διαθέτει ένα ελεγχόμενο αεροδρόμιο που διαχειρίζεται το Υπουργείο Μεταφορών της Πολιτείας της Αλάσκας. Η Alaska Airlines πετάει 737, κυρίως φορτηγά και DEC, στο αεροδρόμιο Adak δύο φορές την εβδομάδα.

Ο στρατηγός Σμιθ, είπε η πηγή μας, τράβηξε τα νήματα ώστε ένας δορυφόρος επιτήρησης των ΗΠΑ να κατευθύνει τα οπτικά υψηλής ανάλυσης του στο αεροδρόμιο και την κατεστραμμένη βάση γεμάτη με προκατασκευασμένα σπίτια σε διάφορα στάδια αποσύνθεσης και χωμάτινες αποθήκες από χάλυβα και πέτρα. Η βάση είχε ακόμη και ένα McDonald's, με τις χρυσές καμάρες του να χωρίζονται στη μέση. Τα Big Mac δεν εξυπηρετούνται πλέον. Η σύντομη τροχιά του δορυφόρου πάνω από το Adak απεικόνισε μόνο τρία πτώματα που στέκονται δίπλα σε ένα καταφύγιο σιδήρου καλυμμένο με γρασίδι. Δεν υπήρχε αεροπλάνο στον διάδρομο.

«Τρεις φρουροί δεν ήταν σχεδόν στρατός του Deep State, αλλά ο στρατηγός ένιωσε ότι θα μπορούσαν να υπήρχαν περισσότεροι, συμπεριλαμβανομένων των ομήρων, σε κτίρια που δεν διείσδυσε ο δορυφόρος», είπε η πηγή μας.

Η πηγή μας είπε ότι οι εικόνες αποκρυσταλλώθηκαν στον στρατηγό Σμιθ μια επείγουσα ανάγκη να διασωθούν οι όμηροι και να λογοδοτήσουν οι δεσμοφύλακες τους.

«Αν έχουν μετακινηθεί, κάποιος εκεί θα ξέρει πού είναι τώρα», είπε ο στρατηγός στο Συμβούλιο των Λευκών Καπέλων.

Συντόνισε την επιχείρηση διάσωσης με τους συμμάχους του στην 1η Διοίκηση Ειδικών Δυνάμεων. Απέκλεισαν το ενδεχόμενο θαλάσσιας επιχείρησης επειδή η αποστολή ενός πλοίου από το GITMO στην Bearing Sea θα έπαιρνε πολύ χρόνο και θα ήταν πολύ εμφανές. Είδαν μια εφαρμόσιμη επιλογή: να προσγειώσουν ένα αεροπλάνο, να εξουδετερώσουν την οποια αντιδραση και να φερουν τους κρατούμενους στην ασφάλεια—μια επικίνδυνη προσπάθεια αφού μόνο χίλια πόδια ανοιχτού εδάφους βρισκόταν μεταξύ του διαδρόμου και της ερειπωμένης υποδομής του NAF.

Το σχέδιό τους φαινόταν απλό στα χαρτιά." Ένα άλμα με αλεξίπτωτο 6.000 ποδιών. Ασφαλίστε το αεροδρόμιο και τερματίστε οποιαδήποτε ομοσπονδιακή παρουσία. Σώστε τους ομήρους. "Εν τω μεταξύ, το αεροπλάνο θα περιπλανιόταν πάνω από το νησί μέχρι που οι Ειδικές Δυνάμεις ζητούσαν διαφυγη, όταν το αεροπλάνο θα προσγειωνόταν για να ανακτήσει όλα τα φιλικά ππροσωπα.

Ο στρατηγός είπε ότι θα κανονίσει τη μεταφορά - ένα C-17 Globemaster θα συναντούσε την ομάδα των Ειδικών Δυνάμεων στο Elmendorf AFB στο Anchorage στις 7 Απριλίου.

«Ένα μέλος του συμβουλίου αντιτάχθηκε, και δεν είμαι ελεύθερος να πω ποιος, το σχέδιο, αλλά ο στρατηγός είπε «αυτή είναι μια ενημέρωση». Δεν επιδιώκω τη συναίνεση» και τον έκλεισε. Η αποστολή ήταν μια χαρά», είπε η πηγή μας.

 Η πτήση μήκους 1.200 μιλίων από το Anchorage στο νησί Adak ήταν χωρίς προβλήματα, πρόσθεσε.

Οι Ειδικές Δυνάμεις πήδηξαν από το C-17 στις 2:00 π.μ. σε σκοτεινούς ουρανούς γεμάτους ελαφρύ ψιλόβροχο. Κατά την ασφαλή προσγείωση, με όλα τα μέλη της ομάδας , στοίβαξαν τις τσάντες τους και οπλίστηκαν πριν προχωρήσουν στο έρημο αεροδρόμιο. Ο πύργος, επίσης, ήταν ακατοίκητος και μαύρος σαν το γήπεδο.

Ελεύθεροι σκοπευτές παρείχαν επιτήρηση από τον πύργο, ενώ μισή ντουζίνα στρατιώτες σχημάτισαν μια αμυντική περίμετρο και στις δύο πλευρές του διαδρόμου, με τα μάτια σ ετοιμοτητα για την κυκλοφορία οχημάτων και πεζών. Οι εναπομείναντες στρατιώτες πηδούσαν ανατολικά στον παγωμένο αέρα προς σειρές και στήλες από αποθήκες του Ψυχρού Πολέμου και διώροφους στρατώνες με αετωμένες στέγες. Ένας φρουρός φορώντας μια μαύρη στολή τακτικής πρόδωσε την παρουσία του ρουφώντας ένα τσιγάρο.

«Θα το μισήσεις ακόμα περισσότερο», είπε ο στρατιώτης των Ειδικών Δυνάμεων που του έστησε ενέδρα από πίσω και άρχισε να πριονίζει τον λαιμό του με ενα μαχαιρι.

Έδωσε στον φρουρο ένα τελεσίγραφο: αποκαλυψε τη διάθεση των εχθρικών δυνάμεων και το πού βρίσκεται ο J6er ή πεθαινεις. Ο άνδρας, ο οποίος είχε διαπιστευτήρια του DHS, είπε ότι πέντε ομοσπονδιακοί, τρεις κοιμόντουσαν αυτήν τη στιγμή, φύλαγαν 27 «εγχώριους τρομοκράτες». Είπε στις Ειδικές Δυνάμεις ότι δεν ήθελε να βρίσκεται στο νησί Adak και ότι το DHS τον είχε αναγκάσει . Αμφισβητώντας την ειλικρίνεια του Fed, οι Ειδικές Δυνάμεις τον "πιεσαν", αλλά ο ομοσπονδιακός έμεινε στην ιστορία του. Υπέδειξε τα κτίρια στα οποία κοιμόντουσαν οι φύλακες και τις αποθήκες που φιλοξενούσαν τους ομήρους.

Ικανοποιημένες, οι Ειδικές Δυνάμεις πριόνισαν βαθύτερα στο λαιμό του μέχρι που πέθανε.

Ένας φρουρος ροχάλιζε αρκετά δυνατά για να ξυπνήσει τους νεκρούς όταν ένας στρατιώτης έβαλε το ένα χέρι του πάνω από το στόμα του και με το άλλο του έβαλε ένα μαχαίρι στο στήθος. Κάποιος άλλος είχε το παντελόνι του μισοφορεμενο γιατι ντυνοταν καθώς δύο σφαίρες χτύπησαν το πίσω μέρος του κεφαλιού του. Και ένας άλλος είχε κοιμηθεί πολυ βαρια καθως ένας στρατιώτης πίεζε ένα μαξιλάρι στο πρόσωπό του .

Ο τελευταίος φρουρός περιπολούσε στο ανοιχτό έδαφος ανάμεσα σε τρεις αποθήκες, αλλά σταμάτησε να κινείται όταν μια σφαίρα ελεύθερου σκοπευτή χτύπησε το μέτωπό του. Ανέπνεε ακόμα καθώς ένας στρατιώτης έσκιζε ένα μπρελόκ από τη θηλιά της ζώνης του.

Οι Ειδικές Δυνάμεις ξεκλείδωσαν και άνοιξαν τις χαλύβδινες πόρτες.

Μέσα ήταν 10 άμαχοι άνδρες ηλικίας 21 έως 73 ετών, ο καθένας περιορισμένος σε αυτοσχέδια κελιά που κάποιος είχε κατασκευάσει μέσα στο καταφύγιο. Το δεύτερο καταφύγιο κρατούσε τέσσερις άμαχες γυναίκες, μία από τις οποίες είπε στους διασώστες της ότι οι φρουροί την είχαν βιάσει επανειλημμένα. Το τελευταίο καταφύγιο κρατούσε τον καπετάνιο Μάθιου Μπράντφορντ και 11 άλλους άνδρες μέλη του στρατού που είχε συλλάβει το Deep State κατά τη διάρκεια του ανθρωποκυνηγητού του για τους «εξεγερμένους» του J6.

Οι Ειδικές Δυνάμεις διαβιβασαν στο C-17 για να προσγειωθεί αμέσως.

Το αεροπλάνο έπεσε κάτω από τα σύννεφα και όρμησε για προσγείωση. Όμηροι πολύ άρρωστοι ή τραυματισμένοι για να περπατήσουν μεταφέρθηκαν με φορείο στο αεροπλάνο.

«Οι άτυχες ψυχές πέρασαν από την κόλαση», είπε η πηγή μας. «Δεν μπαίνω στις ατομικές τους συνθήκες αυτή τη στιγμή, αλλά είναι όλοι ζωντανοί και υπό την προστατευτική μας κράτηση».

Ερωτηθείσα τι θα έκαναν οι Ειδικές Δυνάμεις αν υπήρχαν περισσότεροι όμηροι από αυτούς που θα μπορούσε να μεταφέρει το αεροπλάνο, η πηγή μας είπε: «Τότε θα κρατούσαν τη θέση μέχρι το C-17 να τους φέρει στο Anchorage, να ανεφοδιαστει με καύσιμα και να επιστρέψει».

Επιπλέον, σε μια επόμενη κλήση σήμερα το πρωί, ζητήσαμε από την πηγή μας είτε να επιβεβαιώσει είτε να διαψεύσει φήμες που υποδηλώνουν ότι ο Ντόναλντ Τραμπ είναι «κάτω από το βουνό», ενώ ένας σωσιας κάθεται στο εδωλιο στο δικαστήριο.

«Αυτό είναι το πιο ανόητο πράγμα που έχω ακούσει ποτέ. Μην εισαι ηλιθιος. Ο πρόεδρος Τραμπ είναι ένας θαρραλέος ηγέτης. Δεν ξεφεύγει από τους εχθρούς σαν φοβισμένο ζώο. Τους χρεώνει! Δεν κρύβεται πίσω από σωσιες και κλώνους σαν δειλός Ομπάμα ή Μπάιντεν».

 

 

 

 

 ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ23 Απριλίου, 2024 07:22

    ΩΡΑΙΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ !.
    ΚΟΒΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΣΑ .
    ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΗΝ ΓΛΥΤΩΣΑΝ ΟΙ ΑΠΑΧΘΕΝΤΕΣ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις