ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ....?

 


Σύμφωνα με πρόσφατα στοιχεία

από την Αμερική, έχουμε μια επιδημία αυτισμού και 1 στα 36 παιδιά έχει την διάγνωση.

Η πραγματική ζημιά που προκαλείται από τους εμβολιασμούς στην κοινωνία μας δεν θα μπορέσει ποτέ να εκφραστεί με αριθμούς.

Γιατί αυτή η ζημιά είναι τεράστια και πιθανώς πολλές φορές μεγαλύτερη από τον αριθμό των θυμάτων των πολέμων και των συγκρούσεων.

Από τότε που οι Ροκφέλερ ανέλαβαν την ιατρική βιομηχανία, η υγεία των ανθρώπων έχει καταστραφεί.

Από τότε που ξεκίνησαν οι εμβολιασμοί, έχουμε όλο και περισσότερους χρόνια άρρωστους και έχουμε ήδη φτάσει σε μια κατάσταση όπου πάνω από το ήμισυ του πληθυσμού είναι χρόνια άρρωστοι. Και αυτή ήταν η κατάσταση πριν από τα περίφημα «εμβόλια κορωνοϊού».

Ο εμβολιασμός των παιδιών βρίσκεται ψηλά στην ατζέντα των κυβερνήσεων και το αποτέλεσμα είναι ότι ο κόσμος πλέον αντιμετωπίζει μια επιδημία αυτισμού.

Το ποσοστό του αυτισμού έχει κλιμακωθεί από 1 στους 10.000 τη δεκαετία του 1970 σε 1 στους 36 σήμερα, σύμφωνα με στοιχεία του 2024 από τον οργανισμό δημόσιας υγείας των ΗΠΑ, Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC). Το CDC μετονόμασε τον μήνα Απρίλιο από «Μήνας Ευαισθητοποίησης για τον Αυτισμό» σε «Μήνα Αποδοχής Αυτισμού».

Αυτό δικαίως εξόργισε την Προστασία της Υγείας των Παιδιών (CHD), η οποία υποστηρίζει ότι το «αποδεκτό» πρέπει να αντικατασταθεί με το «απαράδεκτο».

Κάντε κλικ στην εικόνα για μεγαλύτερη εικόνα.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 






Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις