Τα "Κοκκινα Καπελα" διεισδύουν στο GITMO

 

Ένα μελος του Ναυτικού Νοσοκομείου GITMO

συνελήφθη για την απόπειρα δολοφονίας του ιδρυτή του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ Klaus Schwab, ο οποίος παραμένει διασωληνωμένος σε ιατρικά προκληθέν κώμα, με ένοπλους φρουρούς να φρουρούν έξω από το δωμάτιό του, είπε πηγή του GITMO.

Στις 22 Απριλίου, ένας υπάλληλος του νοσοκομείου που εργαζόταν στο νοσοκομείο για δύο χρόνια και είχε άδεια να μπει μόνος του στο δωμάτιο του Schwab, πιάστηκε να προσπαθεί να αντικαταστήσει τη σακούλα υγρού IV του Schwab με μια γεμάτη υδροφθορικό οξύ, ένα εξαιρετικά διαβρωτικό υγρό και δηλητήριο επαφής που γρήγορα διεισδύει στον ιστό. Ενώ το οξύ επιτίθεται τόσο στο γυαλί όσο και στα πλαστικά, οι θερμοπλαστικές ιδιότητες του πολυπροπυλενίου και του πολυαιθυλενίου αντιστέκονται στις διαβρωτικές επιδράσεις του οξέος. Η πηγή μας είπε ότι η τσάντα του υπόπτου είχε κατασκευαστεί για να συγκρατεί διαβρωτικά οξέα με ασφάλεια.

Ο υπάλληλος, που περιγράφεται ως 27χρονος άνδρας και πρώην υπαξιωματικός πρώτης τάξης, ήταν λίγα δευτερόλεπτα μακριά από το να γεμίσει με οξύ τις φλέβες του Schwab όταν η στρατιωτική αστυνομία εισέβαλε στο δωμάτιο και τον πεταξε στο πάτωμα, είπε η πηγή μας.

«Ο ύποπτος πήρε εξιτήριο λόγω τραυματισμού πριν από δύο χρόνια, αλλά ήθελε να υπηρετήσει τη χώρα του με ό,τι ήταν δυνατό. Η αναπηρία του - έχασε ένα μάτι - τον έκανε ανίκανο να υπηρετήσει στα πλοία, αλλά μπορούσε ακόμα μεσω του νοσοκομειου να βοηθησει ανθρώπους, κ.λπ.… Έκανε αίτηση για να γίνει υγειονομικός υπάλληλος και του δόθηκε η δουλειά», είπε η πηγή μας.

Ο υπαλληλος δεθηκε αμέσως με χειροπέδες και κατηγορήθηκε για απόπειρα φόνου, αφού η JAG επιβεβαίωσε ότι η τσάντα IV ήταν γεμάτη με υδροφθορικό οξύ. Η ηγεσία του GITMO, είπε η πηγή μας, έχει δηλώσει κατηγορηματικά ότι καποιοι θυμωμενοι υπαλληλοι θα ξανακανουν το ιδιο, απαιτώντας δικαιοσύνη - ειδικά μετά τη βάναυση δολοφονία του πρώην αναπληρωτή διευθυντή της FEMA Έρικ Χουκς τον περασμένο Σεπτέμβριο.

«Οι δολοφόνοι του Χουκς ξέφυγαν, αλλά ο ναύαρχος Κράνταλ και η ηγεσια κατέστησαν ξεκάθαρα ότι δεν θα υπάρξει άλλη επιείκεια, δεν θα μειωθούν άλλες ποινές για άτομα που ασκούν εξωδικαστική δολοφονία ή, σε αυτή την περίπτωση, απόπειρα φόνου. Ο ύποπτος ανακρίθηκε μετά τη σύλληψή του», είπε η πηγή μας.

Αν και ο ύποπτος αρνήθηκε να πει πώς έλαβε το υδροφθορικό οξύ, παραδέχτηκε ότι ήθελε ο Schwab να πεθάνει με φρικτό, επώδυνο θάνατο και, όταν ρωτήθηκε τι είχε κάνει ο Schwab για να κερδίσει την οργή του, είπε ότι το "κακό αυτο κάθαρμα" άξιζε το πιο φρικιαστικό θάνατο που μπορεί να φανταστεί κανείς για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.

Η μετέπειτα ομολογία του προκάλεσε ρίγη στον ανακριτή.

«Το έκανα για τους Red Hats», είπε ο εντολοδόχος.

«Τι γνωρίζετε για τα Red Hats;» ρώτησε ο ανακριτής.

«Ξέρω ότι κρυβόμαστε σε κοινή θέα, ότι έχουμε διεισδύσει σε κάθε γωνιά του κόσμου σας και ότι θα κάνουμε ό,τι δεν θα κάνετε», είπε ο ύποπτος.

«Συνειδητοποιείτε ότι ο Schwab είναι ένα ατομο σε κώμα και μπορεί να μην ζήσει αρκετά για να αντιμετωπίσει ένα δικαστήριο, έτσι δεν είναι; Θυσίασες την ελευθερία σου για το τίποτα», είπε ο ανακριτής.

«Ο Schwab δεν αξίζει ένα δικαστήριο. Είναι χάσιμο χρόνου. Άνθρωποι σαν αυτόν θα πρέπει να υποφέρουν, να υποφέρουν με τον τρόπο που προκάλεσαν να υποφέρει η ανθρωπότητα», είπε ο ύποπτος.

«Λοιπόν, πόσο καιρό είσαι Red Hat;» ρώτησε ο ανακριτής.

Ο ύποπτος χαμογέλασε αραιά. «Από την ημέρα που γεννήθηκα. Απλώς μου πήρε λίγο χρόνο για να το συνειδητοποιήσω. Είχα ένα ξαφνικο ξύπνημα.

Σύμφωνα με την πηγή μας, ο υπαλληλος θα παραμείνει προφυλακισμένος μέχρι να αποφασίσει για την τύχη του ο ναύαρχος Κράνταλ. Δεν είναι σαφές εάν η ηγεσία του GITMO θα προσπαθήσει να εντοπίσει και να απομονώσει άλλους Red Hats στη βάση.

 

 

 

 

  ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. Το να περασεις απο δικη καποιον "κομπαρσο" ωστε να διαπιστωθει ή οχι η ενοχη του το καταλαβαινω, το να θελεις ομως να περασεις απο δικη αυτους που κινουν τα νημματα το θεωρω χασιμο χρονου. Δεν θα βγει τιποτα...

    ΛΟΚΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ25 Απριλίου, 2024 22:33

    ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΑ ΑΝΕΚΔΟΤΑ......
    ΠΑΝΤΩΣ ,ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΟΚΙΝΩΝ ΚΑΠΕΛΩΝ ,ΑΛΛΑ ,ΝΟΜΙΖΩ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ .
    ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ,ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΑΓΚΑΛΙΑΣΑΝ .
    ΟΙ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΘΑ ΓΙΝΩΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΘΑ ΕΚΤΕΛΟΥΝ .
    ΕΙΔΑΛΩΣ ,ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΓΕΛΗ
    ( ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΤΩΡΑ ....ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΥΣ ...ΣΕ ΟΛΟΥΣ ,
    ΤΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ .)
    ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΟΜΩΣ ΝΑ ΞΕΡΗ ΟΤΙ ΘΑ ΕΚΤΕΛΕΣΘΗ ,ΠΑΡΑ ΝΑ ΠΕΘΑΝΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΗ .
    Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ .
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η απόλυτη κυριαρχία των κρατών δίδεται αρχές Μαΐου στον ΠΟΥ κ μεις έχουμε αυτές τις πληροφορίες να μας κάνουν να νιώθουμε καλύτερα. Πάντως εγώ παρακολουθώ όλα τα σχετικά site απ το 2020 τουλάχιστον κ αυτό που αρχίζω να πιστεύω είναι πως μάλλον θέλετε να χάσουμε κ το τελευταίο γραμμάριο λογικής που διαθέτουμε. Εδώ για μια ακόμη φορά αν πω πως βγαίνει αυτό το γλοιώδες ανθρωπόμορφο τέρας swamb κ κάνει δηλώσεις κ διευθύνει τον κώλο οργανισμό τους θα θεωρηθώ φιλοκαμπαλιστής. Καμία ένδειξη η οποία ακολουθείται από απόδειξη ότι έχουμε ελπίδα να δούμε δίκαιο στην ζωή μας θα έχουμε ποτέ ; Γιατί με τέτοιες πληροφορίες πάντα κ με την δικαιολογία ότι θα σοκαριστουμε αν δούμε την αλήθεια κατάματα, θα πεθάνουμε ημιτρελοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Eάν τα λευκά καπέλα έχουν υπόψιν τους να στήσουν ένα δικαστήριο με μάρτυρες υπεράσπισης η και κατηγορίας, Χαράρι κι όλους τους ηγέτες και μη, που έχει ξεπαρθενέψει το ανόργανο τέρας Schwab,..ας είναι!
    Να μάθαινε ο κόσμος τουλάχιστον ποίοι είναι αυτοί που τους έκλεψε την "τιμή", κι ας αθωωνόταν....Τι θα μας πείραζε μετά απ' αυτή την χαρά!
    Εάν δεν γίνει όμως κάτι τέτοιο, τότες ας ψάχνουμε για τα μπλέ καπέλα ποιός ξέρει μπορεί να υπάρχουν κιόλας με αυτά που κυκλοφορούν τα τελευταία χρόνια!...και μάλιστα μετά από την ιστορική "έκλειψη" του Ηλίου όλα είναι πιθανά......Και τα σημάδια πολλά.

    https://ugetube.com/watch/blood-covered-horse-let-loose-in-london-last-time-there-was-a-mysterious-horse-event-in-london-jacob_3zNVWj4N7p2D4il.html

    Στις 8 Απριλίου, επίσης ημέρα επανεργοποίησης του CERN, "χάσαμε" και τον Νομπελίστα Φυσικό Peter Higgs τον εγκέφαλο του Μέγα αντιδραστήρα, ψάχνοντας για το σωματίδιο του Θεού...το μπουζόνιο.
    Όσο για την έκλειψη!.....SANTA=SATAN για τώρα.

    Κοσμάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις