BLUE BEAM


 Καλώς ήρθατε πίσω στο Blue Beam! Την περασμένη εβδομάδα, μπήκαμε στα μυστήρια της Tartaria. Σήμερα, βουτάμε ακόμη πιο βαθιά στην αινιγματική κληρονομιά αυτής της εξαφανισμένης αυτοκρατορίας. Ελάτε ξανά μαζί μας καθώς αποκαλύπτουμε νέες αποκαλύψεις και ξεμπερδεύουμε τον ιστό των μυστικών γύρω από την εξαφάνιση της Tartaria και πολλά άλλα! Ετοιμαστείτε για ένα άλλο ταξίδι στις σκιές της ιστορίας όπου η αλήθεια και το μυστήριο συγκρούονται.
Σε μια συζήτηση που προκαλεί σκέψη, ο Tucker Carlson με τη Roseanne Barr εμβαθύνουν στα μυστήρια των αρχαίων πολιτισμών.


 Στη δεκαετία του 1870, τα τρένα περιφέρονταν σε υπόγειες σήραγγες σε όλη την Αμερική, ένα θαύμα καινοτομίας μπροστά από την εποχή τους. Αυτά τα ξεχασμένα θαύματα της μεταφοράς αιχμαλωτίζουν τη φαντασία, προσφέροντας μια ματιά σε μια περασμένη εποχή ευρηματικότητας και εξερεύνησης.

 


 Η ενέργεια μηδενικού σημείου, γνωστή και ως δωρεάν ηλεκτρική ενέργεια που παράγεται από την ατμόσφαιρα, αντιπροσωπεύει μια αλλαγή παραδείγματος στην παραγωγή ενέργειας. Αυτή η ιδέα υποδηλώνει ότι η ηλεκτρική ενέργεια είναι πανταχού παρούσα, προσφέρει απεριόριστες δυνατότητες και αμφισβητεί τις παραδοσιακές έννοιες της προμήθειας ενέργειας.

 


 Σε μια οδυνηρή μεταμόρφωση, το Ομοσπονδιακό Κτήριο του Σικάγο μεταπήδησε από τη μαγευτική κομψότητα της παλιάς Ταρταριανής αρχιτεκτονικής σε ένα πιο μοντέρνο, αλλά άψυχο σχέδιο. Η απώλεια της περίτεχνης ομορφιάς του χρησιμεύει ως έντονη υπενθύμιση των μεταβαλλόμενων παλιρροιών της αρχιτεκτονικής προτίμησης και της διαρκούς συζήτησης μεταξύ της διατήρησης της κληρονομιάς και του εναγκαλισμού αυτού που ονομάζεται πρόοδος. Είναι όμως πράγματι πρόοδος;

 

 

 Η αποκάλυψη της κρυφής τεχνολογίας αναδύεται για άλλη μια φορά καθώς η ιστορία αποκαλύπτει την ύπαρξη κινητών τηλεφώνων σε χρήση ήδη από το 1900. Αυτή η εκπληκτική ανακάλυψη προκαλεί την κατανόησή μας για την τεχνολογική πρόοδο.

 


 Διαστημική Δύναμη των ΗΠΑ


Περισσότερες ειδήσεις για τη Διαστημική Δύναμη των ΗΠΑ
Κοινή δήλωση για το τέταρτο ετήσιο Φόρουμ των Αρχηγών του Διαστήματος:
COLORADO SPRINGS, Colo. (ANFS) — Μετά από πρόσκληση του Αρχηγού Διαστημικών Επιχειρήσεων της Διαστημικής Δύναμης των ΗΠΑ, στρατηγού Chance Saltzman, στρατιωτικοί διαστημικοί ηγέτες από 18 χώρες συναντήθηκαν για το τέταρτο ετήσιο Φόρουμ Αρχηγών Διαστήματος στο Κολοράντο στις 11 Απριλίου, για να συζητήσουν κοινά ενδιαφέροντα στο διάστημα. Τα έθνη που εκπροσωπήθηκαν ήταν η Αυστραλία, το Βέλγιο, ο Καναδάς, η Δανία, η Φινλανδία, η Γαλλία, η Γερμανία, η Ιταλία, η Ιαπωνία, η Ολλανδία, η Νέα Ζηλανδία, η Νορβηγία, η Πολωνία, η Δημοκρατία της Κορέας, η Ισπανία, η Σουηδία, το Ηνωμένο Βασίλειο και οι Ηνωμένες Πολιτείες. Ακολουθεί κοινή δήλωση των συμμετεχόντων:
«Επαναβεβαιώνουμε ότι η ενισχυμένη συνεργασία μεταξύ ομοϊδεατών εταίρων είναι ζωτικής σημασίας για την προσαρμογή στις ταχέως αναδυόμενες ευκαιρίες και απειλές στο διάστημα, από και προς το διάστημα. Έχουμε κοινό συμφέρον να διατηρήσουμε την ειρηνική χρήση του διαστήματος και τα οφέλη του διαστήματος για την ανθρωπότητα. Θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε μαζί για να αποτρέψουμε διφορούμενες, εχθρικές ή εχθρικές δραστηριότητες στο διάστημα. Τονίζουμε επίσης την αποφασιστικότητά μας να συνεχίσουμε να προάγουμε αμοιβαία συμφωνημένους κανόνες και υπεύθυνες συμπεριφορές στο διάστημα, συμπεριλαμβανομένης της διεξαγωγής διαστημικών δραστηριοτήτων με τρόπο που δίνει προτεραιότητα στην ασφάλεια, τη σταθερότητα και τη βιωσιμότητα του διαστημικού τομέα.

 Source: https://www.spaceforce.mil/News/Article-Display/Article/3739229/joint-statement-on-the-fourth-annual-space-chiefs-forum/

 UAP


Ως απάντηση στο συνεχές ενδιαφέρον γύρω από μη αναγνωρισμένα εναέρια φαινόμενα (UAP), το Πεντάγωνο λαμβάνει προληπτικά μέτρα αναπτύσσοντας φορητά κιτ ανίχνευσης UFO. Παρά την απουσία αποδεικτικών στοιχείων για εξωγήινη τεχνολογία σε προηγούμενες κυβερνητικές έρευνες, το γραφείο UFO του Πενταγώνου, γνωστό ως Γραφείο Ανάλυσης Ανωμαλιών Παντός Τομέα (AARO), προχωρά με την ανάπτυξη κιτ αισθητήρων για τη συλλογή δεδομένων σε πραγματικό χρόνο για ανώμαλα αντικείμενα σε τον ουρανό και το διάστημα.
Υπό την καθοδήγηση του Tim Phillips, του αναπληρωτή επικεφαλής της AARO, βρίσκεται σε εξέλιξη συνεργασία με κυβερνητικά εργαστήρια και ακαδημαϊκό κόσμο για τη δημιουργία του «Gremlin System», ενός εξαιρετικά φορητού κιτ αισθητήρων που έχει σχεδιαστεί για να συλλαμβάνει δεδομένα σε πολλαπλά φάσματα. Αυτή η καινοτόμος πρωτοβουλία αντικατοπτρίζει μια συντονισμένη προσπάθεια για την καλύτερη κατανόηση και τον εντοπισμό μυστηριωδών φαινομένων, επεκτείνοντας το πεδίο εφαρμογής πέρα από τις παραδοσιακές θεάσεις UFO για να συμπεριλάβει ανωμαλίες υποβρύχια και στο διάστημα.
Καθώς το Πεντάγωνο αγκαλιάζει αυτήν την τεχνολογία αιχμής, η αναζήτηση απαντήσεων σχετικά με μη αναγνωρισμένα εναέρια φαινόμενα εισέρχεται σε μια νέα εποχή επιστημονικής έρευνας και εξερεύνησης.

 https://www.space.com/pentagon-ufo-uap-office-aaro-sensors-anomalies-orbit

 Η πραγματική αποστολή του Project Blue Beam


Το Project Blue Beam είναι ένα μυστικό έργο που δημιουργήθηκε από πράκτορες του Πενταγώνου και της NASA με στόχο τη δημιουργία μιας ψεύτικης εισβολής εξωγήινων για να δημιουργήσει παγκόσμιο πανικό, που θα εισαγάγει έναν ψεύτικο Μεσσία για να κατευνάσει τις μάζες, με την τελική λύση για τη δημιουργία ενός ολοκληρωτικού κόσμου με μια κυβέρνηση. Στόχος είναι η χειραγώγηση/έλεγχος των ανθρώπων μέσω της χρήσης προηγμένης τεχνολογίας και ψυχολογικής χειραγώγησης. (PRS) πρόβλημα-αντίδραση-λύση


Το σχέδιο νέας παγκόσμιας τάξης:


1. Να καταργηθούν όλες οι χριστιανικές και παραδοσιακές θρησκείες για να αντικατασταθούν με μια μονοκοσμική θρησκεία βασισμένη στη λατρεία του ανθρώπου.


2. Να καταργηθούν όλες οι εθνικές ταυτότητες και η εθνική υπερηφάνεια για να εδραιωθεί μια παγκόσμια ταυτότητα και μια «παγκόσμια υπερηφάνεια».


3. Να καταργηθεί η οικογένεια ως γνωστή σήμερα για να αντικατασταθεί με άτομα που όλοι εργάζονται για τη δόξα της νέας μονοκοσμικής κυβέρνησης.
Η άποψή μας για αυτό το Σιωνιστικό Σχέδιο KM:


ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΣΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ
ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ
ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ.

 ΒΙΝΤΕΟ ΑΤΙΑ


1. Τον Μάρτιο του 2024, τρεις λαμπερές σφαίρες παραξένεψαν τους παρατηρητές καθώς λαμπύριζαν στους ουρανούς των Μεσοδυτικών ΗΠΑ.

 


 2. Ο Απρίλιος του 2024 έφερε ίντριγκα καθώς η NASA αποκάλυψε πλάνα από μια αποστολή P3, αποκαλύπτοντας δύο αινιγματικές εικόνες που διέφευγαν από την κατανόηση των συμβατικών αισθητήρων.

 


 3. Μέσα στη φασαρία της Φιλαδέλφειας το 2024, οι μάρτυρες τρόμαξαν με το θέαμα ενός φαινομενικού UFO σε μωβ χρώμα που κατεβαίνει με χάρη σε ένα κοντινό ποτάμι.

 


 4. Μετά τη μυστηριώδη κάθοδο του μωβ UFO, ένα άλλο αίνιγμα ξετυλίχθηκε καθώς οι παρατηρητές κοίταξαν προς τον ουρανό για να δουν αυτό που φαινόταν να είναι μια ανοιχτή πύλη που υψωνόταν πάνω από τη Φιλαδέλφεια. 2024

 


 5. Τον Μάρτιο του 2024 έγινε μάρτυρας ενός ασυνήθιστου συμβάντος κοντά στην περιοχή 51 στη Νεβάδα των ΗΠΑ, καθώς ένα σκάφος αντίστροφης μηχανικής Northrop Grumman έκανε μια φευγαλέα εμφάνιση



 

 

 ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ  SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σχόλια

  1. ΤΟ PROJECT BLUE BEAM ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΈΝΟ ΈΤΣΙ ΟΥΤΩΣ ΏΣΤΕ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΌΤΗΤΑ ΤΟΥΣ "ΚΑΚΟΥΣ" ΕΞΩΓΉΙΝΟΥΣ ΝΑ ΕΠΙΤΊΘΕΝΤΑΙ ΟΥΤΩΣ ΏΣΤΕ ΟΙ ΔΗΘΕΝ "ΚΑΛΟΙ" ΉΡΩΕΣ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Η NEW WORLD ORDER ΤΟΥΣ.

    ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΠΊΘΕΣΗ ΣΕ ΗΔΗ ΚΑΤΑΚΤΗΜΕΝΟ ΠΛΑΝΗΤΗ....
    Η ΓΗ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΓΑΛΑΞΙΑΚΗ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ,ΤΕΛΟΣ!

    ΤΩΡΑ...
    ΤΟ ΠΟΣΟ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΠΡΟΑΊΡΕΤΗ Ή ΕΧΕΙ ΑΓΝΕΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ,ΑΜΦΙΒΆΛΛΩ ΤΑ ΜΆΛΑ...

    ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΛΗΘΙΝΑ ΝΈΑ ΑΝΩΘΕΝ:Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΆΡΙΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΤΑΚΛΎΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΓΚΡΙΖΟΥΣ ΠΟΥ....Η ΓΑΛΑΞΙΑΚΗ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΊΑ ΕΠΈΤΡΕΨΕ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΣΥΝΑΝΤΉΣΕΩΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΤΟΡΘΑΝΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ,ΔΗΘΕΝ ΓΙΑ ΈΝΔΕΙΞΗ ΚΑΛΗΣ ΘΕΛΗΣΕΩΣ ΚΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ.
    ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΚΑΤΙ;
    ΚΑΡΜΠΟΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΉ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΕΊΚΟΥ ΜΕ ΤΟΎΡΚΟΥΣ!!!!

    ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ;
    ΔΙΟΛΟΥ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΥΣ.ΤΡΙΑ ΣΚΑΦΗ ΤΥΠΟΥ "BLACK KNIGHT " ΚΑΤΕΠΕΣΑΝ ΣΤΗΝ ΓΗ.Η ΑΘΗΝΆ ΒΟΗΘΗΣΕ ΠΕΡΙΠΟΛΩΝΤΑΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΑΝΕΥΡΕΣΗΣ+ΑΝΕΛΚΥΣΗΣ ΤΩΝ ΣΚΑΦΏΝ ΠΡΙΝ ΤΑ ΒΟΥΤΉΞΟΥΝ ΟΙ ΚΑΜΠΑΛΙΣΤΕΣ.
    ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΕΠΕΣΕ Λ.ΑΜΕΡΙΚΗ.ΒΡΗΚΑΝ ΤΟΝ ΜΑΥΡΟ ΙΠΠΟΤΗ,ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΚΕΝΤΑΥΡΟΥΣ ΠΙΛΟΤΟΥΣ.ΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΉΣΕΙ ΤΗΝ ΣΥΣΚΕΥΉ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΥ ΤΟΥΣ ΚΙ ΕΧΟΥΝ ΦΡΟΝΤΊΣΕΙ ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΟΎΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΚΑΦΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΛΛΗΦΘΟΎΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΚΡΙΖΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΤΟΥΣ ΠΛΕΙΑΔΕΙΟΥΣ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΙΑ ΑΤΥΧΉΜΑΤΑ.
    ΟΙ ΚΈΝΤΑΥΡΟΙ ΕΧΟΥΝ LATINO ΕΜΦΆΝΙΣΗ ΠΟΥ ΒΟΗΘΑ ΣΤΟ ΝΑ ΑΝΑΜΕΙΧΘΟΎΝ ΜΕ ΤΟΝ ΝΤΟΠΙΟ ΠΛΗΘΥΣΜΌ.

    Η ΒΑΣΊΛΙΣΣΑ ΑΛΕΝΙΜ ΠΗΡΕ ΠΊΣΩ ΤΗΝ ΟΜΆΔΑ ΤΩΝ ΧΑΣΜΑΛΙΜ ΠΟΥ ΈΨΑΧΝΑΝ ΤΟΥΣ ΠΙΛΟΤΟΥΣ ΓΙΑΤΊ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΝΟΗΜΑ ΠΛΈΟΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΊΤΗΤΗ Η ΠΑΡΟΥΣΊΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΆΛΛΕΣ ΓΗΙΝΕΣ ΚΑΙ ΜΗ....ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ.

    ΤΟ ΨΕΜΜΑ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΠΟΥ ΜΑΖΕΎΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΊΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ;
    ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΗΜΑΣ ΒΡΊΣΚΟΝΤΑΙ ΧΙΛΙΆΔΕΣ ΣΚΑΦΗ ΜΟΝΙΜΩΣ ΤΗΣ ΓΑΛΑΞΙΑΚΗΣ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΊΑΣ 24/7 ΣΕ ΤΡΟΧΙΆ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΑΙΑ,ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ.
    ΣΥΝΑΝΤΙΟΎΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΑΡΚΤΙΚΉ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΞΩΓΉΙΝΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΊ ΚΡΑΤΏΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΝΤΟΛΈΣ ΠΩΣ ΘΑ ΚΟΙΜΙΖΟΥΝ ΤΟ ΠΟΠΟΛΟ.

    ΟΠΩΣ ΠΑΝΩ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΚΑΤΩ.ΟΠΩΣ ΚΑΤΩ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΠΑΝΩ.

    ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΚΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ,ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΚΟΥΣ EXTRATERRESTRIALS =ΜΕ ΓΗΙΝΗ ΦΥΣΙΟΓΝΩΜΊΑ, ΚΑΙ ALIENS ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΉ ΦΥΣΙΟΓΝΩΜΊΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΊΑ.

    ΑΥΤΆ ΓΙΑ ΤΩΡΑ,

    ΡΙΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα σενάρια και τα σκηνικά έχουν πολύ βάθος στον χρόνο.
    Απλά οι θίασοι αλλάζουν!... Και οι βαθμοί στην υποκριτική.
    Ο απώτερος σκοπός, ενας και μοναδικός: Η ασφάλεια, η ευημερία και η ειρήνη κράζουν όλοι τους στην σκηνή επαναλαμβάνοντας τα λόγια των υποβολέων στα παρασκήνια.
    Ενωθείτε λοιπόν όλοι μαζί κάτω από την αιγίδα των ΗΕ, ΠΟΥ, CDC, WEF και όλων των “καλοβούλων” όντων-βρυκολάκων που νοιάζονται για το ανθρώπινο γένος.
    Έτσι θα μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε οποιαδήποτε απειλή απο τους “κακόβουλους” εισβολείς και πάνω απ' όλα για να εκπληρωθούν κι οι βιβλικές προφητείες με όποιονδήποτε τρόπο κι οποιοδήποτε μέσο και κόστος, αλλιώς χανόμαστε!
    Αν δεν επαληθευτούν οι αποκαλύψεις του Κυρίου των εκλεκτών, τι θ’ απογίνουν άραγες οι αδυναμίες του!

    https://rumble.com/v29f7il-the-truth-behind-the-alien-invasion-and-project-blue-beamreagan-speech-and-.html

    Κοσμάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις