ΣΑΣ ΤΟ ΦΕΡΝΟΥΝ ΣΙΓΑ--ΣΙΓΑ....Η NASA προειδοποιεί ότι ο Ήλιος πρόκειται να γίνει βίαιος...!!!

 

Μια ηλιακή κηλίδα

αρκετά μεγάλη για να φαίνεται από τον Άρη στρέφεται τώρα προς τη Γη.

Το ρόβερ Perseverance της NASA εντόπισε για πρώτη φορά το τεράστιο σύμπλεγμα ηλιακών κηλίδων την περασμένη εβδομάδα, φωτογραφίζοντας το με το MASTCAM του ρόβερ. Ήταν ένα τεράστιο τέρας τότε, και έχει γίνει μόνο μεγαλύτερο από τότε.


Δείτε πώς έμοιαζε χθες η κυλίδα AR3576 από την Αργεντινή:

«Η θέα ήταν φανταστική», λέει ο Eduardo Schaberger Pupo, ο οποίος φωτογράφισε την ηλιακή κηλίδα χρησιμοποιώντας ένα ηλιακό τηλεσκόπιο φιλτραρίσματος στην πόλη Rafaela. “Το AR3576 φαινόταν να είναι ένα μεγάλο αρχιπέλαγος που περιέχει πολλούς σκοτεινούς πυρήνες.”

Στην πραγματικότητα, η ηλιακή κηλίδα είναι ακόμη μεγαλύτερη από ό,τι υποδηλώνει η φωτογραφία. Αυτό είναι πιο εμφανές στην εικόνα πλήρους κάδρου του Pupo. Από άκρη σε άκρη, η ομάδα των ηλιακών κηλίδων εκτείνεται σε 150.000 km και έχει τουλάχιστον 4 σκοτεινούς πυρήνες, ο καθένας μεγαλύτερος από τη Γη. Μπορείτε να δείτε το AR3576 χρησιμοποιώντας γυαλιά έκλειψης εγκεκριμένα με ISO, χωρίς να απαιτείται μεγέθυνση.


Ναι, το AR3576 είναι μεγάλο, αλλά ακόμα πιο ενδιαφέρον είναι η μαγνητική εμπλοκή της ηλιακής κηλίδας. Αυτός ο μαγνητικός χάρτης από το Solar Dynamics Observatory της NASA δείχνει το μείγμα των πολικοτήτων στον πυρήνα της ηλιακής κηλίδας:

Στην κυκλική περιοχή, η θετική και η αρνητική μαγνητική πολικότητα απέχουν τόσο πολύ που ίσως χρειαστεί να κοιτάξετε αυτόν τον χάρτη χωρίς ετικέτα για να τις δείτε καθαρά. Η σύγκρουση αντίθετων πολικών μπορεί να προκαλέσει εκρηκτική μαγνητική επανασύνδεση.

Πράγματι, οι προβλέψεις της NOAA λένε ότι αυτή η ηλιακή κηλίδα αποτελεί την απειλή ισχυρών ηλιακών εκλάμψεων κατηγορίας Χ, με τη Γη απευθείας στη γραμμή πυρός. Μείνετε συντονισμένοι.

Σημείωση του συντάκτη από το The Big The One: Η αναφορά της NASA για το σημείο AR3576 έχει προκαλέσει μεγάλη ανησυχία μεταξύ των συνωμοσιολόγων και των προπονητών, πολλοί από τους οποίους κάθονται ήδη σε ένα κλουβί Faraday στο υπόγειο και αρχίζουν να προσεύχονται. Ωστόσο, όπως παρατηρήσαμε όταν το AR3576 μόλις αναδύθηκε από τον ορίζοντα, το γεγονός Carrington δεν θα συμβεί αυτή τη φορά, υπάρχει σιωπή στους αστρικούς σε αυτό το σκορ και κανένας από τους ευαίσθητους δεν λέει τίποτα για την ηλιακή Αποκάλυψη.


Ωστόσο, δεν πρέπει να χαλαρώσετε, γιατί κάτι περίεργο συμβαίνει πραγματικά στο Ηλιακό Σύστημα:

Το πιθανότερο είναι ότι ο Ήλιος αντιδρά σε όλα αυτά. Πιθανότατα, θα δούμε μερικές φωτοβολίδες X-class τις επόμενες ημέρες. Και μια μέρα όλα θα φτάσουν στο σημείο που ο Ήλιος θα φουντώσει τόσο δυνατά που όλος ο κόσμος θα γίνει σκόνη. Όχι όμως τώρα, οπότε θα παρακολουθούμε τις εξελίξεις.
thebigtheone

KORAKAS NEWS:
Η Νέμεσις έχει μπει εδώ και καιρό στο ηλιακό μας σύστημα, μετά από ταξίδι χιλιάδων ετών για να κάνει το Ριστάρτ…Η καλή επιστήμη της ΝΑΣΑ δεν θα πει όμως ποτέ την αλήθεια και από και στο εξής θα βλέπετε τα ερπετά να εξαφανίζονται (Ο Κάρολος ξαφνικά αρρώστησε, η Καίτη πήγε για εγχείρηση στο νοσοκομείο και μια άλλη δική τους είναι νοσεί μ’ άλλα προβλήματα…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. ΘΑ ΣΤΕΝΟΧΩΡΗΣΩ ΤΗΝ NASA=Not A Space Agency, ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΕΣ ΠΟΥ ΕΝΤΈΧΝΩΣ ΟΙ ΤΡΙΓΡΑΜΜΑΤΕΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΘΕΤΟΥΝ ΣΤΟ ΔΙΑΔΊΚΤΥΟ ΚΙ ΟΧΙ ΜΌΝΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ.Ο ΗΛΙΟΣ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΖΩΝΤΑΝΗ ΟΝΤΟΤΗΣ ΘΕΤΙΚΗ ΓΙΑ ΗΜΑΣ.ΑΦΥΠΝΙΖΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟ DNA,
    TO ΕΠΑΝΑΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΖΕΙ,ΕΞ ΟΥ ΚΙ Η ΛΥΣΣΑ ΤΗΣ ΚΑΜΠΑΛ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΕΝΑΝ ΤΟΙΧΟ ΜΕΤΑΞΥ ΑΥΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ.

    ΦΕΡΝΟΥΝ ΤΟ ΑΝΎΠΑΡΚΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΗΘΕΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΉΣ ΑΠΟ ΤΟ SOLAR FLAIR, KAI ΜΕΤΑ ΟΙ ΆΝΘΡΩΠΟΙ ΩΣ ΤΡΙΤΟΔΙΑΣΤΑΤΙΚΟΙ ΦΡΟΥΡΟΊ ΤΟΥ ΜΑΤΡΙΞ,ΥΠΝΩΤΙΣΜΕΝΟΙ/ΦΟΒΙΣΜΕΝΟΙ,ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΚΛΑΣΣΙΚΑ ΦΟΒΙΚΆ ΚΑΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΜΙΜΗΤΙΚΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΉ ΜΑΣ ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ;ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΛΟΖΏΝΤΑΝΟ ΥΠΕΡΟΧΟ SOL13.AΝΤΊΔΡΑΣΗ ΛΕΓΕΤΑΙ ΤΩΝ ΓΚΟΓΙΜ ΑΥΤΟ,ΚΙ ΕΠΕΙΤΑ ΑΦΟΥ ΕΣΤΡΩΣΑΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΝΤΕΧΝΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΜΑΕΣΤΡΊΑ ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΊΖΩ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΙΜΑ Η ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΜΑΣ ΚΑΤΆΣΤΑΣΗ ΝΑ ΧΑΦΤΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΝ ΤΑ ΕΡΠΕΤΆ,......ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΑΜΕ ΜΙΑ ΛΥΣΗ.
    PROBLEM REACTION SOLUTION.

    KI ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΓΚΑΙΗΤΣ ΤΩΝ ΡΟΚΦΈΛΕΡ Ο ΝΕΟΣ ΣΟΎΠΕΡΜΑΝ ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΗΣ ΝΑ ΜΑΣ THN ΔΩΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΛΕΕΙ,ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΎΨΕΙ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΛΕΕΙ,ΘΑ ΣΩΘΕΙΤΕ ΛΕΕΙ....ΚΙ ΕΓΩ ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΠΑΩ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΡΕΒΥΘΑΔΑ ΣΙΦΝΕΙΚΗ ΠΟΥ ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΠΟΙΚΟΔΟΜΗΤΙΚΉ ΕΡΓΑΣΊΑ ΔΙ'ΕΜΕ....

    ΛΟΙΠΟΝ,ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΏΝΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΟΙ ΠΕΜΠΤΟΔΙΑΣΤΑΤΙΚΟΙ ΠΛΕΙΑΔΕΙΟΙ,ΜΗΝ ΤΣΙΜΠΑΤΕ,ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ,ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΥΠΟΓΕΙΑ ΚΑΙ ΖΗΣΤΕ ΚΑΝΟΝΙΚΆ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΌΤΗΤΑ ΣΑΣ ΔΙΧΩΣ ΒΛΑΚΩΔΕΙΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΟΎΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΕΙΜΈΝΗ ΠΕΡΊΠΤΩΣΗ.

    ΚΑΛΟ ΒΡΆΔΥ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΡΕΒΥΘΑΔΑ ΧΑΧΑΧΑ!

    ΡΙΤΑ THE ORACLE HAS SPOKEN 😇💛🌻🌅🌞🔆

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις