ΕΡΧΕΤΑΙ Η "ΓΚΕΣΤΑΠΟ" ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ


 Έρχεται συντονιστικό οργανο

που θα βάζει “STOP” 

στα fake video και

 την παραπληροφορηση του διαδικτύου...

Φυσικα οποια θεωρουν αυτοι fake....

Κι οτι θεωρουν αυτοι παραπληροφορηση....

 



 

 


SINOMOSIOLOGOS

sinomosiologos.blogspot.gr


Σχόλια

  1. ".....έχει την ώρα αυτή προκαλέσει και το ενδιαφέρον της Ευρώπης....", μας πληροφορεί ο Παπαστεργίου! Πρωτοστατεί ο Μήτσος εδώ!
    Κι εγώ ο ηλίθιος ξόδεψα άλλη μια ώρα σ' ένα ακόμη fake video για ν' ακούω τα ψέμματα της Whitney Webb!
    Μην το κοιτάξετε και παραπληροφορηθείτε:

    https://ugetube.com/watch/the-truth-about-information-control-whitney-webb-reveals-all_LKIap3m9yv9bs9q.html

    Αυτό που τελικά ήθελαν να περάσουν μέσω του Κλόουν/Μπάιντεν προηγουμένης ανάρτησης, υπό μορφήν υποσεινηδήτου μηνύματος για να μας προετοιμάζουν γι αυτά που δεν μπορούμε να χωνέψουμε ενώ ήδη συμβαίνουν, είναι ότι από τις 7 Οκτωβρίου, όλες οι χώρες του Δυτικού τουλάχιστον Κόσμου, συνορεύουν με την Γάζα,..... το ξεστομίζουν άλλωστε πολλά ανόργανα όντα ωμά και ψυχρά, ενώ πανηγυρίζουν για τα μακελειά τους οι κανίβαλοι.
    Ο πολυεπίπεδος και πολύμορφος πόλεμος εναντίον των Εδωμιτών/Ησαυιτών κοινώς γκοιμ έχει αρχίσει πολύ πιό πριν και επίσημα από το 2020.
    Εμάς απλώς μας διασκεδάζουν και μάλιστα με νεκρούς,....έτσι κατάφεραν να μας αποσπούν την προσοχή από αυτά που ο κόσμος έπρεπε να ασχολείται, τα οποία διαβεβαιώνουν πόσο μακρυά μας κρατούν απο τα δρώμενα των ανθρωπομόρφων τεράτων.
    Για την επίθεση της 7ης Οκτωβρίου μιλάνε όλοι οι γενοκτόνοι ηγέτες των χριστιανικών "χωρών" (ξέφραγων αμπελιών η πιό σωστά κατασχεμένων!) στό όνομα του μοναδικού Γιαχβέ και των εκλεκτών του ανθρωποβόρων.

    https://ugetube.com/watch/ruetruths-lets-not-start-with-october-7th-the-deaths-of-rachel-corrie-and-shireen-abu-aqleh-mp4_ch7n6s179GnHo6s.html

    https://ugetube.com/watch/why-your-govt-is-sneaking-illegals-all-over-the-country_7torWS6vuslQgld.html

    Γι αυτά τα κτήνη του ιδίου φυράματος τα οποία καταστρέφουν κυριολεκτικά τις ζωές εκαντοντάδων χιλιάδων ψυχών κάθε χρόνο, ρώτησε κάτι τον Πούτιν ο δημοσιογράφος Κάρλσον;

    https://ugetube.com/watch/the-sex-slavery-that-goes-on-in-israel-at-the-hands-of-the-zionist-sex-slavery-the-growing-trade-in_VEfMdf5VpCt3KSF.html

    H πρόκειται ποτέ να ακουστούν από κανάλια Βιβλολάγνα φωνές σαν κι αυτές:

    https://ugetube.com/watch/israel-gaza-war-israels-mass-civilian-killing-machine-doubledownnews-mp4_fLrYR3gFCwwei51.html

    Κι αυτά δείγματολογικά από τα μυριάδες που κυκλοφορούν.
    Πόσοι από τους προσκυνημένους στούς μακελάρηδες έχουν την διάθεση για να τα δούν, και πόσοι από τα κανάλια της ελευθερίαςτου λόγου τα δείχνουν!...Δυστυχώς ελάχιστοι γιατί οι περισσότεροι ακούνε τα @λοσφούντια των σημιτομογγόλων που τους σαλαχάνε στην σφαγή..
    Καλή δύναμη και κάθε μέρα πιο σκληροί.

    Κοσμάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις