ΤΑ ΛΕΥΚΑ ΚΑΠΕΛΑ ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΤΟΝ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗ ΤΗΣ FEMA ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΟΥ ΤΕΞΑΣ

  

Το εγκληματικό καθεστώς Μπάιντεν

έστειλε κρυφα μυστικούς πράκτορες της FEMA στα νότια σύνορα, είπε μια πηγή από το γραφείο του στρατηγού Έρικ Μ. Σμιθ.

Την Παρασκευή, 2 Φεβρουαρίου, ένας αξιωματικός των Λευκων Καπελων ενσωματωμένος στο Στρατιωτικό Τμήμα του Τέξας εντόπισε και αργότερα συνέλαβε τον επόπτη της FEMA Region VI Tony Robinson στο Autel Rio Inn, ένα οικονομικό μοτέλ λιγότερο από 600 πόδια από τα σύνορα στο Eagle Pass του Τέξας.

Ο Ρόμπινσον εθεάθη για πρώτη φορά να περιπλανιέται γύρω από το πάρκινγκ του μοτέλ νωρίς την Παρασκευή. Αν και φορούσε σκούρο κοστούμι και γραβάτα αντί για τυπικό εξοπλισμό μάχης της FEMA, αναγνωρίστηκε αμέσως από έναν αξιωματικό του Σώματος Πεζοναυτών, επίσης με πολιτικά ρούχα εκείνη την εποχή, ο οποίος είχε συμπτωματικά κλείσει δωμάτιο στο ίδιο μοτέλ με τον Ρόμπινσον. Ξεχώριζε σαν τη μυγα μες στο γαλα—τουλάχιστον στα εκπαιδευμενα στελεχη των Λευκων Καπελων που ήταν εξοικειωμένοι με την εγκληματική συμμορια.

Ο Καυκάσιος, μήκους δύο ιντσών, μεσαίου σωματικού σωματότυπου, με λίγα κοντά γκρίζα μαλλιά είχε ανέλθει στη θέση της Περιφέρειας VI - περιλαμβάνοντας το Τέξας, τη Λουιζιάνα, το Νέο Μεξικό, την Οκλαχόμα και το Αρκάνσας - επόπτης τον Ιούνιο του 2023. Ο Robinson επαίνεσε τον διευθυντή της FEMA Deanne Criswell για την ανύψωση του σταθμού του, καθώς είχε εκπληρώσει πιστά τα διατάγματα της FEMA από το 1987 και χαρακτήρισε την προώθηση «πολύ καθυστερημένη».

Έγινε ένας ταχέως αναπτυσσόμενος στοχος στο ραντάρ των Λευκων Καπελων τον Αύγουστο του 2023, όταν οι πεζοναύτες των ΗΠΑ που πολεμούσαν τις δυνάμεις της FEMA στο Μάουι συνάντησαν τον Ρόμπινσον στο πεδίο της μάχης, αν και διέφυγε τη σύλληψη. Πηγές δήλωσαν ότι έχουν στοιχεία που συνδέουν τον Robinson με την απρόβλεπτη σφαγή αμέτρητων κατοίκων της Χαβάης που χάθηκαν από τα πυρά και τα φλογοβόλα της FEMA.

«Ο στρατηγός Σμιθ εξέδωσε διαταγές «σύλληψης εν όψει» και, στην πραγματικότητα, σκεφτήκαμε ότι μπορεί να τον είχαμε καρφώσει όταν καταρρίψαμε το αεροπλάνο τους. Αλλά δεν πρέπει να ήταν σε αυτό, και ήταν μεγάλη τύχη που ένας από τους άντρες μας τον παρατήρησε στο Eagle Pass», είπε μια πηγή από το γραφείο του στρατηγού Smith.

Αυτός ο αξιωματικός, πρόσθεσε, τράβηξε διακριτικά και έστειλε μια φωτογραφία του Ρόμπινσον στη Διοίκηση Κυβερνοφόρου Στρατού των ΗΠΑ για επαλήθευση και η απάντησή τους επιβεβαίωσε τις υποψίες του: Ο ARCYBER επέστρεψε ένα ταίριασμα 96,5%, αρκετά πειστικό ώστε ο αξιωματικός να αντιμετωπίσει και να συλλάβει τον Ρόμπινσον για προδοσία.

Ο αξιωματικός, ωστόσο, θεώρησε συνετό να ενορχηστρώσει τη σύλληψη του Ρόμπινσον με άλλα Λευκά Καπέλα στο Eagle Pass. Οι συζητήσεις στρογγυλής τραπέζης οδήγησαν σε μια ανησυχητική πιθανότητα: ο Ρόμπινσον δεν θα είχε ταξιδέψει μόνος στα σύνορα.

«Η FEMA είναι γόνος και μάστιγα. Αν ήταν εκεί, είχε υποστήριξη. Αυτοί οι τύποι FEMA είναι δειλοί και δεν ταξιδεύουν μόνοι τους», είπε η πηγή μας.

Οι ηγέτες των Λευκων Καπελων ζήτησαν από την ARCYBER να αποκτήσει πρόσβαση στα μητρώα επισκεπτών όλων των ξενοδοχείων και των μοτέλ σε ακτίνα 50 μιλίων από το Eagle Pass. Ένας ανησυχητικός αριθμός «Τζον Σμιθς» και «Τζέιν Ντους» - πενήντα συνολικά - πρέπει να πίστευαν ότι η παρανόμως πόλη των συνόρων ήταν μια φιλόξενη και συναρπαστική όψη χειμερινών διακοπών, γιατί είχαν όλα νοικιασμένα δωμάτια και μισθωμένα οχήματα για ακριβώς 60 ημέρες.

«Πρόκειται για προσβολή της FEMA», είπε η πηγή μας.

Η αποκάλυψη οδήγησε να πιστέψουν ότι η FEMA είχε δανειστεί εν αγνοία τους το βιβλίο τους.

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, τα Λευκα Καπέλα στα σύνορα έχουν φορέσει στολές της Εθνικής Φρουράς του Τέξας για να επιδείξουν αλληλεγγύη και να κρύψουν την ταυτότητα και τους αριθμούς τους. Ταυτόχρονα, το προσωπικό της FEMA υπαινίσσεται μεταξύ των ομοσπονδιακών πρακτόρων της Συνοριακής Περιπολίας, φορώντας τις στολές και τα διακριτικά τους, όπως αποδεικνύεται από Καυκάσιους πράκτορες που φορούσαν ετικέτες που έγραφαν «Hernandez» με Velcro στα σακάκια τους.

«Για να μην ακούγομαι ρατσιστης αλλά ήταν λευκοί όσο ο Casper the Friendly Ghost και σίγουρα δεν ήταν ο Hernandez. Ήταν αναμεμειγμένα με CBP και μύριζαν σαν FEMA», είπε η πηγή μας. «Τώρα, αυτό που έκαναν εκείνοι και ο Ρόμπινσον εκεί, μπορούμε να είμαστε σίγουροι ότι δεν ήταν καλό. Ο στόχος της ημέρας ήταν να πάρουμε τον Ρόμπινσον και να μην κάνουμε μια τεράστια φασαρια».

Τα Λευκα Καπελα, είπε, οδήγησαν τον Robinson στα περίχωρα του Shelby Park, όπου κοίταζε ευδιάκριτα το Rio Grande μέσα από ένα ζευγάρι κιάλια και πότε πότε ανακατευόταν με αξιωματικούς του BCP (φαινομενικά πράκτορες FEMA) για άγνωστους αλλά εύκολα φανταζόμενους λόγους. Για αρκετές ώρες, είχε επανατοποθετηθεί. οδήγησε από το πάρκο στη διεθνή γέφυρα Eagle Pass και πίσω. Καθώς ο ήλιος έδυε, πήδηξε στο αυτοκίνητό του και ξεκίνησε πίσω στο ξενοδοχείο, αγνοώντας ότι τα Λευκά Καπέλα ήταν πισω του και περίμεναν στο Autel Rio Inn.

Μόλις παρκάρε, ο αξιωματικός που τον αναγνώρισε για πρώτη φορά τον πλησίασε με ένα ευγενικό χαμόγελο και του είπε: «Γεια, Τόνι, τι κάνεις εδώ; Μας έλειψες στο Μάουι».

Ο Ρόμπινσον είχε αρχίσει να πιάνει το πιστόλι του, αλλά σταμάτησε όταν είδε μυριάδες κόκκινα φώτα να κινούνται στο στήθος του.

«Πραγματικά δεν πρέπει να το κάνεις αυτό», είπε ο αξιωματικός των Λευκών Καπέλων. «Θα ήταν – ατυχές για σένα».

Ο Ρόμπινσον παρέδωσε το πλαϊνό όπλο του και τέθηκε υπό κράτηση.

«Όπως ίσως μαντέψατε, δεν είπε γιατί ήταν στα σύνορα. Τώρα ανακρίνεται. Ένα πράγμα είναι σίγουρο: η σύλληψή του κλείνει ένα κεφάλαιο για έναν από τους πιο διαβόητους δεσπότες της FEMA», είπε η πηγή μας.

 

 

 

 

 

 ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. ΡΕ ΤΟ ΚΑΘΑΡΜΑ !
    ΕΕΕ ! ΠΑΡΝΤΟΝ ! ΤΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ .
    ΧΑΧΑΧΑ!
    ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΗ ΤΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΚΟΥΡΓΟ ,ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΜΑΣ .
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις