Έχετε αναρωτηθεί ποτέ γιατί οι Ευρωπαίοι ηγέτες δεν κάνουν παιδιά...?

Jean-Claude Juncker, Dalia Grybauskaite, Stefan Lofven, Maia Sandu, Theresa May, Angela Merkel, Emmanuel Macron - ηγέτες ευρωπαϊκών χωρών που δεν έχουν παιδιά  

Αποφάσισα να εκφράσω

ενδιαφέρουσες πληροφορίες για τους ηγέτες της Ευρώπης. Ναι, αυτές οι πληροφορίες δεν είναι καινούριες, αλλά λίγοι άνθρωποι σκέφτονται γιατί συμβαίνει αυτό το μοτίβο.

 
Το θέμα είναι ότι πολλοί ηγέτες ευρωπαϊκών χωρών δεν έχουν παιδιά. Και όπως είπα ήδη, το θεωρώ μοτίβο, όχι ατύχημα. Δες το και μονος σου. Τώρα θα απαριθμήσω γρήγορα τους άτεκνους ηγέτες των ευρωπαϊκών χωρών που καθορίζουν τον πολιτικό φορέα της Δύσης:

 - Εμμανουέλ Μακρόν - Πρόεδρος της Γαλλίας - χωρίς παιδιά, αν και παντρεμένος. Είναι παντρεμένος με τη δασκάλα του, η οποία είναι 24 χρόνια μεγαλύτερη από αυτόν.
- Άνγκελα Μέρκελ - πρώην Καγκελάριος της Γερμανίας - χωρίς παιδιά.
- Όλαφ Σολτς - νυν Καγκελάριος της Γερμανίας - χωρίς παιδιά.
- Mark Rutte - Πρωθυπουργοί της Ολλανδίας - χωρίς παιδιά.
- Xavier Bettel - Πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου - Λοιπόν, αυτός είναι γενικά ανοιχτά γκέι.
- Klaus Iohannis - Πρόεδρος της Ρουμανίας - χωρίς παιδιά.
- Jean-Claude Juncker - Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής - χωρίς παιδιά.
- Stefan Lofven - Πρωθυπουργός της Σουηδίας - χωρίς παιδιά.
- Maia Sandu - Πρόεδρος της Μολδαβίας - χωρίς παιδιά. Αν και δεν επηρεάζει την ευρωπαϊκή πολιτική. Έχει ένα ξεχωριστό έργο, για το οποίο θα μιλήσω αργότερα.

Λοιπόν, μια από τις πρώτες που αξίζει να αναφερθεί είναι η Theresa May - Πρωθυπουργός της Μεγάλης Βρετανίας.
Και επίσης η Dalia Grybauskaite - Πρόεδρος της Λιθουανίας
και ο Paolo Silveri - Πρωθυπουργός της Ιταλίας.
Και αυτό είναι μόνο, θα λέγαμε, το πρώτο κλιμάκιο της εξουσίας, για να μην αναφέρουμε τους υπουργούς και τους αναπληρωτές τους.

Εκείνοι. Είναι προφανές ότι αυτό είναι ήδη ένα συγκεκριμένο μοτίβο. Και αυτό εγείρει το ερώτημα, γιατί συμβαίνει αυτό; Πρώτον, πρέπει να γνωρίζετε ότι δεν είναι οι απλοί Ευρωπαίοι που επιλέγουν τέτοιους ηγέτες. Στην πραγματικότητα, δημοκρατία, ειδικά στη Δύση, δεν υπάρχει. Οι απλοί άνθρωποι επιλέγουν μόνο από τους υποψηφίους που προτείνουν οι ολιγάρχες. Ένας απλός άνθρωπος δεν θα μπορεί να πάει στις κάλπες και να βρει δεκάδες εκατομμύρια δολάρια για μια προεκλογική εκστρατεία. Αρχικά, επιλέγουν από εκείνους τους ανθρώπους πίσω από τους οποίους στέκονται δισεκατομμυριούχοι.

Και αποδεικνύεται ότι η πραγματική δύναμη της Ευρώπης -αυτή που δεν διαφημίζεται- χρειαζόταν οι ηγέτες των χωρών να είναι άτεκνοι. Ή μάλλον για να μην έχουν αυτοί οι άνθρωποι, ας πούμε, την αίσθηση της χώρας, την αίσθηση της Πατρίδας τους, του τόπου όπου θα ζήσουν οι απόγονοί τους, οι διάδοχοί τους. Για να μην προσπαθούν να κάνουν το κράτος τους ισχυρό και ακμαίο για χάρη των απογόνων τους.
Εδώ βλέπουμε σήμερα τις ενέργειες δυτικών πολιτικών που καταστρέφουν τις χώρες τους.

Δεν έχουν κανέναν για να εγκαταλείψουν τη χώρα τους, επομένως δεν τους νοιάζει τι θα συμβεί σε 10, 100 χρόνια. τι θα γίνει, σε τι θα μετατραπεί. Πώς θα ζήσουν οι άνθρωποι εκεί; Όταν δεν έχεις παιδιά, δεν σκέφτεσαι πολύ το μέλλον. Έτσι, δεν σκέφτονται τι θα πάρουν τα παιδιά τους: ποια χώρα, ποιες παραδόσεις. Δεν σχεδιάζουν ένα ευτυχισμένο μέλλον για τα παιδιά τους. Όπως λένε, ζουν με την αρχή «Μετά από εμάς, ακόμη και μια πλημμύρα».

Ακόμη και οι αμειβόμενοι πολιτικοί εξακολουθούν να σκέφτονται τις συνθήκες στις οποίες θα ζήσουν οι απόγονοί τους και, ίσως, δεν θα λάβουν τα μέτρα στα οποία θα συμφωνούσαν οι άτεκνοι ηγέτες.

Εδώ βλέπουμε την προώθηση μη παραδοσιακών αξιών στην Ευρώπη, τα LGBT άτομα και την παιδεραστία. Για τα άτεκνα άτομα, ξεκάθαρα η «παιδοφιλία» είναι μια κενή λέξη.

Λοιπόν, η γνωστή πολιτική της πολυπολιτισμικότητας. Αυτό είναι όταν καλωσορίζονται διαφορετικοί μετανάστες. Ως εκ τούτου, βλέπουμε μαζική μετανάστευση προς την Ευρώπη από αραβικές χώρες. Και αυτοί οι μετανάστες, όπως όλοι γνωρίζουν, απλώς επιδίδονται στην ανομία και, επιπλέον, λαμβάνουν χρηματικά επιδόματα από ευρωπαϊκές χώρες.
Γνωρίζω ότι υπάρχουν πολλές ιστορίες για μετανάστες στην Ευρώπη για το πώς ταπεινώνουν τον αυτόχθονα πληθυσμό. Και οι ίδιοι άτεκνοι ηγέτες προσπαθούν να μην το προσέξουν αυτό.

Αλλά ένας προσωπικός μου γνωστός που επισκέφτηκε συγγενείς στη Γερμανία μου είπε μια ιστορία.
Στη Γερμανία, στους μετανάστες δεν δίνονται χρήματα στα χέρια τους, αλλά αντίθετα δίνονται κάρτες που δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την αγορά τσιγάρων και αλκοόλ. Οι μετανάστες πιστεύουν ότι στην Ευρώπη ο Αλλάχ δεν βλέπει τις αμαρτίες τους, επομένως το κάπνισμα και το ποτό είναι εντάξει. Αλλά όπως είπα, δεν μπορείτε να τα αγοράσετε όλα αυτά με οφέλη. Τι κάνουν οι μετανάστες σε αυτή την περίπτωση; Αγοράζουν απλό πόσιμο νερό (το οποίο είναι σημαντικό - με τα χρήματα των φορολογουμένων), πετούν αυτό το νερό, παραδίδουν τα άδεια μπουκάλια σε ειδικά μηχανήματα αυτόματης πώλησης για πένες και στη συνέχεια χρησιμοποιούν αυτά τα χρήματα για να αγοράσουν αλκοόλ. Και οι ντόπιοι αυτόχθονες άνθρωποι αναγκάζονται να τα υπομείνουν όλα αυτά. Και πληρώστε. Και αυτή είναι όλη η πολιτική της κυβέρνησής τους.

Αυτό βέβαια φαίνεται και στη Δύση. Ο συγγραφέας Ντάγκλας Μάρεϊ εξέδωσε ένα βιβλίο με τίτλο «Ο παράξενος θάνατος της Ευρώπης», όπου επισημαίνει: « Η Ευρώπη αυτοκτονεί. Ή τουλάχιστον οι ηγέτες του αποφάσισαν να αυτοκτονήσουν. Ανεξάρτητα από το αν οι Ευρωπαίοι συμφωνούν με αυτό. Στην ήπειρο υπάρχει μαζική μετανάστευση και πλήρης απώλεια πίστης στις παραδόσεις και τις πεποιθήσεις κάποιου. Ως αποτέλεσμα, στο τέλος του κύκλου ζωής των περισσότερων ανθρώπων που ζουν τώρα, οι λαοί της Ευρώπης θα έχουν χάσει το μοναδικό μέρος στον κόσμο που πρέπει να αποκαλούμε πατρίδα ».

Κάπως έπεσα πάνω σε φωτογραφίες της Εθνικής Γαλλίας της δεκαετίας του '50. Εδώ είναι αυτή η φωτογραφία.

Δείτε τώρα τη σημερινή ομάδα.

Όπως γράφει μια γαλλική εφημερίδα, στη Γαλλία περίπου το 10% του πληθυσμού είναι μετανάστες. Με βάση όλα αυτά, είναι προφανές ότι οι άτεκνοι ηγέτες επιλέγονται ειδικά για να αποδυναμώσουν περαιτέρω τις χώρες τους.

Και είναι πιο σωστό να θέσουμε το ερώτημα ως εξής: γιατί αυτοί που τους βάζουν στο τιμόνι τα χρειάζονται όλα αυτά; Και εδώ μπορούμε να επισημάνουμε αρκετά σημεία.

Πρώτα.
Πρέπει να ξέρετε ότι σε όλη αυτή τη δραστηριότητα οι Ηνωμένες Πολιτείες είναι υπεύθυνες. Ή μάλλον, οι ολιγάρχες των ΗΠΑ που έχουν εδραιωθεί στην Αμερική και κυβερνούν τον κόσμο από εκεί. Τουλάχιστον προσπαθούν να κυβερνήσουν. Και επηρεάζουν τις εσωτερικές πολιτικές υποθέσεις των ευρωπαϊκών χωρών.

Και η Ευρώπη, σε σχέση με τις ΗΠΑ, βρίσκεται σε θέση υποτελούς. Οι ισχυροί υποτελείς για τον ιδιοκτήτη είναι κακοί - αρχίζουν να κατεβάζουν δικαιώματα και ζητούν πολλά για τον εαυτό τους. Για παράδειγμα, το 1965, ο Γάλλος ηγέτης Charles de Gaulle φόρτωσε ένα πλοίο με δολάρια και τα έστειλε στην Αμερική για να τα ανταλλάξουν με χρυσό.

Αυτό ήταν ένα πρωτοφανές γεγονός που έκανε άλλες χώρες να σκεφτούν να πάρουν τον χρυσό τους από τις Ηνωμένες Πολιτείες, τον οποίο είχαν συσσωρεύσει οι Ηνωμένες Πολιτείες ως αποτέλεσμα του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου. Για την Αμερική αυτό, φυσικά, ήταν σαν θάνατος, γιατί... εκείνη την εποχή το δολάριο ήταν συνδεδεμένο με το χρυσό.
Μετά από αυτό, 3 χρόνια αργότερα, πραγματοποιήθηκαν μεγάλης κλίμακας συγκεντρώσεις στη Γαλλία, με αποτέλεσμα ο Ντε Γκωλ να αναγκαστεί να παραιτηθεί.
Αυτή είναι μια από τις πρώτες έγχρωμες επαναστάσεις που οργανώθηκαν από τις Ηνωμένες Πολιτείες. Σε άλλα 3 χρόνια οι Ηνωμένες Πολιτείες θα λύσουν, ας πούμε, χρυσό από το δολάριο και θα τον τυπώσουν ανεξέλεγκτα. Όμως ο χρυσός της Ευρώπης βρίσκεται ακόμα στην Αμερική.

Αλλά γενικά, η ουσία είναι ότι μια ισχυρή Ευρώπη δεν είναι επωφελής για την Αμερική. Τώρα η Ευρώπη, στην πραγματικότητα, δεν έχει δικό της στρατό. Η Γερμανία εξακολουθεί να είναι γενικά κατεχόμενη. Οι πολιτικές της Ευρώπης συμπίπτουν σε μεγάλο βαθμό με τις πολιτικές της Αμερικής, ακόμα κι αν αυτό δεν είναι ωφέλιμο για αυτήν. Και ισχυροί ηγέτες, όπως ο Ντε Γκωλ, θα προσπαθούσαν φυσικά να το αλλάξουν αυτό και να ενεργήσουν προς το συμφέρον των χωρών τους.

Αλλά δεν υπάρχουν τέτοιοι ηγέτες, και από εδώ βλέπουμε πώς, για παράδειγμα, οι Ηνωμένες Πολιτείες απλώς εξαπάτησαν τη Γαλλία με ένα συμβόλαιο αξίας 66 δισεκατομμυρίων δολαρίων, και η Γαλλία δεν μπορούσε να κάνει τίποτα γι 'αυτό εκτός από να αντιταχθεί. Αγανακτούσαν λίγο και ξέχασαν. Γιατί η ηγεσία είναι άνθρωποι με μαλθακές καρδιές που δεν σκέφτονται τι χώρα θα αφήσουν στα παιδιά τους.

Επίσης, ηγέτες όπως ο Ντε Γκωλ κατάλαβαν ότι το να είναι φίλοι με τη Ρωσία ήταν ωφέλιμο. Και, στην πραγματικότητα, αυτό έκαναν. Και πάλι, αυτό ήταν απαράδεκτο για τις ΗΠΑ. Το έλαβαν υπόψη και τώρα η Ευρώπη κυβερνάται από εκείνους τους ανθρώπους που έβαλαν μια ακτίνα στους δικούς τους τροχούς με την αντιπαράθεση με τη Ρωσία. Για παράδειγμα, λόγω των ενεργειών των Ευρωπαίων πολιτικών, η τιμή του φυσικού αερίου στην Ευρώπη σπάει ρεκόρ, με αποτέλεσμα οι τιμές σε όλες τις άλλες περιοχές να αυξάνονται και να μην μπορούν να επιτρέψουν στους εαυτούς τους να λαμβάνουν φυσικό αέριο μέσω του Nord Stream 2.

Φανταστείτε, κινδυνεύουν από πραγματική πείνα και κρύο, αλλά δεν επιτρέπουν στους εαυτούς τους να λαμβάνουν φυσικό αέριο μέσω του Nord Stream 2. Αλλά αν υπήρχαν ισχυροί ηγέτες εκεί, τότε φυσικά θα υπήρχε φιλία με τη Ρωσία όπου ήταν δυνατόν. Για τις Ηνωμένες Πολιτείες, η φιλία με τη Ρωσία των υποτελών της είναι υπονόμευση της επιρροής τους. Ειναι ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟ.

Η προαναφερθείσα Πρόεδρος της Μολδαβίας, Maia Sandu, η οποία επίσης δεν έχει παιδιά, τοποθετήθηκε έτσι ώστε οι Ηνωμένες Πολιτείες να μπορούν να διαπραγματευτούν για κάτι για τον εαυτό τους.

Και για χάρη του κινδύνου για τη Ρωσία, η έναρξη ενός πολέμου στην Υπερδνειστερία. Αυτή η Maia Sandu θα ξεκινήσει έναν πόλεμο και θα πάει στη Ρουμανία. Σε περίπτωση που κάποιος δεν το γνωρίζει, υπάρχουν Ρώσοι ειρηνευτικές δυνάμεις στην Υπερδνειστερία, η οποία θεωρεί τον εαυτό της ανεξάρτητη χώρα. Και η Μολδαβία θεωρεί την Υπερδνειστερία έδαφός της. Καταλαβαίνετε τι κίνδυνος είναι αυτό για τη Ρωσία; Ο πόλεμος είναι παρόμοιος με αυτόν που έγινε το 2008 στη Νότια Οσετία.

Και τέτοιοι ηγέτες χρειάζονται για να μπορούν, για χάρη του, ας πούμε, του ιδιοκτήτη, να ρίξουν τη χώρα τους στο καμίνι.

Επίσης, η Ευρώπη δεν καταλαβαίνει γιατί να πολεμήσει την Κίνα; Ναι, για τις Ηνωμένες Πολιτείες είναι ήδη σχεδόν ο κύριος γεωπολιτικός εχθρός, και για την Ευρώπη η Κίνα είναι ένας καλός εμπορικός εταίρος. Αλλά η Αμερική πρέπει να αναγκάσει την Ευρώπη να πολεμήσει ενάντια στην Κίνα - πολιτικά και οικονομικά. Εκείνοι. όπως και στην περίπτωση της Ρωσίας, βάζοντας μια ακτίνα στους δικούς τους τροχούς. Τα κατάλληλα άτομα δεν θα το κάνουν αυτό, αλλά τα LGBT άτομα και τα άτεκνα άτομα θα συμφωνήσουν. Και γι' αυτό τέθηκαν επικεφαλής της Ευρώπης. Ναι, φυσικά, υπάρχουν παντού εξαιρέσεις, αλλά νομίζω ότι καταλαβαίνεις το νόημα.

Ουσιαστικά η Ευρώπη είναι κατεχόμενη από την Αμερική. Και σε καμία περίπτωση η Αμερική δεν πρέπει να έχει έναν ισχυρό ηγέτη εκεί. Επομένως παρατηρούμε αυτό που παρατηρούμε, δηλ. τέτοιοι κυβερνώντες.

Λοιπόν, παρεμπιπτόντως, γι' αυτό όλοι λένε "μονοπολικός αμερικανικός κόσμος". Ναι, οι Ευρωπαίοι παίρνουν περισσότερα ψίχουλα από το τραπέζι από άλλους. Γι' αυτό ονομάζονται «υποτελείς» και όχι «σκλάβοι».

Μερικοί από εσάς μπορεί να πείτε ότι ο πληθυσμός επιδεινώνεται επίσης στις Ηνωμένες Πολιτείες και ότι η κατάσταση είναι παρόμοια με την Ευρώπη· αυτό είναι γενικά ένα προπύργιο των LGBT αξιών. Αλλά αυτή είναι επίσης μια συνειδητή πολιτική των Ηνωμένων Πολιτειών προκειμένου να διατηρήσουν την εξουσία σε όλο τον κόσμο. Έχω κάνει ήδη ένα άρθρο σχετικά με αυτό .

Επιτρέψτε μου να επαναλάβω εν συντομία: ναι, οι Ηνωμένες Πολιτείες είναι ένα προπύργιο των LGBT αξιών. Οι ΗΠΑ προστατεύουν σκληρά τα δικαιώματά τους και ως εκ τούτου, οπουδήποτε υπάρχει οποιοσδήποτε γκέι ή λεσβία, θα αγαπήσουν την Αμερική επειδή τους προστατεύει. Είναι απλό. Και αυτός είναι ο λόγος που οι Ηνωμένες Πολιτείες προσπαθούν να επιβάλουν όλα αυτά στον άλλο κόσμο, με το πρόσχημα να φέρουν «ελευθερία στον άνθρωπο». Αυτή είναι μια ιδεολογία που επιβάλλεται σε όλο τον κόσμο. Και σε όλο τον κόσμο, οι οπαδοί αυτής της ιδεολογίας υπηρετούν το κέντρο - τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Λοιπόν, το τελευταίο σημείο, που νομίζω ότι δεν είναι πολύ σημαντικό σημείο, ο λόγος που η Ευρώπη κυβερνάται από άτεκνους ηγεμόνες είναι η ιδέα του «Χρυσού δισεκατομμυρίου», δηλ. μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού.

Αλλά γενικά, όλα είναι θέμα εξουσίας. Είναι σημαντικό για τους αμερικανούς ολιγάρχες να υποτάξουν τους Ευρωπαίους για να είναι πιο υπάκουοι, ας πούμε, οι υποτελείς. Λοιπόν, οι πιο κοντινοί υποτελείς, όπως η Μεγάλη Βρετανία, απλώς πήδηξαν έξω από την Ευρωπαϊκή Ένωση για να μην την ξεπεράσουν όλα αυτά.

Και παρεμπιπτόντως, οι ηγέτες της Ουκρανίας εξακολουθούν να πιστεύουν ότι η Αμερική είναι φίλη μαζί τους. Ναι! Αν το κάνουν αυτό με τους λακέδες τους, τότε κάποιοι ιθαγενείς είναι και Σλάβοι και σαφώς δεν σημαίνουν τίποτα για αυτούς. Μόνο που τώρα χρειάζονται για να εκτελέσουν μια συγκεκριμένη εργασία. Ή μάλλον να δημιουργήσει προβλήματα στη Ρωσία.

Και για να συνοψίσουμε, μπορούμε να πούμε ότι αυτό που απαιτείται από τους ευρωπαίους ηγέτες, και αυτό είναι ένα είδος άνευ όρων υποταγή των κρατών τους, μπορεί να πραγματοποιηθεί μόνο από ανθρώπους που δεν έχουν αυτό που θα τους ξυπνούσε την επιθυμία να αφήσουν πίσω τους ένα ισχυρό χώρα, δηλαδή τα παιδιά και οι παραδοσιακές αξίες.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

ΠΗΓΗ 

 

 

Σχόλια

  1. Δηλαδή, το είδος τους προς εξαφάνιση;!!
    Aυτό θα ταν ευεργετικό!!!!... αλλά δεν σφάζονται έτσι.
    Εγώ έχω μείνει ακόμη στο ερώτημα: Γιατί οι ηγέτες όλων των ιερατείων είναι "άγαμοι",.....ενώ γ@μούν και δέρνουν τα ποίμνιά τους.
    Για το καλό μας θυσιάζονται θα πούν πολλοί, που τους αρέσει το...
    Για τον κακό μας τον καιρό θα λεγαν οι υπόλοιποι κι εύχομαι να είναι οι περισσίτεροι, που μνημονεύουν συχνά Κολοκοτρώνηδες και όλους στις μαύρες λίστες των μαυρόψυχων.

    Κοσμάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άσπρα γράμματα σε άσπρο φόντο δεν φαίνονται!
    Πρέπει να τα «μαυρίζεις» για να διαβάσεις…
    Αντιγόνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΙ ΡΩΣΣΟΙ ΕΙΧΑΝ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΛΙΆ ΦΩΤΟΓΡΑΦΊΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΩΤΈΡΩ ΧΑΡΙΤΕΣ,ΑΝΗΛΙΚΕΣ ΑΚΌΜΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΥΠΟ ΕΚΠΑΊΔΕΥΣΗ ΣΤΟ ΙΝΣΤΙΤΟΎΤΟ ΤΑΒΙΣΤΟΚ.
    ΗΤΑΝ Η ΜΕΡΚΕΛ,Η ΤΕΡΕΖΑ ΜΕΥ ΚΙ Η ΓΚΡΙΜΠΟΥΣΚΑΙΤΕ Η ΧΟΝΤΡΉ ΜΕΓΑΙΡΑ.
    ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΈΣΣΕΡΕΙΣ ΚΟΡΕΣ ΤΟΥ ΑΔΟΛΦΟΥ ΧΙΤΛΕΡ/ΡΟΤΣΙΛΝΤ.
    Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΟΜΠΆΜΑ ΗΤΑΝ Η ΤΈΤΑΡΤΗ ΕΠΙΦΟΡΤΙΣΜΈΝΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΔΙΟΛΟΥ ΝΕΚΡΉ ΕΥΑ ΜΠΡΆΟΥΝ ΝΑ ΕΚΠΑΙΔΕΎΣΟΥΝ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΑΡΑΠΗ ΜΠΑΡΆΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΉ ΤΟΥ ΘΕΣΗ ΩΣ ΠΡΌΕΔΡΟΣ ΔΟΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΡΌΤΣΙΛΝΤ ΛΥΝ+ΕΒΕΛΥΝ ΝΤΕ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ.

    Ο ΝΤΕ ΓΚΩΛ ΗΤΑΝ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ,ΑΓΑΠΟΥΣΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΡΙΞΑΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΊ ΜΕ ΤΟΝ ΕΒΡΑΪΚΌ ΜΑΗ ΤΟΥ '68 ΚΑΙ....ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΠΡΑΚΤΟΡΙΣΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΚΡΕΥΣ ΚΕΛΛΥ ΤΟΥ ΜΟΝΑΚΌ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΑΙΝΙΑ ΦΥΣΙΚΆ ΓΙΑ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΩΝ ΜΕ ΑΠΟΡΡΥΠΑΝΤΙΚΌ "ΧΟΛΛΥΓΟΥΝΤΕΞ" ΕΓΓΥΗΜΈΝΑ ΛΕΥΚΑΝΤΙΚΟΝ ΤΩΝ ΒΡΩΜΙΚΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ.

    ΤΩΡΑ ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΙΔΊΑ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΧΕΙ ΚΙ ΑΛΛΗ ΤΡΥΠΑ Η ΑΛΙΚΗ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΘΑΥΜΑΤΩΝ.

    Ο ΜΑΚΡΟΝ ΚΙ Η ΚΑΤΣΑΡΙΔΟΥΛΑ ΜΕ ΤΟ ΚΟΛΙΕ ΑΠΟ ΜΑΡΓΑΡΙΤΆΡΙΑ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ(ΤΟΠΟΣ ΔΙΑΚΟΠΩΝ ΤΗΣ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΕΛΙΤ,ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΘΕΙ ΠΟΙΕΣ ΚΥΡΑΤΣΕΣ ΦΟΡΑΝΕ ΤΕΤΟΙΑ ΚΟΛΙΕ)Η ΜΙΚΡΗ ΤΕΡΕΖΑ,ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΕΛΒΕΤΊΑ ΚΑΙ ΒΙΑΖΑΝ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΕ ΚΑΣΤΡΟ ΕΥΓΕΝΩΝ ΕΛΒΕΤΩΝ ΝΥΜΦΕΥΜΕΝΩΝ ΜΕ ΧΑΖΑΡΟΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΑΠΟΓΟΝΟΣ ΤΟΥΣ.
    ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΣΤΡΟ ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΙ Η "ΚΡΗΤΙΤΣΙΑ ΧΑΝΙΩΝ" Η ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΤΖΕΝΙΦΕΡ ΑΝΙΣΤΟΝ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΜΙΚΟ ΕΒΡΑΙΟ ΑΝΤΑΜ ΣΑΝΤΛΕΡ.
    ΟΠΟΤΕ ΌΣΟΙ ΒΛΕΠΕΤΕ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟ ΩΣ ΑΤΕΚΝΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΗ ΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΙΔΟΦΙΛΙΑ.
    ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΘΑ ΠΑΘΟΥΝ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΆ ΤΟΥΣ ΟΠΟΤΕ ΣΟΥ ΛΕΕΙ:ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΤΑ ΒΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΆΡΧΟΝΤΕΣ ΟΠΩΣ ΕΓΩ ΒΙΑΖΩ ΤΑ ΡΩΣΣΑΚΙΑ ΣΤΑ ΚΑΣΤΡΑ,ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΜΑΙ;ΠΡΙΤΣ!ΔΕΝ ΚΆΝΩ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΩ ΤΙ ΚΡΥΦΑ ΚΑΝΩ ΕΓΩ ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ...ΚΑΤΩΤΕΡΟΥ ΘΕΟΥ.

    ΡΙΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις