Πως ο εθνικισμός μπορεί να σώσει την χώρα

 

Πρώτα να υπενθύμισουμε

ότι πρέπει να μάθουμε από την ιστορία. Εαν κοιτάξουμε την κατάρρευση των μεγάλων αυτοκρατοριών και της σημερινής Ένωσης της Ευρώπης που καταρρέει, ο μοναδικός τρόπος για να επιβιώσει μια χώρα είναι μόνο μέσω μιας εθνικιστικής πολιτικής.

Τα τελευταία 120 χρόνια, η Βρετανική Αυτοκρατορία, η Αυστροουγγρική Αυτοκρατορία, το Τρίτο Ράιχ και η Σοβιετική Αυτοκρατορία κατάφεραν ένα πράγμα. Όλες έχουν καταρρεύσει. Πάνω σε αυτά τα ερείπια δημιουργήθηκαν παλιά ή νέα έθνη-κράτη…

Όπως η οικογένεια, έτσι και το έθνος είναι μια απολύτως φυσική κοινωνική οντότητα που δεν μπορεί απλά να καταστραφεί. Ο εθνικισμός παρέχει την ευκαιρία σε ένα λαό να επιβιώσει.

Η αριστερά που βλέπουμε είναι μια οργάνωση που καταστρέφει τον πατριωτισμό και διεξαγάγει πόλεμο κατά της πυρηνικής οικογένειας. Πιστεύει ότι η πρόοδος όλων αυτών των στόχων που έχουν θέσει σε ολόκληρο τον δυτικό κόσμο σήμερα είναι η διάλυση της οικογένειας και του έθνους.

Ο πατριωτισμός είναι το αντίδοτο στις ανώμαλες ιδεολογίες που οδηγούν την Ευρωπαϊκή Ένωση σήμερα.

Η ΕΕ έχει τον ίδιο «στόχο» με την πρώην Σοβιετική Ένωση, δηλαδή τη μείωση της ισχύος του εθνικού κράτους.

Η Ευρωπαϊκή Ένωση, είναι ένας κομμουνιστικός οργανισμός με τεράστιες αρνητικές επιπτώσεις εναντίον των εθνών που την στήριξαν. Χωρίς τα ευρωαπαικά έθνη δεν θα υπήρχε η σχετική δημοκρατία που υπήρξε στα χαρτιά όσο πουλημένη και να ήταν. Η ΕΕ κατέληξε να είναι εναντίον της σημερινής οικογένειας και των εθνών της επειδή προτρίνει την μαζική παράνομη ισλαμική μετανάστευση σε όλες της χώρες της.

Ο εθνικισμός μιλάει ξεκάθαρα ονομάζοντας το μεγαλύτερο πρόβλημα και απειλή για τα έθνη της ΕΕ. Λέει «Όχι στο Ισλάμ. Όχι στους τρομοκράτες».

Οι λαοί στην ΕΕ μετά την ΕΝΩΣΗ τους παλεύουν για την επιβίωση τους. Ενώ αυτό είναι αντίθετο με την ίδια την ιδέα της ΕΕ. Σαν κομμουνιστικός οργανισμός δεν μπορεί πλέον να λειτουργήσει υπέρ των διφορετικών εθνών επειδή είναι σε όλα αντίθετος. Δεν υπάρχει μόνο η απειλή της μετανάστευσης από τις μουσουλμανικές χώρες που πληρώνονται, δες Τουρκία να μαζεύει όλο τον μαύρο σπόρο της Ασίας και Αφρικής, αλλά και η αυξανόμενη πίεση από την ΕΕ για αποεθνικοποίηση της Ευρώπης και δημιουργία ενός ενιαίου, πολυπολιτισμικού υπερκράτους.
Χρειαζόμαστε μια συμμαχία εθνικιστικών κομμάτων που έχουν δεσμευτεί για τον τερματισμό της μαζικής μετανάστευσης και την αποκατάσταση της εθνικής κυριαρχίας των εθνών της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Και γι αυτό ο εθνικισμός με την εθνική υπόσταση σε όλες τις μορφές, με μια ισχυρή εθνική μορφή είναι η μοναδική λύση στην επιβίωση της Ελλάδος αλλά και των άλλων ευρωπαικών κρατών.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. Αίνιγμα η δολοφονία του Ιωνα Δραγούμη.
    Αλλά.... Το τέλος.. προβλέψιμο
    Σε απόσπασμα από το ημερολόγιό του, ο Ίων Δραγούμης, στις 2 Νοεμβρίου του 1919, διαβλέπει προφητικά τον θάνατό του και περιγράφει τον ίδιο θαμμένο κάτω από τη γη:
    «Το παράπονο του πεθαμένου. Στη γη είμαι και με τρώει το σκουλήκι. Ποιος με θυμάται; Μνημόσυνα μου κάνουν στις 40 μέρες και έπειτα για το χρόνο και έπειτα για δυο-τρία χρόνια ακόμη, στον τάφο μου που μου ρίχνουν λουλούδια. Αραιά και πού κανένας φίλος ή συγγενής ή φίλη μού ρίχνουν από κανένα λουλούδι στο μνήμα, ή νοερώς σύντομα στιγμιαία ακόμα. Κυκλάμινο αποσκιερό φύτρωσε μια μέρα ανθρώπινη στο μνήμα μου κοντά και το στόλισε, άθελά του, και αυτό».

    Όσο για τα χιλιοειπωμένα,....Μόνο οι "εκλεκτοί" έχουν δικαίωμα ύπαρξης ως ομοιογενές έθνος,...όλοι οι άλλοι, η υπηρέτες, η προς σφαγήν.
    Μας τα σέρβιραν για χιλιάδες χρόνια σε κοινή θέα.
    Και μας κοροιδεύαν καυστικά με κείνο το "ερευνάτε τας γραφάς", αλλά ακόμη και σήμερα ποιός θα τολμήσει να τα βάλει με τον Θεό τους.
    "Μόνο η μετάνοια θα μας σώσει",.......λένε.

    https://ugetube.com/watch/white-replacement-is-jewish-sponsored_l1UMuJnq6ViMZqY.html

    Κοσμάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις