Ο βασιλιάς Κάρολος και οι στενοί φίλοι του βίασαν «Εκατοντάδες παιδιά» – Εκρηκτική νέα μαρτυρία

 

Ο βασιλιάς Κάρολος έχει

εμπλακεί σε ένα τεράστιο κύκλωμα παιδεραστών δεκαετιών σε ένα «ελίτ» βρετανικό οικοτροφείο, σύμφωνα με τις αποκαλύψεις ενός πρώην μαθητή και πληροφοριοδότη που έχει ρίξει πολύ φως στη φρικτή κλίμακα του επιλεγμένου κακού της ελίτ.

Σύμφωνα με έναν βραβευμένο δημοσιογράφο που φοιτούσε στο σχολείο ως αγόρι, τα παιδιά στο ελίτ σχολείο ξυλοκοπούνται, παρενοχλούνται, βιάζονται και οδηγούνται συνήθως στην αυτοκτονία.

Αναπόφευκτα με την παιδεραστία, όλοι οι δρόμοι οδηγούν στη Ρώμη. Σε αυτήν την περίπτωση, η τελευταία ενσάρκωση της Ρώμης: η βρετανική «βασιλική» οικογένεια, η οποία, σύμφωνα με τα λόγια του Στίβενς, επισκέπτεται τακτικά το σχολείο Aldenham για να «τρέφεται» με παιδιά.

Ο Chris Stevens είναι ένας βραβευμένος δημοσιογράφος που έχει διαπρέψει επίσης στους τομείς της αρχιτεκτονικής και του design. Εργάστηκε επίσης με τον Steve Jobs πριν πεθάνει. Ο άντρας είχε μια επιτυχημένη ζωή και καριέρα και τώρα τα ρισκάρει όλα για να σφυρίξει τη διεφθαρμένη και διεφθαρμένη βρετανική βασιλική οικογένεια.

Το Aldenham School διοικείται από την αυτοαποκαλούμενη «Worshipful Company of Brewers», μια αρχαία και σκιερή ομάδα που παίρνει μικρά παιδιά σε τελετές «μύησης» στο «Brewer’s Hall», όπου, σύμφωνα με τον Stevens, κακοποιούνται και βασανίζονται.

Το Brewer’s Hall στο Χέρτφορντσαϊρ τυχαίνει να είναι ένα βήμα για τον βασιλιά Κάρολο, με αναφορές που περιγράφουν λεπτομερώς τις επισκέψεις του Κάρολου και των φίλων του Τζίμι Σαβίλ και Λόρδου Μάουντμπάτεν. Αλλά περισσότερα για αυτά τα δύο αργότερα.

Ο Charles έχει φωτογραφηθεί στο Brewer’s Hall τον τελευταίο καιρό σε σχέση με το οικοτροφείο.

Σύμφωνα με τον Στίβενς, ο οποίος γνωρίζει το όνομα Φοίνιξ Κάσπιαν, η βρετανική βασιλική οικογένεια με επικεφαλής τον Κάρολο «δεν είναι σε θέση να αντισταθεί στον βιασμό οτιδήποτε μυρίζει σαν παιδί».

Ήδη, ένας δάσκαλος του Άλντενχαμ έχει φυλακιστεί για τον βιασμό του μαθητή και δύο άλλοι έχουν αυτοενοχοποιηθεί εκφράζοντας ανοιχτά την κακομεταχείριση εκατοντάδων παιδιών σε μια «αναδρομική σταδιοδρομία» που γράφτηκε στο επίσημο περιοδικό της Σχολής Άλντενχαμ. Τι συμβαίνει εδώ και γιατί αυτό επιτρέπεται να συνεχιστεί εδώ και αιώνες;

Όπως εξηγεί ο Stevens, το σχολείο είναι μέρος της μεγάλης δομής τραυματικής επανάληψης της ελίτ, και δυστυχώς υπάρχουν παρόμοια σχολεία και ιδρύματα σε όλο τον κόσμο. Τα παιδιά βασανίζονται από το σχολείο και στη συνέχεια προκαλούνται από συστημική διαφθορά για να επαναλάβουν αυτά τα βασανιστήρια σε μικρότερους μαθητές.

Όπως λέει ο Stevens, είναι ένα ζωντανό παράδειγμα τυφλής τραυματικής-επανάληψης.

Καθώς οι άνθρωποι του κόσμου ξεσηκώνονται ενάντια στα κακά της παγκόσμιας ελίτ, γίνονται όλο και πιο απελπισμένοι να διασφαλίσουν ότι θα διατηρήσουν τον έλεγχο και την επίτευξη των στόχων τους.

Σύμφωνα με τον Charles, χρειαζόμαστε μια «τεράστια εκστρατεία στρατιωτικού στυλ» για να εισαγάγουμε την ατζέντα του WEF.

Αυτό δεν πρέπει να αποτελεί έκπληξη γιατί ο Κάρολος εργάζεται για να εισάγει την ατζέντα των παγκοσμιοποιητών σε όλη του τη ζωή. Κατάγεται άλλωστε από μια μακρά σειρά Ευρωπαίων τυράννων.

Σύμφωνα με το NPR , ο πρίγκιπας Κάρολος είπε κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης το 2011, «Η Τρανσυλβανία είναι στο αίμα μου. Η γενεαλογία δείχνει ότι κατάγομαι από τον Βλαντ τον παλαιοπώλη, βλέπετε».

Σε περίπτωση που χρειάζεστε μια γρήγορη ανανέωση της ιστορίας: Κατά τη διάρκεια του 1400, ο Vlad III – κοινώς γνωστός ως Vlad the Impaler ή Vlad Dracula – ήταν ο Πρίγκιπας της Βλαχίας (σημερινή Ρουμανία). Σύμφωνα με το NBC , ο πατέρας του υιοθέτησε το επίθετο Dracul (που σημαίνει δράκος), που σήμαινε ότι το επώνυμο του Vlad έγινε Dracula (γιος του δράκου). Κατά τα λοιπά, ήταν ένας ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ βίαιος ηγεμόνας.

Η Βρετανία και η Κοινοπολιτεία έχουν τώρα έναν κυρίαρχο που κατάγεται από τον τύραννο που βούτηξε το ψωμί του στο αίμα των παλαιών θυμάτων του.

Οπότε ίσως δεν είναι περίεργο που ο Τσαρλς είναι στενός φίλος με τον διεφθαρμένο Κλάους Σουάμπ, ο οποίος είναι κομμένος από το ίδιο εκφυλισμένο ύφασμα με τους φίλους που έχει συνηθίσει να διατηρεί ο Τσαρλς.

Ο πρίγκιπας Κάρολος ήταν καλύτερος φίλος με τον πιο διαβόητο παιδοφαγέα της Βρετανίας Jimmy Savile, τον φιλοξενούσε τακτικά σε βασιλικά κτήματα και τον χρησιμοποιούσε ως ηχητικό πίνακα για συμβουλές. Ο Κάρολος ζήτησε μάλιστα από τη Σαβίλ, που βίασε εκατοντάδες παιδιά στη διάρκεια δεκαετιών στη δημοσιότητα, να γράψει έναν οδηγό εθιμοτυπίας που θα ακολουθούσε η Βασίλισσα.

Ο θείος και μέντορας του βασιλιά Κάρολου, Λόρδος Μάουντμπάτεν, κατηγορήθηκε επίσης ότι βίασε ένα 11χρονο αγόρι σε ένα διαβόητο παιδικό σπίτι τη δεκαετία του 1970, προσθέτοντας βαρύτητα στους ισχυρισμούς ότι η βρετανική βασιλική οικογένεια ασκεί θυσίες παιδιών και τελετουργική παιδεραστία ως ένα από τα αρχαία της. τελετουργίες και έθιμα.

Ποιες είναι οι πιθανότητες ο Τσαρλς και ο Άντριου να είναι και οι δύο καλύτεροι φίλοι με τους πιο διαβόητους διεθνείς παιδεραστές της γενιάς τους; Και ποιες είναι οι πιθανότητες να κατηγορηθεί και ο μέντορας του βασιλιά Καρόλου για βιασμό νεαρών αγοριών; Πόσες φορές μπορούν αυτές οι αποκαλύψεις να παραμεριστούν και να χαρακτηριστούν «σύμπτωση»;

Τώρα που ο Savile και ο Mountbatten είναι νεκροί και ο ντροπιασμένος αδερφός του Charles, Andrew, δεν μπορεί πια να κάνει παρέα με τον Jeffrey Epstein, ο Charles ξοδεύει το χρόνο του δουλεύοντας για να εισαγάγει το παγκοσμιοποιητικό όραμα της Νέας Παγκόσμιας Τάξης, με όλο το αντι-ανθρώπινο κακό. που συνεπάγεται.

Αλλά γίνεται χειρότερο. Όσοι βρίσκονται στην κορυφή της πυραμίδας δεν μπορούν να αφήσουν τίποτα στην τύχη, και έτσι αντί να βασίζονται μόνο σε χρήματα για να διαφθείρουν και να ελέγχουν πολιτικούς, ηγέτες, μουσικούς, ειδικούς και οποιονδήποτε με μεγάλο κοινό, στρέφονται σε φρικτές μεθόδους ελέγχου, όπως οι βασανιστήρια που περιγράφονται από τον πληροφοριοδότη στο σχολείο Aldenham.

Μην κάνετε λάθος, πρόκειται για μια παγκόσμια παγκοσμιοποιητική εγκληματική επιχείρηση, που έχει σχεδιαστεί για να εγκλωβίσει τους νέους και τους ευάλωτους και να καταστρέψει τις ψυχές τους προτού ενταχθούν στην ελίτ των διεφθαρμένων και των ευτελισμένων.

Κάθε παγκόσμιος ηγέτης –και οι περισσότεροι διασκεδαστές και ραδιοτηλεοπτικοί φορείς ειδήσεων– διακυβεύονται με αυτόν τον τρόπο, που σημαίνει ότι ΟΛΟΙ κάνουν τις προσφορές των κυρίων τους στην κορυφή της πυραμίδας. Αυτή η προσφορά ισοδυναμεί με διαφθορά όλων των μυαλών, σεξουαλοποίηση παιδιών, μεταανθρωπισμό και ακραία ερήμωση του πληθυσμού.

Για όσους επιζήσουν από τη σχεδιαζόμενη σφαγή, θα ανταμειφθούν με παγκόσμια τυραννία και σκλαβιά για την κατώτερη τάξη. Ξέρουμε ακριβώς τι έχουν σχεδιάσει για εμάς γιατί δεν μπορούν να σταματήσουν να το εκφράζουν . Χρειαζόμαστε τη βοήθειά σας για την εξάρθρωση μιας παιδεραστίας 9.000 ετών που λατρεύει τον Σατανά. Αυτό το κακό δεν επιτρέπεται να συνεχίσει να κρύβεται σε κοινή θέα.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. Ο ΛΌΡΔΟΣ ΜΑΟΥΝΤΜΠΑΤΕΝ ΗΤΑΝ Ο ΜΕΝΤΩΡ ΤΟΥ ΦΙΛΊΠΠΟΥ ΓΥΙΟΥ ΤΟΥ ΑΝΤΡΕΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΛΙΚΗΣ,ΑΔΕΡΦΗ ΤΟΥ ΛΟΡΔΟΥ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΙΧΑΝ ΕΓΚΛΕΙΣΤΗ ΣΕ ΨΥΧΙΑΤΡΕΊΑ ΚΑΘΟΤΙ ΜΆΛΛΟΝ ΗΞΕΡΕ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ ΟΙ ΣΕΡΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΤΗΣ ΕΚΑΝΑΝ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΜΙΚΡΗ....
    Ο ΛΟΡΔΟΣ ΒΙΑΖΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΟΥ ΤΑ ΠΑΙΔΙΆ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΥΙΟΘΕΤΗΜΕΝΟ ΦΊΛΙΠΠΟ ΚΑΙ ΤΑ ΕΒΑΖΕ ΝΑ ΕΦΑΡΜΌΖΟΥΝ BESTIALITY ΚΑΙ ΝΑ ΒΙΑΖΟΥΝ ΤΟ ΕΝΑ ΤΟ ΑΛΛΟ.
    ΟΜΟΡΦΗ ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΚΗ ΦΟΛΙΔΟΦΑΜΙΛΙΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΦΟΡ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ.....ΚΑΛΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ,ΠΡΩΤΌΚΟΛΛΑ,ΣΤΟΛΕΣ,ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΥΤΗ ΨΗΛΑ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΝΑ ΚΟΙΤΑ.
    ΨΟΦΗΣΕ ΣΕ ΣΚΆΦΟΣ ΠΟΥ ΕΞΕΡΡΆΓΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΡΛΑΝΔΟΥΣ ΑΝΤΑΡΤΕΣ.ΣΤΟ ΜΌΡΙΟ ΤΟΥ ΓΕΡΟΜΑΟΥΝΤΜΠΑΤΕΝ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥ ΤΩΝ ΜΠΑΤΕΝΜΠΟΥΡΓΚ,ΕΙΧΕ ΚΟΛΛΉΣΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΡΗΞΗ ΚΕΦΆΛΙ ΕΝΟΣ ΑΝΗΛΙΚΟΥ ΑΓΟΡΙΟΎ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΒΟΛΤΑ ΜΕ ΘΑΛΑΣΣΙΝΟ ΑΓΕΡΙ Ο "ΦΥΣΙΟΛΆΤΡΗΣ " ΛΌΡΔΟΣ.

    Ο ΚΑΡΟΛΟΣ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΚΕ ΒΙΆΣΤΗΚΕ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΆΝΤΡΙΟΥ ΑΠΟ ΜΙΚΡΗ ΗΛΙΚΙΑ.
    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ INITIATION CEREMONY ΓΙΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΑΤΑΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΈΣ ΑΙΜΑΤΟΣ.

    ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙ ΓΟΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΏΝ ΥΦΊΣΤΑΝΤΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΑΔΟΜΑΖΟΧΙΣΤΙΚΗ ΜΈΘΟΔΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΟΤΑΝ ΓΙΝΟΥΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΌΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΨΥΧΟΠΑΘΟΛΟΓΙΚΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΝΑΡΚΙΣΣΙΣΜΟΥ,ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΊΑΣ/ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑΣ,ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΠΑΘΕΙΑΣ ΜΕΧΡΙΣ ΕΣΧΑΤΩΝ.
    ΤΡΑΝΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ;
    ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΤΖΕΦΡΥ ΠΑΠΑΝΔΡΈΟΥ, ΤΣΊΠΡΑ, ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ,ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ,ΣΑΜΑΡΆ, ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗ/ΜΠΑΡΜΠΙ,ΜΙΛΚΟ ΤΗΣ ΜΥΚΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΚΟΚΑΪΝΗΣ, ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΝΟΜΕΝΚΛΑΤΟΎΡΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΉΣ ΟΙ "ΑΠΙΑΣΤΟΙ" ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΑΣΑΤΕ ΤΟ ΚΟΙΝΟΝ MODUS OPERANDI, ΓΙΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΕΛΙΤ,ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ,ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΚΉΣ,ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ,ΤΡΑΠΕΖΙΚΗΣ,ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ,ΒΛΕΠΕ ΠΙΚΡΑΜΜΕΝΟ....ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΉΣ (Ο ΠΆΓΚΑΛΟΣ 'ΑΓΑΠΟΥΣΕ ΑΝΤΡΕΑ;ΚΑΡΓΑ) ΚΑΙ ΝΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΉΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΤΕΚΝΟΘΕΣΙΑΣ ΑΝΩΜΆΛΩΝ, ΠΟΙΑ;
    Η ΕΛΙΤ ΤΗΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΉΣ ΠΟΥ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΟΎΝΤΑΙ "ΒΙΟΛΕΤΤΑ" ΚΑΙ "ΑΝΑΜΠΕΛΛΑ".

    ΝΑ ΘΥΜΙΣΩ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ/ΓΛΎΞΜΠΟΥΡΓΚ ΠΟΥ Η ΒΑΦΤΙΣΙΜΙΑ ΤΗΣ ΔΑΝΗΣ ΣΑΥΡΑΣ ΆΝΝΑ-ΜΑΡΊΑΣ ΥΠΕΡΑΣΠΊΣΤΗΚΕ ΜΕ ΤΟ "ΘΑ ΣΕ ΠΑΩ ΑΙΜΑ",Η ΕΒΡΑΙΑ ΑΝΝΑ ΜΙΣΕΛ ΑΣΗΜΑΚΌΠΟΥΛΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΝ ΚΑΤΆΛΟΙΠΟΝ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥ ΤΩΝ ΑΡΓΥΡΩΝ ,ΓΝΩΡΙΖΕ ΟΤΙ Ο ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΓΥΙΟΣ ΤΩΝ ΓΛΎΞΜΠΟΥΡΓΚ ΝΙΚΟΣ ΜΠΗΚΕ ΚΟΛΛΈΓΙΟ ΕΠΊΤΗΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΒΑΣΙΛΙΚΟ ΧΟΜΠΥ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΊΑΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΓΌΝΟΥΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΏΝ ΠΟΥ Η ΥΠΗΡΕΣΊΑ ΗΘΕΛΕ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΚΒΙΑΣΙΜΗ ΚΑΙ ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΗ....

    ΟΜΟΡΦΟΣ ΚΟΣΜΟΣ!ΦΤΟΥ!ΗΘΙΚΟΣ;ΦΤΟΥ!

    ΓΙ'ΑΥΤΌ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑΣ ΟΠΩΣ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΡΕΘΥΜΝΟΥ,ΠΟΥ ΑΝΆΓΚΑΣΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΉΣΕΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ!

    ΤΟ ΨΑΡΙ ΒΡΩΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ.

    ΚΙ ΟΙ ΑΝΩΤΕΡΟΙ ΤΑΓΟΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΟΛΥΝΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.ΝΑ ΘΥΜΙΣΩ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΡΠΆΘΟΥ ΜΕ ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΟΜΟΦΥΛΌΦΙΛΩΝ ΟΠΟΥ ΚΙ ΕΚΕΙ ΑΥΤΟΚΤΌΝΗΣΕ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΕΝΟΣ ΗΛΊΘΙΟΥ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΣΑΝ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΕΣΩ SMS TA VIDEO ΤΟΥ ΒΛΆΚΑ;

    ΘΑ ΠΑΜΕ ΑΚΟΜΗ ΠΟΛΥ ΠΑΤΟ,ΣΤΟΝ ΕΝΑΤΟ ΚΥΚΛΟ ΤΟΥ ΔΆΝΤΗ, ΣΤΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ,ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ 9ο ΚΥΚΛΟ ΘΥΣΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΒΑΣΙΛΙΚΈΣ ΟΙΚΟΓΈΝΕΙΕΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΠΑΙΔΆΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ.

    ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΥ ΚΟΠΟ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΟΎΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ.
    ΟΜΩΣ ΘΕΛΕΙ ΠΡΩΤΊΣΤΩΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΤΑΜΑΤΑ,ΘΑ ΠΟΝΕΣΕΙ ΟΠΩΣ ΟΤΑΝ ΚΟΙΤΑΣ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΤΟΥ ΘΕΡΟΥΣ ΑΛΛΑ,ΘΑ ΜΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΏΣΕΙ ΔΥΝΑΜΩΣΕΙ ΣΥΝΑΜΑ.

    ΑΛΛΑΓΗ Α ΛΑ ΡΩΣΣΙΑ ΓΊΝΕΤΑΙ ΟΤΑΝ ΣΚΛΗΡΎΝΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΙ ΟΤΑΝ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΑΡΕΤΗΣ,ΕΧΟΝΤΑΣ ΕΝΑΝ ΗΓΕΤΗ ΑΝΤΡΑ ΤΥΠΟΥ ΠΟΥΤΙΝ,ΠΟΥ ΝΟΥΘΕΤΕΙ ΔΙΑΡΚΩΣ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ,ΚΡΑΤΏΝΤΑΣ ΤΟΝ ΣΤΟΝ ΣΩΣΤΟ ΔΡΟΜΟ.

    ΡΙΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Thanks For The Memories ... The Truth Has Set Me Free! The Memoirs of Bob Hope's and Henry Kissinger's Mind-Controlled Slave BRICE TAYLOR ΜΚ ultra ΒΙΑΣΜΕΝΗ ΠΑΙΔΙΟΘΕΝ ΓΟΝΕΩΝ ΜΗΔΕΙΩΝ ΣΑΤΑΝΙΣΤΩΝ ΘΥΜΑ SLASHED ALTER CORE ΜΑΡΙΟΝΕΤΑ ΚΙΣΣΙΝΓΚΕΡ Η ΚΑΚΟΥΡΓΙΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ Disneyland fl. + ΜΕ ΑΛΛΑ ΣΚΥΛΙΑ ΠΡΑΚΤΟΡΙΑ

    ΦΥΣΙΚΑ ΕΘΝΕΓΕΡΤΙΚΑ ΠΑΛΙΝΓΕΝΕΣΙΑΚΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΑ ΕΙΩΘΥΣΙΑΚΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΚΟΤΩΣΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ

    ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΠΡΩΤΗ ΚΟΦΤΕΡΟ ΛΕΠΙΔΙ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΕΙΟ Η ΟΨΙΜΗ ΣΑΠΙΛΑ ΠΛΑΣΤΟΤΑΥΤΗ ΤΡΑΝΟΣΚΥΛΑ ΣΑΤΑΝΟΛΥΣΣΑ ΠΡΑΚΤΟΡΟΥΦΑ ΞΕΦΤΥΣΤΡΑ ΚΩΛΑΘΡΑ ΚΑΣΕΛ cassel SAX ΣΑΚΕΛΛΑ ΣΙΖΗ ΣΑΚΑ ΣΟΥ ΓΙ ΤΖΑΚΕΡ ΚΟΥΓΙΑ ΣΙΧΑΡ ΡΩΣΙΧ ΧΙΣΡΑΛΑ SETHφανος ΦΤΗΝΟΠΟΡΝΗ ΕΞΩΧΩΡΙΑ ΒΑΡΒΑΡΟΜΙΑΣΜΑ ΑΠΛΥΤΟ ΑΓΟΣ ΨΩΛΟΠΟΥΤΑΝΑ ΑΔΕΣΠΟΤΗ ΚΑΜΠΟΥΡΑ ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΤΗ ΠΛΑΣΤΟΠΤΥΧΗ ΠΛΑΤΥΠΟΔΙΑ ΣΒΑΡΝΙΑΡΑ ΑΝΑΠΗΡΗ ΑΛΤΕΡ ΠΡΕΖΟΧΑΠΑΚΩ ΜΟΥΓΚΟΘΟΔΩΡΑ ΛΑΓΟΧΕΙΛΗ ΑΓΡΑΜΜΑΤΗ ΚΟΜΠΛΑ ΡΩΣΟΚΑΡΑΦΛΑ ΡΩΣΩΧΡΟΚΗΛΙΔΑ ΩΧΡΟΓΚΑΒΗ ΣΑΤΑΝΟΚΟΥΡΑΔΑ ΛΕΠΙΔΑ ΠΡΩΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΦΑΓΑΔΗ

    ΙΕΡΟΣ ΜΟΘΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις