Πληροφοριακά στοιχεία σχετικά με τα κέντρα βασανιστηρίων παιδιών που ελήφθησαν από υψηλόβαθμο κυβερνητικό στέλεχος των ΗΠΑ


 Αν αυτό δεν κάνει το αίμα σας να βράσει, δεν ξέρω τι θα μπορει να το κανει. Ένας υψηλόβαθμος κυβερνητικός αξιωματούχος (αυτό το άτομο ήταν μόνο του στην αίθουσα με τους Προέδρους των ΗΠΑ και τους Ισραηλινούς Πρωθυπουργούς) μας έδωσε πολύ λεπτομερείς και εφαρμόσιμες πληροφορίες σχετικά με τις εγκαταστάσεις βασανιστηρίων παιδιών που βρίσκονται στις ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο και αλλού. Περιλαμβάνει τα ονόματα και τις διευθύνσεις των βασανιστών, τα ονόματα των βασανισμένων παιδιών και την ακριβή τοποθεσία των κέντρων βασανιστηρίων.

Το πρώτο αρχείο PDF περιέχει τα ονόματα 540 παιδιών που εξακολουθούν να βασανίζονται καθημερινά. Το δεύτερο περιέχει τα ονόματα 400 παιδιών που βασανίστηκαν μέχρι θανάτου. Εάν βρείτε το όνομα του εξαφανισμένου παιδιού σας στη λίστα, υποσχόμαστε ότι δεν θα αφήσουμε τιποτα στην τυχη για να το σώσουμε ή να αποδώσουμε δικαιοσύνη για το παιδί σας. Αυτό είναι δυνατό επειδή τα αρχεία περιέχουν τα ονόματα και τις διευθύνσεις σπιτιού 456 «αδρενοχρωματικών μηχανών», τον ευφημισμό που χρησιμοποιούν για τους βασανιστές παιδιών.

 

 

Μπορείτε να κατεβάσετε τα πλήρη αρχεία PDF παρακάτω.


Military Detention Minors Adrenochrome List 040820202

Military_Dentention_Disposal_List_Minors_Feb_2021_392_Base_List

 

 Εδώ είναι μια τυπική καταχώρηση:

Όνομα: Anthony Christen

Γενέθλια: 01.11.2009

Ηλικία: 12

Μήνες επιμέλειας: 25

Ποιότητα Adrenachrome: A++

Τοποθεσία φύλαξης: ARNG

Ημερήσια ποσόστωση: 11

Προέλευση: Μεξικό

Α.Τ.Κ.: 16091209-4349

Τα παιδιά που βασανίζονται σε αυτές τις εγκαταστάσεις είναι από τον Καναδά, τις Ηνωμένες Πολιτείες, το Μεξικό και την Κόστα Ρίκα.

Αυτή είναι ευφυΐα με δυνατότητα δράσης. Εκτυπώστε αντίγραφα αυτών των αρχείων για να βεβαιωθείτε ότι δεν μπορούν να διαγραφούν ψηφιακά. Εάν είστε στην επιβολή του νόμου ή στον στρατό, μεταφέρετε τον φάκελο στον διοικητή σας και απαιτήστε να τον αναλάβουν στην αλυσίδα διοίκησης για άμεση δράση. Εάν είστε απλός πολίτης, μεταφέρετε τον φάκελο στις τοπικές αρχές επιβολής του νόμου και ζητήστε να το εξετάσουν. Πολλά από τα παιδιά είναι ακόμα ζωντανά και μπορούν να σωθούν. Εάν συναντήσετε κάποιον στην αλυσίδα διοίκησης που προσπαθεί να σταματήσει οποιαδήποτε ενέργεια, συλλάβετέ τον για παρεμπόδιση της δικαιοσύνης. Εάν αντιστέκονται στη σύλληψη, χρησιμοποιήστε την απαραίτητη βία.

Η Χαζαρική Μαφία μας ελέγχει ελέγχοντας τις κορυφαίες τάξεις. Ωστόσο, ελέγχουν μόνο ένα μικρό ποσοστό ανθρώπων. Αυτό σημαίνει ότι η πίεση από κάτω προς τα πάνω μπορεί να αφαιρέσει αυτό το ανθρώπινο πύον με τον ίδιο τρόπο που κάνει η συμπίεση ενός σπυριού. Αυτό μπορεί να επιτύχει η συνέχιση αυτής της υπόθεσης. Πρέπει όλοι να κάνουμε αυτο που μας αναλογει.

Εδώ στην Ιαπωνία, θα πάω στο τοπικό κυβερνητικό γραφείο του Τόκιο για να συλλάβω έναν αξιωματούχο με το όνομα Kenjiro Ogi. Ο Όγκι απείλησε να παγώσει τους τραπεζικούς μου λογαριασμούς και να μου αρπάξει τα χρήματά μου, εκτός και αν πλήρωνα για εμβόλια που έχουν αποδειχθεί τοξικά. Έχω αποδεικτικά βίντεο για αυτό. Σε μια πινακίδα που ο Ogi έχει υποστήριξη υψηλού επιπέδου, η αρχική εγγραφή που είχα διαγράφηκε εξ αποστάσεως από το iPhone μου. Ευτυχώς έκανα ένα αντίγραφο. Αυτό που θα κάνει λοιπόν είναι να πάει και να κάνει τη σύλληψη ενός πολίτη του Ogi στο γραφείο του. Θα ζητήσω να έρθει η αστυνομία και να τον συλλάβει ως μέλος μιας συμμορίας οργανωμένου εγκλήματος που εμπλέκεται σε μαζικές δολοφονίες. Εάν η αστυνομία αρνηθεί να αναλάβει δράση, θα τους εξηγήσω ότι εφόσον είναι μέλος μιας ομάδας που προσπαθεί ενεργά να σκοτώσει εμένα, την οικογένειά μου και τους φίλους μου, δικαιούμαι νομικά να τον κατηγορήσω για φόνο.

 

 

 Η ιδέα να κυνηγήσει τον Όγκι είναι ότι θα διώξει το αφεντικό του, τον Κυβερνήτη του Τόκιο, Κόικε Γιούρικο. Αυτό με τη σειρά του θα ξεπλύνει τον χειριστή της, τον ψεύτικο πρεσβευτή των ΗΠΑ Rahm Emanuel. Αυτό με τη σειρά του θα ξεπλύνει τα αφεντικά του Rockefeller, Rothschild, Agnelli κ.λπ. Κάνοντας αυτό θα αναγκάσω τον αμερικανικό στρατό που εδρεύει στην Ιαπωνία να κάνει μια επιλογή, είτε να είναι στο πλευρό του λαού είτε στο πλευρό των βασανιστών παιδιών και των μαζικών δολοφόνων.

Αν όλοι κάνουμε κάτι παρόμοιο, μπορούμε να το τελειώσουμε ΤΩΡΑ.

Το μονοπάτι θα οδηγήσει στους ιδιοκτήτες του Federal Reserve Board. Όπως δείχνει το παρακάτω διάγραμμα, το δολάριο ΗΠΑ αξίζει το 1/25 της αξίας του πριν κλέψουν τον έλεγχο των χρημάτων από τους εκλεγμένους εκπροσώπους του λαού. Με άλλα λόγια, έκλεψαν το 96% του πλούτου του αμερικανικού λαού μέσω απάτης στις κεντρικές τράπεζες.

 

 

 

 

 

 

 

 

 ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ  SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 ΠΗΓΗ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις