Δείτε στο βίντεο που δείχνει «Σφαιρικό, Ασημί» UFO να πετάει πάνω από το Air Force One στο LAX

 

Λάτρεις των αεροπλάνων

στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Λος Άντζελες συνέλαβαν ένα UFO που πετούσε ακριβώς πάνω από το Air Force One του Τζο Μπάιντεν κατά την επίσκεψή του για έρανο για την εκστρατεία στις 10 Δεκεμβρίου.

Το σφαιρικό, λευκό ή ασημί αντικείμενο παρατηρήθηκε πολλές φορές στο LAX, τεκμηριωμένο από διάφορους μάρτυρες.

Οι εικασίες για τη φύση του κυμαίνονται από ένα απλό μπαλόνι έως έναν εξωγήινο ανιχνευτή που αναζητά έξυπνη ζωή. Ανεξάρτητα από αυτό, φάνηκε να διατηρεί το ενδιαφέρον για το περιβάλλον του Προέδρου για σχεδόν μία ώρα.

Η εμφάνιση του αντικειμένου πυροδότησε συζητήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης λόγω της ομοιότητάς του με UFO σε μεταλλική σφαίρα που καταγράφηκαν από drones Reaper στη Μέση Ανατολή και μελετήθηκαν από το επίσημο γραφείο UFO της κυβέρνησης. Οι ειδικοί λένε ότι δεν μπορούν να δηλώσουν με βεβαιότητα ότι επρόκειτο για drone ή μπαλόνι λόγω της θέσης του στη ζώνη χαμηλής πληροφόρησης.

Οι λάτρεις των αεροπλάνων Τζόσουα και Πίτερ Σολορζάνο, που έκαναν γυρίσματα στο αεροδρόμιο του LAX στις 10 Δεκεμβρίου, κατάφεραν να συλλάβουν δύο μαχητικά αεροσκάφη F-35 που περιπολούσαν στους ουρανούς, επιβάλλοντας έναν Προσωρινό Περιορισμό Πτήσεων για τον Ανώτατο Διοικητή. Τεκμηρίωσαν ακόμη και αυτά τα τζετ να ανεφοδιάζονται στον αέρα από ένα αεροσκάφος τάνκερ KC-10.

Ωστόσο, στις 10:18 π.μ. κατά τη διάρκεια της ζωντανής ροής τους για το κανάλι LA Flights στο YouTube, παρατήρησαν μια λευκή σφαίρα να τρέχει στην οθόνη. Το αντικείμενο επανεμφανίστηκε στις 10:21 π.μ. και αργότερα στις 11:08 π.μ. ακριβώς πάνω από τον εικονολήπτη Joshua Solorzano, προκαλώντας εικασίες για τη φύση του.

Ενώ ο Τζόσουα το θεωρούσε μπαλόνι, ο Πίτερ το αποκαλούσε «UAP»—ο προτιμώμενος όρος της κυβέρνησης για τα μη αναγνωρισμένα ανώμαλα φαινόμενα. Οι δυο τους αστειεύτηκαν ότι η Μυστική Υπηρεσία άρπαξε τα πλάνα τους.

Ο Chris Cullari, ένας σεναριογράφος από το Λος Άντζελες, ανέφερε ότι είδε ένα παρόμοιο αντικείμενο γύρω στις 12:30 μ.μ. ενώ περπατούσε στο Culver City. Το παρατήρησε για περίπου 15 λεπτά και παρατήρησε την παρουσία ενός ελικοπτέρου του LAPD στην περιοχή.

Δείτε στο βίντεο που δείχνει «Σφαιρικό, Ασημί» UFO να πετάει πάνω από το Air Force One στο LAX

Ο σκηνοθέτης Robert Wood είδε επίσης τη λευκή σφαίρα να κινείται στον ουρανό στο Βόρειο Χόλιγουντ μεταξύ 12:30 μ.μ. και 1 μ.μ., περιγράφοντάς την ως ένα συμπαγές, μεγάλο αντικείμενο που κινείται με γρήγορο ρυθμό.

Η ασημένια σφαίρα που καταγράφηκε από τους Solorzanos έχει μια ομοιότητα με UFO που καταγράφηκαν από κάμερες drone Reaper στη Μέση Ανατολή, όπως αποκαλύφθηκε από το κυβερνητικό γραφείο έρευνας UFO AARO νωρίτερα αυτό το έτος.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. Ο ΓΕΡΟΞΕΚΟΥΤΙΣ
    ΜΕ ΠΡΟΕΔΡΙΚΌ
    ΑΕΡΟΠΛΆΝΟ!?
    ΑΧΑΧΑΧΑΑΑ

    'ΗΗΗ... ΚΆΠΟΙΟΣ ΆΛΛΟΣ???




    Ι'Μ ΠΩΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις