ΟΙ ΠΕΖΟΝΑΥΤΕΣ ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΤΗ ΒΟΗΘΟ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΤΩΝ ΗΠΑ

 

Οι δυνάμεις των Λευκων Καπέλων

συνέλαβαν το Σάββατο τη Βοηθό Υπουργό Άμυνας Tanya M. Skeen, μια από τις πολλές άγνωστες και φαινομενικά άσχετες υφυπουργούς που ανηκουν στον εγκληματία Lloyd Austin. Πηγή από το γραφείο του στρατηγού Eric M. Smith είπε ότι οι Αμερικανοί πεζοναύτες συνέλαβαν τη Skeen με βάση στοιχεία ότι, φαινομενικά με την ευλογία του Austin, έστειλε 35 εκατομμύρια δολάρια από το πολεμικό σεντούκι του DoD στον προσωπικό λογαριασμό ταμιευτηρίου του Volodymyr Zelenskyy στο Κίεβο.

Τα 35 εκατομμύρια δολάρια ήταν ανεξάρτητα από τα 200 εκατομμύρια δολάρια που ο παράνομος Πρόεδρος Τζόζεφ Ρ. Μπάιντεν υποσχέθηκε στην Ουκρανία στις 13 Δεκεμβρίου.

«Αν πιστεύει κανείς αυτην, οι ΗΠΑ έχουν δώσει στην Ουκρανία περίπου 75 δισεκατομμύρια δολάρια. Από ό,τι έχουμε δει και ακούσει στα δικαστήρια, τα στοιχεία μας ανεβάζουν αυτόν τον αριθμό πάνω από ένα τρισεκατομμύριο. Ολόκληρη η διοίκηση, από πάνω προς τα κάτω και παρόλο που χάνουν, και χάνουν πολυ, παλεύουν μέχρι τον τελευταίο άνθρωπο για να χρεοκοπήσουν τις ΗΠΑ και να τις μετατρέψουν σε Ηνωμένες Πολιτείες της Ουκρανίας. Η Skeen είναι απλώς ο πιο πρόσφατος παίκτης στο σχήμα», είπε η πηγή μας.

Η Skeen διορίστηκε από τον Μπάιντεν, με τη συγκατάθεση της Γερουσίας, τον Μάρτιο του 2022, έναν μήνα αφότου ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν ξεκίνησε την Ειδική Στρατιωτική Επιχείρησή του στην Ουκρανία και το καθεστώς Μπάιντεν άρχισε να γεμίζει τα οικονομικά ταμεία της Ουκρανίας. Ως μία από τις 21 υφυπουργούς του Lloyd Austin, τα επίσημα καθήκοντά της περιελάμβαναν την παροχή συμβουλών στον Austin σε θέματα διατήρησης και απόκτησης — εύπλαστες λέξεις που μπορούν να παραποιηθούν ώστε να σημαίνουν οτιδήποτε. Βετεράνος της ναυτικής υπηρεσίας, ήταν επίσης εκτελεστική διευθύντρια για το πρόγραμμα F-35 Lightning II. Η θέση της, είπε η πηγή μας, ήταν ένα ουσιώδες παράδειγμα γραφειοκρατικής φούσκας.

«Απλά περισσότερα βολεμενα κτηνη», είπε. «Όλοι εγκληματίες. Μάθαμε για το μικρό της δώρο απο τον Μπάιντεν στον φίλο του Βολοντίμιρ την περασμένη εβδομάδα και ο στρατηγός Σμιθ έστειλε πεζοναύτες να την παραλάβουν», είπε η πηγή μας.

Οι πεζοναύτες έπιασαν τη Skeen στο σπίτι της στο Charlottesville της Βιρτζίνια, καθώς μαζί με έναν ανώνυμο σύντροφό της ετοίμαζαν βαλίτσες για ένα ταξίδι διακοπών στις Παρθένες Νήσους, όπου, σύμφωνα με το δρομολόγιο του ταξιδιού, σκόπευε να περάσει τα Χριστούγεννα και να "αλλαξει" το νέο έτος. Όταν είδε τους Πεζοναύτες να εισβάλλουν στο σπίτι της, η Skeen διέταξε τον σύντροφό της να αρπάξει ένα τουφέκι από μια ντουλάπα και να υπερασπιστεί την τιμή της, αλλά ο δειλός έπεσε στα γόνατά του και παρακάλεσε τους πεζοναύτες να μην τον πυροβολήσουν.

Η Skeen είπε στους πεζοναύτες ότι έκαναν ένα κολοσσιαίο λάθος και ότι ο Lloyd Austin θα τους βαλει τα κεφάλια τους σε μια πιατέλα.

«Αφήστε με να φύγω», είπε. «Επιτρέψτε μου να τηλεφωνήσω στον Λόιντ. Πάω διακοπές».

«Στο GITMO θα περασεις τις διακοπες σου», την ενημέρωσε ένας πεζοναύτης.

Τόσο η Skeen όσο και η σύντροφός της βρίσκονται τώρα σε ένα κέντρο επεξεργασίας στη Φλόριντα. Η πηγή μας δεν μπορει να υποθέσει τι θα μπορούσε να συμβεί στον φίλο της Skeen, λέγοντας μόνο ότι ερευνάται.

 

 

 

 

 





  ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις