Το Deep State σκοτωσε πιλότους των Λευκων Καπελων

 

Μια έρευνα των Λευκων Καπελων

αποκάλυψε τι προκάλεσε τον θάνατο πέντε στρατιωτών της Ειδικής Επιχείρησης του Στρατού των ΗΠΑ που σκοτώθηκαν κατά τη διάρκεια μιας συνηθισμένης εκπαιδευτικής πτήσης στις 10 Νοεμβρίου στη Μεσόγειο Θάλασσα: σαμποτάζ.

Εκείνη την ημέρα, ένα MH-60 εξερράγη με μια βολίδα και συνετρίβη στη θάλασσα λίγο μετά τον ανεφοδιασμό με ένα MC-130P Combat Shadow Tanker. Αρκετές μέρες αργότερα, το Υπουργείο Άμυνας του Lloyd Austin έδωσε μια αόριστη περιγραφή του ατυχήματος, ισχυριζόμενος ότι η ανιχνευτής ανεφοδιασμού του ελικοπτέρου δεν συνδυάστηκε σωστά με το drogue του δεξαμενόπλοιου - ένα «καλάθι» με μια βαλβίδα συνδεδεμένη σε έναν εύκαμπτο σωλήνα - που παρήγαγε μια στατική εκκένωση που πυροδότησε καυσιμα και κατέστρεψε το ελικόπτερο.

Αν και συμβαίνουν εκπαιδευτικά ατυχήματα,τα Λευκα Καπελα αμφέβαλλαν για την εξήγηση του Austin επειδή ο πιλότος και ο συγκυβερνήτης ήταν μέλη του 160ου Συντάγματος Αεροπορίας Ειδικών Επιχειρήσεων που είχαν πραγματοποιήσει τέσσερις αποστολές για τον στρατηγό Eric M. Smith το 2023. Μια πηγή από το γραφείο του στρατηγού είπε ότι αν ο Όστιν ανακάλυπτε την πίστη των πιλότων, θα κανόνιζε τον θάνατό τους, ακόμα κι αν αυτό σήμαινε ότι θα καταστρέψει ένα ελικόπτερο και θα σκότωνε άλλους στρατιώτες στη διαδικασία.

«Ήμασταν αμέσως υποψιασμένοι και οι υποψίες μας αυξήθηκαν αφού ακούσαμε την επίσημη αφήγηση. Αυτό που συνέβη στις αρχές Δεκεμβρίου το έκανε πιο αμφίβολο», είπε η πηγή μας.

Στις 8 Δεκεμβρίου, δυνάμεις πιστές στο εγκληματικό καθεστώς Μπάιντεν εστειλαν το MH-60 και τους επιβαίνοντες στον υδάτινο τάφο του. Ένα συμβεβλημένο σκάφος πολλαπλών χρήσεων, το NG Worker, ανέκτησε το αεροσκάφος χρησιμοποιώντας υπερσύγχρονο εξοπλισμό υποβρύχιας έρευνας και ανάκτησης που είναι τοποθετημένος στο τηλεκατευθυνόμενο όχημα Deep Drone (ROV). Το Deep Drone είναι ένα ROV 4.100 λιβρών που έχει σχεδιαστεί για να ικανοποιεί τις απαιτήσεις διάσωσης σε μέγιστο βάθος 8.000 ποδιών. Ο Austin εριξε τις ευθυνες αλλου αλλά τα Λευκα Καπελα ήξεραν ότι αυτό ήταν ψέμα. Ο Διοικητης Κένεντι(που του καταλογισε τις ευθυνες) βρισκόταν σε παρατεταμένη άδεια στη Χαβάη από την 1η Δεκεμβρίου και δεν ήταν πουθενά κοντά στην επιχείρηση διάσωσης.

Ο Όστιν ισχυρίστηκε ότι τα συντρίμμια και τα πτώματα είχαν μεταφερθεί στο Dover AFB του Ντέλαγουερ, ένα προπύργιο του Deep State, έτσι οι ερευνητές ατυχημάτων μπορούσαν να εξετασουν τα συντρίμμια για να σχηματίσουν μια καλύτερη εικόνα του τι ακριβώς προκάλεσε την έκρηξη—λάθος πιλότου ή ελαττωματικός εξοπλισμός.

«Επιβεβαιώσαμε ότι τα συντρίμμια ήταν εκεί και ο στόχος μας σε εκείνο το σημείο ήταν να πείσουμε τους ανθρώπους να τα επιθεωρήσουν», είπε η πηγή μας.

Ο στρατηγός Smith, πρόσθεσε, εκμεταλλεύτηκε τις ευεργεσίες που του όφειλαν αξιωματικοί της 5ης στήλης -στρατιωτικό προσωπικό που απέφευγε την αυταρχική εξουσία του καθεστώτος αλλά δεν ήθελε απαραίτητα να εμπλακεί σε έναν Εμφύλιο Πόλεμο- στο Dover AFB για να αποκτήσει πρόσβαση στα συντρίμμια που ξανασυναρμολογούνταν . Ένας πληροφοριοφοτης έδωσε τα συνοδευτικά ανησυχητικά νέα του στρατηγού: Τα λείψανα των νεκρών είχαν αποτεφρωθεί και τα συντρίμμια του ελικόπτερου ήταν ακόμα σκορπισμένα, ανέγγιχτα, σε ένα υπόστεγο. Όταν είπε ότι θα κανονίσει κάποιον να επιθεωρήσει τα συντρίμμια, ο βοηθός του στρατηγού του είπε «Όχι» και ότι ο στρατηγός Σμιθ ήθελε οι άνθρωποί του να εξετάσουν τα κομμάτια της ατράκτου του MH-60.

Ο πληρπφοριοδοτης είπε ότι θα προσπαθήσει να τραβήξει τα απαραίτητα νήματα για να ικανοποιήσει το αίτημα του στρατηγού Σμιθ.

Στις 17 Δεκεμβρίου, δύο ερευνητές της Επιτροπής Ερευνών της Αεροπορίας (AIB) πλησίασαν κρυφά το υπόστεγο για να αξιολογήσουν τα συντρίμμια για την Επιτροπή Ενόπλων Υπηρεσιών της Βουλής. Οι Δυνάμεις Ασφαλείας της USAF που φρουρούσαν απέρριψαν το αίτημα, λέγοντας ότι μόνο άτομα που είχαν εγκριθεί από τον Πρόεδρο Τζόζεφ Ρ. Μπάιντεν ή τον Υπουργό Άμυνας Λόιντ Όστιν μπορούσαν να εισέλθουν στην κρεμάστρα και ότι είχαν εξουσιοδοτηθεί να χρησιμοποιήσουν θανατηφόρα δύναμη για να απωθήσουν τους παραβάτες.

Τα AIB  έβγαλαν πιστόλια εξοπλισμένα με σιγαστήρα και πυροβόλησαν φρουρούς στο κεφάλι, σκοτώνοντάς τους. Στη συνέχεια μπήκαν στο υπόστεγο και είδαν τα υπολείμματα του ελικόπτερου—σπασμένες κονσόλες, σπασμένα πτερύγια του ρότορα, σπασμένες δεξαμενές καυσίμου, σπασμένα αεροηλεκτρονικά και κατεστραμμένη άτρακτο διάσπαρτα τυχαία στο εσωτερικό. Τα AIB εψαξαν βιαστικά τα συντρίμμια και συνέλεξαν θραύσματα από τον αεραγωγό κυψελών καυσίμου #2 του ελικόπτερου πριν βγουν από την επιτηρηση και προτού φτάσουν οι εχθρικές ενισχύσεις .

Σύμφωνα με την πηγή μας, ο στρατηγός Σμιθ είχε στρατιωτικούς και ειδικούς του NTSB που ήταν φιλικοί προς την κοινότητα των Λευκών Καπέλων για να εξετάσουν τα ευρήματα. Το συμπέρασμά τους βρήκε αδιαμφισβήτητα ίχνη Semtex —ένα πλαστικό εκρηκτικό γενικής χρήσης που περιέχει RDX και PETN— στα μαξιλάρια των καθισμάτων και στο πιλοτήριο.

«Ο μόνος τρόπος που θα μπορούσε να είναι εκεί είναι αν κάποιος το φύτεψε και το πυροδότησε», είπε η πηγή μας. «Δεν υπάρχει πραγματικά καμία άλλη λογική εξήγηση. Η πεποίθησή μας είναι ότι το deep state ανακάλυψε ότι οι πιλότοι εργάστηκαν για εμάς και ήθελαν να στείλουν ένα μήνυμα - εάν εργάζεστε για να υπονομεύσετε το καθεστώς, θα πεθάνετε. Οι πιλότοι ήταν ήρωες που βοήθησαν να σωθούν τα παιδιά από τη δια βίου υποδούλωση σε παιδεραστές, οπότε ο Μπάιντεν τους ήθελε νεκρους. Τα παιδιά μας γνωρίζουν τους κινδύνους και τους αποδέχονται. Να είστε βέβαιοι, θα υπάρξουν αντίποινα».

 

 

 

 

 

   ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΛΥΠΗΡΟ .ΒΑΘΥΤΑΤΑ .
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ .
    ΑΥΤΟ ,ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΠΑΝΤΑ .
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. https://www.bankingnews.gr/diethni/articles/712444/sok-o-zelensky-tha-exei-tin-tyxi-tou-mussolini-i-ceausescu-ta-gyrnane-oi-souidoi-nikaei-i-rosiki-arkoyda-proeidopoioyn-oi-kinezoi-oi-rosoi-etoimazontai

    Τα πάντα για το ουκρανικό
    ΟΠΩΣ ΤΡΕΧΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ,
    από:
    Douglas McGregor (Αμερικανό Συνταγματάρχη),
    Joakim Paasikivi (Αντισυνταγματάρχη Σουηδικού Στρατού),
    New York Times,
    Washington Post,
    Sohu (Κινεζικό μέσο ενημέρωσης),
    Neue Zürcher Zeitung,
    Soskin (Ουκρανό πολιτικό),
    Bild,
    Spiegel,
    ειδησεογραφικό επιτελείο του bankingnews.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις