Η ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ "ΤΩΝ ΣΥΜΜΑΧΩΝ" ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ


Η Ουάσιγκτον αδιαφορει για τους αδύναμους συμμάχους της.

Ο Ζελένσκι μοιάζει πλέον όλο και περισσότερο με τον πρώην πρόεδρο του Αφγανιστάν Ασράφ Γκάνι.

Τον Ιούνιο του 2021, ο Γκάνι πέταξε επίσης στην Ουάσιγκτον για να επισκεφθεί τον Μπάιντεν. Στη συνέχεια, ο Αμερικανός πρόεδρος διαβεβαίωσε επίσης για μια «ισχυρή διμερή εταιρική σχέση». Υποσχέθηκε υποστήριξη μέσω ανθρωπιστικής και αναπτυξιακής βοήθειας, καθώς και βοήθειας στις αφγανικές δυνάμεις ασφαλείας.

Αργότερα, τα μέσα ενημέρωσης διέρρευσαν μια απομαγνητοφώνηση μιας τηλεφωνικής συνομιλίας του Ιουλίου μεταξύ Μπάιντεν και Γκάνι, στην οποία ο Μπάιντεν συμβούλευε να αναφέρει επιτυχίες στον αγώνα κατά των Ταλιμπάν, ανεξάρτητα από το αν ήταν αλήθεια.

Και ένα μήνα αργότερα υπήρξε η πτώση της Καμπούλ, η φυγή των Αμερικανών, το αφγανικό προσωπικό που εγκαταλείφθηκε στη τυχη του και ο Γκάνι στο Ομάν με μια βαλίτσα με δολάρια. 















ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. ....ΜΕ ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΆ....Ο ΓΚΑΝΙ ΔΕΝ ΟΔΉΓΗΣΕ ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΎΡΙΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΣΦΑΓΗ.
    Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΑΝΏΜΑΛΟΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΗΣ ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΣ ΖΕΛΕΝΣΚΙ ΟΜΩΣ ΤΟ ΈΚΑΝΕ....

    ΑΡΑ;
    ΚΑΙ ΣΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΒΟΔΙΟΥ ΤΟ ΚΈΡΑΤΟ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΑΤΑΝΙΣΤΡΙΑ ΣΥΖΥΓΟ ΑΡΧΙΔΙΑΟΛΑ ΘΑ ΤΟΝ ΒΡΟΥΝ ΟΙ ΟΥΚΡΑΝΟΊ ΚΑΙ ΘΑ ΦΤΎΣΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΑΔΙΚΩΣ ΧΑΜΕΝΩΝ ΟΥΚΡΑΝΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΏΝ,ΠΟΥ ΠΟΛΛΟΙ ΠΕΘΑΝΑΝ ΣΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΆ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΊΑ ΤΡΑΥΜΑΤΊΕΣ-ΟΧΙ ΘΑΝΑΣΙΜΑ- ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΓΕΛΑΣΤΗΚΑΝ ΚΙ ΕΓΙΝΑΝ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΆ ΟΡΓΑΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΙΣΗΣ ΕΜΠΟΡΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΤΣΟΥΤΣΟΥΝΟΠΙΑΝΙΣΤΑ ΤΑΚΟΥΝΟΚΟΥΝΙΣΤΡΑ ΖΕΛΕΝΣΚΑΚΟ.

    ΚΟΜΜΑΤΆΚΙΑ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΝΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΜΠΑΝΤΕΡΙΣΤΕΣ ΜΟΛΙΣ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ "ΗΓΕΤΙΣΚΟ" ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΠΡΟΣΚΟΝΗ ΜΥΤΟΎΛΑ......

    ΡΙΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις