Ο πρόεδρος Τραμπ γελάει με την απόφαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου του Κολοράντο

 

Το Διαδίκτυο τρελάθηκε χθες το βράδυ

όταν το Ανώτατο Δικαστήριο του Κολοράντο - ένα όργανο του Deep State γεμάτο με δικαστές των Δημοκρατικών - αποφάσισε ότι το όνομα του Προέδρου Ντόναλντ Τζ. Τραμπ πρέπει να διαγραφεί από το ψηφοδέλτιο του 2024 της πολιτείας, επικαλούμενος μια εσκεμμένη παρερμηνεία της ρήτρας εξέγερσης της 14ης τροπολογίας.

Η ρήτρα απαγορεύει από το αξίωμα οποιονδήποτε ορκίστηκε να «υποστηρίξει» το Σύνταγμα και στη συνέχεια «ενέβη σε εξέγερση ή εξέγερση» εναντίον του, και έχει χρησιμοποιηθεί μόνο λίγες φορές από τη δεκαετία μετά τον Εμφύλιο Πόλεμο. Ωστόσο, κανένα δικαστήριο δεν απήγγειλε κατηγορίες για εξέγερση στον Πρόεδρο Τραμπ, πόσο μάλλον τον έκρινε ένοχο. Επομένως, η αδικαιολόγητη απόφαση ήταν καθαρά μια επίθεση με πολιτικά κίνητρα εναντίον του Τραμπ, του Συντάγματος των ΗΠΑ και των ψηφοφόρων του Κολοράντο. Διατηρώντας το όνομα του Τραμπ μακριά από το ψηφοδέλτιο, η προοδευτική κυβέρνηση του Κολοράντο θα στερήσει το δικαίωμα ψήφου σχεδόν έξι εκατομμυρίων ανθρώπων.

«Το Deep State φοβάται θανάσιμα τον Τραμπ», δήλωσε μια πηγή στο Mar-a-Lago και εκπρόσωπος της εκστρατείας του Trump. «Προσπάθησαν να σκοτώσουν τον Τραμπ περισσότερες φορές από όσες μπορώ να μετρήσω, εκβιάζοντας τον, κ.λπ. Οι άμυνες του Τραμπ είναι αδιαπέραστες. Αυτή η παράνομη απόφαση είναι καθαρή απόγνωση, αλλά ξέρετε τι.....δεν έχει ενοχλήσει τον Πρόεδρο Τραμπ – την είδε να έρχεται και την περίμενε, ανεξάρτητα από το τι ισχυρίζεται το MSM».

Μέσα σε λίγα λεπτά από την απόφαση, ο εκπρόσωπος του καθεστώτος Μπάιντεν, η Washington Post, δημοσίευσε μια πλασματική ιστορία για το πώς η απόφαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου του Κολοράντο «ταρακούνησε» την εκστρατεία Τραμπ στα θεμέλιά της, παραπέμποντας σε μια φανταστική έξοδο του προεκλογικού του προσωπικού και σύμβουλοι. Εν τω μεταξύ, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εξερράγησαν με τη δύναμη ενός ηφαιστείου που ήταν αδρανές. Οι επικριτές του Τραμπ επαίνεσαν το δικαστήριο για το θανατηφόρο χτύπημα στον Τραμπ, ενώ οι υποστηρικτές του αποκαλούσαν δικαίως το δικαστήριο ένα οπλισμένο παράρτημα του Τμήματος Αδικίας της κλίκας.

Όσον αφορά την αντίδραση του Προέδρου Τραμπ, έλαβε την είδηση με χλιαρό τρόπο ενώ εκφωνούσε ομιλία σε εκδήλωση εκστρατείας στην Αϊόβα.

«Ο Πρόεδρος Τραμπ δεν ταράζεται. Δεν νευριάζει. Δεν ξέρει την έννοια του φόβου. Ξέρεις τι, όμως, βλέπει τον φόβο στα μάτια των εχθρών του. Το Deep State του έχει ρίξει κάθε είδους λασπη και συνεχίζει να τους χτυπά έξω δινοντας μεγαλο πονο», είπε η πηγή.

Συνέχισε λέγοντας ότι ο Τραμπ είχε ενημερωθεί για την απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου του Κολοράντο.

«Δεν διαφεύγουν πολλά από την προσοχή του προέδρου. Είχε προηγμένη γνώση του τι θα συνέβαινε και ετοίμασε απαντήσεις».

Αυτές οι απαντήσεις θα περιλαμβάνουν να ζητηθεί από το Ανώτατο Δικαστήριο των Ηνωμένων Πολιτειών να ασκήσει έφεση για την «ακύρωσή» του και το Σώμα του Γενικού Εισαγγελέα Δικαστών του Ναυτικού των ΗΠΑ να ερευνήσει τους τέσσερις δικαστές του Κολοράντο που ψήφισαν υπέρ της διαγραφής του ονόματός του από το ψηφοδέλτιο.

«Αναμένουμε ότι ο αντιναύαρχος Crandall της JAG θα διανείμει κάποια κατηγορητήρια σύντομα», είπε η πηγή μας. «Ο πρόεδρος Τραμπ είναι μάστορας στο να αποκαλύπτει τους προδότες και έχει θυσιάσει πολλά για να το κάνει. Πρέπει όλοι να είμαστε ευγνώμονες που είναι στο πλευρό μας. Γελάει με το δικαστήριο του Κολοράντο και θα δειτε συντομα γιατι»

 






  ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..

 Παρεπιπτοντως θα πω οτι το Ανωτατο Δικαστηριο των ΗΠΑ στην Ουασιγκτον εχει 6 Δικαστες διορισμενους απο Ρεπουμπλικανους και 3 απο Δημοκρατικους...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

 

Σχόλια

  1. ΑΠΟ ΤΗΜΝ ΜΙΑ ,ΖΗΤΑΝΕ ΑΜΝΗΣΤΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ,ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ .
    ΤΟ ΓΕΛΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΣΗ ,ΔΕΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΥΝ ΟΥΤΕ ΔΥΟ ΚΟΡΣΕΔΕΣ ΓΕΛΙΟΥ .
    ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ !
    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ,ΗΤΑΝ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΟΥΝ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΟ GITMO.
    EΙΠΑΜΕ ,ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ.
    ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΠΟΥΛΗΣΕ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ ΚΑΙ ΦΟΡΑΕΙ ΒΡΑΧΙΟΛΙ ΣΤΟ ΠΟΔΙ .ΝΟΣΗΣΕ ΑΠΟ ΚΟΡΟΝΑΙΟ ΚΑΙ ΜΠΗΚΕ ΑΥΤΟΒΟΥΛΩΣ ΣΕ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ .ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ !!!!!!!!!!!!!!!
    ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις