Η πτώση της CABAL αποκαλύφθηκε – Πώς η παγκόσμια ελίτ έχασε την ισχύ της!

 

Στις σκιώδεις σφαίρες

της παγκόσμιας πολιτικής, παίζεται ένα παιχνίδι υψηλού στοιχήματος, ένα παιχνίδι που είναι πολύ πιο περίπλοκο και απαίσιο από ό,τι πιστεύει το κοινό. Αυτό δεν είναι απλώς μια σύγκρουση εθνών. είναι μια ανελέητη μάχη για την υπεροχή, που ενορχηστρώνεται από οντότητες που λειτουργούν στα σκοτεινά βάθη της εξουσίας.

Τα πεδία μάχης είναι παγκόσμια και εκτείνονται από τους κατεστραμμένους από τον πόλεμο δρόμους της Ουκρανίας έως τα στρατηγικά οχυρά της Μέσης Ανατολής. Τα διακυβεύματα είναι μνημειώδη: ο έλεγχος των παγκόσμιων πόρων και η μελλοντική τροχιά παγκόσμιας κυριαρχίας.

Στον πυρήνα αυτού του περίπλοκου ιστού βρίσκεται η CABAL, ένας όρος που είναι κάτι περισσότερο από ψιθυριστή συνωμοσία. είναι μια σκληρή πραγματικότητα. Η τολμηρή στρατηγική τους ήταν να χειραγωγήσουν την Ουκρανία ως πιόνι σε ένα μεγαλύτερο παιχνίδι εναντίον της Ρωσίας. Το απόλυτο έπαθλο; Οι τεράστιοι πόροι της Ρωσίας, η οικονομική της δύναμη και, κυρίως, τα αποθέματά της σε λίθιο, υπολογίζονται σε εκπληκτικά 17,5 εκατομμύρια τόνους. Αυτά τα αποθέματα είναι το κλειδί για την τεχνολογική υπεροχή, που επιθυμούν οι BLACKROCK, η CIA, η MI6, η MOSSAD και άλλοι παίκτες των βαθέων κρατών.

Αλλά τώρα, ο μεγάλος σχεδιασμός του CABAL καταρρέει. Το σχέδιό τους να ενορχηστρώσουν έναν παγκόσμιο πόλεμο, ενώ τα mainstream μέσα ενημέρωσης παπαγαλίζουν την αφήγηση του Τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου, βρίσκεται στα πρόθυρα της κατάρρευσης. Η αλήθεια είναι τελείως διαφορετική. Οι Ηνωμένες Πολιτείες, που συχνά θεωρούνται η παγκόσμια υπερδύναμη, είναι παγιδευμένες σε έναν οικονομικό εφιάλτη, που παρασύρεται στα όρια της οικονομικής καταστροφής. Η ιδέα της διεξαγωγής πολέμων κατά της Ρωσίας, της Κίνας και στη Μέση Ανατολή ταυτόχρονα δεν είναι παρά ένα παραληρηματικό αφήγημα.

Η κατάσταση στην Ουκρανία, σε αντίθεση με τις περιποιημένες ομιλίες του Προέδρου Μπάιντεν, οδεύει προς ένα αναπόφευκτο τέλος. Οι στρατιωτικές γνώσεις και τα λόγια ανώτατων στρατηγών δίνουν μια εικόνα μιας σύγκρουσης που πλησιάζει στο αποκορύφωμά της. Τα στρατηγικά κέρδη της Ρωσίας, συμπεριλαμβανομένης της κατάληψης του Χάρκοβο και της διαφαινόμενης απειλής για την Οδησσό, σηματοδοτούν μια σημαντική αλλαγή ισχύος. Η ευρωπαϊκή υποστήριξη για τις ΗΠΑ και την Ουκρανία εξασθενεί γρήγορα, ένα σαφές σημάδι της μεταβαλλόμενης γεωπολιτικής παλίρροιας.

Σε μια απελπισμένη κίνηση για αλλαγή εστίασης και πόρων, το βαθύ κράτος έχει πυροδοτήσει μια νέα σύγκρουση στη Μέση Ανατολή. Αυτό δεν είναι απλώς ένα γεωπολιτικό παιχνίδι. είναι ένας ξέφρενος αγώνας για ευκαιρίες χρηματοδότησης και ξεπλύματος, με στόχο να αποφύγει ένα κύμα επικείμενων συλλήψεων από τον στρατό των ΗΠΑ.

Η Μέση Ανατολή δεν είναι πλέον μια σκακιέρα για προβλέψιμους παίκτες. Η Τουρκία, κάποτε βασικός σύμμαχος του ΝΑΤΟ, απομακρύνεται από τις ΗΠΑ, αναδεικνύοντας τη στρατιωτική της δύναμη μέσω κινήσεων στρατευμάτων και ναυτικών ασκήσεων. Η ετοιμότητα της Τουρκίας να κινητοποιήσει δύο εκατομμύρια στρατιώτες σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης είναι ένα έντονο μήνυμα προς τη CIA, τη MOSSAD, την MI6 και την ελίτ του Νταβός.

Οι συμμαχίες αλλάζουν. Το Πακιστάν στέκεται στο πλευρό της Τουρκίας, ενώ η Κίνα υποστηρίζει και τα δύο. Η Ρωσία, εν τω μεταξύ, υποστηρίζει αρκετές χώρες της Μέσης Ανατολής, συμπεριλαμβανομένης της Συρίας και της Παλαιστίνης. Η υποστήριξη του Πούτιν στην Παλαιστίνη δεν είναι απλώς μια διπλωματική χειρονομία. είναι μια στρατηγική κίνηση που αναδιαμορφώνει το γεωπολιτικό τοπίο.

Ο στρατός των ΗΠΑ, που συχνά διαφημίζεται ως ανίκητος, βρίσκεται σε κατάσταση ευπάθειας. Η έλλειψη πυραύλων και όπλων για επίγειο πόλεμο στη Ρωσία, την Κίνα ή τη Μέση Ανατολή είναι μια κραυγαλέα αδυναμία. Σε πλήρη αντίθεση, το Ιράν, η Συρία, ο Λίβανος και η Τουρκία, που υποστηρίζονται από την Κίνα και τη Ρωσία, διαθέτουν τρομερά οπλοστάσια. Οι πυραυλικές δυνατότητες του Ιράν, ειδικότερα, αποτελούν σημαντική απειλή, με τις πιθανότητες ναυτικής σύγκρουσης σε μεγάλο βαθμό υπέρ τους.

Το συμπέρασμα είναι αναπόφευκτο: ο στρατός των ΗΠΑ είναι ο πιο ευάλωτος εδώ και έναν αιώνα, μια πραγματικότητα που απηχεί σε στρατιωτικές εκτιμήσεις και προβλέψεις.

Μέσα σε αυτή την αναταραχή, προβλέπεται ένα πραγματικό γεγονός του Τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου για τα τέλη του 2024. Ο Πρόεδρος Τραμπ έχει ξεκαθαρίσει ότι θεωρεί τον εαυτό του ως τον μόνο που μπορεί να αποτρέψει αυτήν την καταστροφή. Το αναμενόμενο γεγονός μέγα τρομοκράτησης, που δυνητικά θα κλιμακωθεί σε μια πλήρους κλίμακας πυρηνική αντιπαράθεση, θα είναι μια στιγμή αλήθειας για το Στρατιωτικό Βιομηχανικό Συγκρότημα των ΗΠΑ, συμπεριλαμβανομένων της CIA, του Ομπάμα, του Μπους, των Κλίντον, των Ροκφέλερ και άλλων.

Ο κόσμος τρέχει προς μια μνημειώδη αναμέτρηση. Η κυβέρνηση Μπάιντεν, το σκάνδαλο με φορητούς υπολογιστές Hunter, οι εκλογικές διαμάχες του 2020, το έπος του Έπσταϊν, ο ρόλος της CIA-Πενταγώνου-Φάουτσι στην πανδημία και τα εμβόλια και η ενορχήστρωση παγκοσμίων πολέμων από το βαθύ κράτος – όλα αυτά τα στοιχεία συγκλίνουν προς ένα ενιαίο, εκρηκτικό σημείο κρίσης.

Σε αυτούς τους ταραχώδεις καιρούς, καθώς ο κόσμος αιωρείται στα όρια του Τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου, μπορεί να επικρατήσει μια προσωρινή ηρεμία. Αλλά να είστε έτοιμοι για ένα γεγονός που θα αλλάξει τον κόσμο, όπου τα πυρηνικά όπλα, εκτός ίσως από τις ενέργειες της Βόρειας Κορέας, θα παραμείνουν αδρανείς. Αυτό δεν είναι απλώς άλλο ένα κεφάλαιο στην ιστορία. είναι η σκληρή πραγματικότητα ενός αγώνα για παγκόσμια δύναμη και επιρροή, μια μάχη που εκτυλίσσεται από την αυγή της σύγχρονης γεωπολιτικής.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις