Ο Mark Milley κρεμάστηκε στο GITMO

 

Ο εγκληματίας Mark A. Milley

υποβιβάστηκε στον βαθμό του στρατιώτη και του δόθηκε άτιμη απαλλαγή πριν του περασουν μια θηλιά πάνω από το κεφάλι του την Παρασκευή το πρωί. Τα μετάλλια του πολλά από τα οποία ήταν ανηθικα και αυτοβραβευμένα, ακυρώθηκαν.

Όπως όλοι οι κρατούμενοι του GITMO που είχαν προγραμματιστεί να κρεμαστουν, στον Milley προσφέρθηκε ένα τελευταίο πρωινό, το οποίο αρνήθηκε. Είπε ότι τα επιτεύγματά του ως πατριώτης αξιωματικός είχαν γεμίσει το στομάχι και την ψυχή του με αρκετή διατροφή για μια ζωή. Ωστόσο, ζήτησε ένα ξυράφι ασφαλείας για να ξυρίσει το προσωπο του οπως εκανε καθε πρωι.

Στις 10:00 π.μ., τρεις φυλακες τον συνόδευσαν στην κρεμάλα όπου ο ναύαρχος Crandall στεκόταν ανάμεσα σε μια ομάδα αξιωματικών που στέκονταν για το αντίστοιχο τμήμα των Ενόπλων Δυνάμεών τους και έναν ανώνυμο πολίτη ντυμένο με μπλε κοστούμι με κόκκινη γραβάτα.

Ο ναύαρχος έμεινε σιωπηλός μέχρι που ο Milley έφτασε στο σχοινί.

«Έχοντας κριθεί ένοχος για προδοσία, κρατούμενος Mark Milley, καταδικάστηκε σε θάνατο για να εκτελεστεί αμέσως. Έχουμε έναν ιερέα αν θέλετε να πειτε τα τελευταια λογια. Έχετε το δικαίωμα να δώσετε μια τελική δήλωση», είπε ο ναύαρχος.

«Θα πω κάτι: Δεν θα αποκηρύξω ποτέ τον Πρόεδρο Μπάιντεν, τον μοναδικό αρχιστράτηγο. Τον υπηρέτησα αυτόν και αυτό το έθνος με τιμή, διάκριση και περηφάνια. Αυτό που συμβαίνει εδώ τώρα, αυτό που συμβαίνει, είναι μια καταφορη αδικία. Δεν μπορείτε να αποφασίσετε τι είναι και τι δεν είναι συνταγματικό, και τα δηθεν δικαστηρια σας βλάπτουν αυτή τη χώρα. Δεν φοβάμαι τον θάνατο. Δεν το φοβήθηκα ποτέ, γεγονός που το έχω αποδείξει ξανά και ξανά. Αυτό είναι φόνος. Αν είχατε "μπάλες", κάποιος από εσάς, θα με αντιμετώπιζε σε θανάσιμη μάχη - σώμα με σώμα, μαχαίρι ή τουφέκι. Αλλά είσαι δειλός, όλοι δειλοί, και όταν έρθει η ώρα σου, θα πεθάνεις δειλός», είπε ο Milley.

Καθώς ο δήμιος άρχισε να βάζει ένα σάκο πάνω από το κεφάλι του Milley, ο Milley διαμαρτυρήθηκε: «Όχι, θέλω, Ντελ, να με κοιτάς στα μάτια».

«Δική σου επιλογή», είπε ο ναύαρχος.

Πριν πέσει ο Milley, είπε μια εκπληκτική πρόταση: «Η Ουκρανία είναι το μέλλον».

Διαπιστώθηκε ο θάνατός του στις 11:03 π.μ., 13 Οκτωβρίου. 







ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..

 















ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. ΡΕ ΤΟΝ ΦΟΥΚΑΡΑ .ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΑΝ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΤΟΥ .
    ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ .ΑΥΤΑ ΕΧΕΙ Η ΖΩΗ .
    ΚΑΛΟ ΤΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ;
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις