Έτσι, τελείωσε και η Ουκρανία


Τόσο στην Ευρωπαϊκή Ένωση

όσο και στις Ηνωμένες Πολιτείες, η υποστήριξη προς την Ουκρανία στον πόλεμο της κατά της Ρωσίας παραπαίει.

Υπάρχει αυξανόμενη απροθυμία στο αμερικανικό Κογκρέσο να δώσει ακόμη περισσότερη βοήθεια στη χώρα. Δεν θα εγκρίνει καμία νέα ενίσχυση προς το παρόν! Και αυτό ήταν ήδη γνωστό εδώ και καιρό, διότι δεν έχουν δεκάρα και εκατομμύρια Αμερικάνοι πεινάνε.

Η ΕΕ εξετάζει ένα πακέτο βοήθειας 50 δισεκατομμυρίων ευρώ για την Ουκρανία, αλλά κράτη μέλη όπως η Ουγγαρία είναι αντίθετα. Και μπαίνουν και άλλα στην λίστα εναντίον του πολέμου, όπως η Σλοβακία.

 

 

 Ο Andrew Napolitano ρώτησε τον πολιτικό επιστήμονα John Mearsheimer στην εκπομπή του εάν η Ουκρανία τελείωσε. Και αυτός απάντησε καταφατικά.

Ο Mearsheimer αναφέρθηκε σε δήλωση του ναυάρχου του Πενταγώνου John Kirby: «Δεν θα συνεχίσουμε να χρηματοδοτούμε την Ουκρανία μακροπρόθεσμα».

Αυτό σημαίνει ότι η Ουκρανία έχει τελειώσει, σύμφωνα με τον πολιτικό επιστήμονα. «Αν τραβήξουμε την πρίζα, οι Ουκρανοί είναι καταδικασμένοι».

Οι Ρώσοι τους έχουν ισοπεδώσει.
Δεν έχουν αρκετά όπλα και χρήματα για να συνεχίσουν αυτόν τον αγώνα, συνεχίζοντας: «Οι Ρώσοι περνάνε απο πάνω με οδοστρωτήρα».

Ο Πρόεδρος Μπάιντεν και άλλοι είπαν ότι θα στηρίξουν την Ουκρανία μέχρι τέλους και δεν θα εγκαταλείψουν τη χώρα. «Λοιπόν, τους εγκαταλείπουμε τώρα».

Ο Mearsheimer αναμένει επομένως η Ουκρανία να καταρρεύσει, ειδικά εν όψει της αποτυχημένης αντεπίθεσης.

Και συυμπληρώνουμε εμείς, ο Πόλεμος στην Μέση Ανατολή είναι ο πραγματικός Πόλεμος για να μπλέξουν όλοι μαζί και να βαράει ο ένας τον άλλο.

Ο ηλίθιος είναι αήττητος, και η σιώνα πρέπει να χτίσει τον 3ο ναό του Σολομώντα.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις