Οι Ειδικές Δυνάμεις επιτίθενται σε φυλάκια ακρόασης Deep State

 

Μια μονάδα των

ειδικών δυνάμεων Λευκα Καπελα ήξερε πώς να βρει μια ομοσπονδιακή ακρόαση που κρυφάκουγε τις επικοινωνίες τους με τον Φορτ Μπραγκ καθώς κυνηγούσε αδίστακτους πράκτορες του FBI που φέρεται να εμπλέκονταν σε κύκλωμα εμπορίας παιδιών.

Οι αναρτήσεις ακρόασης, όπως τις αποκαλούν τα Λευκα Καπελα, είναι αβλαβείς δομές—βιτρίνες, πλυντήρια, καταστήματα με ντόνατ, ντελικατέσεν, μερικές φορές μια παράγκα στο δάσος—που αυξήθηκαν σε αριθμό αφότου ο εγκληματίας Τζόζεφ Ρ. Μπάιντεν έκλεψε τις προεδρικές εκλογές και έδωσε τον διευθυντή του FBI  Christopher Wray εν λευκω προσβαση για να παρακολουθεί νομοταγείς πολίτες, πατριώτες, πολιτοφυλακές και υποστηρικτές του Τραμπ σε εθνικό επίπεδο, χωρίς εύλογη υποψία, πιθανή αιτία ή ένταλμα. Φυσικά, οι ομοσπονδιακοί χρησιμοποίησαν αυτούς τους αντισυνταγματικούς σταθμούς για να υποκλέψουν τη συνομιλια των Λευκών Καπέλων, ελπίζοντας να αποτρέψουν τις τακτικές επιχειρήσεις που θέτουν σε κίνδυνο την ατζέντα του καθεστώτος. Αόρατοι για τον μέσο πολίτη, οι σταθμοί διακοσμούν το αμερικανικό τοπίο, από τις μεγαλύτερες μητροπόλεις μέχρι τις αγροτικές κοινότητες στη βόρεια Μοντάνα.

Μια πηγή στο Fort Bragg είπε ότι τα Λευκα Καπελα κατέστρεψαν αρκετά τα τελευταία τρία χρόνια, αλλά οι ομοσπονδιακοί, με απεριόριστη χρηματοδότηση και τη δυνατότητα να εκτυπώνουν χρήματα με ιδιόμορφο τρόπο, απλώς έφτιαξαν νέα κοντά στα παλια.

Στο παρελθόν, οι στρατιώτες που βρήκαν αυτά τα φυλάκια έδιναν στους ομοσπονδιακούς την ευκαιρία να παραδοθούν. Και αρκετοί εκμεταλλεύτηκαν την ευκαιρία, εκτιμώντας τη ζωή περισσοτερο από τις σφαίρες στο κεφαλι. Μερικοί έγιναν πληροφοριοδοτες, είτε διεγερμένοι με την αίσθηση του αφυπνιστικού πατριωτισμού είτε θέλοντας να αποφύγουν ένα μονόδρομο ταξίδι στον Κόλπο του Γκουαντάναμο και βοήθησαν τα Λευκα Καπελα να συλλέξουν την τοποθεσία άλλων λαθραίων αναρτήσεων κρυφης ακρόασης.

Ωστόσο, όταν ο στρατηγός Eric M. Smith ανέλαβε τη διοίκηση των Λευκών Καπέλων, οι μέρες των τελεσιγράφων είχαν τελειώσει. Είχε μιλήσει με τον διοικητή της 5ης Ομάδας Ειδικών Δυνάμεων συνταγματάρχη Brent Lindemen σχετικά με την ηθική και νομιμότητα της «εξάλειψης» των Deep Staters χωρίς να τους προσφέρουν μια επιλογή και συμφώνησαν ότι ήταν πολύ επιεικείς, ειδικά όταν το 75% των ομοσπονδιακών πληροφοριών ήταν είτε λάθος κατεύθυνση. ή ξεπερασμένο.

Θεωρούσαν τις θέσεις ακρόασης ως παράνομες και οι Deep Staters τις επάνδρωναν με σκλάβους της κλίκας.

«Ακόμα κι αν μόνο το ένα τέταρτο αυτού που πήραμε είχε αξία, ήταν καλύτερο από το τίποτα. Η νέα οδηγία σήμαινε ότι έπρεπε να βρούμε διαφορετικούς τρόπους για να βρούμε τις αναρτήσεις ακρόασης. Δεν μπορώ να μπω σε όλες τις λεπτομέρειες, αλλά περιλαμβάνει στρατιώτες στο πεδίο, τη βοήθεια της κυβερνητικής διοίκησης, την τύχη της κυρίας και μερικές φορές βασανιστήρια. Σε κανέναν δεν αρέσει, ούτε να το κάνει αλλα ετσι ειναι αυτη η δουλεια. Αλλά αν βοηθήσει να σωθούν παιδιά θα κάνουμε ό,τι πρέπει», είπε η πηγή.

Στις αρχές Αυγούστου, μια μονάδα των Ειδικών Δυνάμεων βρισκόταν στη βόρεια Μοντάνα και καταδίωκε τέσσερις ομοσπονδιακούς ύποπτους για διακίνηση παιδιών πέρα από τα σύνορα και προς τον Καναδά. Η Intel πρότεινε στους κακοποιούς να απήγαγαν συνήθως παιδιά στο Εθνικό Πάρκο Glacier και να τα περνούσαν με βάρκα στη λίμνη Upper Waterton, η οποία διασχίζει τα σύνορα.

Ενώ διέσχιζε ανώμαλο έδαφος κοντά στο Red Rock Point στη δυτική πλευρά του Glacier, η μονάδα των Ειδικών Δυνάμεων επεσε σε μια ενέδρα και περικυκλώθηκε από οκτώ άγνωστους επιτιθέμενους οπλισμένους με αυτόματα όπλα. Παρά την έκπληξή τους, οι Ειδικές Δυνάμεις ανετρεψαν το σεναριο και σκότωσαν τους επιτιθέμενους, κανένας από τους οποίους δεν έφερε στοιχεία ταυτότητας. Είχαν ασυρματους, στους οποιους μια φωνή ζητούσε ενημέρωση κατάστασης.

Η ευκρίνεια του σήματος ήταν πολύ ισχυρή για να είναι απόμακρη σε ένα περιβάλλον γεμάτο με ανώμαλο έδαφος και πανύψηλες βουνοκορφές που εμπόδιζαν τη μετάδοση και τη λήψη από τη γραμμή όρασης. Επίσης, οι πιθανότητες τυχαίας βάδισης σε μια ενέδρα ήταν απειροελάχιστες, δεδομένου του απόλυτου πλάτους των βόρειων Βραχωδών Όρη και των χιλιάδων μιλίων μονοπατιών πεζοπορίας που συνδέουν τις μυριάδες κορυφές, λίμνες, ποτάμια και ρυάκια. Οι πρακτορες έπρεπε να γνώριζαν τη διαδρομή των Ειδικών Δυνάμεων. δεν ήταν τυχαίο.

Οι Ειδικές Δυνάμεις είχαν παραμείνει συνδεδεμένες με τον Μπραγκ μέσω ασφαλούς δορυφορικού τηλεφώνου, πράγμα που σημαίνει ότι μια κοντινή οντότητα θα μπορούσε να σπάσει την κρυπτογράφηση τους και να επικοινωνήσει με την ομάδα της ενεδρας.Οι εμπορικά διαθέσιμοι πομποδέκτες Baofeng UV-54 8 watt, που πωλούνται στα 60 $, πράγματι δεν μπορούσαν να σπάσουν την κρυπτογράφηση.

Άκουσαν επανειλημμένες κλήσεις για ενημέρωση κατάστασης και η φωνή είπε τελικά, «Πρέπει να είναι σε νεκρή ζώνη». Καθώς μιλούσε, μια δεύτερη φωνή στο βάθος ρώτησε αν κάποιος ήθελε κάτι από τον Αμπρούτσο.

Οι Ειδικές Δυνάμεις είχαν περάσει αρκετό χρόνο στη Μοντάνα για να μάθουν ότι το Abruzzo ήταν ένα ιταλικό εστιατόριο στο Whitefish, μια τουριστική πόλη όλο το χρόνο 50 μίλια, νοτιοδυτικά της τρέχουσας τοποθεσίας τους. Κατέληξαν ότι οι τροφοδότες πρέπει να έχουν χρησιμοποιήσει έναν ή περισσότερους επαναλήπτες(repeaters) –μια ηλεκτρονική συσκευή που λαμβάνει ένα αδύναμο ή χαμηλού επιπέδου ραδιοερασιτεχνικό σήμα και το αναμεταδίδει σε υψηλότερο επίπεδο ή υψηλότερη ισχύ, έτσι ώστε το σήμα να μπορεί να καλύψει μεγαλύτερες αποστάσεις χωρίς υποβάθμιση ωστε ναδιατηρούν επαφή με τους πρακτορες στις ενέδρες. 

«Ήταν Whitefish ή μπούστο», είπε η πηγή μας. «Οι Ειδικές Δυνάμεις διατήρησαν τη σιωπή του ραδιοφώνου επειδή ήξεραν ότι ο εχθρός τους άκουγε, και κατάλαβαν, καθώς οι τύποι που προσπάθησαν να τους φερουν σε δυσκολη θεση δεν έδωσαν αναφορά μέσα ή πίσω, οποιοδήποτε Deep State στο Whitefish πιθανότατα νόμιζε ότι η ενέδρα τους χάλασε και μαζευτηκαν. Δεν είναι ότι τα παιδιά μας θα μπορούσαν να φτάσουν εκεί σε πέντε λεπτά. Αλλά ήταν αυτό με το οποίο έπρεπε να δουλέψουν - αυτό και λίγη τύχη».

Οι δύο εμφανώς ντυμένοι πράκτορες του FBI που στέκονταν έξω από ένα κατάστημα ψαριών και ειδών με μια σειρά κεραιών ύψους 35 ποδιών που προεξείχε από την οροφή δεν κατάλαβαν ποτέ τι τους χτύπησε. Οι ειδικές δυνάμεις τους πυροβόλησαν και σκότωσαν εκεί που στέκονταν. Ένα πλακάτ στη χαλύβδινη πόρτα —περίεργο για ψαράδικο— έγραφε «κλειστό για ανακαίνιση» και τα παράθυρα ήταν φτιαγμενα σαν να αντέχουν σε έναν τυφώνα. Άνοιξαν την πόρτα με εκρηκτική γόμωση, μπήκαν στο κτίριο και πυροβόλησαν και σκότωσαν έναν ντυμένο με μπλουζάκι και χακί σορτς.

Δεν υπήρχαν αλιευτικά εργαλεία, καλάμια, μπομπίνες ή δόλωμα. Ούτε για καλυψη. Υπήρχαν ράφια ραδιοφώνου και υπολογιστών, ένα χρηματοκιβώτιο πυροβόλων όπλων στο πάτωμα και μια άλλη χαλύβδινη πόρτα που οδηγούσε σε ένα πίσω δωμάτιο.

Μόλις μπήκαν μέσα, είδαν δύο τροφοδότες να σκύβουν πίσω από ένα γραφείο. Και οι δύο πυροβολήθηκαν. Δεν τους είχε δοθεί η ευκαιρία να παραδοθούν.

Οι ειδικές δυνάμεις γκρέμισαν τον εξοπλισμό και αποχώρησαν.

Η πηγή μας είπε ότι τελικά βρήκαν και αντιμετώπισαν τους απαγωγείς και έσωσαν τρία παιδιά που θα είχαν πουληθεί και σκλαβωθεί.

«Εφόσον γνωρίζουμε ότι υπάρχουν τροφοδότες που βοηθούν και υποκινούν αυτούς τους σκλάβους ή το κάνουν οι ίδιοι, αυτοί και τα παράνομα φυλάκια τους είναι έγκυροι στόχοι. Χωρίς έλεος. Αυτά τα παιδιά δεν θα είχαν κανένα έλεος. Για πολύ καιρό, το Deep State είχε αυτή την αύρα του αήττητου. Λοιπόν, δεν είναι ανίκητοι. Όχι για εμάς», είπε η πηγή μας.

Πρόσθεσε ότι τα Λευκα Καπελα έχουν βελτιώσει την κρυπτογράφηση των επικοινωνιών τους μετά το περιστατικό.






ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις