“Τον βομβαρδισμό τον έκανε το Ισραήλ” – Κόλαφος ο καθηγητής οπλικών επιστημών της Σχολής Ευελπίδων


Μια τεκμηριωμένη και επιστημονική

ανάλυση για το ποιος βομβάρδισε το νοσοκομείο στη Γάζα, πραγματοποίησε στην τηλεόραση της ΕΡΤ ο καθηγητής Πυρηνικής Φυσικής & Οπλικών Επιστημών στη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων, Θεόδωρος Λιόλιος.

Όπως φαίνεται, βασιζόμενος στα οπτικοακουστικά ντοκουμέντα που έχουν δει μέχρι στιγμής το φως της δημοσιότητας, ο κ. Λιόλιος εκτιμάει ότι το πιο πιθανό είναι να μην πρόκειται για ρουκέτες της Χαμάς, αλλά για βομβαρδισμό του Ισραήλ. Όπως φαίνεται από τα βίντεο και τις φωτογραφίες, έχει καταρρεύσει ολόκληρο το νοσοκομείο, κάτι που θα ήταν αδύνατο να μπορέσουν να προκαλέσουν οι ρουκέτες κάποιας Παλαιστινιακής οργάνωσης, καθώς αυτές έχουν μικρό όγκο εκρηκτικών ουσιών εντός τους.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. ΕΊΔΑΤΕ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΗΛΊΟΥ ΦΑΕΙΝΌΤΕΡΟΝ;

    ΧΤΥΠΑΝΕ ΑΠΕΓΝΩΣΜΈΝΑ ΤΙΣ ΣΉΡΑΓΓΕΣ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΦΩΤΕΙΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ,Η ΠΛΑΝΗΤΙΚΉ ΑΝΤΊΣΤΑΣΗ ΤΙΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΊ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΚΙΝΕΊΤΑΙ ΑΘΟΡΥΒΑ ΚΙ ΑΌΡΑΤΑ ΣΕ ΣΗΜΕΙΑ ΑΠΟΚΡΥΨΗΣ ΌΠΛΩΝ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ ΕΙΔΙΚΆ ΤΩΝ ΕΜΨΥΧΩΝ (ΝΑΙ ΜΙΛΩ ΓΙΑ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΣ)ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΏΝ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΧΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΝΕ ΣΥΝΕΙΔΗΤΆ ΤΟΥΣ ΜΑΎΡΟΥΣ ΤΟΥ ΙΕΡΑΤΕΊΟΥ ΤΡΟΜΟΥ ΑΛΛΑ ΑΣΥΝΕΊΔΗΤΑ ΤΙΣ ΝΥΧΤΕΣ ΜΕΣΩ ΟΝΕΙΡΩΝ ΕΠΑΦΗΣ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΡΙΚΌ ΠΕΔΊΟ.....

    ΟΙ ΠΛΕΙΑΔΕΙΟΙ ΤΟΥΣ ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ "ΑΣΤΡΙΚΟΥΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ" ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΟΙ ΜΑΥΡΟΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΎΝ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΣΤΡΙΚΟΥΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΣΤΑ ΠΕΔΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΓΉΙΝΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.

    ΟΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΌ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΕΠΊΠΕΔΟΣ ΠΕΡΊΠΛΟΚΟΣ ΚΑΙ ΟΝΤΩΣ ΑΌΡΑΤΟΣ ΕΝΩ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΑΥΤΌΧΡΟΝΑ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΙΚΑ ΜΙΛΏΝΤΑΣ ΟΠΩΣ ΠΑΝΩ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΚΑΤΩ.

    ΟΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΦΩΤΌΣ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΙΣΘΆΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΑ,ΣΑΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΉ ΝΑ ΕΚΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΊΑ...

    ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΜΟΛΙΣ ΞΥΠΝΑΝΕ ΕΧΕΙ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ Η ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ ΜΑΧΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥΣ,ΟΜΩΣ ΘΑ ΔΏΣΩ ΕΝΑ ΈΝΑΥΣΜΑ ΓΙΑ ΠΕΡΑΙΤΈΡΩ ΣΚΕΨΗ.ΝΟΙΩΘΟΥΝ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΙ ΕΝΩ ΕΧΟΥΝ ΚΟΙΜΗΘΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΩΡΕΣ.
    ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΣΤΡΙΚΟ ΤΟΥΣ ΣΩΜΑ ΗΤΑΝ ΣΕ ΕΧΘΡΙΚΟ ΠΕΔΙΟ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΡΕΣΣ ΑΝΤΙΜΈΤΩΠΟ ΜΕ ΕΧΘΡΙΚΕΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ.

    ΟΤΙ ΚΙ ΑΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΙΣΡΑΉΛ ΛΟΙΠΟΝ,ΝΑ ΤΟΥ ΠΩ ΚΟΥΝΏΝΤΑΣ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΚΟΡΔΌΝΙ ΠΟΥ ΦΟΡΑΝΕ ΣΤΟ ΜΠΡΑΤΣΟ ΚΑΙ ΣΥΝΔΈΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΒΟ ΚΡΟΝΟΥ ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΉ.....

    ΚΥΡΙΟΙ GAME OVER WE TAKE OVER FROM HERE,HAVE A NICE TRIP TO HELL.

    PITA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαρία

      Κυρία Ρίτα πάντα αναρωτιομουν γιατί νιώθω τέτοια εξάντληση τις πρωινές ώρες ενώ έχω κοιμηθεί.
      Μάλιστα το τελευταίο διάστημα (2-3 έτη), το φαινόμενο έχει ενταθεί. Ο παθολόγος λέει έχω κατάθλιψης. Όμως εγώ βλέπω την πραγματικότητα και αισθάνομαι ότι δεν ανήκω εδώ. Δεν μου ταιριάζει εδώ. Μόνο δίνω αγάπη και εξυπηρετώ αυτούς που αγαπώ, παίρνω όμως λίγο πίσω. Στην αρχή νόμιζα έτσι είναι. Μπορεί να σε πληγώσουν άτομα που αγαπάς και το δεχομουν. Τώρα όμως νιώθω μαχητρια μέσα μου που πνίγεται και θέλει να φύγει σε αστρικά πεδία υψηλότερα. Φυσικά και δεν έχω κάνει τσιμπιμα. Φυσικά και είμαι ανήσυχο πνεύμα. Όμως αρκεί? Ζήτω την απελευθέρωση του πνεύματος μου καθημερινά

      Διαγραφή

  2. Γι αυτό έχουμε καταντήσει ο περίγελως όλου του κόσμου!
    Οι Έλληνες σήμερα να αναρωτιούνται για το ποιός άραγε να ευθύνεται για την καταστροφή του Νοσοκομείου στην Γάζα......
    Και οι σοκαρισμένοι "πατριώτες" της υποτιθέμενης αντικειμενικής ενημέρωσης των γνωστών εκτροφείων, να ενοχλούνται με την "μεγάλη αποκάλυψη" της κόρης του Νίκου Κούρκουλου, λες και βγήκαν από την κατάψυξη που τους είχαν για 22 αιώνες.
    Την ταινία "η Δίκη των Δικαστών" να είχαν δεί, ακόμη κι ένα μικρό παιδάκι θα τα καθησύχαζε τα καυμένα για τα αυτονόητα που είπε η Εριέτα.
    Αλλά τρέξαν όλοι να σχολιάζουν κάτι που ο κόσμος το χει τούμπανο κι αυτοί κρυφό καμάρι.......κάτι πρέπει να ξέρει η κα, μιας και....είπανε και λένε.
    Είναι δυνατόν να μην ξέρουμε εμείς και να γνωρίζει η κόρη του ηθοποιού που ενσάρκωσε τον Πολυζωίδη στην αξιόλογη ταινία που μας υπενθυμίζει την πιό ύπουλη και δόλια κατοχή μας ως και την ιστορική μας αμνησία;
    Είναι δυνατόν οι πολιτικές μας επιλογές, που εάν δεν ψήφιζαν τα σωτήρια μνημόνια κανείς δεν ξέρει ποιά θα ταν η τύχη μας σήμερα! να μην άσκησαν τα πατριωτικά τους καθήκοντα;
    Η τραγικότατη ειρωνεία όμως είναι ότι όλοι περινάνανε κάποια απάντηση από τους "πολιτικούς" στ' απίστευτα που άκουσαν κι αυτό τους κόστισε περισσότερο.
    Ευτυχώς που δεν ζήτησαν από κάποιον/α εισαγγελέα να πάει να την μαζέψει.
    Πόσο πιό μαύρο σκοτάδι Ελλάδα, μπορεί να σε σκεπάσει!
    Έτσι εξηγούνται και οι τρόποι προσέγγισης στις θηριωδίες των "εκτελών" που δείχνει και τον βαθμό της δουλικότητας της πλειοψηφίας ακόμη και στα δήθεν αντισυστημικά μέσα ενημέρωση,... όλοι τους προσκυνημένοι που πιστεύουν ακόμη πως ο Νέρων έκαψε την Ρώμη, η Ορθόδοξη εκκλησία έσωσε τον Ελληνισμό, τον Κέννεντυ τον σκότωσε κάποιος Όσβαλντ, τους δίδυμους πύργους Πεντάγωνο και τόσα άλλα τα κτύπησαν οι Ταλιμπάν, ο Μωησής Εσδρά είναι κει για να μας προστατέψει, ο Μπουρλάς και η σκυλοπαρέα του μας προστάτευσαν από αόρατους εχθρούς,......κι αυτό που θα σώσει την Ελλάδα, είναι η επαναφορά του εορτασμού των τριών ιεραρχών κατά Νατσιό απευθυνόμενος στο τσουλί του Υπουργείου "παιδείας" .....την φολίδα του Σουάμπ.
    Μόνο η μετάνοια, η θεία κοινωνία η βαθειά πίστη και το γονάτισμα θα μας σώσει γράφουν μερικοί κι όπου να ναι φθάνει κι η δευτέρα παρουσία του Κυρίου ημων Ιησού που λογικά θα πρέπει να έρθει σε ρήξη με τον Παντοδύναμο Πάνσοφο και Πανάγαθο Πατέρα του που υποσχέθηκε τα πάντα στους εκλεκτούς του.
    Η σφενδόνα του νάνου Δαβίδ λοιπόν, απ' ότι φαίνεται δεν ξάπλωσε μόνο τον επτάπηχο Γολιάθ αλλά έριξε σ' αφασία όλα τα κοπάδια των πιστών στα βιβλικά παραμύθια κάποιων σεληνιασμένων όντων, που κατάφεραν να μας ζέψουν στο άρμα της παραφροσύνης για να υπηρετούμε την τρέλλα τους μέχρι τελικής μας εξοντώσεως......Το είπαν και το πραττουν.

    Ακούστε τώρα και φρίξτε, τι έχουν λεχθεί από τα μισάνθρωπα όντα, τους "εκλεκτούς" απογόνους του Δαβίδ.
    Μετά το 4:50 του βίντεο που ακολουθεί :

    https://odysee.com/@Commando:7/ben-shapiro-calls-out-media-s-double-standards-on-anti-semitism_uIjrHnaM:9

    Και δώ ένα από τα χιλιάδες βίντεο που κυκλοφορούν για την ντροπή ολοκλήρου της ανθρωπότητος:

    https://ugetube.com/watch/israel-gaza-war-inside-palestine-s-refugee-camps-abby-martin-empire-files-mp4_XS7b1PBmGLtXNSc.html

    Κοσμάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις