Ο ισραηλινός στρατός διαπράττει εγκλήματα πολέμου και ο δυτικός κόσμος κανει πως δε βλεπει


Τους είπαν να

εγκαταλείψουν την Βόρεια Γάζα. Τους έδωσαν τελεσίγραφο. Ξεκίνησαν. Στην διαδρομή χτύπησαν το κομβόι αμάχων με αποτέλεσμα δεκάδες νεκρά παιδιά. Ο ισραηλινός στρατός διαπράττει εγκλήματα πολέμου και ο δυτικός κόσμος στρουθοκαμηλίζει. Με μπροστάρηδες βέβαια τα δυτικά ΜΜΕ που τα έχουν δώσει όλα να βγάλουν για ακόμα μια φορά “λάδι” το Ισραήλ… Όμως υπάρχει τεράστια πληροφορία που βγαίνει στο διαδίκτυο, η οποία μας δείχνει έναν διαφορετικό κόσμο από αυτόν που θα ήθελαν να δούμε τα ΜΜΕ..

 

 

Ο υπουργός Εξωτερικών του Ιράν Hossein Amirabdollahian Απειλεί με “τεράστιο σεισμό” το Ισραήλ αν συνεχίσει να επιτίθεται στη Λωρίδα της Γάζας. Τα σχόλια έγιναν μετά τη συνάντησή του με τον ηγέτη της Χεζμπολάχ Χασάν Νασράλα.

“Γνωρίζω για τα σενάρια που έχει θέσει σε εφαρμογή η Χεζμπολάχ. Κάθε βήμα που θα κάνει η αντίσταση θα προκαλέσει έναν τεράστιο σεισμό στη σιωνιστική οντότητα”.

“Θέλω να προειδοποιήσω τους εγκληματίες πολέμου και όσους υποστηρίζουν αυτή την οντότητα πριν να είναι πολύ αργά για να σταματήσουν τα εγκλήματα κατά των αμάχων στη Γάζα, γιατί μπορεί να είναι πολύ αργά σε λίγες ώρες”.

Εδώ να κάνουμε μια παρένθεση και να πούμε ότι Αποχαρακτηρισμένα έγγραφα δείχνουν ότι ο πρόεδρος John F. Kennedy προειδοποίησε τον Ισραηλινό πρωθυπουργό Levi Eshkol το 1963 ότι η υποστήριξη των ΗΠΑ προς τη νεαρή χώρα θα τεθεί σε “σοβαρό κίνδυνο” εάν το Ισραήλ δεν επέτρεπε στις Ηνωμένες Πολιτείες περιοδικές επιθεωρήσεις του πυρηνικού αντιδραστήρα του Ισραήλ.

Αργότερα το ίδιο έτος, στις 22 Νοεμβρίου 1963, ο Τζον Φ. Κένεντι δολοφονήθηκε.

Υπάρχει μια κατανόηση στον κόσμο ότι αυτό που γίνεται τώρα στο Ισραήλ/Γάζα θα μπορούσε να είναι μόνο η αρχή. Κοιτάξτε τον όγκο των αμερικανικών στρατιωτικών μέσων που κατευθύνονται προς αυτή την κατεύθυνση. Η εκκένωση Αμερικανών πολιτών μέσω θαλάσσης. Η συνάντηση του Ιρανού ΥΠΕΞ με τον ηγέτη της Χαμάς. Επιθέσεις από τη Χεζμπολάχ. Σίγουρα διανύουμε αβέβαιες μέρες. Όμως φαίνεται πως ήταν σχεδιασμένο να γίνει, όπως έχουν σχεδιαστεί και τα επόμενα βήματα αυτού του πολέμου, που εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, μας οδηγεί σε έναν παγκόσμιο πόλεμο… 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. Γι άλλη μια φορά το βίντεο που φωτίζει όλα τα παραπάνω:

    https://odysee.com/@Commando:7/The-Secret-Behind-the-Camera---Zapruder--911:d

    Kαι δώ μερικές εικόνες φρίκης από τα έργα και ημέρες των "συμμάχων" μας σύμφωνα με τους κράχτες των γενοκτόνων μας, μονο των τελευταίων 75 χρόνων από την ίδρυση αυτού του αίσχους "κράτους" των μακελάρηδων, τους απ' αρχής μισέλληνες, που ετοίμαζαν με πανούργους τρόπους τον αφανισμόν μας για χιλιάδες χρόνια αφου κατάφεραν πρώτα την μετάλλαξη την ελλήνων σε σπέρματα του Αβραάμ, σημερινά ποίμνια για σφαγή....................................................

    https://ugetube.com/watch/genocide-gaza-israeli-false-flag-the-nwo-parasites-attack_AygdRGJVVKnFuQD.html

    Κοσμάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις