Σαν αποτυχημένοι ληστές τραπεζών, η Χαζαρική Μαφία συλλαμβάνει ομήρους σε μια απεγνωσμένη προσπάθεια να αποφύγει τη δικαιοσύνη


Τα γεγονότα στο Ισραήλ

είναι από κάθε άποψη ένα γεγονός ομηρίας από εγκληματίες της Χαζαρικής Μαφίας που επιδιώκουν να αποφύγουν τη σύλληψη και τα δικαστήρια εγκλημάτων πολέμου. Προσπαθούν επίσης να ξεκινήσουν τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο ως ααντιποινα για να γλιτωσουν τη φυλακή. Είναι καταδικασμένοι να αποτύχουν.

Για να καταλάβουμε όμως τι πραγματικά συμβαίνει, πρέπει να κάνουμε ένα βήμα πίσω και να δούμε τη μεγάλη εικόνα γιατί αυτό που συμβαίνει είναι πραγματικά βιβλικό. Είναι το τέλος μιας προσπάθειας πολλών χιλιάδων ετών από μια σατανική λατρεία να υποδουλώσει την ανθρωπότητα. Πρόκειται επίσης για την απελευθέρωση του εβραϊκού λαού από χιλιάδες χρόνια βαβυλωνιακής σκλαβιάς.

Ας ξεκινήσουμε επισημαίνοντας ότι πουθενά στη Βίβλο δεν αναφέρεται το Άστρο του Δαβίδ. Το να το αποκαλούμε αυτό είναι προσβολή για τους αληθινούς απογόνους του βασιλιά Δαβίδ. Αυτό συμβαίνει επειδή στις Πράξεις 7:43 και στον Αμώς 5:26, αναφέρεται ως το αστέρι της θυσιαστικής λατρείας του Μολέχ και του Σατανά, των ορκισμένων εχθρών του Βασιλιά Δαβίδ.

Σαφείς αποδείξεις ότι έχουμε να κάνουμε με μια αρχαία σατανική λατρεία προέκυψαν όταν η τουρκική αστυνομία κατέσχεσε χειρόγραφα της Τορά διακοσμημένα με συμβολισμούς σατανικών Ιλλουμινάτι που είχαν κλαπεί από τις Συναγωγές του Σατανά 2000 ετών στη Συρία.

Αφού οι ερευνητές ξετύλιξαν προσεκτικά έναν κύλινδρο, ανακάλυψαν μια εικόνα του κεφαλιού ενός κριού μέσα σε αυτό που φαίνεται να είναι ένα πεντάγραμμο. Υπάρχουν περισσότερες Τορά που βρέθηκαν στη Συρία το 2018 με σατανικούς συμβολισμούς, όπως ο δαίμονας Baphomet, τα τρίγωνα των Illuminati με το μάτι που βλέπει τα πάντα, η κληρονομια αίματος, τα φίδια, τα σημάδια των χεριών της καμπάλα, οι κουκουβάγιες και πολλά άλλα πράγματα. Είναι ενδιαφέρον να σημειωθεί, παρεμπιπτόντως, ότι οι Ροκφέλερ κατάγονται από Εβραίους της Συρίας.

https://christiansfortruth.com/turkish-police-recover-stolen-jewish-torah-scrolls-decorated-with-satanic-illuminati-symbology/


Αυτή η λατρεία κυριεύει τις κοινωνίες και τις αναγκάζει να εργάζονται ενάντια στα συμφέροντα των δικών τους ανθρώπων. Για να καταλάβετε τι συνέβη στη δυτική χριστιανική κοινωνία και στους Εβραίους πριν από πολύ καιρό, παρακολουθήστε αυτό το βίντεο διάρκειας 8 λεπτών με μια παρασιτική σφήκα στη δουλειά.

Οι σφήκες ξεκινούν αναλαμβάνοντας τον εγκέφαλο του ξενιστή τους με ένεση χημικών που προκαλούν ευχαρίστηση για να τις κάνουν να αποδεχτούν τα παράσιτά τους. Στη συνέχεια, τα παράσιτα ξεκινούν εμπλουτίζοντας τους ξενιστές τους μέχρι να είναι έτοιμα να τα ανατρέψουν και να τα ρουφήξουν στεγνά πριν προχωρήσουν σε άλλον ξενιστή.

 

Είναι μια ακριβής μεταφορά για αυτό που συνέβη στις Ηνωμένες Πολιτείες και σε πολλές άλλες δυτικές χώρες.

Όταν ζήτησα για πρώτη φορά από τις Ασιατικές Μυστικές Εταιρείες να βοηθήσουν στην απελευθέρωση της Δύσης, τους είπα «Δεν θα μας είχατε ξεπεράσει ποτέ (σε ΑΕΠ) αν δεν είχαμε μολυνθεί από αυτά τα παράσιτα». Τους προειδοποίησαν ότι περιποιούνταν ως τον επόμενο οικοδεσπότη.

Η πολωνική νοημοσύνη μας παρέχει μια καλή περίπτωση μελέτης από το βιβλίο του S. Wysocki «Οι Εβραίοι στην ιστορία της Πολωνίας» για το πώς μια κοινωνία ανατρέπεται.

Η αποκόλληση του εβραϊκού κράτους από τα πολωνικά εδάφη προτάθηκε, μεταξύ άλλων, από τον Jakub Frank ήδη από τον 18ο αιώνα. «Αδέρφια και ομόπιστοι! Χρειαζόμαστε η χώρα να γίνει το βασίλειό μας (…). Προσπαθήστε να απομακρύνετε σιγά σιγά τους Πολωνούς από όλες τις πιο σημαντικές θέσεις και να συγκεντρώσετε όλα τα νήματα της κοινωνικής εξουσίας στα χέρια μας. Ό,τι ανήκει σε Χριστιανούς πρέπει να γίνει ιδιοκτησία μας, η Ισραηλινή Ένωση θα σας παρέχει τα απαραίτητα μέσα για αυτό. Προκειμένου να πραγματοποιηθεί το σχέδιο για την αποφασιστική απομάκρυνση της Γαλικίας από τους Χριστιανούς, όλοι οι πλούσιοι μας έχουν εγγραφεί για σημαντικά ποσά. Ο βαρόνος Hirsch θα δώσει, οι Rothschild, οι Bleichreds και οι Mendelsons και άλλοι θα δώσουν (…).

Το άλλο πράγμα που πρέπει να καταλάβουμε είναι ότι είναι διατεθειμένοι να χρειαστούν πολλούς αιώνες, εάν χρειαστεί, για να κατακτήσουν μια κοινωνία προκειμένου να αποτρέψουν τον οικοδεσπότη τους από το να συνειδητοποιήσει τι συμβαίνει.

Τα πρόσφατα εγκλήματα πανδημίας και εμβολίων, για παράδειγμα, είχαν προγραμματιστεί για περισσότερο από έναν αιώνα εκ των προτέρων. Ξεκίνησε με την ανάληψη των ιατρικών ενώσεων από τους Ροκφέλερ τον 19ο αιώνα. Υπήρχε επίσης μια αναφορά που περιγράφει τη σχεδιαζόμενη πανδημία από την ελεγχόμενη από τον Ροκφέλερ Παγκόσμια Τράπεζα το 1975.

Αυτό που συμβαίνει τώρα στο Ισραήλ, τη Γάζα και αλλού έχει σχεδιαστεί για τουλάχιστον έναν αιώνα. Ο Ελευθεροτέκτονας Άλμπερτ Πάικ έγραψε αυτό ΠΡΙΝ τον Α' Παγκόσμιο Πόλεμο:

Ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος πρέπει να υποδαυλιστεί εκμεταλλευόμενοι τις διαφορές… μεταξύ των πολιτικών Σιωνιστών και των ηγετών του Ισλαμικού Κόσμου. Ο πόλεμος πρέπει να διεξαχθεί με τέτοιο τρόπο ώστε το Ισλάμ (ο Μουσουλμανικός Αραβικός Κόσμος) και ο πολιτικός Σιωνισμός (το Κράτος του Ισραήλ) αμοιβαία να καταστρέφουν ο ένας τον άλλον...Θα...προκαλέσουμε έναν τρομερό κοινωνικό κατακλυσμό...Τότε παντού, οι πολίτες...θα τους εξοντώσουν οι καταστροφείς του πολιτισμού και το πλήθος, απογοητευμένο από τον Χριστιανισμό,...θα λάβουν το αληθινό φως μέσω της καθολικής εκδήλωσης του καθαρού δόγματος του Εωσφόρου.

 

 Έτσι, τα γεγονότα στη Γάζα, η μαζική δολοφονία μέσω εμβολιασμού, η τεράστια εισροή ανδρών μεταναστών στρατιωτικής ηλικίας στη Δύση, η κατάρρευση της κοινωνικής τάξης στις ΗΠΑ κ.λπ. είναι όλα μέρος ενός μακροπρόθεσμου σχεδίου υποδούλωσης της ανθρωπότητας.

 

 Αυτό το σχέδιο τώρα αποτυγχάνει γιατί ο κόσμος ξυπνάει. Γνωρίζουν ότι δεν υπάρχει αμερικανική κυβέρνηση, ούτε άλλη δυτική κυβέρνηση. Υπάρχει μόνο η Χαζαρική Μαφία και οι παγκόσμιες κυβερνήσεις που ελέγχουν.

 https://truthsocial.com/users/austerewyatt1/statuses/111218956310026713

 

 

 

 

 

 

 

 ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ  SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σχόλια

  1. To οκτάλεπτο βίντεο είναι πράγματι μιά τέλεια χρονική μικρογραφία της ιστορικής διαδρομής των παρασιτοειδών Μογκολικής προέλευσης καταφέρνοντας με τις δογματικές θρησκευτικές ενέσεις στους εγκεφάλους των λαών που τους φιλοξενούσε να τους μεταλλάξουν σε πρόθυμους δέκτες (ποίμνια) των γενοκτονιών, που τους εξύφαιναν και που υπέστησαν, με πρώτη των Αιγυπτίων την οποία μας δίδαξαν στην τρυφερή μας ηλικία ως εργο και σχέδιο του "Παντοδύναμου" που τυγχάνει να είναι κι ο Πατήρ όλων των θρησκειών, μετα την γέννηση του Μονογενούς Yιού του.....και την για δυό χιλιάδες τουλάχιστον χρόνια καταστρατηγημένη με τον λεγόμενο Αρμαγεδόνα της "Αποκάλυψης" που υποσυνείδητα οι πιστοί σήκωσαν στούς ώμους τους το βάρος της πληρώσεως.
    Το είπαν οι προφήτες! τέρμα και δεν σηκώνει κουβέντα.
    Έτσι πρέπει να γίνει και μας το λενε οι ραβίνοι κατάμουτρα και γελώντας.
    Άλλη μια φορά δεν πειράζει, εδώ:

    https://ugetube.com/watch/the-plans-of-the-jews-against-the-human-race-rabbi-annonces-the-end-of-days-for-the-whites_HSwzi7C1AhAwOuJ.html

    Γι αυτό σήμερα ζούμε την άνευ συγκρίσεων παραφροσύνη στην ιστορία, αφού οι Αρχιμήδειες αρχές πλέον τείνουν να εξαφανιστούν. Υπνώτισαν και παρέλυσαν τον αθρώπινο νου, να δέχεται και να καταπίνει αμάσητα τα αποκυήματα φaντασίας των νοσηρών εγκεφάλων παρασιτικοειδών σφηκών κατά βίντεο.
    Θυμηθείτε τι έλεγε ο τρανός για τους χριστιανούς Αγιος Αυγουστίνος, πως τα Μαθηματικά είναι ο μεγαλύτερος εχθρός του Χριστιανισμού, εκτοξέύοντας έτσι τα πυρα του κατα του Πλάτωνος το: ΜΗΔΕΙΣ ΑΓΕΩΜΕΤΡΗΤΟΣ ΕΙΣΙΤΩ.
    Όσο για τις πανδημίες, τις εισαγόμενες ασθένειες και τα δηλητηριώδη εως θανατηφόρα σκευάσματα της αλλοπαθητικής στα χέρια των κακούργων, η αξιόλογη ερευνήτρια με το φανταστικό της έργο AMAZING POLLY, από το 2009 διάβάζε το "Secret Covenant" (MΥΣΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ) των αιμοδιψών Χάρων που μας υπολογίζουν ως"κατωτέρους των εντόμων".

    https://ugetube.com/watch/clip-made-in-2009-with-info-about-the-subhuman-satanic-jewish-masons_N3kGvX95iqNXvMl.html

    Και δώ με το κείμενο στην οθόνη για όσους μπορούν να το μεταγλωτίσουν.

    https://www.youtube.com/watch?v=gZ8vfUuGxdo

    Η και δώ ολόκληρο που μπορεί εύκολα να μεταφραστεί:

    https://jabajabba.com/the-secret-covenant/

    Κατά τ' άλλα οι έλληνες κατ' όνομα και οι υπόλοιποι γνωστοί τρέχουν να σώσουν τους ιερούς τόπους των ανιέρων.

    Kοσμάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ""ΤΗΕ ΒΕST NAME"
    -καθαρού δόγματος του Εωσφόρου.- Λεει ο παικς, αλλα εδω κανει λαθος.
    Γιατι μπορει να τον λεει οπως θελει αλλα, πλεον δεν ειναι αγγελιοφορος των εντολων του Θεου, επαψε να ειναι μετα την αποστασια του. Παραθετω.
    ¨δημιουργήθηκαν για να υμνούν τον Πατέρα τους και να μεταφέρουν την βούληση Του. Πρώτος ανάμεσα σε όλες τις τάξεις ήταν ο Εωσφόρος – αυτός που φέρνει το φως¨.
    Πλεον ενεργει μονος του και οι εντολες του δεν εχουν να κανουν με το Θεο, αλλα εναντι αυτου μια που ειναι σε μαχη με Αυτον.
    Αρα το ονομα του ειναι διαβαλλων, σατανας, αντιπαλος, οπως βολευει τον καθενα.
    Οποτε δεν μπορει να φερει κατι καλο οπως νομιζει ο παικς, αλλα μονο κακο μια που αυτος ειναι και ο σκοπος του, λογο του πολεμου του με τον Θεο.
    Τωρα αν ο παικς νομιζε οτι μιλουσε με τον αρχικο αγγελο. . . . . μαλλον τον δουλεψε ασχημα ο μεγαλος.
    Αυτο που με ανησυχει ειναι η ΔΙΟΡΘΩΣΗ αυτου του κακου που θα κανει εδω πανω ο Θεος, και ποσο αποτομη, δυνατη, βιαιη και περιεργη για την "λογικη μας" θα ειναι.
    Γιατι υπαρχουν τοσες πολλες δικλειδες ασφαλειας στη λειτουργεια του συμπαντος, που δεν εχουμε ιδεα πως δουλευει τιποτα, ειμαστε πανω σε μια μικρη μπαλλα που "πεταει" στο κενο κανοντας ταυτοχρονα 7 διαφορετικες κινησεις, σε μια απο αυτες να γινει μια μοιρα "λαθος". . . . . τον ηπιαμε ασχημα, και αυτο μπορει να το κανει μονο Ενας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις