Ο ΠΟΥΤΙΝ "ΠΥΡΟΒΟΛΕΙ ΚΑΤΑ ΡΙΠΑΣ"...!!!


Όταν νομίζεις ότι η παγκόσμια πολιτική σκηνή δεν μπορεί να γίνει πιο έντονη, με βήματα ο Βλαντιμίρ Πούτιν, ρίχνει μπουνιές στην παγκόσμια ελίτ, με τον Klaus Schwab του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (WEF) να βρίσκεται στο στόχαστρο του. Χαρακτηρίζοντας τον ως «παγκοσμιοποιητή τρομοκράτη» και κατηγορώντας τον ότι «κρατά την ανθρωπότητα ως λύτρα», ο Πούτιν δεν μιλάει μόνο για πολιτικά. Κρούει συναγερμό: ο χρόνος της Νέας Παγκόσμιας Τάξης τελειώνει.

Στις 5 Οκτωβρίου, στη Διεθνή Λέσχη Συζητήσεων Valdai του Σότσι, ο Πούτιν μίλησε για παγκόσμιες αλλαγές τόσο τεράστιες, που είναι «τεκτονικές και μη αναστρέψιμες». Και αν νομίζατε ότι ήταν τολμηρό, συνέχισε να ρίχνει μια βόμβα, δηλώνοντας παγκοσμιοποιητές όπως ο Schwab ως «νόμιμους στρατιωτικούς στόχους». Γιατί; Οι τολμηρές προσπάθειές τους για ένα παγκοσμιοποιητικό πραξικόπημα.

Ο Πούτιν έριχνε ήδη σκιά στην παγκοσμιοποιητική ατζέντα, δίνοντας έμφαση σε ένα πολυπολικό διεθνές σύστημα. Προχωρήστε γρήγορα στο σήμερα, και το λέει δυνατά και καθαρά: η Νέα Παγκόσμια Τάξη, που προωθείται από τους παγκοσμιοποιητές μαριονέτες και τους πολιτικούς συντρόφους τους, βρίσκεται στα τελευταία της.

Ο Πούτιν δεν κρατιέται. Το κουκλοθέατρο της παγκόσμιας ελίτ βρίσκεται μπροστά στην τελευταία του αυλαία.

Ήρθε η ώρα για έναν κόσμο που δεν γνέφει μόνο με τη μελωδία των ισχυρών. Ένας κόσμος που στέκεται όρθιος, εκτιμά τις ρίζες του και απαιτεί σεβασμό.

Η Νέα Παγκόσμια Τάξη είχε την πορεία της, αλλά το σκηνικό είναι έτοιμο για κάτι αληθινό και επαναστατικό. 


















ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις