ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΙ ΕΝΑ ΚΑΙΡΟ


 Ηταν καποτε στην Ελλαδα ενας προεδρος αριστερου κομματος....

Καταγοταν απο πλουσια οικογενεια κι επειδη θα συνεχιζε τις οικογενειακες επιχειρησεις ηθελε ενα διπλωμα πανεπιστημιου αλλα επειδη ηταν πονηρος μεν αχρηστος δε,βλεποντας οτι δεν τα καταφερνει πηγε στο εξωτερικο δηθεν να σπουδασει.Ανακατεμενος με την αριστερα μιας και ηταν της μοδας κι επειδη καταλαβε την νοοτροπια τους βοηθηθηκε εξ αρχης να παρει το πτυχιο του χωρις σχεδον να πατησει το ποδι του.

Στη συνεχεια ανοιξε μια εταιρια με συγγενικο του προσωπο προσπαθωντας να παρει δουλειες του Δημοσιου με διαφορα "λαδωματα" κι απατες.

Τον πηραν ομως χαμπαρι και πριν παει φυλακη εκλεισε αρον-αρον την εταιρια.

Σκεφτηκε λοιπον πως ηρθε η ωρα να κανει την καλυτερη δουλεια του κοσμου....να πολιτευτει.

Αλλωστε επρεπε να ξεπληρωσει "τις χαρες" που χρωσταγε οχι τοσο στο κομμα αλλα σε αυτους που βρισκονταν πισω απο το κομμα.

Ειχαν πληρωσει για να τον μυησουν και τον προοριζαν για μεγαλα πραγματα....

Ετσι συντομα αναρριχηθηκε μπορω να πω βιαια στην ηγεσια του κομματος και αυτοι που κινουσαν τα νηματα πισω απο αυτον τον "διορισαν" Πρωθυπουργο..."

Ειχε φτασει η στιγμη για "τις μεγαλες δουλειες"

Επρεπε να ξεπουλησει πατριδα και ιστορια κι αλλωστε ηταν ο μονος που μπορουσε να το κανει χωρις ν ανοιξει μυτη....

Ομολογω οτι το εκανε με μεγαλη επιτυχια καθως απο μικρος ειχε "μπολιαστει" ωστε ν αποβαλλει οποιαδηποτε τετοια εθνικη "νοσηρη" ιδεολογια ταχθεις στις ταξεις μιας Νεας Ταξης Πραγματων,της πολυπολιτισμικοτητας,των ανοιχτων συνορων και των λοατκι....

Το σχεδιο ελεγε λοιπον οτι μετα απ ολα αυτα κι αφου εκανε το κυκλο του επρεπε ν αποσυρθει και τη θεση του να παρει καποιος αλλος ελεγχομενος για τις "επομενες δουλειες" 

Εφυγε λοιπον για ενα ταξιδι αναψυχης στη χωρα καταγωγης των αφεντικων και των "συνεργαζομενων" υπηρεσιων για να παρει οδηγιες.

Του ειπαν λοιπον πως αυτον που "εχουν τωρα δεν τραβαει" και συντομα θα χρειαστει να τον αντικαταστησουν με κατι προοδευτικο,μοντερνο και προχωρημενο ωστε τα προβατα να εντυπωσιαστουν και να τρεχουν βελαζοντας να τον υποστηριξουν....

Αυτος ο καποιος ειναι "δικο τους παιδι απο μικρος" ειναι εμπιστος,εμφανισημος και απο τις ταξεις των Δημοκρατικων και μαζι μ εναν προδοτη Ρεπουμπλικανο που ψοφαει για καλη ζωη θα στησουν το project....

Θα τους παρουσιασουν για ομοφυλοφιλους μιας κι αυτο ειναι της μοδας.Δεν εχει σημασια αν ο ενας ηταν αρραβωνιασμενος με γυναικα κι αλλος ειχε σχεση ετων παλι με γυναικα.Θα τα διαψευσουν ολα και τα πουλημενα ΜΜΕ θα συνηγορουν σε αυτο.

Αλλωστε ενα τετοιο ζευγαρι που θα επισημοποιησει τη σχεση του θα φερει την περαιτερω διαβρωση στην κοινωνια που επιθυμουν.

Ειναι λιγο κακογραμμενο το project αυτο,ενδειξη της παρακμης της χωρας και των υπηρεσιων που το δημιουργησαν αλλα σ εναν πανηλιθιο και προβατοειδη λαο σιγουρα θα πετυχαινε....

Ετσι ολα πηγαν ρολοι και το δηθεν ζευγαρι μ ενα μωρο απο παρενθετη μητερα εδειξε το δρομο στην κοινωνια που λοβοτομημενη ακολουθουσε το δρομο της καταστροφης....

Μονο που το αντιπαλο δεος ειχε αλλο σχεδιο....

Αλλα αυτο το παραμυθι θα το αφηγηθω μια αλλη φορα....

«Το παρόν αποτελεί προϊόν μυθοπλασίας. Τα πρόσωπα, τα ονόματα και οι καταστάσεις είναι φανταστικά και οποιαδήποτε ομοιότητα είναι συμπτωματική και δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα»





SINOMOSIOLOGOS

sinomosiologos.blogspot.gr

Σχόλια

  1. Ειλικρινά σ ευχαριστώ γι αυτό το παραμύθι …….. ο λόγος είναι ότι ακριβώς το ίδιο έχω σκεφτεί και γώ από την πρώτη στιγμή!!!! Δεν είμαι τελικά η μόνη που το σκέφτηκε …. Και πιστεύω ότι έχει πολύ μεγάλη δόση αλήθειας !!!
    Δυστυχώς για τα μιμητικά όντα στα οποία στοχεύουν !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κύριε, κύριε, κύριε!
    Αυτά συμβαίνουν μόνο στα παραμύθια???

    Κύριε, κύριε κύριε!
    Γιατί αυτοί οι ομοφυλόφιλοι κύριοι ενώ αγαπιούνται τόσο πολύ, τα βράδυα κοιμούνται σε ξεχωριστά σπίτια???

    Κύριε, κύριε, κύριε!
    Πότε θα μας διηγηθείτε την υπόλοιπη ιστορία γιατί αυτή μας άφησε έκπληκτους μα νηστικούς???

    Παπουτσωμένος Γάτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καταπληκτική ιστορία με αρκετά στοιχεία που θα μπορούσαν να είναι αληθινά.Κάποιος που μπορεί να μην είναι ακριβώς ομοφυλόφιλος,να μην είναι ξεκάθαρος και να έχει επαφές και με τα δύο φύλα αλλά θα πρέπει να παίξει ένα παιχνίδι για να προωθήσει τα σχέδια που έχουν στο μυαλό τους άλλοι.Αυτός ο άνθρωπος μπορεί να είναι πολύ χειρότερος από άλλους που θα ήθελαν να κυβερνήσουν και που βρίσκονται στη φυλακή για διάφορα αδικήματα ή αυτοί που βρίσκονται στη φυλακή είναι πολύ καλύτεροι τελικά και αν ποτέ κυβερνήσει μπορεί να δούμε κάποιες προφητείες να βγαίνουν αληθινές," λύκος με προβιά αρνιού".Αυτό που βλέπουμε δεν είναι αυτό που δείχνει και αυτό που πιστεύουμε είναι πολύ πιό μακριά από αυτό που ισχύει στην πραγματικότητα . Συμπληρώνω το παραμύθι μιά φορά και έναν καιρό.... όπου όλα έμοιαζαν καινούργια αλλά και περίεργα.

    Ευρυδίκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καπως επρεπε να προστατευτει το blog κι εγω.....κι οπως ελεγε και ο Πλατωνας...."Θα σας πω μια φανταστικη ιστορια".....και το εκανε ετσι για να προστατευτει απο αυτους που σκοτωσαν τον Σωκρατη,τον δασκαλο του....

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις