TEΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ 25/04/23

 


ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Το Ηνωμένο Βασίλειο πραγματοποίησε την πρώτη δοκιμή μιας νέας υπηρεσίας ειδοποίησης έκτακτης ανάγκης, με εκατομμύρια κινητά τηλέφωνα να εκπέμπουν δυνατό συναγερμό και να δονούνται… Ορισμένοι χρήστες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης παραπονέθηκαν ότι δεν είχαν λάβει καθόλου την προειδοποίηση. ΕΠΟΜΕΝΩΣ, ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ… ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΙ…
 
 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "QuantumLight1111 Forwarded from Insider Paper UK conducted ts first test of new emergency alert service, with millions of mobile phones emitting loud alarm and vibrating... Some users on social media complained that they had not received the warning at all. READ: of-phones/ QuantumLig..."
 
>>Μαχητές στο Σουδάν κατέλαβαν ένα κυβερνητικό εργαστήριο με δείγματα ασθενειών, ανακοίνωσε την Τρίτη ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας… Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του ΠΟΥ στο Σουδάν, Nima Saeed Abid, υπάρχει τεράστιος βιολογικός κίνδυνος σε σχέση με την κατάσχεση του εργαστηρίου. 
 
 Μπορεί να είναι εικόνα χάρτης και κείμενο που λέει "QuantumLight1111 Forwarded from Insider Paper BREAKING NEWS BREAKING WHO 'Huge biological risk' after Sudan fighters occupy lab: fighters-occupy-lab-who/ Follow Insider Paper for more news 24 QuantumLig... QuantumLight1111 ΒΟΛΙΚΟ 100%. ΞΑΦΝΙΚΑ ΓΕΜΙΣΕ o ΤΟΠΟΣ ΚΟΜΑΝΤΟ ΤΩΝ ΓΝΩΣΤΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ 28 QuantumLig.. 3:35PM"
 
ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΓΕΓΟΝΟΤΟΣ ΠΩΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΥ [ΓΝΩΡΙΖΕ] ΓΙΑ ΤΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΘΟΓΟΝΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΒΟΛΙΚΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΩΣ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΜΠΟΥΚΑΡΑΝ ΟΙ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΗΠΑ ΚΑΙ ΒΡΕΤΑΝΙΑΣ ΣΤΟ ΣΟΥΔΑΝ, ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΑΥΤΟ;
 
>>Ο ΠΑΝΙΚΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟ ΒΚ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΑΙ ΜΕ «ΜΠΑΛΩΜΑΤΑ» ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ. 
 
Δεν είναι τυχαίο λοιπόν πως χθες ανακοινώθηκε η απόλυση του Τάκερ Κάρλσον από το FOX, με προσωπική απόφαση του Δ.Σ. Μέρντοχ… Ο Κάρλσον τους τελευταίους μήνες, με πολύ υψηλή δημοφιλία, κατάφερε να ρίξει φως σε όλη την σκοτεινή ατζέντα του ΒΚ. Εμβόλια/κορώνα, Ουκρανία, τα βιοεργαστήρια στην Ουκρανία, την Εκλογική νοθεία, αποκαλύψεις με βίντεο που έδειξαν τι πραγματικά συνέβη την 6η Ιανουαρίου, χρήση των υπηρεσιών του κράτους (FBΙ, ΣΙΑ κτλ) ως όπλο κατά των Ρεπουμπλικάνων και του Τραμπ, νομικό κυνήγι μαγισσών κατά του Τραμπ, αποκαλύψεις για την ανατίναξη των αγωγών nordstream από τις ΗΠΑ, σκάνδαλα Χάντερ και οικογένειας Μπάιντεν και φυσικά τη συνέντευξη του Έλον Μασκ, ο οποίος, όπως αναφέραμε την προηγούμενη εβδομάδα, έκανε πολύ μεγάλες και σοβαρές αποκαλύψεις για την τεχνητή νοημοσύνη και τον ρόλο της στην κατάλυση της Δημοκρατίας και τον αφανισμό της ανθρωπότητας, κάτι που φυσικά θορύβησε το ΒΚ, όσο δεν μπορούμε να διανοηθούμε. Τα κόκκινα χάπια λοιπόν μοιράστηκαν και μετά ο Τάκερ απολύεται… 
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "QuantumLight1111 Û Forwarded from Insider Paper BREAKING statement Fox News star host Tucker Carlson to leave network: READ: :https://insiderpaper com/fox to-leave-network-statement/ QuantumLig.."
 
ΕΝΑ ΕΡΩΤΗΜΑ ΟΜΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ: «ΓΙΑΤΙ ΑΠΕΛΥΣΑΝ ΤΟΝ ΤΑΚΕΡ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΤΕΡΑ, ΟΤΑΝ ΕΙΔΑΝ ΠΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟ ΒΚ;». ΜΗΠΩΣ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΩΣ ΦΕΡΟΝΤΑΙ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΛΑΟ;
 
 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "QuantumLight1111 Forwarded from The General BREAKING: Fox corp hairman Rupert Murdoch personally decided to fire Tucker Carlson. @GeneralMCNews 57 QuantumLig... 9:13PM"
 
>>Ο Τζο ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του για την προεδρία το 2024!!! «να τελειώσουμε την δουλειά» είναι το σλόγκαν!!! ΜEΧΡΙ ΤΟ 2024 ΘΑ ΤΗΝ (ΑΠΟ)ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ 100%!! 
 
 Μπορεί να είναι εικόνα ‎2 άτομα και ‎κείμενο που λέει "‎QuantumLight1111 Forwarded from RT News BIDEN HARRIS ۔J AMERICAN PEOPLE S America 'Finish The Job': President Biden Launches His Election Campaign Website The site claims that "Together, we can finish the job," and soliciting donations. Subscribe to RT already QuantumLight1111 GIF QuantumLig...,.3:36PM LET'S GO BRANDON, FINISH THE OB‎"‎‎
 
>>Ο Ντμίτρι Μεντβέντεφ αποκάλεσε την Τρίτη τον Τζο Μπάιντεν ξεμωραμένο και «απελπισμένο παππού» αφού ο πρόεδρος των ΗΠΑ ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για επανεκλογή το 2024!!! «Αν ήμουν στη θέση του αμερικανικού στρατού, θα έφτιαχνα γρήγορα έναν ψεύτικο χαρτοφύλακα με ψεύτικους πυρηνικούς κωδικούς σε περίπτωση που κερδίσει, ώστε να αποφευχθούν ανεπανόρθωτες συνέπειες». ΓΛΕΝΤΙΑ!
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "QuantumLight1111 Forwarded from Insider Paper JUST IN Former Russian president mocks 'desperate grandpa' Biden after announcement of re-election READ: p desperate -grandpa biden/ Follow Insider Paper for more news QuantumLig...,"
 
>Επίσης, απαντώντας σε ερωτήσεις, ανέφερε πως η Ρωσία πολεμά με το ΝΑΤΟ και θα νικήσει, ενώ σε ερώτημα για την «κλιματική αλλαγή», απάντησε με παρόμοιο τρόπο όπως ο πρόεδρος Τραμπ, πως ένας πυρηνικός πόλεμος θα ανεβάσει την θερμοκρασία σε τέτοιο βαθμό που η συζήτηση για «κλιματική αλλαγή» είναι αστεία. Επίσης ανέφερε πως ο κίνδυνος αυτός μεγαλώνει συνεχώς…
 
>>Ο πρόεδρος Τραμπ, σε χθεσινή συνέντευξη στο newsmax, σχολίασε για την επικείμενη υποψηφιότητα του Τζο πως [[[[[αποκλείει πως θα είναι υποψήφιος ο Μπάιντεν]]]]] το 2024. ΑΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗΝ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΤΡΑΜΠ ΚΑΙ ΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ… 
 
Μάλιστα ανέφερε πως δεν θα είναι ζωντανή η ανακοίνωση της υποψηφιότητας του, καθώς θα γίνει ρεζίλι με τις δηλώσεις που θα κάνει, και έτσι θα δημιουργήσει ένα μαγνητοσκοπημένο βίντεο που θα γυριστεί πάρα πολλές φορές ώστε να βγάλουν το αποτέλεσμα που θέλουν και να μην φανεί η ανικανότητα του.
Επίσης ανέφερε ξανά πως θα καταλήξουμε στο 3ο παγκόσμιο πόλεμο λόγω του Τζο, η λέξη πυρηνικά χρησιμοποιείται από παντού και ο Τζο δεν γνωρίζει που βρίσκεται…
 
>>Πολύ σημαντική ομιλία του Λαβρόφ καθώς προήδρευσε της συνεδρίασης του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ τη Δευτέρα. Τα πιο σημαντικά σημεία της ομιλία του:
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα
 
** Κανείς δεν έδωσε στις ΗΠΑ το δικαίωμα να μιλούν εξ ονόματος ολόκληρης της παγκόσμιας κοινότητας.
**Η συμφωνία AUKUS (ΗΠΑ-ΒΡΕΤΑΝΙΑΣ-ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ) είναι η επέκταση του ΝΑΤΟ στον Ασιατικό Ειρηνικό.
**Η Ουάσιγκτον αγκάλιασε την καταστροφή της τρέχουσας αρχιτεκτονικής των διεθνών σχέσεων.
**Η επέμβαση των ΗΠΑ στον Ινδο-Ειρηνικό είναι να αποτρέψει την Κίνα και να απομονώσει τη Ρωσία.
**Το σύμπλεγμα ανωτερότητας είναι κυρίαρχο στο μυαλό των αξιωματούχων της Ε.Ε.
**Η Δύση δεν σκόπευε ποτέ να επιδιώξει την τήρηση των συμφωνιών του Μινσκ - Κανείς δεν προσπάθησε να αποκαταστήσει την ειρήνη στο Ντονμπάς.
**Έχει ξεκινήσει ειδική στρατιωτική επιχείρηση για την προστασία των δικαιωμάτων των ανθρώπων στο Ντονμπάς.
** Οι «κανόνες» που επιβάλλονται από ορισμένα μέλη του ΟΗΕ επινοούνται ad hoc και εφαρμόζονται για να σταματήσουν την ανεξάρτητη ανάπτυξη.
**Οι χειρότερες παραβιάσεις που αναμειγνύονται στις υποθέσεις των μετασοβιετικών κρατών, όπως οι «έγχρωμες επαναστάσεις» στη Γεωργία και το πραξικόπημα της Κιργιζίας το 2014 στο Κίεβο.
** Σε μια απέλπιδα προσπάθεια να διεκδικήσουν την κυριαρχία τους μέσω της τιμωρίας των ανυπότακτων, οι ΗΠΑ έχουν πάει στην καταστροφή της παγκοσμιοποίησης, η οποία για πολλά χρόνια διαφημίζεται ως το υψηλότερο αγαθό όλης της ανθρωπότητας. Η Ουάσιγκτον και η υπόλοιπη Δύση, που την υπάκουσε, θα χρησιμοποιήσουν τους κανόνες τους όποτε είναι απαραίτητο για να δικαιολογήσουν παράνομες ενέργειες εναντίον εκείνων που χτίζουν την πολιτική τους σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο και αρνούνται να ακολουθήσουν τα συμφέροντα του χρυσού δισεκατομμυρίου.
** Σήμερα είναι σαφές σε όλους, αν και δεν μιλούν όλοι γι' αυτό δυνατά, δεν πρόκειται καθόλου για την Ουκρανία, αλλά για το πώς θα συνεχίσουν να οικοδομούνται οι διεθνείς σχέσεις μέσω του σχηματισμού μιας σταθερής συναίνεσης βασισμένης στην ισορροπία και τα συμφέροντα ή μέσω επιθετικής και εκρηκτικής προώθησης της ηγεμονίας (του ΒΚ των ΗΠΑ). Το ουκρανικό ζήτημα δεν μπορεί να εξεταστεί μεμονωμένα από το γεωπολιτικό πλαίσιο. Η πολυμέρεια προϋποθέτει σεβασμό του Χάρτη του ΟΗΕ σε όλη τη διασύνδεση των αρχών του. Η Ρωσία εξήγησε ξεκάθαρα τα καθήκοντα που επιδιώκει στο πλαίσιο μιας ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης: να εξαλείψει τις απειλές που δημιουργεί εδώ και χρόνια το ΝΑΤΟ για την ασφάλειά μας απευθείας στα σύνορά μας και να προστατεύσει τους ανθρώπους που έχουν στερηθεί τα δικαιώματά τους που διακηρύσσονται από πολυμερείς συμβάσεις και για να τους προστατεύσουν από άμεσες απειλές εξόντωσης και εκδίωξης από την επικράτεια, που δηλώθηκε δημόσια από το καθεστώς του Κιέβου όπου ζούσαν οι πρόγονοί τους για αιώνες. Ειλικρινά είπαμε τι και για ποιον πολεμάμε.
** Ας πούμε τα πράγματα με το όνομά τους: κανείς δεν επέτρεψε στη δυτική μειονότητα να μιλήσει εξ ονόματος όλης της ανθρωπότητας. Πρέπει να συμπεριφερόμαστε αξιοπρεπώς και να σεβόμαστε όλα τα μέλη της διεθνούς κοινότητας. Επιβάλλοντας μια τάξη βασισμένη σε κανόνες, οι συντάκτες της απορρίπτουν αλαζονικά τη βασική αρχή του Χάρτη των Ηνωμένων Εθνών - την κυρίαρχη ισότητα των κρατών. Η πεμπτουσία του συγκροτήματος της αποκλειστικότητας ήταν η περήφανη δήλωση του επικεφαλής της διπλωματίας της ΕΕ, Μπορέλ, ότι η Ευρώπη είναι ένας κήπος της Εδέμ και ο υπόλοιπος κόσμος είναι μια ζούγκλα.
**Ο Τζο Μπάιντεν, όταν ήταν γερουσιαστής και με περηφάνια, είπε στις κάμερες ότι ζήτησε προσωπικά τον βομβαρδισμό του Βελιγραδίου και την καταστροφή όλων των γεφυρών στον ποταμό Δρίνα. Και τώρα ο πρέσβης των ΗΠΑ στο Βελιγράδι προτρέπει τους Σέρβους μέσω των ΜΜΕ να γυρίσουν σελίδα και να σταματήσουν να προσβάλλουν. Η Ιαπωνία εξακολουθεί να σιωπά ντροπιαστικά για το ποιος βομβάρδισε τη Χιροσίμα και το Ναγκασάκι. Ούτε μια λέξη για αυτό στα σχολικά εγχειρίδια. Στη συνάντηση των G-7, ο Άντονι Μπλίνκεν εξέφρασε τη λύπη του για τα δεινά των θυμάτων αυτών των βομβαρδισμών, αλλά παρέλειψε να αναφέρει ποιος τους οργάνωσε. Αυτοί είναι οι κανόνες και κανείς δεν τολμά να διαφωνήσει» -
** Η πραγματική πολυμέρεια «απαιτεί από τον ΟΗΕ να προσαρμοστεί στις αντικειμενικές τάσεις».
ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΤΟΥ, ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΟΙ ΚΟΣΜΟΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ. ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΘΕΙ ΠΩΣ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΤΩΝ ΓΝΩΣΤΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ, Ο ΛΑΒΡΟΦ ΕΓΙΝΕ ΔΕΚΤΟΣ ΜΕ ΘΕΡΜΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΧΩΡΕΣ.
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 9 άτομα
 
>>ΝΕΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ: Δεκαεννέα χώρες εξέφρασαν ενδιαφέρον να ενταχθούν στην ομάδα εθνών BRICS καθώς αυτή προετοιμάζεται να πραγματοποιήσει ετήσια σύνοδο κορυφής στη Νότια Αφρική, όπως αναφέρει το Bloomberg. Το μπλοκ των αναδυόμενων αγορών της Βραζιλίας, της Ρωσίας, της Ινδίας, της Κίνας και της Νότιας Αφρικής θα συναντηθεί στο Κέιπ Τάουν στις 2-3 Ιουνίου για να συζητήσουν τη διεύρυνσή του, δήλωσε ο Άνιλ Σούκλαλ, πρεσβευτής της Νότιας Αφρικής στην ομάδα, σε συνέντευξή του στην πόλη τη Δευτέρα. «Αυτό που θα συζητηθεί είναι η επέκταση των BRICS και οι τρόποι για το πώς θα συμβεί αυτό», είπε. «Δεκατρείς χώρες έχουν ζητήσει επίσημα να ενταχθούν και άλλες έξι έχουν ζητήσει ανεπίσημα. Λαμβάνουμε αιτήσεις για συμμετοχή καθημερινά». Η Σαουδική Αραβία και το Ιράν είναι μεταξύ των χωρών που ζήτησαν επίσημα να ενταχθούν, δήλωσε ο Σούκλαλ τον Φεβρουάριο.
ΕΠΙΣΗΣ, ο πρόεδρος της Ν. Αφρικής δήλωσε ότι το έθνος του λαμβάνει τη «συνετή» απόφαση να αποχωρήσει από το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο (με έδρα τη Χάγη) - λόγω του τρόπου με τον οποίο αντιμετωπίζει τα προβλήματα (ΒΛΕΠΕ ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΟΥΤΙΝ).
 
 Μπορεί να είναι εικόνα ‎3 άτομα και ‎κείμενο που λέει "‎QuantumLight1111 Forwarded from RT India 00:23 മാട O ןS South Africa Ditching ICC S President Ramaphosa has Ûhis nation is making the "prudent" decision to pull out of the International Criminal Court (based in the Hague) because of the manner in which it deals with problems. Clarity @RT India official 2 07 QuantumLig... QuantumLight1111 QuantumL " ΕΤΣΙ, ΑΝΟΙΓΕΙ o ΔΡΟΜΟΣ NA ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙ ΤΗΝ N. ΑΡΦΙΚΗ ΟΠΟΥΤΙΝ ΣΤΗΝ ΣΥΝΟΔΟ ΤΩΝ BRICS ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ... 2 Quant...‎"‎‎
 
ΕΤΣΙ, ΑΝΟΙΓΕΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙ ΤΗΝ Ν. ΑΦΡΙΚΗ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΣΤΗΝ ΣΥΝΟΔΟ ΤΩΝ BRICS ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ, ΧΩΡΙΣ ΤΕΧΝΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.
ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΙΟΥΝΙΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΕΣ.
 
 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "QuantumLight1111 Forwarded from Donbass Devushka Serbia is unable to enter into a conflict with ΝΑΤΟ and does not want this, no matter how hard the authorities of the unrecognized Kosovo strive for this, Serbian President Aleksandar Vucic said. "We do not need any conflict with NATO. We are not capable of that. But we are not in a position to allow further humiliation of our people. We are not in a position to allow further attacks on our people. This makes things more complicated," -Vucic said. 28 QuantumLig... 9:03 PM QuantumLight1111 ΕΠΟΜΕΝΩΣ; 29 QuantumLig"
 
>> Η Σερβία δεν είναι σε θέση να μπει σε σύγκρουση με το ΝΑΤΟ και δεν το θέλει αυτό, ανεξάρτητα από το πόσο σκληρά προσπαθούν οι αρχές του μη αναγνωρισμένου Κοσσυφοπεδίου για αυτό, δήλωσε ο πρόεδρος της Σερβίας Αλεξάνταρ Βούτσιτς. «Δεν χρειαζόμαστε καμία σύγκρουση με το ΝΑΤΟ. Δεν είμαστε σε θέση να το κάνουμε αυτό. Αλλά δεν είμαστε σε θέση να επιτρέψουμε περαιτέρω ταπείνωση του λαού μας. Δεν είμαστε σε θέση να επιτρέψουμε περαιτέρω επιθέσεις κατά του λαού μας. Αυτό κάνει τα πράγματα περισσότερο περίπλοκο»… ΕΠΟΜΕΝΩΣ; ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ;;;;
 
>>Η Ρωσία πλησιάζει σε μια πυρηνική σύγκρουση με τις Ηνωμένες Πολιτείες λόγω της υποστήριξης της Ουάσιγκτον στην Ουκρανία, προειδοποίησε η Μόσχα. Ο Βλαντιμίρ Γερμάκοφ, επικεφαλής της μη διάδοσης των πυρηνικών όπλων του υπουργείου Εξωτερικών, δήλωσε στο πρακτορείο ειδήσεων TASS ότι η Ουάσιγκτον κλιμακώνει τους κινδύνους μέσω της συμπεριφοράς της με το Κρεμλίνο - η τελευταία από μια σειρά απειλών από κορυφαίους Ρώσους αξιωματούχους. «Εάν οι Ηνωμένες Πολιτείες συνεχίσουν να ακολουθούν την τρέχουσα πορεία σύγκρουσής τους με τη Ρωσία, με τα διακυβεύματα να κλιμακώνονται συνεχώς στα πρόθυρα της άμεσης ένοπλης σύγκρουσης, τότε η μοίρα της START (συνθήκης για τα πυρηνικά όπλα) μπορεί να είναι ένα προκαθορισμένος επίλογος», είπε ο Γερμακόφ. 
 
>>Γάλλος δημοσιογράφος ρώτησε τον Κινέζο πρέσβη στο Παρίσι σε ποιον ανήκει η Κριμαία… «Η Κριμαία ανήκε αρχικά στη Ρωσία, έτσι δεν είναι; Και μετά ο Χρουστσόφ, στα σοβιετικά χρόνια, παρέδωσε την Κριμαία στην Ουκρανία", απάντησε ο πρέσβης. Ο δημοσιογράφος εξοργίστηκε και είπε: «Σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο, η Κριμαία είναι μέρος της Ουκρανίας». 
 
Ο Κινέζος πρέσβης απάντησε: «Σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο, [[[[[[[[οι πρώην δημοκρατίες της Σοβιετικής Ένωσης δεν έχουν κανένα καθεστώς. Επειδή δεν υπάρχει διεθνής συνθήκη που να υλοποιεί την κυριαρχία τους]]]]]]]» ΒΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΜ ΣΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΙΝΕΖΟ ΠΡΕΣΒΗ, ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΟΥΛΑ ΤΟΥ ΓΑΛΛΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ…
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα
 
Μετά την δήλωση, το γαλλικό υπουργείο Εξωτερικών θα καλέσει τον Κινέζο Πρέσβη λόγω των λόγων του για την Κριμαία… ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΕ.
 
 Μπορεί να είναι γραφικό κείμενο που λέει "QuantumLight1111 Forwarded from levi3853 French journalist asked the Chinese ambassador in Paris to whom belongs Crimea "Crimea originally belonged to Russia, didn't it? And then Khrushchev, in Soviet times, handed over Crimea to Ukraine,' the ambassador replied. The journalist was outraged and said "According to international law, Crimea is part of Ukraine!" The Chinese ambassador replied "According to international law, the former republics of the Soviet Union do not have any status at all. Because there is no international treaty that would materialize their sovereignty" QuantumLig... 5:30PM"
 
>> Η Ούρσουλα δήλωσε ότι η ΕΕ συνεργάζεται ενεργά με το ΝΑΤΟ για τη μείωση της απειλής που αντιμετωπίζουν οι κρίσιμες υποδομές, καθώς η υποθαλάσσια ενεργειακή και επικοινωνιακή της υποδομή απειλείται και η Ευρωπαϊκή Επιτροπή συνεργάζεται ενεργά με το ΝΑΤΟ για τη μείωση αυτής της απειλής. Αυτό δήλωσε η επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν σε συνέντευξη Τύπου της μίνι συνόδου των αρχηγών 9 κρατών της Βόρειας Θάλασσας στο βελγικό λιμάνι της Οστάνδης, αφιερωμένη στην ανάπτυξη νέων υπεράκτιων πάρκων ανεμογεννητριών. «Η υποβρύχια κρίσιμη υποδομή της ΕΕ απειλείται. Συνεργαζόμαστε στενά με το ΝΑΤΟ για αυτό το θέμα, έχουμε μια ομάδα εμπειρογνωμόνων που εργάζεται για την προστασία της κρίσιμης υποδομής μας. Δημιουργήσαμε μια ειδική ομάδα εργασίας με το ΝΑΤΟ, η οποία ασχολείται με μια ολοκληρωμένη ανάλυση των απειλών σε όλους τους τομείς, συμπεριλαμβανομένης της ενέργειας. Αναμένω ότι τα αποτελέσματα του έργου της θα παρουσιαστούν στη [Σύνοδο των Αρχηγών του ΝΑΤΟ στο Βίλνιους] στο Ιούλιο»… 
 
ΟΥΡΣΟΥΛΑ, ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΘΑ ΠΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΚΤΗ ΕΔΩ ΚΑΙ 7 ΜΗΝΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΑΓΩΓΩΝ NORDSTREAM; ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΚΡΙΣΙΜΗ ΥΠΟΔΟΜΗ ΤΗΣ ΕΕ ΗΤΑΝ ΞΕΡΕΙΣ… ΔΕΝ ΒΑΖΕΙΣ ΤΟ ΝΑΤΟ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΣΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΤΙ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ; ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΔΕΝ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ; ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΕΙ ΚΑΛΑ Η ΟΥΣΡΟΥΛΑ…
 
>>Ο επικεφαλής της υπηρεσίας εξωτερικών της ΕΕ, Ζοζέπ Μπορέλ, εξέφρασε στην κυριακάτικη εφημερίδα Le Journal du Dimanche, την άποψη πως οι στόλοι της ΕΕ θα πρέπει να περιπολούν στα στενά της Ταϊβάν για να επιβεβαιώσουν τη δέσμευση της Ευρώπης στην ελευθερία της ναυσιπλοΐας σε αυτήν την κρίσιμη περιοχή. Σημείωσε επίσης ότι η ΕΕ πρέπει να συμμετάσχει ενεργά στην κατάσταση με την Ταϊβάν, καθώς επηρεάζει την Ευρώπη σε οικονομικές, εμπορικές και τεχνολογικές πτυχές!! 
 
ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΤΩΡΑ ΣΚΗΝΙΚΟ… ΟΥΡΣΟΥΛΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΕ ΚΑΙ ΥΠΕΞ ΤΗΣ ΕΕ ΤΟΝ ΜΠΟΡΕΛ…. ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ… ΜΗ ΞΕΧΝΑΜΕ ΠΩΣ Η ΟΥΡΣΟΥΛΑ ΓΥΡΙΣΕ ΠΑΚΕΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΑ ΜΕ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΠΤΗΣΗ… ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ Ο ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΟ ΒΚ ΤΗΣ ΕΕ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ…
 
>> Ακριβώς τη στιγμή που ο Τζο Μπάιντεν ανακοινώνει την πρόθεσή του να διεκδικήσει άλλη μια θητεία ως πρόεδρος, ορισμένα μέλη του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος στο Καπιτώλιο πιστεύουν ότι νέα στοιχεία από έναν «πολύ γενναίο» πληροφοριοδότη του IRS (εφορία ΗΠΑ) μπορεί να δικαιολογούν μια παραπομπή σε δίκη. Ο βουλευτής Μπουρσέτ είπε στη Μαρία Μπαριτόμο
 
 
ότι ένας πράκτορας του IRS ανέφερε στους Ρεπουμπλικανούς ηγέτες ότι μια έρευνα για τον γιο του προέδρου Μπάιντεν, Χάντερ, ήταν γεμάτη από συγκρούσεις συμφερόντων. «Αυτή είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου», είπε ο Μπουρσέτ ο οποίος συνέχισε υποστηρίζοντας ότι εάν ο πρόεδρος εμπλέκεται σε παράνομη συμπεριφορά ή «υψηλά εγκλήματα», το Κογκρέσο δεν θα είχε άλλη επιλογή από το να παραπέμψει.
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα και το Οβάλ Γραφείο
 
>>>>Η Μάρτζορι Γκριν συνεχίζει το σφυροκόπημα στον Χάντερ Μπάιντεν: «Το FBI, το Υπουργείο Δικαιοσύνης, το Υπουργείο Οικονομικών και ολόκληρη η κυβέρνηση γνωρίζουν και έχουν αποδείξεις ότι ο Χάντερ Μπάιντεν εμπλέκεται σε εμπορία ανθρώπων και δεν έχουν κάνει απολύτως τίποτα γι' αυτό. Φανταστείτε όμως αν το επώνυμο του Χάντερ ήταν Τραμπ.
Ο Χάντερ είναι αναστατωμένος με τις δηλώσεις μου.
Λοιπόν Χάντερ, ολόκληρη η χώρα είναι εξοργισμένη για την προφανή επιρροή σου που ασχολείσαι με την πολιτική δύναμη του μπαμπά σου. Έλα να συζητήσεις μαζί μας τους Ρεπουμπλικάνους στην Επιτροπή Εποπτείας. Έχουμε πολλές ερωτήσεις»… ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ.. ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ… ΕΠΟΜΕΝΩΣ, ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΑΝΤΙΠΕΡΙΣΠΑΣΜΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΒΚ… ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΚΥΝΗΓΙ ΤΡΑΜΠ, ΟΥΚΡΑΝΙΑ, ΚΙΝΑ-ΤΑΙΒΑΝ ΚΤΛ ΚΤΛ ΚΤΛ. 
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και το Οβάλ Γραφείο
 
>> Μια άσκηση μοντελοποίησης πολεμικών σεναρίων που διατάχθηκε από επιτροπή του Κογκρέσου των ΗΠΑ έδειξε ότι θα ήταν αδύνατο για την Ουάσιγκτον να ανεφοδιάσει την Ταϊβάν με όπλα και εξοπλισμό μετά από μια κινεζική εισβολή. Η άσκηση διεξήχθη αυτή την εβδομάδα από την Επίλεκτη Επιτροπή της Βουλής των ΗΠΑ για το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα, με τη βοήθεια του think tank Center for a New American Security στην Ουάσιγκτον. 
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο
 
Η άσκηση έδειξε ότι οι αμερικανικές δυνάμεις θα υποστούν σοβαρές απώλειες εάν το Πεντάγωνο δεν στήριζε τα αποθέματά του με πυραύλους μεγάλου βεληνεκούς και δεν διαπραγματευόταν τη χρήση περισσότερων στρατιωτικών βάσεων στην περιοχή Ασίας-Ειρηνικού, ανέφερε το Reuters. «Βρισκόμαστε εντός του παραθύρου του μέγιστου κινδύνου για μια εισβολή Κινεζικού Κομμουνιστικού Κόμματος στην Ταϊβάν και το χθεσινό πολεμικό παιχνίδι τόνισε την ανάγκη να αναληφθεί δράση για να αποτραπεί η επιθετικότητα του ΚΚΚ και να εξοπλιστεί η Ταϊβάν μέχρι τα δόντια πριν ξεκινήσει οποιαδήποτε κρίση», δήλωσε ο εκπρόσωπος των ΗΠΑ Μάικ Γκάλαχερ., ένας Ρεπουμπλικανός από το Ουισκόνσιν που προεδρεύει της επιτροπής. 
 
ΤΟ ΑΦΗΓΗΜΑ ΠΑΙΖΕΙ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΚΑΙ ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΡΗΤΟΡΙΚΗ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΑΡΓΑ Η ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΩΣΗ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις