Ο ηθοποιός του Star Trek: Voyager Tim Russ είναι ο σωσιας του Barack Obama

 

Ο Tim Russ, ο ηθοποιός που

έπαιξε το Vulcan Tuvok στο Star Trek: Voyager τη δεκαετία του 1990, αναβίωσε την καριέρα του ως ηθοποιός με μια νέα παράσταση: απεικονίζοντας τον ατιμασμένο πρώην πρόεδρο Barack Hussein Obama στην τηλεόραση και στο κοινό,ειπαν πηγές από τη Διοίκηση Κυβερνοφόρου Στρατού των ΗΠΑ (ARCYBER ) .

Για χρόνια, οι εναλλακτικές ειδήσεις υποστήριζαν ότι ο Ομπάμα είχε αντιμετωπίσει τη δικαιοσύνη και αντικαταστάθηκε απο σωσια που μυρίζει θειάφι και ονομάστηκε «Άρχοντας των μυγών» αφού έντομα προσγειώθηκαν ανεξήγητα στο κεφάλι του κατά τη διάρκεια πολλών συνεντεύξεις τύπου.

Τα Λευκα Καπελα, ωστόσο, παραμένουν πεπεισμένοι ότι ο Obummer "πηρε το ρολο" και λένε ότι οι φημες του θανάτου του μπορεί να είναι πρόωρες. Όπως είπε μια υψηλόβαθμη πηγή στο Guantanamo Bay, «Αν κάποιος τον έπιασε, δεν ήμασταν εμείς, και δεν έχουμε δει αξιόλογες αποδείξεις ότι είναι νεκρός. Ποτέ δεν ακούσαμε φημες – και ο θάνατός του θα ήταν πολύ μεγάλο θέμα».

Ανεξάρτητα από το αν ο "Σκοτεινός Άρχοντας" είναι όρθιος ή φυτεμένος οριζόντια στο έδαφος, βρήκε έναν σύμμαχο στον Ρας, ο οποίος, σύμφωνα με πηγές, έπαιξε πρόσφατα τον ρόλο του Ομπάμα σε μια εκδήλωση ομιλίας στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας, όπου 9.000 άνθρωποι πλήρωσαν 900 δολάρια για να τον ακούσουν Αυτός και η σύζυγός του Μάικλ Ρόμπινσον επαινούν τους νόμους της Αυστραλίας για τον έλεγχο των όπλων, κατακεραύνουν τον Πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ και την κατασκευή του Προεδρικού Κέντρου του Ομπάμα στο Σικάγο.

Ο ARCYBER δεν είχε καν ακούσει για τον Ρας μέχρι τον Νοέμβριο του 2022, όταν ένας αντιρησιας της CIA έστειλε στον αναπληρωτή Διοικητή Στρατηγό Paul G. Craft έναν φάκελο λέγοντας ότι η Υπηρεσία είχε περιποιηθεί έναν Ομπάμα που του έμοιαζε.



Ο Ρας και ο Ομπάμα έχουν ομοιότητες: δομή προσώπου, χροιά, γωνία μύτης, μήκος και πλάτος. Μοιράζονται επίσης μια παρόμοια εκφραση φωνης. Ο Ομπάμα έχει μεγαλύτερα αυτιά, αλλά ο Ρας φοράει προσθετικά, όπως έκανε για να φαίνεται Vulcan στο Voyager, όταν τον υποδυοταν. Είναι στην ίδια ηλικιακή ομάδα, ο Ρας 66 και ο Ομπάμα 61, και έχουν την ίδια υφή μαλλιών, αν και ο Ρας, είπε ο φάκελος, έβαψε τα δικά του για να ταιριάζει με την απόχρωση του γκρι του Ομπάμα. Ο Ρας φοράει ψηλά παπούτσια για να εξηγήσει τη διαφορά ύψους τους—ο Ομπάμα είναι τρεις ίντσες ψηλότερος από τον Ρας.

Ο φάκελος υποστηρίζει ότι ο Ρας είχε εμμονή με τον Ομπάμα τουλάχιστον από το 2014. Ένας τότε 57χρονος Ρας ζήτησε από τον ατζέντη του να εξασφαλίσει μια ακρόαση για το Southside With You, μια ταινία του 2015—εντελώς πλασματική, παρεμπιπτόντως— για έναν νεαρό , ερωτεύτηκε τον Ομπάμα που γοητεύει τη Μισέλ σε ένα πρώτο ραντεβού στο Σικάγο. Λέγοντας ότι ήταν πολύ μεγάλος για να παίξει τον ρόλο, ο Ρας υποστήριξε ότι θα μπορούσε να απογηρατεί μέσω του CGI και να παίξει έναν πειστικό Μπαράκ Χουσεΐν Ομπάμα.



«Οι αναφορες της CIA δεν αναφέρουν γιατί χρειάζονται ηθοποιούς για να μιμηθούν τον Ομπάμα, αλλά λένε ξεκάθαρα ότι πλησίασαν τον Τιμ Ρας πέρυσι. Αναφέρουν ότι έβαλαν τον Ρας σε αυστηρή εκπαίδευση, έτσι ώστε ακόμη και επιτήδειοι παρατηρητές να μην μπορούν να πουν ότι δεν ήταν ο Ομπάμα, εκτός και αν τον είχαν δει "αφτιαχτο". Του έμαθαν να περπατάει, να μιλάει και να συμπεριφέρεται όπως ο Ομπάμα, όπως ακριβώς έμαθαν στον ηθοποιό Άρθουρ Ρόμπερτς να προσποιείται τον Τζόζεφ Μπάιντεν. Ο Τιμ Ρας είναι ο νέος Χουσεΐν Ομπάμα», είπε η πηγή μας.

 

 

 

 

 

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΣΑΤΥΡΙΚΟΥ ,ΛΕΕΙ ,
    ΟΤΙ Ο ΕΓΓΟΝΟΣ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ ,ΠΡΟΣΠΟΙΗΘΗΚΕ ,ΟΤΙ ΘΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ,
    ΤΟ ΓΥΡΙΣΕ ΣΤΟΝ ΚΑΡΣΙΛΑΜΑ .
    ΚΑΘΑΡΙΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΕΝΤΕ ΚΛΩΝΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ .
    ΑΥΤΟΣ ΕΦΑΓΕ ΜΙΑ ΣΦΑΙΡΑ ΣΤΟΝ ΣΒΕΡΚΟ ΚΑΙ Ο /Η ΜΙΣΕΛ ΤΡΑΝΣ, ΔΙΑΛΕΞΕ ΜΕ ΕΝΕΣΗ .
    ΚΑΛΟ ΤΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ;
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις