ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ 27/04/23


Η Αργεντινή εγκαταλείπει το δολάριο ΗΠΑ για να πληρώσει τις κινεζικές εισαγωγές σε γουάν. Η κυβέρνηση της Αργεντινής ανακοίνωσε σήμερα ότι συμφώνησε με την Κίνα να πληρώσει τις εισαγωγές με γιουάν και όχι με δολάρια ΗΠΑ. Ο Αργεντινός υπουργός Οικονομίας δήλωσε ότι «αυτό βελτιώνει τις προοπτικές για τα καθαρά αποθέματα της Αργεντινής». Η Αργεντινή λέει ότι θα πληρώσει για 1 δισεκατομμύριο δολάρια από τις κινεζικές εισαγωγές του Απριλίου σε γουάν αντί για δολάριο, μετά τον Απρίλιο, 790 εκατομμύρια δολάρια μηνιαίων εισαγωγών θα καταβάλλονται επίσης σε γουάν. ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΙΑΚΡΑΤΙΚΩΝ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΣΕ ΓΟΥΑΝ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΕΝΙΣΧΥΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΛΑΡΙΟΠΟΙΗΣΗ.
 
 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "QuantumLight1111 Forwarded from Donbass Devushka #dedollarization Argentina ditches US dollar to pay for Chinese imports in Yuan Argentinian government announced today that it has agreed with China to pay for imports with yuan and not with US dollars. Argentian economy minister stated that, "this improves the outlook for Argentina's net reserves." Argentina says will pay for $1 billion of April's Chinese imports in Yuan instead of Dollar, following April, $790 million of monthly mports will also be paid in Yuan. 25 QuantumLi... 10:59AM"
 
>> Η Ισλαμική-Χριστιανική Επιτροπή για την Υποστήριξη της Ιερουσαλήμ και των Ιερών της ισχυρίστηκε ότι το Bab Al-Rahma - το οποίο είναι μέρος του συγκροτήματος του τζαμιού Αλ-Ακτσά - αντιμετωπίζεται από το Ισραήλ ως χώρος που θα μετατραπεί σε συναγωγή και εξέδωσε την προειδοποίηση την Τρίτη, προσθέτοντας ότι οι επιθέσεις στην τοποθεσία έχουν αυξηθεί από το τέλος του ιερού μουσουλμανικού μήνα. Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΝΤΑΣΗΣ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ…
 
 Μπορεί να είναι εικόνα το Δυτικό Τείχος και κείμενο που λέει "QuantumLight1111 Forwarded from RT India India @RT_India_News @RT_India Ramzan Over... Israel Plans to Turn Bab Al-Rahma Mosque into Synagogue (Report) A rights group has claimed that Bab Al-Rahma which is part of the Al-Aqsa Mosque Compound is being eyed up by Israel as a site to be turned into synagogue. The Islamic-Christian Committee in Support of Jerusalem and its Sanctuaries gave the warning on Tuesday, adding attacks on the site have been ramped up since the end of the Muslim holy month. Question More @RT India official 19 QuantumLi...,"
 
>> Η αγοραία αξία της First Republic Bank έπεσε κάτω από το 1 δισ. Δολάρια για πρώτη φορά την Τετάρτη, μετά από μια έκθεση που ανέφερε ότι η κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών δεν ήταν πρόθυμη να παρέμβει στη διαδικασία διάσωσης σφυροκοπώντας τις μετοχές.
Μετά από ένα βάναυσο ξεπούλημα, η κεφαλαιοποίηση της τράπεζας ήταν περίπου 886 εκατομμύρια δολάρια στο χαμηλότερο επίπεδο την Τετάρτη, πολύ μακριά από το ανώτατο όριο των 40 δισεκατομμυρίων δολαρίων τον Νοέμβριο του 2021. ΜΕΓΑΛΟ ΤΟ ΞΕΠΛΥΜΑ ΧΡΗΜΑΤΟΣ (ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ, ΕΜΠΟΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ) ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΩΝ ΗΠΑ. ΚΑΙ ΕΠΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ…
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και κείμενο
 
>> Ο πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ Κέβιν Μακάρθι επεσήμανε την περίεργη συμπεριφορά του προέδρου Τζο Μπάιντεν λόγω της άρνησής του να συζητήσει το πρόβλημα του εθνικού χρέους της χώρας. «Ο Πρόεδρος αγνόησε κάθε ευκαιρία για επικοινωνία. Είναι τόσο περίεργο γιατί πριν πάντα έφερνε αντίρρηση σε ανθρώπους που αρνούνταν να διαπραγματευτούν. Δεν πρέπει να ενεργεί έτσι ένας ηγέτης του ελεύθερου κόσμου. Δεν θέλει έτσι η Αμερική να ενεργείς». Την Τετάρτη, η Βουλή των Αντιπροσώπων ενέκρινε νομοσχέδιο των Ρεπουμπλικανών για την αύξηση του ανώτατου ορίου του χρέους [[[[[[με ταυτόχρονη μείωση των δαπανών του προϋπολογισμού (ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ Ο ΜΠΑΙΝΤΕΝ, ΚΑΘΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΤΡΙΣ ΠΟΥ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΟ …. ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΜΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ)]]]]]]. Τον Απρίλιο, ο McCarthy παρουσίασε ένα νομοσχέδιο για την αύξηση του ανώτατου ορίου του χρέους κατά 1,5 τρισεκατομμύρια δολάρια. Το έγγραφο προβλέπει εξοικονομήσεις άνω των 4,5 τρισεκατομμυρίων δολαρίων. Επιπλέον, προβλέπει τον περιορισμό της περαιτέρω αύξησης των κρατικών δαπανών με ρυθμό που δεν υπερβαίνει το 1% ετησίως. Όπως σημείωσε ο McCarthy όταν περιέγραψε το νομοσχέδιο, εάν απαιτηθούν πρόσθετες δαπάνες, ο Λευκός Οίκος θα πρέπει να απευθυνθεί στο Κογκρέσο για έγκριση. Το νομοσχέδιο αποστέλλεται τώρα στη Γερουσία που ελέγχεται από τους Δημοκρατικούς για εξέταση.
 
 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο
 
>>Με την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Μπάιντεν, μεγάλοι χορηγοί της προεκλογικής του εκστρατείας έχουν βάνιτι. Ο δισεκατομμυριούχος και συνιδρυτής του Linkedin Reid Hoffman, ο μεγιστάνας των μέσων ενημέρωσης Chaim Saban και ο νεότερος Σόρος ανακοίνωσαν την υποστήριξή τους. 
 
 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο
 
>>Η παραπομπή Μπάιντεν πλησιάζει όλο και περισσότερο, καθώς Ρεπουμπλικάνοι εκπρόσωποι του Κογκρέσου, έχουν στοιχεία για μια εγκληματική οργάνωση της οικογένειας Μπάιντεν, με τον Τζο Μπάιντεν να είναι ο αρχινονός. Επίσης, αποδεικνύεται δεκάδες πράκτορες της ΣΙΑ είπαν ψέματα για τον υπολογιστή του Χάντερ Μπάιντεν πως είναι Ρωσική προπαγάνδα, με τον Υπεξ του Μπάιντεν, τον Άντονι Μπλίκεν, υπεύθυνος της εκλογικής εκστρατείας της Χίλαρι το 2016, να πρωτοστατεί στην προσπάθεια αυτή. ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΦΙΜΩΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΨΕΥΔΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΠΤΟΠ ΤΟΥ ΧΑΝΤΕΡ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΟΥ 2020 ΚΑΙ ΟΣΟ ΠΡΟΧΩΡΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ , ΤΟΣΟ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΦΑΝΕΡΗ ΑΥΤΗ Η ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ… Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΒΑΡΙΕΣ ΠΟΙΝΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, το Οβάλ Γραφείο και κείμενο που λέει "QuantumLight1111 Forwarded from SantaSurfing 03:04 EN 13,056.25 GLOBAL INDEXES> FOXI EX-CIA OFFICIAL: BLINKEN ORCHESTRATED INTEL DOW FUTURES BUSINESS LETTER DISCREDITING HUNTER BIDEN LAPTOP STORY 33,870.00 6:03A MORNINGS MARIA 18.00 0.145 RUS2K FUT 2.40 4.13- 39.00 AUST ALL ORDS XAO+ 752 -0.12% 51 CIA agents and BLINKEN are in on the #HunterBidensLaptop Scandal!! Maria talking with Rep. Burchett (R) about the crimes, suggesting the crooked CIA agents to Lawyer up and states... "How could we not impeach (Joe) Biden!" Here we go!!! QuantumLi..."
 
>>Την ίδια στιγμή το NBC News ανέφερε πως οι δικηγόροι του Χάντερ Μπάιντεν συναντήθηκαν με τους εισαγγελείς του Υπουργείου Δικαιοσύνης για να συζητήσουν ποινικές διώξεις που ενδέχεται να υποβληθούν εναντίον του γιου του προέδρου Τζο Μπάιντεν. ΕΙΠΑΜΕ, ΟΣΟ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΝ ΣΤΟ ΚΟΓΚΡΕΣΟ, ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ. ΒΛΕΠΕ ΟΥΚΡΑΝΙΑ, ΤΑΙΒΑΝ, ΚΟΡΕΑ, ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΤΛ ΚΤΛ ΚΤΛ.
 
 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "QuantumLight1111 Forwarded from Insider Paper NEW Hunter Biden lawyers met with DOJ prosecutors to discuss criminal charges that might be filed against the son of President Joe Biden, NBC News reported, citing sources. Follow @insider paper 29 QuantumLi... QuantumLi...,10:09AM AM 31 QuantumLi..., 10:09 AM"
 
>> Οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας προσπάθησαν να επιτεθούν ανεπιτυχώς στον πυρηνικό σταθμό ηλεκτροπαραγωγής του Κουρσκ στην πόλη Κουρτσάτοφ, καθώς η άφιξη αποκρούστηκε από τη ρωσική αεράμυνα. Σύμφωνα με πληροφορίες μας, το σύστημα αεράμυνας στην περιοχή του μεγαλύτερου πυρηνικού σταθμού της περιοχής λειτούργησε στις 26 Απριλίου περίπου στις 23:00. Παράλληλα, σήμανε συναγερμός σε όλη την περιοχή του Μπριάνσκ. ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΟΣΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ.
 
 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο
 
>>Ο πρόεδρος Πούτιν επέστρεψε εσπευσμένα στο Κρεμλίνο αργά το βράδυ, προφανώς για κάποιον πολύ σημαντικούς λόγους ασφαλείας. ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΣΤΟ ΚΡΕΜΛΙΝΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΑΦΟΡΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΣΥΧΝΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ, ΚΑΘΩΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΦΩΤΙΑ.
 
 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "QuantumLight1111 Forwarded from Aquila 00:04 maRK Putin is rushed back to the Kremlin at 21:58 PM Moscow Time. 55 QuantumLi..,10 PM"
 
>> Ο πρόεδρος Ζι είχε τηλεφωνική συνάντηση με το Ζελένσκι. Τα θέματα της συνομιλίας δεν έγιναν γνωστά, αλλά ανακοινώθηκε πως θα δημιουργηθεί μια κινέζικη αντιπροσωπεία που θα προσπαθήσει να επιλύσει την ουκρανική κρίση. Επικεφαλής της κινεζικής ειδικής αντιπροσωπείας για την επίλυση της ουκρανικής κρίσης στην Ουκρανία και σε άλλες χώρες θα είναι ο πρώην πρεσβευτής της Κίνας στη Ρωσία Λι Χούι, Ο οποίος είναι γνωστός για τις φιλορωσικές θέσεις του. 
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "QuantumLight1111 Forwarded from Donbass Devushka 0 Chinese special delegation to resolve the Ukrainian crisis in Ukraine and other countries will be headed by former Chinese Ambassador to Russia Li Hui PRC Foreign Ministry QuantumLig..."
 
ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΦΥΣΙΚΑ Η ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΤΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑΤΟΣ. ΕΓΙΝΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΣΧΕΔΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΩΡΙΤΕΡΑ, ΟΠΩΣ ΗΘΕΛΑΝ ΔΥΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΖΕΛΕΝΣΚΙ. Η ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑΤΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑΤΟ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ. ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ, ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ Ο ΖΙ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΙΣΩΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΑΥΤΗ Η ΚΙΝΗΣΗ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ/ΝΑΤΟ. 
 
>> Οι ΗΠΑ θα στείλουν τα πρώτα πυρηνικά υποβρύχια στη Νότια Κορέα σε 40 χρόνια. Ο πρόεδρος Τζο Μπάιντεν στη συνάντηση με τον Νοτιοκορεάτη πρόεδρο υπέγραψε τη δέσμευση για «ενίσχυση των δεσμεύσεων αποτροπής των ΗΠΑ» στη Νότια Κορέα την Τετάρτη, δεσμευόμενος να στείλει το πρώτο πυρηνικό υποβρύχιο των ΗΠΑ στη Σεούλ τα τελευταία 40 χρόνια και περιλαμβάνει σχέδια για τη σύσταση μιας πυρηνικής συμβουλευτικής ομάδας για την ανταλλαγή πληροφοριών για την αποτροπή απειλών από τη Βόρεια Κορέα. Ο «ΕΙΡΗΝΟΠΟΙΟΣ» ΤΖΟ, ΩΣ ΜΑΡΙΟΝΕΤΑ ΤΟΥ ΒΚ, ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΕΣΤΙΕΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΡΡΑΞΗΣ.
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "QuantumLight1111 Forwarded from Disclose.tv 00:02 NOW Biden: "Nuclear attack by North Korea... will result in the end ofwhatever regime that would take such an action." South Korea's Yoon added that any nuclear attack by North Korea will be met "swiftly, overwhelmingly and decisively with the full force of the alliance including US nuclear weapons." @disclosetv 32 QuantumLig. 9:32"
 
>> Για πρώτη φορά μετά την κατάρρευση της Σοβιετικής ένωσης, οι Ηνωμένες Πολιτείες ξανάρχισαν την παραγωγή πυρηνικών κεφαλών. Σύμφωνα με την Εθνική Διοίκηση Πυρηνικής Ασφάλειας, το 2023 οι Ηνωμένες Πολιτείες θα παράγουν αρκετές δεκάδες νέες πυρηνικές κεφαλές. Συγκεκριμένα, σχεδιάζεται η παραγωγή 80 πυρήνων πλουτωνίου φέτος, που αποτελούν βασικό στοιχείο στρατηγικών και τακτικών πυρηνικών βομβών. Επιπλέον, οι Αμερικανοί θέλουν να παρατείνουν τη διάρκεια ζωής των πυρηνικών βομβών B61-12 που βρίσκονται στην Ευρώπη. Θα εκσυγχρονίσουν επίσης τις κεφαλές των διηπειρωτικών βαλλιστικών πυραύλων Trident II. ΕΙΠΑΜΕ, ΜΕ ΜΑΡΙΟΝΕΤΑ ΤΟΝ ΜΠΑΙΝΤΕΝ, ΤΟ ΒΑΘΥ ΚΡΑΤΟΣ ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΦΩΤΙΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ. Η ΧΙΛΑΡΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΗΡΘΕ ΠΟΤΕ ΚΑΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΣΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΑ «ΠΑΙΔΙΑ» ΤΗΣ, ΠΙΣΤΑ ΣΤΟ ΒΚ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΠΑΛΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΦΩΤΙΑ. 
 
 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "QuantumLight1111 Forwarded from Intel Slava z The United States will produce 80 plutonium charges in the next few months. Also, the National Nuclear Security Administration announced work to extend the life of the B61 B61-12 nuclear bombs deployed in Europe. In addition the Pentagon has requested an upgrade of the W88 nuclear warheads for the Trident II intercontinental ballistic missiles. QuantumLig"
 
>> Η Κίνα προειδοποίησε την Ουάσιγκτον και τη Σεούλ να μην «προκαλέσουν αντιπαράθεση» με τη Βόρεια Κορέα την Πέμπτη, αφού ο πρόεδρος Τζο Μπάιντεν και ο Νοτιοκορεάτης ομόλογός του είπαν ότι η Πιονγκγιάνγκ θα αντιμετωπίσει το «τέλος» της ηγεσίας της εάν χρησιμοποιήσει το πυρηνικό της οπλοστάσιο.
«Όλα τα μέρη θα πρέπει να αντιμετωπίσουν την ουσία του ζητήματος της (κορεατικής χερσονήσου) και να παίξουν εποικοδομητικό ρόλο στην προώθηση μιας ειρηνικής διευθέτησης του ζητήματος», δήλωσε η εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών Μάο Νινγκ. Προέτρεψε κατά της «σκόπιμης υποκίνησης εντάσεων, πρόκλησης αντιπαραθέσεων και παιχνιδιών απειλών».
Το Πεκίνο καταδίκασε αυτή την απόφαση την Πέμπτη, λέγοντας ότι η Ουάσιγκτον «αγνοεί την περιφερειακή ασφάλεια και επιμένει να εκμεταλλεύεται το ζήτημα της χερσονήσου για να δημιουργήσει ένταση. Αυτό που κάνουν οι ΗΠΑ… προκαλεί αντιπαράθεση μεταξύ στρατοπέδων, υπονομεύει το καθεστώς μη διάδοσης των πυρηνικών όπλων και τα στρατηγικά συμφέροντα άλλων χωρών», είπε Η Μάο.
 
 Μπορεί να είναι εικόνα χάρτης και κείμενο
 
ΕΔΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΜΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗ ΜΑΚΓΚΡΕΓΚΟΡ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΠΕ ΠΩΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΖΙ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΕΙ ΤΟΝ ΚΙΜ ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΕΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΝΟΤΙΑ ΚΟΡΕΑ, ΕΝΩ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΑΠΟ ΝΟΤΙΑ ΚΟΡΕΑ ΚΑΙ ΗΠΑ, Η ΚΙΝΑ ΘΑ ΣΤΑΘΕΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΟΡΕΑΣ, ΚΑΘΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΩΣ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΥΚΛΩΘΕΙ Η ΚΙΝΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις