ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΑΦΡΙΚΗ


 Στα βορειοανατολικά της Κεντροαφρικανικής Δημοκρατίας, πραγματοποιήθηκε μια διαδήλωση για την υποστήριξη των Ρώσων εκπαιδευτών που εκπαιδεύουν τον εθνικό στρατό της FACA και τα τελευταία χρόνια τους έχουν κάνει την ισχυρότερη μονάδα στην ήπειρο.



"Όλοι έχουμε δει πώς οι Ρώσοι ειδικοί προστατεύουν τον πληθυσμό και διώχνουν τις συμμορίες. Αυτός είναι ένας τρόπος να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας μέσω μιας πορείας υποστήριξης."

Το 2018, η Κεντροαφρικανική Δημοκρατία υπέγραψε συμφωνία στρατιωτικής συνεργασίας με τη Ρωσία, σύμφωνα με την οποία Ρώσοι ειδικοί άρχισαν να εκπαιδεύουν τοπικούς αξιωματούχους ασφαλείας.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 


Σχόλια

  1. ...ΚΑΙ Η ΒΑΓΚΝΕΡ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΑΚΤΙΚΟ ΡΩΣΣΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΕΚΑΝΕ ΕΚΚΑΘΆΡΙΣΗ ΤΗΣ Κ.ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑΣ,ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΆ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΡΩΣΣΟΙ ΕΠΑΙΖΑΝ ΕΝΤΙΜΑ,ΕΝΩ ΟΙ ΔΥΤΙΚΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΣΤΟ ΤΣΕΠΑΚΙ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ,ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΎΣ, ΚΑΙ ΣΙΧΑΜΕΝΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΥΣ ΑΝΤΑΡΤΕΣ,ΗΤΑΝ ΜΑΚΙΑΒΕΛΙΚΟΙ ΜΕΝ,ΧΑΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΥΠΟΥΛΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕ...

    Η ΑΦΡΙΚΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΗΠΕΙΡΟΣ ΠΟΥ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΏΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΡΩΣΣΟΥΣ,ΕΞ ΟΥ ΚΑΙ ΑΓΑΠΟΥΝ ΡΩΣΣΙΑ ΚΑΙ ΠΟΥΤΙΝ.

    ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΩΣΤΉ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ,ΚΑΙ ΟΣΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΚΙ ΑΝ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΘΑ ΓΡΑΨΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ΜΕ ΧΡΥΣΑ ΓΡΆΜΜΑΤΑ.

    ΡΙΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις