Οι κλώνοι του Deep State λήγουν μετά από τρία χρόνια ομολογησε ο επιστημονας που τους δημιουργησε

 

Οι κλώνοι του Deep State υπάρχουν

μόνο για τρία χρόνια αφού φύγουν από τους θαλάμους ωρίμανσης και ανακαλούνται σε κέντρο αποκατάστασης τουλάχιστον μία εβδομάδα πριν λήξουν, σύμφωνα με έναν επιστήμονα κλωνοποίησης του Deep State που συνελήφθη από τις Ειδικές Δυνάμεις των ΗΠΑ στις αρχές Ιανουαρίου και μεταφέρθηκε σε άγνωστο ασφαλές σπίτι για μια μακρά ανάκριση.

Πηγή από το γραφείο του στρατηγού Eric M. Smith είπε ότι οι στρατιωτικοί ανακριτές άρχισαν να ανακρίνουν τον 49χρονο γερμανικής καταγωγής επιστήμονα, που τώρα αναγνωρίζεται ως Harald Kraus, αμέσως μετά τη σύλληψή του. Ένας επιφυλακτικός Kraus αρνήθηκε να απαντήσει σε ερωτήσεις αφού του είπαν ότι μπορούσε να συνεργαστεί ή να αντιμετωπίσει ένα στρατιωτικό δικαστήριο με ποσοστό καταδίκης 100% τα τελευταία δύο χρόνια.

Πριν από αυτό, οι ανακριτές χρησιμοποίησαν ήπια γλώσσα προσπαθώντας να πείσουν τον Kraus να αποκαλύψει την τοποθεσία των κέντρων κλωνοποίησης στις Ηνωμένες Πολιτείες. Περιέγραψαν τον Kraus ως έξυπνο αλλά και συνεσταλμένο και εύθραυστο, και φοβήθηκαν ότι ο εξαναγκασμός θα μπορούσε να τον κάνει να λυγισει- όχι ομως με το τροπο που ήθελαν. Του υποσχέθηκαν προστασία από τα αντίποινα του Deep State και είπαν ότι αν τον απελευθέρωναν στους δρόμους, το Deep State σίγουρα θα τον σκότωνε, αφού ήξερε ότι βρισκόταν στα χέρια των Λευκων Καπελων του στρατού των ΗΠΑ.

«Αν σε ελευθερώσουμε, σου δίνω 24 ώρες, μάλλον λιγότερες, πριν σε βρουν. Ακόμα κι αν δεν μας πείτε τίποτα, θα υποθέσουν ότι σας σπάσαμε, θα υποθέσουν ότι μιλήσατε. Είμαστε τα καλά παιδιά εδώ. Αν είσαι τυχερός, θα σε σκοτώσουν γρήγορα, ανώδυνα, αλλά τα αφεντικά σου δεν φημίζονται για το ότι είναι ελεήμονες», φέρεται να είπε στον Kraus ένας ανακριτής.

Αυτή ήταν ήπια γλώσσα, είπε η πηγή μας.

Ο Kraus έλαβε βασιλική μεταχείριση—ποιοτικό φαγητό προσαρμοσμένο στη διατροφή του και άφθονο χρόνο ανάρρωσης μεταξύ των ισόχρονων ανακρίσεων και έμεινε σε ένα δωμάτιο με κρεβάτι αντί για κελί με μια ξεχαρβαλωμένη, άβολο ραντζο. Οι ανακριτές ήλπιζαν ότι η γενναιοδωρία τους θα προκαλούσε ομολογία. Αλλά ο Κράους, ξεροκέφαλος και φανερά φοβισμένος για τους πρώην εργοδότες του, εξακολουθούσε να απαντά σε ερωτήσεις με σηκωμενους ώμους και δηλωσεις τυπου «πραγματικά δεν ξέρω τίποτα».

Η βολική αμνησία του συνεχίστηκε τον Μάρτιο, απογοητεύοντας τους ανακριτές που του είχαν παράσχει κάθε δυνατή ευγένεια και ήταν επιμελείς στην προσπάθεια να κερδίσουν την εμπιστοσύνη του με πράξεις καλοσύνης.

Στα μέσα Μαρτίου, ο Kraus σταμάτησε να τρώει, λέγοντας στους ανακριτές ότι η αιχμαλωσία του προκαλούσε κατάθλιψη και ότι είχε χάσει την όρεξή του. Είπε ότι νοσταλγούσε, όχι τη δουλειά αλλά τη σύζυγό του και τον 12χρονο γιο του που ζούσαν στο Αμβούργο της Γερμανίας.

Οι ανακριτές είδαν ένα άνοιγμα.

«Όλη μας η έρευνα και δεν είχαμε ιδέα ότι αυτός ο τύπος έχει γυναίκα και παιδί ακόμα στη Γερμανία», είπε η πηγή μας στο γραφείο του στρατηγού Σμιθ. «Είπε στους ανακριτές ότι ζούσαν στη Γερμανία επειδή η σύζυγος φροντίζει με μερική απασχόληση την άρρωστη μητέρα της και δεν τους είχε δει εδώ και ένα χρόνο, όταν τον επισκέφτηκαν στη Βοστώνη. Έτσι, οι ερευνητές θεώρησαν ότι μπορεί να έλεγε ψέματα, να έπαιζε το χαρτί συμπάθειας και όλα αυτά, αλλά από τη γλώσσα του σώματος και τη στάση του συμπέραναν ότι μάλλον έλεγε την αλήθεια. Και το χρησιμοποίησαν προς όφελός τους».

Οι ανακριτές ενίσχυσαν την τακτική τους, λέγοντας στον Kraus ότι μόνο μέσω αυτών θα έβλεπε ξανά την οικογένειά του.

«Ξέρεις ότι κυνηγούν οικογένειες και φίλους επίσης», είπε ένας ανακριτής στον Kraus. «Το ότι η γυναίκα και ο γιος σου είναι στο εξωτερικό δεν σημαίνει ότι είναι ασφαλείς και αν επιστρέψουν στις ΗΠΑ και σε αναζητήσουν επειδή δεν έχουν νέα, πιστέψτε με, θα κινδυνεύσουν. Οι άνθρωποι για τους οποίους δούλευες — δεν ξέρεις τι είναι ικανοί, Χάραλντ, απλά δεν ξέρεις».

Η συνεργασία θα ανταποκρινόταν, είπε ο ανακριτής, προσθέτοντας ότι το Deep State ήταν ένας ύπουλος, ακούραστος αντίπαλος του οποίου ο πόθος για εκδίκηση θα οδηγούσε τελικά τους πράκτορες του κακού στην οικογένεια του Kraus.

Ο Kraus έσπασε. Ανάμεσα στους λυγμούς είπε στους ανακριτές ότι το Deep State είχε κατακερματίσει τις επιχειρήσεις κλωνοποίησης του, έτσι ώστε οι επιστήμονες σε μια εγκατάσταση δεν γνώριζαν ούτε την τοποθεσία ούτε τους υπαλλήλους σε άλλα εργαστήρια. Είχε δει σλαιτ, είπε, που παραπέμπουν στην ύπαρξη δώδεκα εγχώριων εργαστηρίων κλωνοποίησης εκτός από αυτό στο οποίο είχε εργαστεί στο Μιζούρι. Όταν επέμεινε ότι αγνοούσε ποιους κλώνους είχε γεννήσει το Deep State σε διαφορετικά εργαστήρια, οι ερευνητές του ζήτησαν να περασει τεστ αληθειας κι εκεινος συμφώνησε.

Ενώ ήταν γαντζωμένος στον πολύγραφο, ο Kraus είπε ότι οι κλώνοι είχαν «διάρκεια ζωής» μόνο τριών ετών, γι' αυτό το Deep State δημιούργησε πολλαπλά αντίγραφα των ίδιων προσώπων. Είπε ότι η ταχεία ωρίμανση ήρθε με μια άλυτη παρενέργεια: μη αναστρέψιμη αποσύνθεση των νευρικών οδών.

Στους ανθρώπους, ο εγκέφαλος καθαρίζει τις αχρησιμοποίητες οδούς μέσω μιας διαδικασίας που ονομάζεται "συνοπτικό κλάδεμα". Κάθε φορά που μαθαίνουμε κάτι νέο, η δομή του εγκεφάλου μας αλλάζει. σχηματίζονται νέες νευρικές οδοί (δημιουργούνται συνάψεις για την αποθήκευση και ανάκτηση αυτής της νέας πληροφορίας.)

Οι κλώνοι, είπε ο Kraus, σταματούν να σχηματίζουν νέα μονοπάτια μετά από τρία χρόνια και τα υπάρχοντα μονοπάτια σαπίζουν, προκαλώντας ψύχωση πριν πεθάνουν. 

Κάθε κλώνος, πρόσθεσε, έχει ένα υποδερμικό μικροτσίπ εμφυτευμένο πίσω από το αριστερό αυτί. Χρησιμεύει ως συσκευή παρακολούθησης GPS και δέκτης μέσω του οποίου το Deep State μπορεί να εκδώσει μια «εντολή ανάκλησης» πριν από την ημερομηνία λήξης του κλώνου.

«Είπε επίσης ότι το τσιπ επιτρέπει στο Deep State να παρακολουθεί τη γενική υγεία ενός κλώνου», είπε η πηγή μας.

Ο Kraus εξήγησε ότι οι κλώνοι που ανακαλούνται διαλύονται σε οξύ και αντικαθίστανται από ένα άλλο αντιγραφο του ανθρώπου που απεικονίζει δημόσια και ισχυρίστηκε ότι το κατεστραμμένο πλέον εργαστήριο του Μιζούρι είχε κυκλοφορήσει τρία αντίγραφα του Joseph R. Biden μεταξύ 2012-2022.

Ο Κράους είπε ότι πίστευε, αλλά δεν μπορούσε να αποδείξει ότι ο Ομπάμα σκότωσε τον πραγματικό Μπάιντεν.

Η πηγή μας είπε ότι ο Kraus πέρασε τέσσερις εξετάσεις τεστ αληθειας.

Όταν ρωτήθηκε τι θα συνέβαινε με τον Kraus, είπε, «Προφανώς, δεν μπορούμε να τον αφήσουμε να φύγει. Το Deep State δεν θα τον αφήσει να ζήσει και έχουμε δικαιολογημένους λόγους να τον κρατήσουμε επ' αόριστον αν χρειαστεί. Έχει διαπράξει εγκλήματα κατά του έθνους και της ανθρωπότητας. Και μπορεί να έχει περισσότερα να μας πει».






ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..














ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις