Η Liz Cheney πηγε "να συναντησει" τον πατερα της

 

Στεκόμενη στην αγχόνη

με ένα πλεγμένο σχοινί γύρω από το λαιμό της, η Λιζ Τσένι αφιέρωσε τις τελευταίες της ανάσες για να εξευτελίσει τον Πρόεδρο Ντόναλντ Τζέι Τραμπ -ο οποίος δεν ήταν παρών- και τα «τσιράκια» του, κατηγορώντας τους ότι συλλογικά ανέτρεψαν το Σύνταγμα για να επιβάλουν μια "αλλη δικαιοσυνη". Τα μάτια της,  κοιτούσαν τους αξιωματικούς που στέκονταν από κάτω και μπροστά της, σαν να απομνημόνευε πρόσωπα για μια μελλοντική μάχη εναντίον τους.

Όπως είναι χαρακτηριστικό στους απαγχονισμούς, ένας ένστολος στρατιώτης τράβηξε το σχοινί που εκτείνεται από τον λαιμό της Τσένι σε μια δοκό αρκετη αποσταση πάνω από αυτούς. Έγνεψε καταφατικά στον υποναύαρχο Κράνταλ, δηλώνοντας την ετοιμότητά του να πατήσει το κουμπί.

Η Τσένι με κατακόκκινα μάγουλα αναρωτήθηκε πώς ο Τραμπ και ο ναύαρχος Κράνταλ θα αντιμετωπίσουν τελικά τα δικά τους δικαστήρια με μια προκαθορισμένη ετυμηγορία ενοχής. Είπε ότι τους περίμενε μια αναπόφευκτη μοίρα,αυτους και τους συν-συνωμότες τους. Θεώρησε τον Τραμπ και τον ναύαρχο υπεύθυνους για τον θάνατο του πατέρα της και είπε ότι ο «λαός» της θα τους αποκεφαλίσει.

«Είστε όλοι καταδικασμένοι», είπε, κουνώντας τους δεμένους καρπούς της και αποκάλεσε τον ναύαρχο Κράνταλ εκνευριστικο, σαν κουνούπι που βουίζει που περιμένει να το σκοτωσουν.

«Αυτό δεν είναι προσωπικό. Δεν απολαμβάνω τις ευθύνες μου», είπε ο αντιναύαρχος Crandall. «Ορκιστηκατε στο συνταγμα της χώρα μας . Δεν είναι η χώρα σου. Έπαψε να είναι η χώρα σου τη στιγμή που πρόδωσες το Σύνταγμα. Είσαι αντιαμερικανη. Εσείς και οι δικοί σας άνθρωποι, στέκεστε εκεί θεωρωντας τον εαυτό σας άμεμπτο, χωρίς αμφιβολίες για αυτό που έχετε κάνει. Σε λυπάμαι πραγματικά "

Ο ναύαρχος φαινόταν υπομονετικός. Έδωσε στην Τσένι μεγαλύτερο περιθώριο από ό,τι είχαν οι προηγούμενοι Deep Staters στην αγχόνη. Το πρόσωπό του δεν είχε έκφραση, αλλά έδειχνε να ενδιαφέρεται πραγματικά για το τι έκανε ανθρώπους σαν την Τσένι να κανουν οτι εκαναν – Τι τους ώθησε να εκτιμήσουν την απληστία έναντι της φιλανθρωπίας; Ποια επιτακτική δύναμη τους αφαίρεσε την ευπρέπεια; Το απαθές βλέμμα του προκαλούσε απορία καθώς άκουγε τον απεχθή μονόλογο της Τσένι, με τη γλώσσα της να τρεμοπαίζει σαν φιδιού καθώς έβριζε τον ναύαρχο και την οικογένειά του.

«Δολοφόνησες τον πατέρα μου. Σκότωσες τους φίλους μου. Και για αυτό θα πεθάνεις», είπε η Τσένι.

Προφανώς ο ναύαρχος είχε ακούσει αρκετά. Έδωσε εντολή στον στρατιώτη στην πλατφόρμα να πατήσει το κουμπί και ένα δευτερόλεπτο αργότερα, η Τσένι κρεμόταν στο σχοινι. Ένας γιατρός του Πολεμικού Ναυτικού επιβεβαίωσε τον θάνατο της Τσένι και σημείωσε την ώρα: 9:30 π.μ., Δευτέρα 24 Απριλίου.

Ο ναύαρχος Crandall είχε ένα φορτωμένο πρόγραμμα. Έπρεπε ακόμη να επιβλέπει τον απαγχονισμό δύο διεφθαρμένων ομοσπονδικών και στη συνέχεια να επιβιβαστεί σε μία από τις πολλές πτήσεις που τελικά θα τον μετέφεραν στο Γκουάμ, όπου θα διεξάγονταν δικαστήρια στο άμεσο μέλλον. 





ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..














ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΕΊ ΚΑΙ ΜΕ ΕΡΝΤΟΓΑΠ ΧΑΧΑΧΑΑΑ


    ΠΆΕΙ ΤΈΛΟΣ ?

    ΈΧΕΙ ΣΥΝΈΧΕΙΑ...

    ΤΑΙΝΙΑΡΑ !
    JFK JFK JFK


    ΤΖΟΛΙ ΠΑΡΤΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις