Οι τέσσερις τύποι «κλώνων» που χρησιμοποιούν οι Illuminati


Αυτα ειναι τα 4 ειδη κλωνων.... 1. Πραγματικοί κλώνοι - Αυτό είναι ένα άτομο που αναπτύχθηκε από έναν δοκιμαστικό σωλήνα (αναφέρεται ως "in vitro") ή μια εμφυτευμένη μήτρα που έχει την ίδια γενετική σύνθεση με ένα άλλο άτομο - ούτως ή άλλως, ένα πανομοιότυπο δίδυμο όσον αφορά τη γενετική σύνθεση .  Η γενετική κωδικοποίηση έχει αναπαραχθεί και τώρα υπάρχει ένας νέος άνθρωπος που είναι ένα πανομοιότυπο δίδυμο.

  2. Συνθετικοί Άνθρωποι Πρόκειται για «άνθρωπους» που φαίνονται εξίσου αληθινοί με ένα πραγματικό πρόσωπο, αλλά προσομοιώνουν ανθρώπινα όντα.  Το σημείο εκκίνησης είναι ορισμένοι ιστοί που λαμβάνονται από βοοειδή.  (Αυτός είναι ένας από τους λόγους για τους ακρωτηριασμούς των βοοειδών.) Η διαδικασία είναι μια εξέλιξη μιας διαδικασίας που ανακαλύφθηκε στα τέλη της δεκαετίας του 1950.  Αυτό το πείραμα του 1959 περιγράφηκε σε ένα βιβλίο του 1968 με τίτλο The Biological Time Bomb από τον Gordon Rettray Taylor.

  3. Οργανικά ρομποτοειδή Πρόκειται για μια «τεχνητή μορφή ζωής» που δημιουργείται από διαδικασίες που είναι πολύ διαφορετικές από την κλωνοποίηση ή τη συνθετική.

  Η οργανική τεχνολογία ρομπότ αναπτύσσεται για να κάνει όσο το δυνατόν ακριβέστερα αντίγραφα σημαντικών προσωπικοτήτων όπως οι πρόεδροι και ορισμένοι από τους συνεργάτες τους.

  ένα.  Πώς μεταφέρεται η μνήμη ενός ατόμου για τα οργανικά ρομποτοειδή

  4. Doppelganger (Διπλοί) Υπάρχει ένα πρόγραμμα σε εξέλιξη για την εύρεση διπλών για διασημότητες, καθώς και ένα πρόγραμμα για τη δημιουργία μυστικών πανομοιότυπων διδύμων (που χωρίζονται κατά τη γέννηση και δεν βλέπονται ποτέ).  Το διπλό του Τζορτζ Μπους ήταν ακατάσχετο ενώ ο Τζορτζ Μπους είναι παιδόφιλος.  Ο διπλός του έζησε στη Γαλλία αφού ο Μπους δεν ήταν πλέον πρόεδρος.  Χρησιμοποιώντας διπλά (ή οποιοδήποτε από τα συνθετικά ή οργανικά ρομποτοειδή) η ελίτ μπορεί να ξεφύγει κρυφά και να εκτελέσει σατανικές τελετουργίες.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις