Η JAG ερευνά βαθιά τους ισχυρισμούς του υπαλλήλου της Fed Shannon Corless και βγαζει "λαυρακια"...!!!

 

Ο κόσμος αποσπάται στιγμιαία από την

απόκτηση του Twitter από τον Musk και την υποτιθέμενη επίθεση στον Paul Pelosi, αλλά συμβαίνουν πολλά περισσότερα.


Η  αξιωματούχος του Υπουργείου Οικονομικών που παραδόθηκε στις στρατιωτικές αρχές την περασμένη εβδομάδα έδωσε στους ανακριτές της JAG πληθώρα δεδομένων που περιγράφουν λεπτομερώς τη συστημική διαφθορά στη Fed που ξεκίνησε αμέσως μετά την ορκωμοσία της υπουργού Οικονομικών Janet Yellen στις 26 Ιανουαρίου 2021, σύμφωνα με πηγές του US Navy Judge Advocate. .

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, η υπάλληλος του Υπουργείου Οικονομικών Shannon Corless – πεπεισμένη ότι ήταν στόχος στρατιωτικής επιχείρησης επιτήρησης – και ο δικηγόρος της πέρασε από την εξώπορτα στα γραφεία έρευνας της JAG στην Pensacola της Φλόριντα, όπου ομολόγησε ότι συμμετείχε σε ένα σχέδιο υπεξαίρεσης με το οποίο φορολογούμενων δολάρια ξεπλύθηκαν και διανεμήθηκαν σε αριστερές οργανώσεις όπως οι Antifa και Black Lives Matters, καθώς και οι λεγόμενες θρησκευτικές φιλανθρωπικές οργανώσεις που χρηματοδοτούν παράνομους μετανάστες.

Τα γραφεία τόσο του στρατηγού USMC David H. Berger όσο και του αντιναύαρχου Darse E. Crandall του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ αρνήθηκαν ότι γνώριζαν οποιαδήποτε επιχείρηση με επίκεντρο την Corless και είπαν ότι δεν είχαν ιδέα ποια ήταν πριν από την περασμένη εβδομάδα.

Όταν η Corless παραδόθηκε, έδωσε στους ερευνητές μια κάρτα SD που, είπε, είχε αποδείξεις για τους ισχυρισμούς της. Οι ερευνητές της JAG πέρασαν την τελευταία εβδομάδα επαληθεύοντας την αυθεντικότητα της κάρτας και εξετάζοντας το περιεχόμενο της, είπε η πηγή μας.

«Πρώτον, αντιμετωπίσαμε την Corless με καχυποψία. Η ιστορία της ότι παραδόθηκε επειδή είδε ένστολους στρατιώτες να την κατασκοπεύουν πίσω από φράχτες ήταν, λοιπόν, πολύ ύποπτη και ακουγόταν περιεργη. Αυτή η γυναίκα κυριολεκτικά είδε παντού συνωμοσίες εναντίον της. Από όσα γνωρίζουμε, το Deep State θα μπορούσε να μας τροφοδοτεί με παραπληροφόρηση και οι πληροφορίες στην κάρτα θα μπορούσαν εύκολα να παραποιηθούν. Ωστόσο, η Corless ήταν ευτυχώς πρόθυμη να ενοχοποιήσει τον εαυτό της, ένα περίεργο παιχνίδι, και ήταν Βοηθός Γραμματέας του Υπουργείου Οικονομικών για τον OIA, και είχε εργαστεί για το DNI, που σημαίνει ότι είναι σε θέση να γνωρίζει τα πράγματα που λέει ότι ξέρει. Είμαστε πολύ μεθοδικοί στην προσέγγισή μας», είπε η πηγή μας.

Ήταν πρόθυμη να μοιραστεί ορισμένα δεδομένα που βρέθηκαν στην κάρτα SD, παρόλο που η JAG εξακολουθεί να αναζητά αποδεικτικά στοιχεία. Στις 8 Σεπτεμβρίου 2022, η Janet Yellen ενέκρινε την απόσυρση 12 εκατομμυρίων δολαρίων από την Federal Reserve. Τα κεφάλαια, σύμφωνα με έγγραφα στην κάρτα SD, προορίζονταν επίσημα για πληρωμές Κοινωνικής Ασφάλισης. ανεπίσημα, χρηματοδοτούσαν παράνομους μετανάστες που περνούσαν τα σύνορα ΗΠΑ-Μεξικού. Η Yellen είχε αναθέσει στην Corless να προσλάβει τρίτους για να ξοδέψουν τα μετρητά σε προπληρωμένες δωροκάρτες VISA, οι οποίες στη συνέχεια διανεμήθηκαν σε καθολικές φιλανθρωπικές οργανώσεις που έστειλαν ιεραπόστολους στο Eagle Pass του Τέξας, για να βοηθήσουν τους "κακομοιρους" παράνομους. Οι κάρτες των 500 δολαρίων περιελάμβαναν ένα σημείωμα που έγραφε «Είθε να ευημερήσετε στις ΗΠΑ — Πρόεδρος Τζόζεφ Ρ. Μπάιντεν και Αντιπρόεδρος Καμάλα Χάρις». Πολλοί παραλήπτες δωροκάρτας μεταφέρθηκαν στη συνέχεια με λεωφορεία σε πόλεις με τεραστιες αναγκες για "Δημοκρατικο" ψήφο.

«Είναι προφανές ότι αυτό ήταν ένα τέχνασμα για την αγορά ψήφων. Είναι απίθανο μερικές χιλιάδες δόλιες ψήφοι να έχουν αντίκτυπο, αλλά αν αληθεύει, είναι προδοσία. Υπάρχει τώρα μια συνεχής προσπάθεια για να εντοπιστούν τα αχρησιμοποίητα φύλλα και να μιλήσουμε με τα ονόματα των συνεργατών της Corless και της Yellen», είπε η πηγή μας.

Οι δωροκάρτες, πρόσθεσε, ήταν απλώς η κορυφή του παροιμιώδους παγόβουνου.

Άλλα έγγραφα στην κάρτα SD συνενώνουν τη Yellen και την Corless στο Black Lives Matter, Patrisse Cullors, μια ριζοσπαστική ακτιβίστρια της Αριστεράς που υποστηρίζει διαρκώς υπέρ των αποζημιώσεων, υποστηρίζοντας ότι η δουλεία του παρελθόντος εξακολουθεί να εμποδίζει την κοινωνική και οικονομική πρόοδο για τους Αφροαμερικανούς. Σύμφωνα με μια κατάθεση της BLM που αποκαλύφθηκε στην IRS το 2022, η BLM έχει περίπου 42 εκατομμύρια δολάρια σε περιουσιακά στοιχεία. Οι πληροφορίες για την κάρτα SD, ωστόσο, λένε μια διαφορετική ιστορία.

Η κάρτα, είπε η πηγή μας, είναι γεμάτη με αναφορές συναλλαγών και υπολογιστικά φύλλα που δείχνουν ότι η Yellen το 2022 έκλεψε 67 εκατομμύρια δολάρια από τη Fed και διοχέτευσε τα χρήματα σε εκατοντάδες πρόσθετες πληρωμές στην Cullors και στους συνεργάτες της BLM. Τα έγγραφα δεν αναφέρουν πώς θα δαπανηθούν τα χρήματα, αλλά η Κόρλες είπε στους ερευνητές ότι ένα σημαντικό μέρος πήγε για τη χρηματοδότηση υποψηφίων της αριστερής θητείας.

Η Corless παραμένει υπό κράτηση εν αναμονή της επαλήθευσης των ισχυρισμών της, είπε η πηγή μας.

«Της φέρονται καλά και φαίνεται να είναι συνεργάσιμη. Αν όλα όσα λέει αποδειχθούν αληθινά, είναι πιθανό να της δοθεί συμφωνία. Θα δούμε πού θα πάει από εδώ», είπε η πηγή μας. 




ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 








Σχόλια

  1. ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΆΒΑΣΑ.
    ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 301 ΈΧΕΙ ΚΆΤΙ ΝΑ ΠΕΙ? ΛΕΥΚΟΚΑΠΕΛΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΆΛΛΟ

    ΕΧΕΙ? ΈΧΕΙ?!Ε? ΕΕΕ?!

    ΠΟΛΎ ΠΑΡΗΓΟΡΙΆ


    ΤΖΟΛΙ ΠΑΡΤΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις