Λίγο ντροπή!

 


Πόσα παίρνουν πια αυτά τα παπαγαλάκια, που τους καλεί, σε κάθε δημόσιο σόου του, ο κάθε ανάλγητος ψεύτης υπουργός, για να πείσει το πόπολο ότι τρέχουμε ανέμελοι με ξέπλεκα μαλλιά, στα ανθισμένα χωράφια με τις αποφάσεις τους.
 
Λίγο ντροπή!
 
Ντροπή να παρουσιάζεται το κλέψιμο του εισοδήματος του 99% των πολιτών, για να χωθεί, στις τσέπες του 1%.
 
Ντροπή να χρησιμοποιείτε ακόμα και την λέξη "ενίσχυση" της αγοραστικής αξίας του πολίτη, όταν, επί δεκαετίες έχετε κάνει τα πάντα, για να τον εξολοθρεύσετε!
 
Κλείσατε εκατοντάδες χιλιάδες μικρές επιχειρήσεις, που τόνωναν την εθνική μας οικονομία με εγχώρια προϊόντα και αφήσατε ανεξέλεγκτη την είσοδο ξένων αλυσίδων, που ενισχύουν τις οικονομίες των δικών τους χωρών, μεταφέροντας, εκεί, τις εισπράξεις τους και πουλώντας τα δικά τους εθνικά προϊόντα.
 
Εξαγοράστηκαν τα Ελληνικά σούπερ μάρκετ με τυπωμένο χρήμα μηδενικής πραγματικής αξίας και σήμερα, αυτοί που κάνουν κουμάντο στις τιμές και στην ποιότητα των προϊόντων κατανάλωσης είναι τα 6 μονοπώλια.
 
"Καλάθι" που είναι πολύ μικρό για να χωρέσει την ντροπή και το ψέμα σας, είναι αυτό που πλασάρετε, στον απελπισμένο πολίτη!
 
Ντροπή σας να κραυγάζετε περήφανοι, για "μειώσεις" των 10, 20, 30 λεπτών, όταν από το 2020 με όπλο την "Αγία Καραντίνα" σας, οι τιμές έχουν ξεπεράσει τα 5 και 10 ευρώ!
 
Από 1,5 ευρώ τα 200 γρ. βούτυρο, έχουν φτάσει τα 4-6 ευρώ.
 
Από 0,60 λεπτά η ζάχαρη έχει φτάσει κοντά στα 2 ευρώ. Το μοσχαρίσιο κρέας, από 6-8 ευρώ, έχει ξεπεράσει τα 12 ευρώ. Το κοτόπουλο που μόνο αυτό φέρνετε, ως παράδειγμα φτήνιας, δεν ξεπερνούσε τα 2 ευρώ και τώρα έχει φτάσει στα 4, το κιλό.
 
Για να μην μιλήσω, για την φτωχοποίηση που μας έφερε το ευρώ σας, μέσα σε ένα 24ωρο!!!
Από τότε μας κλέβετε, ρε αλητόβια καλοθρεμμένα σκουλήκια, όλων των κομμάτων, που είτε χειροκροτείτε το Ευρωπαϊκό "όραμα", είτε ξεκουράζεστε στις πολυθρόνες σας, παρακολουθώντας την κατάντια του λαού σας!
 
Για πόσο ζωντόβολα μας περνάτε βρε;; 
 
Νομίζετε ότι οι δικαιολογίες και τα "επιχειρήματα" σας, για την ακρίβεια, πιάνουν τόπο;;
Νομίζετε ότι δεν ξέρουμε ότι ΕΣΕΙΣ κλείσατε τις στρόφιγγες του φτηνού αερίου και πετρελαίου, για να ενισχύσετε την οικονομία των ΗΠΑ;;; 
 
Νομίζετε ότι μας κοροϊδεύετε, όταν λέτε πως "αυτός ο χειμώνας θα είναι δύσκολος", όταν γνωρίζουμε ότι δύσκολοι θα είναι και οι επόμενοι 5-10 χειμώνες, που θα τους πληρώνουμε με "πράσινα" χαράτσια, για να "απεξαρτηθείτε", απ΄τον "κακό Πούτιν" και να εξαρτηθείτε, απ΄τον "καλό Μπάιντεν";;
Νομίζετε ότι χειροκροτούμε, τα δισεκατομμύρια, που στέλνετε, με άνεση, στο ΟυκροΡάιχ, οργανώνοντας χολυγουντιανές φιέστες "επισκέψεων συμπαράστασης" και "απόδοσης τιμών" σε προπαγανδιστικά μνημεία πεσόντων Ουκρανών, που σκότωσε το ίδιο το Ουκρανικό καθεστώς;;
Λοιπόν, ΟΧΙ!!! Δεν χειροκροτούμε! Ούτε τα κροκοδείλια δάκρυα που χύνετε, πάνω σε έναν προμελετημένο πόλεμο, που ΕΣΕΙΣ οργανώσατε και συνεχίζετε και που στο όνομα αυτού του πολέμου, κλέβετε τις περιουσίες και τις ζωές των συνανθρώπων σας!
 
Θέλουμε τις ζωές μας πίσω! Δουλειές, μισθούς και συντάξεις αξιοπρεπείς. Θέλουμε την απεμπλοκή μας, απ΄τα ληστρικά σας συμφέροντα! Θέλουμε να ζήσουμε την μία και μοναδική ζωή, που έχουμε!
Και τότε θ΄αποδειχθεί ο πραγματικός ρόλος όλης της συμμορίας των αρουραίων, που κατατρώνε τη χώρα!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Σχόλια

  1. Συμφωνούμε σε όλα . Πρέπει ν΄απαλλαγούμε από τα εγχώρια και ξένα καθίκια ....χθές!!! Μαύρο σε όλα τα τεμπελόσκυλα στις επερχόμενες εκλογές!!! ΟΧΙ σε κυβερνήσεις συνενοχής ( συνεργασίας την λέμε τώρα την συνενοχή)!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις