ΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ ΤΣΑΡΛΙ ΓΟΥΑΡΝΤ..


 Όπως ήδη γνωρίζουμε, ο Charlie Ward είναι ο Επίσημος Αντιπρόσωπος του Quantum Financial System QFS, Επικεφαλής της Ομάδας Global Currency Revaluation και έχει επίσης επιλεγεί από τους White Hats για να μοιράζεται πληροφορίες σχετικά με το τι συμβαίνει στον πλανήτη στον βαθμό που του επιτρέπεται.

Το Quantum Financial System διαθέτει 4 πύλες μέσω των οποίων συνδέονται με αυτό οι χώρες του πλανήτη. Το One περιλαμβάνει τις χώρες που θα συνδεθούν με το USN των ΗΠΑ στο QFS. Το USN είναι το νέο αμερικανικό νόμισμα που θα αντικαταστήσει το τρέχον δολάριο. Αυτές οι χώρες είναι οι Ηνωμένες Πολιτείες, ο Καναδάς και όλη η Νότια Αμερική. Σε τοπικό επίπεδο, κάθε χώρα της Νότιας Αμερικής θα έχει το δικό της νόμισμα, αλλά το κύριο χαρακτηριστικό της πύλης θα είναι το USN. Η Κολομβία, το Περού, η Βολιβία και η Βενεζουέλα θα συνεργαστούν 1 προς 1 με το USN.

Θα υπάρχει μια ευρωπαϊκή πύλη όπου η Ισπανία, η Πορτογαλία, η Ιταλία, η Γαλλία, η Γερμανία, όλες οι ευρωπαϊκές χώρες συμπεριλαμβανομένων των Σκανδιναβικών χωρών θα συνδέονται ένα προς ένα. Η Ρωσία πιθανότατα θα συνδεθεί με αυτήν την πύλη. Και όλες οι χώρες θα έχουν το δικό τους εθνικό νόμισμα. Η Ισπανία θα έχει την πεσέτα, η Πορτογαλία το εσκούδο, η Ιταλία τη λιρέτα, η Γερμανία το γερμανικό μάρκο, η Γαλλία το φράγκο.

Το Ηνωμένο Βασίλειο θα έχει μια πύλη Sterling που θα ισχύει για την Αγγλία, τη Σκωτία, την Ιρλανδία και την Ουαλία. Αυτή η πύλη μπορεί ακόμα να επεκταθεί, αλλά αυτό θα καθοριστεί αργότερα.

Η Τετάρτη Πύλη θα είναι η Ασία, η Αφρική και η Αυστραλία. Όλοι θα συνδεθούν σε αυτήν την πύλη και κάθε περιοχή - Ινδία, Πακιστάν, κάθε χώρα στην Αφρική, Αυστραλία, Νέα Ζηλανδία - θα συνδεθεί σε αυτήν την πύλη, αλλά θα έχει το δικό της εθνικό νόμισμα. Και σε κάθε μία από αυτές τις περιοχές θα υπάρχει τράπεζα για συναλλαγές χρυσού που υποστηρίζει την αντίστοιχη τοποθεσία. Και ο χρυσός που θα υπάρχει, τα στοιχεία ιδιοκτησίας, θα είναι σειριακό και νανομηχανικό. Έτσι, οι διεφθαρμένες κυβερνήσεις δεν μπορούν απλώς να μπουν και να πάρουν κάτι από εκεί.

Έτσι, κάθε χώρα θα ξέρει τι έχει και ποια είναι η θέση της σε κάθε στάδιο. Αυτός είναι ο λόγος που παρακολουθούμε το βαθύ κράτος να καταπιέζει τεχνητά τον χρυσό και το ασήμι, συνειδητοποιώντας ότι το νόμισμα fiat μηδενίζει την αξία του δολαρίου ΗΠΑ για λόγους BRICS. Οι τράπεζές σας τώρα υποστηρίζονται τεχνητά εν αναμονή της μεταφοράς, ώστε να μην προκληθεί χάος στον κόσμο. Θα δούμε όμως εφαρμογή τους επόμενους τρεις με έξι μήνες.

Οι εταίροι των BRICS - Βραζιλία, Ρωσία, Ινδία, Κίνα και Νότια Αφρική - ενεργοποιήθηκαν πριν από δύο ημέρες. Περιμέναμε το USN, αλλά αυτό δεν συνέβη. Ή δεν μου το έχουν πει ακόμα γιατί οι ΗΠΑ είναι αναμφισβήτητα σημαντικές. Και ο λόγος που λέω ότι είναι σημαντικό μέρος είναι επειδή τη στιγμή που ενεργοποιείται, το δολάριο ΗΠΑ δεν έχει αξία. Το δολάριο ΗΠΑ και το ευρώ είναι τα νομίσματα της Cabal, του Deep State, της Federal Reserve. Και μόλις το χάσουν, όπως συμβαίνει με κάθε μαφία, δεν έχουν ούτε εξουσία, ούτε εξουσία. Ο μόνος λόγος που είχαν εξουσία ήταν επειδή είχαν χρήματα. Ακόμη και η Federal Reserve - οι μέρες της είναι μετρημένες. Οι μέρες της εφορίας είναι μετρημένες.

86 χώρες θα κηρύξουν στρατιωτικό νόμο μέσα στις επόμενες τρεις εβδομάδες. Αυτό που βιώνουμε και βλέπουμε αυτήν τη στιγμή στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Αμερική πηγαίνει προς αυτή την κατεύθυνση.

Πριν βγω στη σκηνή, μίλησα με τον στρατηγό Φλιν και είπα: «86 χώρες πρόκειται να κηρύξουν στρατιωτικό νόμο τις επόμενες τρεις εβδομάδες». Με κοίταξε σαν να ήθελε να μου πει ότι ήξερε. Δεν είπε τίποτα. Τίποτα απολύτως. Ήταν όμως πολύ ξεκάθαρο, όπως πάντα, ότι ήξερε τα πάντα. Αυτός είναι ένας στρατηγός 3 αστέρων που έγινε "αδερφικο πνεύμα". Είναι υπέροχος άνθρωπος. Η δουλειά που κάνει είναι καταπληκτική.

Είχαμε επίσης την ευκαιρία να περάσουμε λίγο χρόνο με τον Eric Trump που ήταν εδώ με την ομάδα του. Αυτές οι παραστάσεις είναι τόσο σημαντικές γιατί σε αυτό το χρονικό παράθυρο ο καθένας μας συνδέεται με τους άλλους - εσύ και εγώ και όλοι οι άλλοι εδώ.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. Μένει να δούμε άν πράγματι στο διάστημα των 3 επομένων εβδομάδων γίνουν κάποια από τα παραπάνω. Η προσωπική μου γνώμη είναι ότι η κατάρρευση του παγκόσμιου χρηματοπιστωτικού συστήματος θα γίνει περίπου σε 6 - 12 μήνες από τώρα, με πιθανότερο μήνα τον Ιούλιο όπως έχει πει και ο Γέροντας Νεκτάριος Βιτάλης (έχει πει ότι έναν Ιούλιο θα ξυπνήσουμε και θα βρούμε τις τράπεζες κλειστές). Πάντως με την καταπίεση της τιμής του ασημιού που γίνεται από τις μεγάλες τράπεζες, το φυσικό ασήμι φεύγει σε μεγάλες ποσότητες από τα μεγάλα χρηματιστήρια, το COMEX και το LBMA (μόνο η Ινδία αγόρασε φέτος 10.000 τόνους ασημιού, το 40% της παγκόσμιας παραγωγής). Σε λίγους μήνες πιστεύω οι αποθήκες αυτές του COMEX και του LBMA θα στερέψουν από φυσικό ασήμι και η τιμή του θα πετάξει "στον ουρανό". Πιστεύω ότι σήμερα το φυσικό ασήμι είναι η καλύτερη επένδυση, για να εξασφαλίσει κανείς τα χρήματά του, ενόψει του οικονομικού αρμαγεδώνος που έρχεται σε όλον τον δυτικό κόσμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις