Θ.Πλεύρης: «Θα εισηγηθώ την απόλυση των ανεμβολίαστων υγειονομικών – Είναι επικίνδυνοι»!


Αμετανόητος είναι για τις αποφάσεις του ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης σε ότι αφορά την εξοντωτική και εκδικητική συμπεριφορά απέναντι στους ανεμβολίαστους υγειονομικούς και δήλωσε μάλιστα πως θα εισηγηθεί την απόλυσή τους!

Πρόσθεσε μάλιστα πως «θα μείνουν σε αναστολή όσο κρατάει η επιδημία του κορωνοϊού», δηλαδή επ’ αόριστον, καθώς η πανδημία έχει τελειώσει επισήμως παντού, αλλά ως επιδημία ο ιός θα συνεχίσει να υπάρχει για δεκαετίες, χαρακτηρίζοντάς τους μεταξύ άλλων ως επικίνδυνους!

Είναι πρωτοφανής η εκδικητική διάθεση του υπουργού Υγείας κατά ανθρώπων που διεκδίκησαν το δικαίωμά τους να μην χρησιμοποιηθούν ως πειραματόζωα με αναγκαστικό εμβολιασμό με πειραματικά σκευάσματα όπως είναι τα εμβόλια κατά του κορωνοϊού.

«Είμαι περήφανος για όσες αποφάσεις έλαβα γιατί ήταν αποφάσεις ωφέλιμες για τον πληθυσμό και όχι δημοφιλείς. Διαπιστώνω και τώρα ότι υπάρχει φοβία από τους πολιτικούς αλλά και τους υγειονομικούς για να συγκρουστούν με όσους εκφράζουν αντιεπιστημονικές θέσεις.

Γιατί δεν είναι επιστημονική θέση να μην εμπιστεύεσαι την επιστήμη μέσα στην πανδημία κορωνοιού. Η προσωπική μου θέση είναι ότι όποιος δεν εμβολιάζεται σε μία τέτοια περίοδο, όπως η πανδημία, αλλά και γενικά, δεν μπορεί να υπηρετήσει το σύστημα υγείας και τον ασθενή», είπε ο κ. Πλεύρης.

Πρόσθεσε, μάλιστα, ότι ο ίδιος ως υπουργός εισηγείται την απόλυση τους γιατί «είναι επικίνδυνοι. Δεν μπορεί να είναι κάποιος γιατρός και υγειονομικός και να εργάζεται χωρίς πιστοποιητικό εμβολιασμού σε νοσοκομείο».

Ξεκαθάρισε δε ότι όσο διαρκεί η κατάσταση της επιδημίας κορωνοϊού στη χώρα μας, θα ισχύσει η απόφαση του ΣτΕ ότι οι ανεμβολίαστοι υγειονομικοί δεν θα επιστρέψουν στα νοσοκομεία.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

 

Σχόλια

  1. ΑΔΑΕΊΣ ΙΔΕΧΘΕΙΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΙ ΠΡΟΔΌΤΕΣ


    ΘΑΝΑΣΆΚΗ 3418/2005 🙄
    ΚΑΜΊΑ ΠΡΆΞΗ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟΎ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΥΗ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΑΑ


    ΤΖΟΛΙ ΠΑΡΤΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μονο η ελλαδα και η γαλλια εμεινε να μην προσλαμβανει προσωπικο...το τι θα εισηγηθεις μικρο πληρωμενο ανθρωπιδιο με αυτο που θα γινει εχει διαφορα..μηνες σου εμειναν θανασακη παιδι μου...αλλοι αποφασιζουν οχι εσυ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο καιρός γαρ εγγύς .
    Η επιστροφή .

    PolibLogas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. https://katohika.gr/diethni/anisychitiko-empisteftiko-engrafo-tis-pfizer-i-apovoli-einai-dynati-meso-tis-epafis-derma-me-derma-i-anapneontas-ton-idio-aera-me-emvoliamenous/

    Κίνδυνος ακόμη και για τους αμπολιαστους. Από έγγραφο της δολοφονικής Pfizer.
    Αριμνηστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αναθεματιστής03 Νοεμβρίου, 2022 18:19

    Πολύ κακό έκανες που την σκαπουλαρισες και έζησες τότε κοπρίτη, αν είχες ψοφήσει θα είχες κάνει λιγότερο κακό.
    Πότε δεν είναι αργά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μόνο ένας όμηρος, σοδομισμένος από σκυλοκοίτες εκβιαστές θα λεγε τα όσα ξεφούρνησε ο κυνοκέφαλος δικηγορίσκος αλλά "υπουργός" Υγείας.
    Κι ένας δήμιος στα μέτρα τους. τελειωμένος και χωρίς επιλογές.
    O ημιονηγός , αναίστητος που μιλάει και για υπερηφάνεια.
    Του ελληνοβόρου την υπερηφάνεια σίγουρα δική του. Ποιός πίστεψε πως όλα αυτά τα γιδερά, ελεεινα υποκείμενα ότι κάποιος τα ρωτάει. Δεν το βλέπετε πως ξέφρενα αδειάζει τις εντολές των μισελλήνων γενοκτόνων;
    Δέρνονται τα χαμένα στον παραλογισμό τους και βράζουν στο ζουμί τους.
    Ας του ευχηθούμε περαστικά του κι ο σατανάς βοηθειά του.
    Ρε τι πάθανε Λαχτάρα τους και τι ταπεριμένει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις